15 fets sobre comerç electrònic que us mantindran al dia (2020)

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Estadístiques de comerç electrònic

Quan penses en el comerç electrònic, probablement imaginis una botiga en línia que promou constantment noves ofertes, productes, serveis i altres.

La eCommerce comporta molta més estratègia des del punt de vista d’un comerciant.

Tot i que alguns venedors busquen grans guanys, el mercat de comerç electrònic té tones potencials.

Les empreses d’Internet són fàcils d’iniciar i continuen en auge segons aquests fets i estadístiques.

Tot i que encara és una tecnologia i una forma relativament noves de vendes, el comerç electrònic us pot proporcionar una quantitat constant d’ingressos i, si sou un minorista petit o major amb una ubicació física, podeu millorar el vostre creixement de vendes només afegint aquesta línia en línia element del vostre embut de vendes.

Els 15 fets següents us faran que no només vulgueu millorar la vostra botiga de comerç electrònic, sinó també inspirar-vos per a diversos punts de venda d’ingressos en línia..

La majoria dels consumidors prefereixen comprar en línia per diverses raons.

Alguns d’aquests són:

 • Estalvi de temps
 • Menys impostos
 • Fàcil de comparar preus
 • Sense multituds
 • Més varietat

A més, molts compradors prefereixen investigar els productes en línia primer i fer-se una idea del preu abans d’anar a un lloc físic.

Si s’ofereixen enviaments ràpids i gratuïts, molts compradors prefereixen comprar en línia que anar a la botiga per a articles que no necessiten que vegeu la mercaderia de primera mà..

Tot i així, els compradors tenen menys probabilitats de fer ofertes per a articles en línia que requereixen més recerca presencial.

Per exemple, els compradors poden anar a la botiga a buscar sabates, però encara poden comprar en línia si troben un millor acord mentre naveguen pels telèfons a la botiga.

Una nota sobre comerç electrònic mòbil

Dades de comerç electrònic per a mòbils per al futur creixement

Com us mostraran les estadístiques següents, el comerç electrònic mòbil és molt important per als minoristes que decideixin proporcionar botigues en línia.

Si no disposeu d’una botiga accessible a través d’un telèfon o que estigui optimitzada per a un dispositiu mòbil, tindreu molt més temps per aconseguir que les persones comprin articles de la vostra botiga, especialment si es tracta d’un article que poden trobar d’un altre. detallista.

Les botigues en línia optimitzades per a mòbils ofereixen consultes ràpides i fàcils, un navegador de tacte, imatges més grans i interfícies intuïtives que responen al desplaçament tàctil..

Si creeu una botiga en línia a la qual es pot accedir des d’una tauleta o telèfon intel·ligent, és probable que arribeu a milers de clients nous cada mes.

Comencem amb els fonaments bàsics

1. El comerç electrònic realment va començar el 1979. Michael Aldrich va connectar un televisor domèstic amb una línia telefònica per crear compres en línia, que van créixer a la dècada de 1980 i 1990 abans que Internet es desenganxés..

2. Amazon va llançar el 1995. Tanmateix, Amazon no va començar a obtenir beneficis fins al 2003. El valor mitjà de comandes a Amazon per al 2012 és de 47,31 dòlars i, per descomptat, Amazon és conegut com un dels majors minoristes en línia..

3. Netflix no va ser el primer minorista en línia de subscripció de DVD. Blockbuster va crear Blockbuster.com el 2004, però no està clar quan va començar el servei com era Netflix. En última instància, Redbox i Netflix van provocar la caiguda del que solia ser el nom més important en l’entreteniment de vídeo casolà.

4. Al tercer trimestre del 2012, es van produir 4.423 dòlars en operacions a través de Paypal per segon. En els darrers anys, Paypal s’ha expandit convertint-se en la forma més coneguda de pagar en línia sense haver de renunciar a la informació de la vostra targeta de crèdit.

5. El 2010, Groupon va rebutjar un acord per import de 6.000 milions de dòlars a Google. El broker d’ofertes en línia es va convertir en un IPO l’any següent.

Com afecta les xarxes socials al comerç electrònic

6. Zappo guanya diners amb derivacions de les xarxes socials. El minorista en línia agafa 0,75 dòlars de Pinterest, 2,08 dòlars de Facebook i 33,66 dòlars de Twitter.

El 46 per cent dels compradors en línia compten les xarxes socials quan decideixen comprar alguna cosa en línia.

El 47 per cent dels compradors asseguren que Facebook té el major impacte en el que compren.

El 54 per cent dels membres de Facebook utilitzen els telèfons per navegar. No hi ha dubte que el comerç electrònic mòbil ha crescut ràpidament i continua aportant milers de milions de dòlars als comerciants que tinguin botigues en línia accessibles per a mòbils.

10. Polyvore té el valor mitjà més gran de comanda mantenint 66,75 dòlars per comanda.

Dades sobre creixement del comerç electrònic

11. Més del 80 per cent de la població en línia ha utilitzat Internet per comprar béns i serveis.

El 50 per cent de la població en línia ha comprat als minoristes d’Internet més d’una vegada.

13. Les vendes de comerç electrònic creixen més d’un 19 per cent a l’any i arribaran a gairebé 1,4 bilions de dòlars el 2015.

14. El país amb més comerç electrònic per a comerç electrònic és l’Índia seguit d’Aràbia Saudita, Indonèsia, Austràlia i Filipines. El menor creixement de compres en línia inclou Letònia, Ucraïna i França.

15. Segons les estimacions de eMarketer, les vendes al detall de comerç electrònic van assolir 2,3 bilions de dòlars el 2017, un 23,2 per cent més respecte a l’any anterior

Algunes altres estadístiques sobre comerç electrònic

A partir de tot això, queda clar que la connexió de les xarxes mòbils i les xarxes socials juntament amb el comerç electrònic és essencial per al protagonisme i el creixement amb qualsevol comerciant en línia..

Tanmateix, podeu aprendre moltes coses a partir de les següents estadístiques, incloent quines són les botigues de comerç electrònic més grans, quines franges d’edat els agrada fer compres en línia i quins tipus de pagament faciliten la compra dels clients en línia.

La majoria dels compradors en línia utilitzen transferències bancàries o targetes de crèdit per pagar. De fet, el 40 per cent de les compres en línia es realitzen amb targeta de crèdit. Tot i això, Paypal creix ràpidament al 35 per cent.

Els compradors del nord de Dakota gasten la majoria de diners en línia. Normalment, els residents d’aquest estat gasten el 16,17 per cent dels seus ingressos en compres en línia.

La botiga de comerç electrònic més gran ara és Amazon. El segon és eBay, seguit d’Apple, Walmart i The Home Depot.

Els compradors en línia entre els grups d’entre 31 i 44 i 55 a 65 anys gasten la majoria de diners en compres en línia en un 68 per cent.

Els compradors en línia gasten entre 1.200 i 1.300 dòlars en compres a través d’Internet cada any.

Pizza Hut va ser la primera cadena de pizzes a oferir la comanda en línia el 1994.

La majoria dels compradors del 71 per cent creuen que poden trobar un acord millor quan compren en línia en lloc de anar a una botiga.

Al 2015, s’espera que el nombre de consumidors en línia creixi fins als 201 milions.

En aquest moment, hi ha 195 milions de consumidors en línia que compren coses cada minut a través de botigues de comerç electrònic.

Prediccions per al comerç electrònic el 2019 i més enllà

La majoria d’aquestes estadístiques apunten al fet que el comerç electrònic ja és la millor manera perquè les empreses puguin ampliar el seu inventari i el seu creixement de vendes.

En la propera dècada, és probable que les compres en línia augmentin notablement fins al punt que la majoria de compres es realitzin en línia, fins i tot per a articles que potser necessiten “ser vistos” primer.

Això es deu a la nova tecnologia, a la facturació més ràpida ia la fàcil comparació dels preus de les mercaderies. Tanmateix, més gent també es preocupa de la manca de seguretat per fer compres en línia.

Amb diverses infraccions a la seguretat en línia per als principals comerciants, com Target, Home Depot i Neiman Marcus, les persones busquen formes més segures de pagament en línia que no requereixen que proporcionin un número de targeta de crèdit directament..

Els propers passos per al comerç electrònic han d’evolucionar al voltant de les compres segures, ràpides i mòbils.

Si els comerciants poden assegurar-se que els seus compradors tindran l’experiència més agradable comprant en línia, no hi ha cap motiu per als compradors per anar a la botiga.

Fonts de sortida

https://blog.paymill.com/social-media-ecommerce/
http://www.factbrowser.com/tags/ecommerce/
http://mashable.com/2012/11/06/ecommerce-statistics/
http://getlevelten.com/blog/julie-miller/10-shocking-e-commerce-facts
http://www.internetretailer.com/

Per tant, us sembla alguna d’aquestes estadístiques? O potser veure alguna estadística que realment destaqui? Per a mi, va ser el fet que “En operacions es van produir 4.423 dòlars a través de Paypal per segon”.  Bastant boig sentir això.

Per tant, us podeu preguntar massa!!

Com s’inicia un lloc web de comerç electrònic?

Vull donar-vos 2 recursos.

1 estant aquí, els 5 millors constructors de llocs web de comerç electrònic

O, a El punt de partida del negoci de Great Shopify aquí

Crèdit d’imatge: Memòria de préstec 
Escrit i publicat per Christopher Pontine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map