GreenGeeks Review

Recenzie GreenGeeks


Accesați GreenGeeks.com

GreenGeeks Review

GreenGeeks a început în 2006 și, de atunci, a ajuns la servicii peste 150 de țări cu capacitățile sale de găzduire web. Cu sediul în LA, California, site-ul lor a fost redat nici măcar cu un deceniu în urmă, deși au peste 40 de ani de experiență în furnizarea de găzduire web.

Ele pun accent pe "Verde" în GreenGeeks, deoarece utilizează credite pentru energia eoliană. Acesta este principalul lor punct de vânzare și ceea ce le diferențiază de alți furnizori de gazduire web. Serviciul clienților lor este extins, oferind 24-7-365 ajutor tuturor clienților prin e-mail sau telefon.

Caracteristici GreenGeeks

GreenGeeks este o echipă de persoane cu înaltă experiență, care oferă servicii de găzduire web doar cu cele mai bune hardware-uri pentru serverul de rasă și programe software de ultimă generație, astfel încât site-ul dvs. web să poată să funcționeze cât mai repede. Printre serviciile oferite se numără:

Planuri accesibile

Lățime de bandă nelimitată

Spațiu de disc nelimitat

Suport 24/7/365

Garanție de 30 zile înapoi

Acest lucru face ca serviciile lor să fie atrăgătoare pentru aproape orice persoană care ar putea dori un site web pentru propriile lor servicii.

Planuri de găzduire comune

Planuri de găzduire pentru distribuitori

Planuri de găzduire VPS

Aceștia susțin că serverele lor vă vor menține site-ul online în mod constant, cu un timp cât mai mic de funcționare posibil datorită echipamentelor lor de înaltă calitate. Acest echipament include ram DDR3 de 24 GB, procesoare Xeon Intel dual-core Core Core, tablouri de stocare RAID-10 și conectivitate Gigabit la comutatoarele lor.

GreenGeeks

GreenGeeks merge, de asemenea, la o lungime mare pentru a oferi servicii superlative pentru clienți fiecărei persoane care le folosește pentru găzduire. Oferă oportunități constante, de 24-7, de a contacta compania prin telefon sau e-mail și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, dacă din anumite motive nu sunteți mulțumit de acestea.

Caracteristica principală a GreenGeeks este pe numele lor. Ei pretind a fi un "verde" companie. Ceea ce înseamnă asta este că achiziționează numeroase credite de energie eoliană pentru a compensa daunele ecologice pe care Internetul le aduce Pământului. Garanția lor pentru toți clienții lor este că vor înlocui întotdeauna de trei ori cantitatea de energie pe care o pun.

Mulți clienți vor considera că este reconfortant să știe că atunci când își folosesc site-ul și câștigă bani, vor ajuta și mediul, alegând GreenGeeks. De fapt, amprenta dvs. de carbon va fi de fapt una negativă, mai mult decât deplasarea daunelor pe care le-ați face cu consumul electric.

Serviciul lor pentru clienți merită remarcat din nou ca parte a principalelor lor caracteristici, deoarece este ușor să gândești un serviciu de găzduire web ca pur și simplu un teren în care plătești pentru a-ți pune propriul imobil și proprietarii sunt adesea absenți. Nu este așa cu GreenGeeks. Ei sunt foarte dornici să mulțumească și s-au angajat în faptul că satisfacția clienților este elementul principal al activității lor.

Uptime & Performanţă

GreenGeeks ia timpul de funcționare foarte în serios. După cum s-a menționat mai sus, achiziționează cele mai bune capacități hardware și software, astfel încât să poată minimiza timpul de oprire și să elimine aproape toate pauzele neprogramate în service. Ei mențin clienții la un număr scăzut pe server, în loc să aglomereze serverele doar pentru a câștiga mai mulți bani. Acest lucru permite fiecărui server spațiu "a respira" astfel încât să nu fie niciodată supraîncărcat.

Totuși, se pregătesc pentru cele mai rele, doar în caz. Politica lor include backup-uri nocturne ale tuturor datelor clienților, astfel încât, în cazul unei defecțiuni sau a unui accident neașteptat, clienții pot recâștiga cea mai mare parte – dacă nu chiar toate – din informațiile lor și să ridice locul unde au plecat..

Rezultatele performanței site-ului GreenGeeks:

Pagina de pornire este încărcată în 2,1 secunde

Pagina de pornire este complet încărcată în 3,2 secunde

(Regiunea serverului de testare: Los Angeles, SUA. Conexiune: Cablu (5/1 Mbps folosind Chrome). Data: 10 martie 2014)

Banii inapoi garantat

Cu clienții GreenGeek sunt liberi să își anuleze conturile în orice moment, fără să plătească. De asemenea, compania oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru noi conturi de hosting și nu veți găsi nicio taxă ascunsă.

Relații Clienți

Trebuie să spunem mai multe despre acest subiect? Este evident că asistența clienților este una dintre cele mai înalte priorități și puncte de mândrie de la GreenGeeks. Acest lucru insufle o mare încredere în reputația și performanța companiei.

Cu asistența lor 24-7-365, ore de serviciu de telefon prelungite, tehnicieni bine calificați și garanție de returnare de 30 de zile, pare aproape absurd să nu ai încredere în ei.

GreenGeeks nu mai are decât chat-urile live online. Cu toate acestea, celelalte caracteristici ale serviciilor pentru clienți și răspunsul fiabil al acestora prin e-mail pot compensa acest deficit. GreenGeeks este o resursă de energie alternativă excelentă pentru găzduirea web care face bine deopotrivă Pământului și clienților săi.

Coduri promoționale GreenGeeks

Aici găsiți Coduri cupon GreenGeeks (Actualizare 2015 – testat și funcțional) pentru a vă economisi bani pe planurile de găzduire de la GreenGeeks. Utilizați acest cod cupon GreenGeeks și beneficiați de 20% din reducere.

Beneficiați de 20% din toate planurile de găzduire GreenGeeks. Pachetele cu prețul de până la 3,96 USD pe lună!

Faceți clic aici pentru a activa codul

Despre GreenGeeks

GreenGeeks ia în serios schimbările climatice. Gazduirea web verde nu este o formă de marketing gimmick. Pentru fiecare unitate de 1x energie GreenGeeks preia de la rețea cumpără 3x credite de energie eoliană și o trimit înapoi la rețea pentru a compensa amprenta lor de carbon.

Sursă: greengeeks.com/green-hosting

GreenGeeks pe Twitter

Marturii GreenGeeks

Caracteristici foarte solide, foarte bune și preț bun pentru găzduirea WordPress. Aproape de un rating din 5 din 5! (Oliver – 18 mai 2015)

Îmi place faptul că contribuie la mediu, servicii și preț excelent este și un bonus :) (Tracy – 18 iulie 2014)

GreenGeeks m-a atras din cauza angajamentului lor de web hosting verde. Codul cuponului de economisire a banilor a fost, de asemenea, un factor care contribuie. (Jose – 1 mai 2014)

Companie excelentă, caracteristici puternice și prețuri extraordinare. Foarte fericit. În plus, ajut mediul. (Ken – 23 martie 2014)

Nu știu prea multe despre calculatoare, dar am reușit să-mi trec blogul. Ori de câte ori am o problemă de asistență tehnică, personalul Green Geeks este acolo pentru a mă ajuta. (Fiona – 5 martie 2014)

Evaluarea medie a GreenGeeks.com este

4,5 din 5.
Bazat pe 5 recenzii.

Planuri GreenGeeks & Prețuri

GreenGeeks oferă găzduire puternică și bogată în caracteristici, pe planuri de găzduire partajate, revânzători și VPS.

Depozitare disc

Nelimitat

Gazdă domenii nelimitate

Nume de domeniu gratuit pentru viața contului

Site gratuit pentru început

Migrarea site-ului gratuit

Free Drag and Drop Site Builder

POP3 / POP3 Asistență securizată prin e-mail

Nelimitat

Asistență IMAP / Secure IMAP E-mail

Nelimitat

Programe de transfer a site-ului

Nelimitat

Transmiterea conturilor de e-mail

Nelimitat

E-mail Autoresponder

Nelimitat

Domenii complementare

Nelimitat

Domenii parcate

Nelimitat

Subdomenii

Nelimitat

Conturi FTP suplimentare

Nelimitat

Baze de date MySQL

Nelimitat

CGI-Bin

Acces Webmail

Biblioteca CGI

Partea serverului include

Extensii din prima pagină 2000/2002

Panoul de control al contului

Acces FTP

Acces SSH (Shell)

Anulați asistența .htaccess

FTP anonim

Fișiere jurnal + Statistici site

Pagini de eroare personalizate

Manager de fișiere bazat pe web

Cronjobs personalizate

Protecția asasinelor împotriva spamului

Fantastico & Softaculous 1-Click Installer

24/7/365 Asistență din America de Nord

Garanție de 30 zile înapoi

Rezumatul revizuirii GreenGeeks

Deci, este Green Geeks un lucru bun?

BUNA: garanție de returnare de 30 de zile. Preturi ieftine. Caracteristici generoase. Eco-friendly. Migrarea site-ului gratuit.

NU-SĂ-BUN: Asistența clienților nu este întotdeauna cea mai potrivită pentru începători absoluti.

Dacă grija pentru mediul înconjurător este foarte importantă pe ordinea de zi, atunci este o idee sigură că ar trebui să primești web hosting verde de la GreenGeeks. Sunt singura companie de găzduire web care are o declarație de misiune pentru a compensa emisiile de carbon. Dar GreenGeeks nu este doar opțiunea de protecție ecologică atunci când cumpără gazduire web. GreenGeeks este, de asemenea, o companie care oferă găzduire web puternică, bogată în caracteristici și la prețuri accesibile.

Compania oferă o serie de pachete de găzduire pentru a răspunde nevoilor oricărui client, fie că este vorba despre un blog personal sau un site web de afaceri mici. Caracteristicile lor generoase, prețurile accesibile și reputația solidă a industriei fac din GreenGeeks o companie recomandată pentru a fi utilizat în spațiul bugetar de găzduire web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map