DreamHost Review

DreamHost-recensie


Bezoek DreamHost.com

DreamHost Review

Vanaf het bescheiden begin in 1997 DreamHost is uitgebreid met meer dan een half miljoen domeinen. Het bedrijf is in Californië opgericht door vier informatica-majors en heeft nu een staf van 50 fulltime werknemers, waardoor ze een van de belangrijkste spelers in de webhosting-industrie zijn.

Ondanks de groei bleef Dream Host sterk de nadruk leggen op klantenservice en ondersteuning. De volledige transparantie van het bedrijf met betrekking tot het oplossen van problemen en het omgaan met klanten heeft hen een loyaal klantenbestand en een geweldige reputatie bij webmasters opgeleverd.

DreamHost-functies

DreamHost is een andere zeer ervaren webhost die in 1997 is begonnen en zijn klantenbestand tot 2015 in stilte heeft uitgebreid en uitgebreid. Ze bieden niet alleen shared hosting, maar ook VPS, Cloud en Dedicated Server hosting voor individuen en bedrijven die behoefte hebben aan iets veiliger en flexibeler.

100% uptime-garantie

Onbeperkte Bandbreedte

Onbeperkte schijfruimte

Onbeperkte gehoste domeinen

97 dagen geld-terug-garantie

Als je een gedeeld hostingplan wilt, kun je alles wat je nodig hebt bij DreamHost krijgen voor $ 8,95 per maand. Dit omvat onbeperkte opslag en bandbreedte, zoveel domeinen als je wilt en 24/7 technische ondersteuning. DreamHost laat je ook hun hosting uitproberen voor een proefperiode van 2 weken.

DreamHost heeft er alles aan gedaan om een ​​persoonlijk tintje te houden in hun zakelijke transacties, zoals blijkt uit de informele, grappige nieuwsbrief die ze elke maand versturen. Door klanten te behandelen als mensen in plaats van statistieken, heeft DreamHost voet aan de grond gekregen in de branche.

Dream Host heeft een aantal indrukwekkende hardware als aanvulling op hun eersteklas service. Hun datacenter herbergt honderden multi-CPU Debian Linux-servers die de 500.000 domeinen onder hun beheer hosten. Meerdere redundante gigabit-internetverbindingen, een back-upgenerator en een UPS-systeem zorgen ervoor dat het systeem te allen tijde actief blijft.

DreamHost Cpanel

DreamHost biedt een breed scala aan plannen om aan de behoeften van elke webmaster te voldoen.

In het admin-paneel van al hun hostingplannen vindt u installatie met één klik voor extra scripts zoals WordPress, Joomla, MediaWiki en phpbb. De lijst met beschikbare apps is niet zo robuust als Fantastico, maar de meeste populaire scripts zijn er en apps die niet zijn inbegrepen, kunnen eenvoudig handmatig worden geïnstalleerd.

DreamHost 1 Klik op Installer

De details van hun hostingpakketten worden hieronder gegeven:

Gedeeld webhostingplan:

Dit is de meest elementaire van DreamHost’s hostingpakketten en is geschikt voor de meeste webmasters, de gedeelde hosting van DH omvat:

Onbeperkte bandbreedte, schijfruimte en websites om te hosten

Onbeperkte e-mailaccounts, IMAP en SMTP ingeschakeld

Volledige SFTP / FTP en SSL-ondersteuning

Debian Linux OS

cPanel Configuratiescherm met 1-klik installatiesoftware

Voor $ 8,95 is het pakket aan de hoge kant geprijsd voor gedeelde hosting, maar dit is begrijpelijk, omdat DreamHost 100% uptime garandeert en de onbeperkte middelen voldoende ruimte bieden voor groei voordat het moet upgraden naar een robuuster pakket. Er is ook een proefmodus waarmee webmasters het plan kunnen evalueren voordat ze zich vastleggen.

DreamHost VPS-hostingplannen:

Voor websites die veel verkeer ontvangen en speciale middelen nodig hebben, is VPS-hosting (virtual private server) de ideale optie. Een VPS is een virtuele privéserver die is opgedeeld in zijn fysieke server, die enkele toeters en bellen van een speciale server biedt zonder het hoge prijskaartje.

Er is geen uitwisseling van bronnen met andere clients op een VPS vanwege de partitionering tussen virtuele servers. Dit resulteert in meer betrouwbaarheid, snellere serversnelheid en toegewijde bronnen.

Dedicated Server-abonnementen:

Voor webmasters met gevestigde sites die maximale snelheid, middelen en flexibiliteit vereisen, is dedicated serverhosting het toppunt van hostingopties. Zoals de naam al doet vermoeden, krijgt de klant een hele server toegewezen aan hun sites. Er worden geen bronnen gedeeld en de server kan volledig worden geconfigureerd om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Zoals u kunt zien, stelt de verscheidenheid aan speciale opties die DreamHost biedt de webmaster in staat om alleen te betalen voor de CPU, schijfruimte en geheugen die ze nodig hebben. Alle dedicated servers ondersteunen de standaard scripttalen CGI, Ruby en PHP4 & PHP 5. CRON is ook beschikbaar voor het geautomatiseerd uitvoeren van scripts, en volledige shell-toegang tot de server is inbegrepen bij alle servers.

Uptime & Prestatie

DreamHost is een van de weinige hosts die een 100% uptime-garantie bieden. Onafhankelijke tests tonen aan dat dit ook niet zomaar een loze belofte is, omdat de meerdere redundanties die in het systeem zijn ingebouwd, u te allen tijde verbonden houden.

Hoe maakt DreamHost een back-up van deze gewaagde belofte? Als uw sites, e-mail, databases, FTP of SSH uitvallen als gevolg van een systeemstoring, krijgt u één uur gratis hosting voor elk uur onderbroken service. Verstoringen zijn uiterst zeldzaam.

Bij het kiezen van webhostingbedrijven zijn de prestaties een belangrijke indicator en een doorslaggevende factor, daarom hebben we besloten om zelf een aantal prestatietests uit te voeren. We hebben de laadtijd van de pagina van de DreamHost-startpagina getest.

DreamHost-resultaten:

Startpagina wordt in 4,7 seconden geladen

Startpagina is in 7,8 seconden volledig geladen

(Regio testserver: Dallas, VS. Verbinding: kabel (5/1 Mbps, 30 ms). Datum: 11 augustus 2013)

Klantenservice

Technische ondersteuning voor gedeelde plannen wordt geleverd via een ticketsysteem en de meeste vragen worden binnen 12 uur beantwoord. Het ondersteuningsteam is vriendelijk, geduldig en bekwaam.

DreamHost breidt momenteel zijn ondersteunend personeel uit om de reactietijd voor helptickets te verkorten. De afwezigheid van live chat-ondersteuning voor shared hosting wijkt af van wat de meeste bedrijven bieden en kan worden gezien als een klein ding tegen het bedrijf, maar over het algemeen is de ondersteuning voor gedeelde accounts redelijk toereikend.

De VPS en speciale abonnementen bevatten een vast aantal maandelijkse terugbelverzoeken voor klanten die in de Verenigde Staten wonen, wat vrijwel onmiddellijk antwoord biedt op technische problemen.

Er is ook een klantenondersteuningsforum en een wiki voor DreamHost-klanten om handleidingen voor procedures en probleemoplossing te vinden die veelvoorkomende hostingproblemen oplossen. De informatie hier is vrij grondig, waardoor het een uitstekende aanvullende ondersteuningsbron is.

DreamHost-couponcodes

Hier vindt u DreamHost-couponcodes (update 2015 getest en werkend) om u geld te besparen op gedeelde hosting van DreamHost.com. Gebruik deze couponcodes en u krijgt $ 40 korting op uw jaarlijkse kosten ($ 119,40 $ 79,40).

Ga naar DreamHost.com

Gebruik couponcode: TAKE40DOLLARSOFF

Over DreamHost

In 1997 startten vier informatica-studenten aan het Harvey Mudd College in Claremont, CA DreamHost op een enkele Pentium 100-webserver (genaamd Destro) met behulp van gedeelde bandbreedte op een T1-lijn.

Bron: dreamhost.com/about-us

DreamHost op Twitter

DreamHost-getuigenissen

Niets dan lof voor Dreamhost, geweldige functies, ondersteuning en ook echt goedkoop. Proost! (Larry – 15 mei 2015)

Ingeschreven nadat u had gezien dat DreamHost de langste proefperiode heeft, 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie! (Luke – 23 juli 2014)

Wauw bedankt, ik weet niet zeker hoe jullie het kunnen betalen om in het bedrijfsleven te blijven na het uitdelen van die $ $ $ coupon coupon code. Ik heb zojuist een klein fortuin bespaard! (Cathy – 2 maart 2014)

Misschien niet de goedkoopste optie onder de goedkope alternatieven, maar Dream Host maakt het goed als het gaat om functies en uptime. (Omar – 4 januari 2014)

Niets dan lof voor Dreamhost. Hier is een webhost die om hun klanten geeft (Tom – 22 oktober 2013)

Ik ben dol op het installatieprogramma met één klik dat DreamHost biedt, en kon mijn WordPress-site in een mum van tijd laten werken. (Sarah – 4 augustus 2013)

Een beetje duurder dan de andere hosts, maar ik kwam erachter dat je krijgt waar je voor betaalt met DreamHost. Dat is probleemloze hosting, geweldige functies en een supervriendelijk ondersteuningsteam. (Xavier – 29 juni 2013)

De gemiddelde score van DreamHost.com is

4 van de 5.
Gebaseerd op 7 recensies.

DreamHost-plannen & Prijzen

DreamHost biedt drie soorten hostingoplossingen; Shared Web Hosting, VPS en Dedicated Server-abonnementen. Hieronder vindt u een overzicht van hun populairste plan, hun gedeelde webhostingplan.

DreamHost Shared Hosting

 • $ 8,95 per maand
 • Leveringstermijn na aankoop: onmiddellijk
 • CPU-bronnen: gedeeld
 • RAM-bronnen: gedeeld
 • MySQL-databases: onbeperkt
 • Root Access (via sudo) en Remote Reboot: Nee
 • Uniek IP-adres: beschikbaar
 • Schijfopslag: onbeperkte TB
 • Persoonlijke back-ups: 50 GB
 • Maandelijkse bandbreedte: onbeperkte TB
 • Gehoste domeinen: onbeperkt
 • Besturingssysteem: Debian Linux
 • IMAP / POP / SMTP-toegang: Ja
 • Webgebaseerde e-mailtoegang: Ja
 • E-mailfiltering: Ja
 • Spamfiltering: Spam Assassin
 • Gmail voor uwdomein.com: Ja
 • E-mailadressen: onbeperkt
 • Aankondigingslijsten: onbeperkt
 • Discussielijsten: onbeperkt
 • Vakantie-autoresponders: onbeperkt
 • Gratis domeinregistratie (.com, .net, .org of .info): Ja
 • Gratis domein WHOIS-privacy: Ja
 • Gehoste domeinen: onbeperkt
 • Gehoste subdomeinen: onbeperkt
 • Doorgestuurde / gespiegelde domeinen: onbeperkt
 • Aangepaste DNS: Ja
 • XCache: Nee
 • Controle via onze API: Nee
 • Ruby on Rails: Ja
 • Perl-ondersteuning: Ja
 • PHP5-ondersteuning: Ja
 • SSL Secure Server (vereist uniek IP): Ja
 • Verbeterde webbeveiliging: Ja
 • WebDAV: Ja
 • Gegevensback-up: Ja
 • Dagelijkse toegangsstatistieken: Ja
 • Toegang tot Raw Log Files: Ja
 • DreamBook.com zonder banner: Ja
 • RealAudio en video (http-stream): Ja
 • Met wachtwoord beveiligde mappen (.htaccess): Ja
 • Anonieme FTP-server (vereist uniek IP): Ja
 • Jabber Chat Server: Ja
 • Google AdWords-tegoed (maximaal $ 75): Ja
 • Installatieprogramma met één klik voor toepassingen: Ja
 • Populaire webgebaseerde apps zoals WordPress: Ja
 • 24/7 technische ondersteuning via live chat: Nee (zie upgrades hieronder)
 • 24/7 technische ondersteuning via e-mail: Ja
 • 100% netwerk-uptime-garantie: Ja
 • 97 dagen geld-terug-garantie: Ja
 • Webgebaseerd accountconfiguratiescherm: Ja

Nu aanmelden – Risicovrij – 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Samenvatting DreamHost-beoordeling

Dus, is Dream Host goed??

Het GOED: 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. 100% uptime-garantie. Gratis domeinnaam inbegrepen. Software-installatieprogramma met 1 klik. Solide reputatie.

De NIET-ZO-GOED: niet de goedkoopste. Geen 24/7 technische ondersteuning via live chat (upgrade).

DreamHost heeft een welverdiende reputatie opgebouwd als solide host met betrouwbare servers en persoonlijke service. Ze hebben hostingplannen voor alles, van een kleine persoonlijke blog tot een gevestigde e-commercesite met miljoenen maandelijkse hits.

De proefperiode van twee weken stelt klanten in staat om hostingplannen te evalueren voordat ze zich vastleggen op een pakket, en de prijzen zijn vrij laag voor VPS en speciale pakketten in vergelijking met de industriestandaard.

Bovendien is de geld-terug-garantie van 97 dagen een teken van vertrouwen en de 100% uptime-garantie zorgt ervoor dat uw sites de klok rond actief zijn.

Een beoordeling van DreamHost door Hosting Kingdom. Laatst bijgewerkt op 4 november 2015.

Home ›Beoordelingen› DreamHost Review

Samenvatting DreamHost-beoordeling

Dus, is Dream Host goed??

Het GOED: 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. 100% uptime-garantie. Gratis domeinnaam inbegrepen. Software-installatieprogramma met 1 klik. Solide reputatie.

De NIET-ZO-GOED: niet de goedkoopste. Geen 24/7 technische ondersteuning via live chat (upgrade).

DreamHost heeft een welverdiende reputatie opgebouwd als solide host met betrouwbare servers en persoonlijke service. Ze hebben hostingplannen voor alles, van een kleine persoonlijke blog tot een gevestigde e-commercesite met miljoenen maandelijkse hits.

De proefperiode van twee weken stelt klanten in staat om hostingplannen te evalueren voordat ze zich vastleggen op een pakket, en de prijzen zijn vrij laag voor VPS en speciale pakketten in vergelijking met de industriestandaard.

Bovendien is de geld-terug-garantie van 97 dagen een teken van vertrouwen en de 100% uptime-garantie zorgt ervoor dat uw sites de klok rond actief zijn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map