Web Hosting Pad Review

Revizuire Pad Gazduire Web


Accesați WebHostingPad.com

Web Hosting Pad Review

Pad de gazduire web este recunoscută ca una dintre cele mai ieftine companii de găzduire web din industrie, concentrându-se pe pasionații de site-uri individuale, precum și pe proprietarii de întreprinderi mici și mijlocii. Ei acceptă mai mult de 200 de scripturi, inclusiv software de blogging, cărucioare de cumpărături, forumuri, sondaje și multe altele.

Web Hosting Pad vine, de asemenea, cu nume de domeniu gratuit, site-uri de adăugare nelimitate, transfer de date și spațiu pe disc, garanție de înapoiere de 30 de zile cu toate pachetele și asistență 24/7 client prin chat în timp real.

Funcții de găzduire web de găzduire web

Pentru o companie de găzduire care și-a început operațiunile mai târziu decât mulți dintre concurenții săi mult mai mari, WebHostingPad s-a angajat foarte repede pe piață ca o întreprindere autentică de găzduire. Cu sediul în Illinois, Chicago, compania și-a început operațiunile în 2005, iar acum în 2015 găzduiește peste 200.000 de domenii din întreaga lume.

Gazduire low cost

Lățime de bandă nelimitată

Spațiu de disc nelimitat

Garanție 99% Optime

Garanție de 30 zile înapoi

WHP sunt recunoscute ca una dintre cele mai scumpe soluții de găzduire din industrie, concentrându-se atât pe pasionații de site-uri individuale, cât și pe proprietarii de întreprinderi mici și mijlocii.
Suportând peste 200 de scripturi, clienții WebHostingPad au acces la fiecare dintre tehnologiile populare care includ WordPress, Drupal, Joomla, Magento, osCommerce și multe altele.

Acestea oferă planuri care cuprind suplimente gratuite sub formă de credite pentru Adwords, Facebook și Yahoo și Bing, precum și instrumente de blog WordPress și listare gratuită de afaceri a paginilor galbene. Dacă considerați că acest lucru este în concordanță cu alte soluții de găzduire, atunci părerea dvs. poate fi testată atunci când descoperiți gama de premii pe care le-au primit de la WebHost Magazine, Top 10 Best Hosting, Buy-Hosting și Web Hosting Geeks pentru a numi câteva. Cu un astfel de suport, este de înțeles că WebHostingPad susține că are cea mai accesibilă platformă de găzduire fără probleme pe web.

Caracteristici de găzduire

Dacă ați fost în căutarea web hosting pentru o perioadă de timp, atunci nu va fi un secret pentru dvs. că nu toate companiile sunt egale și nu toate ofertele sunt ambalate într-un mod care să răspundă nevoilor afacerii noastre. Aceasta înseamnă că trebuie luate decizii și că trebuie să fim selectivi pentru a evita orice oferte de lux care promit să ofere tot ceea ce ne dorim, dar nu că avem nevoie cu adevărat.

De prea multe ori, este companiile de gazduire web mai mici, uneori mai practice, care sunt dominate pe piață de concurența lor mai mare. Mulți noi proprietari de site-uri web, în ​​special, tind să urmărească mulțimea către furnizorii mai de seamă, neștiind de opțiunile lor de a selecta o soluție de găzduire mai compactă, cu planuri potențial mai viabile, la o rată de negociere. Una dintre astfel de platforme este WebHostingPad, o companie dedicată activității sportive a unei mărci ecologice, minus fanfara clopotelor și fluierelor scumpe.

Funcții de găzduire web de găzduire web

Există 2 planuri de găzduire partajate în ofertă, ambele dotate cu configurare gratuită. Compania rulează un preț special de 1,99 USD pentru găzduirea de bază a planului de alimentare, dar este posibil să constatați că acest lucru vă blochează pentru un acord de 3 ani. Opțiunea de găzduire Power Plan Plus este oferită la 3,99 USD pentru o perioadă de minim 4 ani. Ambele planuri cresc prețul în termene mai scurte, dar cu mai puțin de 4 dolari pe an pentru oferta de bază, există prea puțin spațiu pentru reclamații.

Iată ce vă oferă;

Planul de alimentare – spațiu nelimitat, domenii, conturi de e-mail și baze de date MySQL. Există lățime de bandă nemodificată, acces la statistici de site, linux de cloud, protecție împotriva spamului, scanare de securitate, pagini de eroare personalizabile, instalator software Softaculous cu un pas și cPanel pentru gestionarea completă a site-ului web.

Power Plan Plus – ca mai sus, inclusiv statistici avansate, scanarea securității și filtrul de spam, precum și listarea directoarelor de afaceri, securitatea SSL și SSH pentru modificări avansate de fișiere web. Ambele planuri au acces la constructorul de site-uri gratuit, cu peste 100 de șabloane pentru personalizarea desenelor unice, formularelor, cărților de vizită, a unui magazin online de comerț electronic și multe altele. Există, de asemenea, o opțiune pentru a achiziționa un site personalizat, dar va trebui să le contactați pentru a găsi o ofertă, în funcție de nevoile dvs..

Dacă sunteți în căutarea unor funcții mult mai avansate care sunt un element fundamental pentru alți furnizori de hosting mai proeminenți, este puțin probabil să le găsiți aici. Facilitatea comună oferită de WebHostingPad este mai mult din varietatea „fără mirosuri”, deși acest lucru este compensat de ușurința sa din punct de vedere al utilizabilității și al impactului asupra buzunarului șoldului..

Cu toate acestea, WebHostingPad s-a asociat cu VPSDepot pentru a introduce personalizări și scalabilitate suplimentare utilizatorilor printr-o platformă de găzduire VPS. Se oferă 3 Planuri VPS, începând de la 19,95 USD pe lună pentru nivelul începător, 34,95 USD pe lună pentru nivelul profesional și 49,95 USD pe lună pentru clienții săi premium cu site-uri mari sau de comerț electronic..

Iată cum arată;

Începător – spațiu pe disc de 20 GB, lățime de bandă de 100 GB, memorie de 1 GB și adresă IP dedicată, configurare gratuită și opțiuni de plată lunare, trimestriale și semestriale.

Profesionist – ca mai sus, cu 80 GB spațiu, lățime de bandă nelimitată în fiecare lună, 2 GB memorie și adrese IP dedicate.

premiu – ca mai sus, cu 160 GB spațiu, 4 GB memorie și 3 adrese IP dedicate.

Vei avea 30 zile garanție înapoi pentru a determina dacă sunteți mulțumit de serviciile partajate WebhostingPads, caz în care vi se va acorda o rambursare dacă anulați în perioada respectivă. Rambursările pentru VPS se pot opri la 5 zile, dar verificați mai întâi cu ajutorul lor. Nu încercați nici măcar o rambursare dacă decideți după aceea să vă mutați afacerea în altă parte. Pe partea de flip, dacă vă mutați afacerea către acest furnizor, aceștia vor ajuta transferul gratuit de site-uri, însă acest lucru se aplică numai fișierelor și bazelor de date unde dimensiunea transferului contului este de 2 GB sau mai puțin..

Uptime & Performanţă

Fiabilitatea serverelor este stabilă la o durată de garanție de 99,99%, iar utilizatorii au fost lăudați ca fiind mai rapide decât în ​​cazul altor platforme. Acest lucru s-ar putea datora lipsei de suplimente de lux. În orice caz, dacă site-ul dvs. se afișează rapid, este puțin probabil să vă plângeți indiferent de motiv.

Centrul de date WebHostingPad se află pe serverele RAID duale pentru securitate și protecție și insistă că asigură alimentarea neîntreruptă, suprimarea incendiilor, ventilația HVAC și conectivitatea rețelei. Gazda afirmă că clienților li se vor rambursa un caz pro-rata pentru orice timp de oprire. Centrul lor de date este supus unei copii de rezervă în fiecare săptămână, care este pe lângă instrumentele de rezervă pe care le furnizează site-urile dvs..

Relații Clienți

Dacă aveți nevoie să contactați echipa de asistență WebHostingPad, aveți de unde alege o adresă de e-mail, chat live și asistență telefonică gratuită 24 de ore. Echipa tehnică este foarte capabilă, deși au existat reclamații cu privire la timpi mai mici de așteptare dacă trimiteți un bilet de asistență, lucru pe care va trebui să îl faceți dacă problema dvs. necesită escaladare la un nivel mai ridicat decât ceea ce poate fi gestionat prin telefon. De asemenea, au o bază de cunoștințe foarte decentă pentru prețul pe care îl plătiți, deși nu este înțeles că este atât de cuprinzător precum cele deținute de jucătorii mai mari de pe piață. Totuși, majoritatea răspunsurilor pe care le solicitați vor fi disponibile acolo cu condiția să vă luați timp pentru a căuta.

Unul dintre avantajele principale ale sprijinului, în special pentru proprietarii de site-uri începători, este consultarea de 30 de minute a unuia dintre specialiștii webmasteri. Resursa de asistență web vă va asigura că site-ul dvs. este online și funcționează fără probleme și vă va ajuta la întrebări sau probleme pentru a vă ajuta să funcționați foarte repede. Puteți chiar să solicitați ajutorul lor cu prima listare a motorului de căutare și să primiți feedback util despre configurarea site-ului dvs. Acest tip de asistență este de neprețuit dacă tocmai începeți. Puteți, de asemenea, să fiți la curent cu orice modificări, actualizări sau probleme pe pagina de Facebook rezonabil activă a gazdei.

Despre pad de gazduire web

Știați că Web Hosting Pad a început în 2005, are sediul în Illinois, Chicago și este gazda web pentru peste 150.000 de site-uri web.

Sursă: webhostingpad.com/about-us

Pad de gazduire web pe Twitter

Marturii Web Hosting Pad

Îndrăznesc să spun că aceasta este cea mai ieftină gazdă web acolo. Bine pentru nevoile mele, deoarece am primit un buget limitat (Yvonne – 25 aprilie 2015)

Cel mai ieftin găzduire web vreodată, ignorați vânzarea / vânzarea încrucișată și acești tipi nu vor fi bătuți la preț (Lee – 23 iunie 2014)

Avem nevoie de o gazdă de buget foarte ieftină pentru blogul meu de nuntă și pentru Web Hosting Pad a fost excelent pentru mine. (Karen – 23 aprilie 2014)

Nu știu prea multe despre calculatoare, dar am reușit să-mi trec blogul. Ori de câte ori am o problemă de asistență tehnică, personalul este acolo pentru a mă ajuta. (Lou – 12 ianuarie 2014)

Evaluarea medie a WebHostingPad.com este

4,5 din 5.
Bazat pe 4 recenzii.

Planuri de găzduire Web pentru găzduire & Prețuri

Obiectivul Web Hosting Pad # 1 este de a oferi soluții puternice de găzduire web la un preț foarte accesibil.

Pachetul de gazdă comun WHP

 • De la 1,99 USD pe lună
 • Spațiu de stocare nelimitat pe disc
 • Lățime de bandă lunară nelimitată
 • Domenii de adăugare nelimitate
 • Subdomenii nelimitate
 • Domeniu gratuit cu găzduire de primul an
 • Instalare gratuită cu 1 clic pe script
 • Software gratuit Sitebuilder
 • Suport 24/7

Înscrie-te acum – Fără riscuri – 90 zile garanție înapoi

Rezumat de revizuire WebHostingPad

Deci, este Web Hosting Pad orice bun?

The Good: Preț – găzduire web foarte ieftină. Numele de domeniu gratuit. Pachet cu caracteristici incluse.

CE NU ESTE BUN: Uneori, suportul este cam lent. Serverul este cândva cam lent.

Deși este posibil ca WebHostingPad să nu fie cel mai mare sau cel mai bun furnizor de hosting oferit, nu încearcă să se poziționeze astfel pe piață. În schimb, grupul lor țintă este webmaster-ul începător și mediu, care apreciază valoarea prețului extrem pentru instrumentele care își îndeplinesc treaba. În timp ce prețurile ar putea fi scăzute, ar fi o greșeală să confundați această ofertă ieftin, în loc de ceea ce este cu adevărat; valoare de chilipir.

Prea mulți noi webmasteri sunt prinși în achiziționarea de găzduire care are suplimente și bonusuri care nu numai că nu au nevoie, dar nici nu înțeleg. Sfatul aici este să nu alergi înainte de a putea merge pe jos. Faceți timp pentru a evalua ceea ce „aveți” cu adevărat nevoie pentru afacerea dvs. de site-uri și gândiți-vă de două ori despre ocolirea unui mare lucru, pur și simplu pentru că nu există imagini fanteziste cu jargon tehnic persuasiv. WebHostingPad înlocuiește funcțiile avansate pe care nu le veți folosi niciodată cu o promisiune de fiabilitate, ceea ce o face o propunere demnă pentru un serviciu de bază la un preț incredibil.

O recenzie a WebHostingPad prin Regatul Gazduitor. Ultima actualizare la 4 noiembrie 2015.

Acasă ›Recenzii› Revizuire Pad Gazduire Web

Rezumat de revizuire WebHostingPad

Deci, este Web Hosting Pad orice bun?

The Good: Preț – găzduire web foarte ieftină. Numele de domeniu gratuit. Pachet cu caracteristici incluse.

CE NU ESTE BUN: Uneori, suportul este cam lent. Serverul este cândva cam lent.

Deși este posibil ca WebHostingPad să nu fie cel mai mare sau cel mai bun furnizor de hosting oferit, nu încearcă să se poziționeze astfel pe piață. În schimb, grupul lor țintă este webmaster-ul începător și mediu, care apreciază valoarea prețului extrem pentru instrumentele care își îndeplinesc treaba. În timp ce prețurile ar putea fi scăzute, ar fi o greșeală să confundați această ofertă ieftin, în loc de ceea ce este cu adevărat; valoare de chilipir.

Prea mulți noi webmasteri sunt prinși în achiziționarea de găzduire care are suplimente și bonusuri care nu numai că nu au nevoie, dar nici nu înțeleg. Sfatul aici este să nu alergi înainte de a putea merge pe jos. Faceți timp pentru a evalua ceea ce „aveți” cu adevărat nevoie pentru afacerea dvs. de site-uri și gândiți-vă de două ori despre ocolirea unui mare lucru, pur și simplu pentru că nu există imagini fanteziste cu jargon tehnic persuasiv. WebHostingPad înlocuiește funcțiile avansate pe care nu le veți folosi niciodată cu o promisiune de fiabilitate, ceea ce o face o propunere demnă pentru un serviciu de bază la un preț incredibil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map