GoDaddy Hosting Review

Recenzie GoDaddy


Accesați GoDaddy.com

GoDaddy Hosting Review

Hai tăticu a fost fondată de Bob Parsons în 1997, aceasta este o companie cu un lung traseu de furnizare de servicii excelente. Pe lângă găzduirea de pachete, GoDaddy oferă și înregistrarea domeniului.

Găzduirea GoDaddy are toate caracteristicile pe care le-ați aștepta: e-mail, cpanel, software de blogging, coșuri de cumpărături și multe altele. Cu GoDaddy puteți cumpăra și înregistra nume de domeniu și le puteți găzdui în același loc. Funcțiile disponibile, combinate cu dedicația lor pentru serviciul clienților, îl vor menține pe GoDaddy în topul pachetului în 2015.

Caracteristici GoDaddy

GoDaddy este unul dintre furnizorii de top și oferă găzduire ușor de început și vine cu servere fiabile și rapide. GoDaddy este, de asemenea, cel mai mare registrator de domenii de pe Internet din 2005. Au înregistrat zeci de milioane de nume de domeniu, iar acest număr continuă să crească. Au fost în jur de aproape până când Internetul oferă servicii de înregistrare a domeniilor.

Numele de domeniu gratuit inclus

Lățime de bandă nelimitată

Spațiu de disc nelimitat

Site-uri de adăugare nelimitate

Garanție de înapoiere de 45 de zile

Mai jos este o listă cuprinzătoare a funcțiilor de găzduire web GoDaddy este prezentată mai jos:

Spatiu pe disc: GoDaddy oferă trei niveluri diferite de planuri de găzduire. În Pachet economic spațiul dvs. de disc este limitat la 100 GB pentru un preț mic lunar. Cel mai probabil webmaster-ul nu va folosi toate cele 100 de concerte. Dacă sunteți îngrijorat s-ar putea să rămâneți fără spațiu, celelalte două pachete, Deluxe și Ultimate, asigura stocare nelimitata. Aceste pachete sunt puțin mai scumpe, dar ambele sunt încă accesibile.

Lățime de bandă nelimitată: Fiecare dintre planurile GoDaddy vine cu lățime de bandă nelimitată. Aceste planuri sunt planuri de găzduire partajate. Cu găzduire partajată site-ul dvs. web împarte lățimea de bandă cu alte site-uri web. Toate site-urile partajează lățimea de bandă nelimitată. Dacă oricare dintre site-uri începe să obțină mai mulți vizitatori, utilizează mai multă lățime de bandă, iar performanța celorlalte site-uri poate suferi. Pentru majoritatea oamenilor acest lucru nu va fi niciodată o problemă. Actualizarea la un VPS sau la un server dedicat va rezolva problemele de lățime de bandă. GoDaddy oferă aceste opțiuni, astfel încât modernizarea va fi ușoară.

Site-uri nelimitate: Planul Economic permite doar un singur nume de domeniu. Acest lucru va fi bine dacă intenționați să aveți un singur site web. Puteți trece întotdeauna la unul dintre celelalte planuri de găzduire ulterior. Dacă aveți deja mai multe site-uri sau intenționați să începeți mai multe site-uri, nu mergeți pentru Planul de economie. Planurile Deluxe și Ultimate vă vor permite să adăugați cât mai multe site-uri dorite și să le controlați pe toate pentru un singur panou de control.

Numele de domeniu gratuit inclus: GoDaddy oferă un mic mic stimulent dacă achiziționați un pachet de găzduire anual. Achiziționarea oricăruia dintre pachetele de găzduire anuale vă va obține un nume de domeniu gratuit. Aceasta este o modalitate excelentă de a economisi bani, deoarece nu trebuie să cumpărați un nume de domeniu separat.

Conturi de e-mail: Fiecare dintre cele trei planuri vine cu un număr stabilit de conturi de e-mail: 100, 500 și 1000. În timp ce majoritatea oamenilor nu vor avea nevoie nici măcar de oferta de 100 de conturi de e-mail din planul de bază, luați timp pentru a lua în considerare de câte conturi puteți avea nevoie. Dacă credeți că veți avea nevoie de mai mult de 100 de conturi de e-mail, optați pentru un plan superior. Mai importantă decât numărul de conturi de e-mail este cantitatea de stocare. Planul economic are doar 100 MB de stocare prin e-mail. Aceasta înseamnă că va trebui să ștergeți e-mailurile în mod regulat, astfel încât să puteți primi e-mailuri noi. Celelalte două planuri au 500 MB și 1 GB. Încercați să aflați cât spațiu veți avea nevoie pentru a afla care plan este cel mai potrivit pentru dvs..

Instalare cu un clic: Există peste 150 de aplicații, inclusiv software gratuit CMS disponibil (de exemplu WordPress). Cu toate planurile GoDaddy, aceste aplicații pot fi instalate cu un singur clic. Puteți avea un site web profesionist instalat și puteți începe să postați conținut în câteva minute.

Panoul de control cPanel: Planurile de găzduire folosesc cpanel. Acest lucru vă face ușor să controlați totul despre site-urile dvs. web cu doar doar câteva clicuri ale mouse-ului. Vei putea face cel mai mult totul singur prin cpanel, în loc să aștepți asistență tehnică.

godaddy controlpanel

Servere dedicate: GoDaddy oferă servere VPS și dedicate la prețuri rezonabile. Aceasta vă permite să vă actualizați găzduirea pe măsură ce site-ul dvs. web crește. Mulți proprietari de site-uri descoperă că după ce site-urile lor web primesc o mulțime de vizitatori pe lună, au nevoie de mai mult spațiu. Actualizarea la un server dedicat este ușoară cu GoDaddy.

Banii inapoi garantat: GoDaddy oferă o garanție de returnare a banilor. Puteți primi o rambursare cu 48 de ore la cumpărăturile lunare de găzduire și 45 de zile dacă ați cumpărat un plan pe parcursul unui an. De asemenea, oferă un credit proporțional în magazin dacă anulați după aceste perioade.

Cupoane de publicitate gratuite: GoDaddy oferă credit publicitar împreună cu pachetul de găzduire. În momentul scrierii, acestea includ un credit pentru Google AdWords, Bing Ads și Facebook. Acestea includ, de asemenea, un credit pentru 10 imagini de stoc pentru site-ul dvs. web. Aceste caracteristici, în special numele de domeniu gratuit și cpanel, fac ca GoDaddy să găzduiască o alegere bună pentru oricine, de la începători la experți. Diferitele niveluri de planuri vă permit să achiziționați doar cantitatea de funcții de care aveți nevoie. GoDaddy face ușor să vă faceți upgrade în orice moment, astfel încât să aveți întotdeauna serviciul de care aveți nevoie.

Uptime și performanță

GoDaddy se află în vârful clasei când vine vorba de timp de încărcare a paginii și fiabilitate. Se mândresc cu cele mai rapide perioade de încărcare a paginii din întreaga industrie. Acestea au o garanție uptime de 99,9%. Acesta este într-adevăr standardul industriei și nu ar trebui să acceptați cu adevărat mai puțin decât acesta. Testarea independentă a performanței GoDaddy din 1995 arată că au o medie de 99,99%. Acest tip de dependență înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru ca site-ul dvs. să fie redus.

Rezultate GoDaddy:

Pagina de pornire este încărcată în 3.62 secunde

Pagina de pornire este complet încărcată în 4.86 secunde

(Regiunea serverului de testare: Miami, SUA. Conexiune: Cablu (5/1 Mbps, 30ms). Data: 11 mai 2014)

Suport tehnic

Pe piața de gazduire de astăzi, suportul tehnic 24/7 este norma în rândul marilor companii de hosting. GoDaddy nu este o excepție. Oferă asistență telefonică, chat în direct și asistență prin e-mail 24 de ore pe 7 zile pe săptămână. Majoritatea problemelor sunt rezolvate în câteva ore. Site-ul conține o bază de date mare cu probleme frecvent întâlnite. O căutare rapidă poate rezolva adesea problema dvs. fără a fi necesar să discutați cu asistența tehnică.

GoDaddy are un hub de instruire la pachet cu tutoriale video care vă învață cum să faceți totul, de la conectarea unui domeniu la construirea unui site web până la implicarea în social media. Această zonă este plină de sfaturi grozave cu privire la modul de a profita la maxim de site-ul dvs. web.

Coduri cupon GoDaddy Hosting

Aici găsiți cele mai recente și de lucru Coduri cupon de găzduire GoDaddy (Actualizare 2015 – testată și funcționează) pentru a vă economisi bani pe planurile de găzduire web de la GoDaddy.

Obțineți 1,99 USD / lună de găzduire

sas199hos1 – CLIC AICI PENTRU A ACTIVA CODUL

Obține 10% reducere la comanda

sas10order – CLIC AICI PENTRU A ACTIVA CODUL

Obțineți 15 USD din comanda dvs. de 75 USD

sas15order – Faceți clic aici pentru a activa codul

Obțineți 5 USD din comanda dvs. de 30 USD

sas5order – Faceți clic aici pentru a activa codul

Despre Go Daddy

Știați că GoDaddy a fost fondată în 1997, fondatorul său Bob Parsons este un veteran al Corpului marin al Statelor Unite.

Sursă: godaddy.com/about-us

GoDaddy pe Twitter

Mărturii GoDaddy

Primesc de ani de zile domeniile mele cu GD și am decis să primesc și hosting, cu adevărat fără drame și cu un preț avantajos (Freddy – 28 aprilie 2015)

Un prieten a recomandat-o pe godaddy și până acum au fost grozavi ca gazda blogului meu (în curând să fie). (Carolyn – 28 septembrie 2014)

Au avut nume de domeniu cu Godaddy de ani buni, au decis să încerce găzduirea lor, până acum atât de bună. (Cam – 21 iulie 2014)

Am primit găzduire pentru blogul meu prin Go Daddy acum câteva săptămâni. Într-adevăr fără probleme și până acum atât de (foarte!) Bine. Prețurile lor sunt incredibil de bune! (Liz – 7 mai 2014)

Evaluarea medie a GoDaddy.com este

4 din 5.
Bazat pe 4 recenzii.

Planuri de găzduire GoDaddy & Prețuri

GoDaddy oferă o gamă largă de pachete de găzduire partajate din care să alegeți, precum și VPS mai puternice și alternative de server dedicate.

Plan de gazduire economie

 • De la 3,49 USD pe lună
 • 1 domeniu suplimentar
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Lățime de bandă lunară nelimitată
 • Nume de domeniu gratuit, cu plan anual
 • Adrese de e-mail gratuite
 • Instalarea cu un singur clic a peste 200 de aplicații gratuite
 • MySQL & Baze de date Windows SQL
 • Panoul de control Cpanel
 • Monitorizare securitate 24/7 și protecție DDoS
 • Suport tehnic 24/7
 • Credit gratuit Google AdWords de 100 USD
 • Credit gratuit de reclame Bing de 100 $
 • Credit publicitar gratuit de 50 USD pe Facebook

Înscrieți-vă acum – Este fără riscuri – 45 zile garanție înapoi

Plan de gazduire de lux

 • De la 4,49 USD pe lună
 • Domenii de adăugare nelimitate
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Lățime de bandă lunară nelimitată
 • Nume de domeniu gratuit, cu plan anual
 • Adrese de e-mail gratuite
 • Instalarea cu un singur clic a peste 200 de aplicații gratuite
 • MySQL & Baze de date Windows SQL
 • Panoul de control Cpanel
 • Monitorizare securitate 24/7 și protecție DDoS
 • Suport tehnic 24/7
 • Credit gratuit Google AdWords de 100 USD
 • Credit gratuit de reclame Bing de 100 $
 • Credit publicitar gratuit de 50 USD pe Facebook

Înscrieți-vă acum – Este fără riscuri – 45 zile garanție înapoi

Planul de gazduire final

 • De la 7,49 USD pe lună
 • Domenii de adăugare nelimitate
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Lățime de bandă lunară nelimitată
 • Nume de domeniu gratuit, cu plan anual
 • DNS premium
 • Adrese de e-mail gratuite
 • Instalarea cu un singur clic a peste 200 de aplicații gratuite
 • MySQL & Baze de date Windows SQL
 • Panoul de control Cpanel
 • Monitorizare securitate 24/7 și protecție DDoS
 • Suport tehnic 24/7
 • Credit gratuit Google AdWords de 100 USD
 • Credit gratuit de reclame Bing de 100 $
 • Credit publicitar gratuit de 50 USD pe Facebook

Înscrieți-vă acum – Este fără riscuri – 45 zile garanție înapoi

Rezumatul revizuirii GoDaddy

Deci, GoDaddy este găzduitor de site-uri bune?

Bunul: preț ieftin. Garanție de restituire a banilor. Numele de domeniu gratuit. Posibilitatea de a face upgrade la VPS sau hosting special.

Contul de e-mail nu este atât de bun: conturile de e-mail sunt limitate. Producătorul de site-uri este suplimentar. Trebuie să cumpărați un plan mai scump pentru site-uri web nelimitate.

Toate le-a spus GoDaddy este un loc minunat pentru oricine să găzduiască un site web. Planurile au un preț competitiv suficient pentru a se încadra în majoritatea bugetelor. Există o multitudine de caracteristici excelente și cpanel-ul îl face ușor de utilizat.

La Godaddy oferă planuri care sunt perfecte pentru cineva care începe doar și utilizatorii avansați cu mai multe site-uri web. Având opțiunea de VPS și servere dedicate înseamnă că pe măsură ce site-ul dvs. crește, vă puteți actualiza cu ușurință găzduirea pentru a se potrivi.

Caracteristicile, garanția de returnare a banilor și actualizarea fac din GoDaddy o alegere excelentă pentru toate nevoile dvs. de găzduire web.

O recenzie a Hai tăticu prin Regatul Gazduitor. Ultima actualizare la 4 noiembrie 2015.

Acasă ›Recenzii› Recenzie GoDaddy

Rezumatul revizuirii GoDaddy

Deci, GoDaddy este găzduitor de site-uri bune?

Bunul: preț ieftin. Garanție de restituire a banilor. Numele de domeniu gratuit. Posibilitatea de a face upgrade la VPS sau hosting special.

Contul de e-mail nu este atât de bun: conturile de e-mail sunt limitate. Producătorul de site-uri este suplimentar. Trebuie să cumpărați un plan mai scump pentru site-uri web nelimitate.

Toate le-a spus GoDaddy este un loc minunat pentru oricine să găzduiască un site web. Planurile au un preț competitiv suficient pentru a se încadra în majoritatea bugetelor. Există o multitudine de caracteristici excelente și cpanel-ul îl face ușor de utilizat.

La Godaddy oferă planuri care sunt perfecte pentru cineva care începe doar și utilizatorii avansați cu mai multe site-uri web. Având opțiunea de VPS și servere dedicate înseamnă că pe măsură ce site-ul dvs. crește, vă puteți actualiza cu ușurință găzduirea pentru a se potrivi.

Caracteristicile, garanția de returnare a banilor și actualizarea fac din GoDaddy o alegere excelentă pentru toate nevoile dvs. de găzduire web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map