4 serveis fiscals en línia fàcil d’arxivar fàcilment en línia

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Serveis Tributaris en líniaPresentar impostos no ha de ser exigent, que faci temps o que faci furor.

L’era digital va aportar algunes comoditats actuals com presentar els vostres impostos en línia, però ara amb el boom del dispositiu mòbil, fins i tot podeu presentar els impostos des del telèfon..

Aquests quatre serveis tributaris en línia fan que sigui molt fàcil presentar els vostres impostos.

Aquesta guia recorre cadascun dels llocs principals per presentar impostos en línia el 2014 i com fa que cada retorn obtingui un retorn tan senzill com comprovar el vostre correu electrònic..

Serveis Tributaris en línia

Divideix els impostos amb facilitat – TaxSlayer.com

La competència per als millors programes de preparació d’impostos en línia és força forta, però TaxSlayer ha estat molt agressiva i ofereix alguns incentius genials als clients que busquen presentar aquesta temporada fiscal 2014.

TaxSlayer ofereix un munt d’avantatges com el eFiling d’estat de baix cost, un programari fiscal fàcil d’utilitzar i opcions de presentació assequibles per a tot tipus de formularis d’IRS que pugui necessitar.

També podeu presentar devolucions estatals, federals, modificades, militars i de l’any anterior a través de TaxSlayer.

Hi ha tres edicions de TaxSlayer incloent una edició militar gratuïta, una edició clàssica per 9,95 dòlars i una edició premium per 29,95 dòlars..

Pros

– TaxSlayer proporciona declaracions fiscals estatals i federals gratuïtes per al personal militar en servei actiu, i el programari només és de 9,95 dòlars si ets civil.
– La interfície és de colors senzills i brillants. És fàcil respondre a cada pregunta i és molt ràpid.

Contres

– Encara no hi ha versió mòbil.

La versió clàssica de TaxSlayer us permet gestionar part de la declaració d’impostos fàcilment com interès hipotecari, impost sobre propietat, crèdits de puericultura, deduccions detallades i molt més..

La presentació de 1040EZ és un procés ràpid i és bastant precisa quan es prova.

El programari comprova tot tipus d’errors i cobreix tots els temes com la vostra llar, el treball, els dependents i altres problemes que us permetran crèdits i deduccions que hàgiu guanyat.

S’ha finalitzat una comprovació d’error final abans de poder presentar l’arxiu per assegurar-se que heu introduït tot correctament.

Si voleu fer una pausa, podeu afegir un marcador de posició i tornar a saltar més endavant per omplir la informació que falta. Tot el que heu de fer és emplenar les caselles mentre aneu a través del programari.

El tipus és llegible i gran i els botons són fàcils. Només cal fer clic a “Continuar” quan estigui llest per passar a la pàgina següent. També podeu accelerar el procés important informació d’una devolució anterior desada a TaxSlayer.

Si necessiteu ajuda, també podeu contactar per telèfon o per correu electrònic a l’assistència al client de TaxSlayer.

Això funciona fins i tot per als que presenten una edició gratuïta. No obstant això, hi ha una opció de suport prioritària per als usuaris premium. L’empresa també és molt activa a Twitter.

Mitjançant l’ús de TaxSlayer, podeu obtenir els impostos arxivats correctament i assegurar-vos que no hi hagi cap error mitjançant la revisió final. L’assistència al client sempre està disponible si teniu alguna pregunta o necessiteu guia sobre què presentar.

Obteniu “Er Done Turbo Style – TurboTax

TurboTax d’Intuit sempre ha estat una de les empreses més importants en línia de preparació d’impostos en línia.

Ofereixen una presentació gratuïta de declaració d’impostos i tones de funcions per a aquells que comprin una versió premium. També podeu importar dades, que redueixen notablement el temps d’entrada de dades si teniu una empresa o treballeu per a vosaltres mateixos fins a 1099.

Podeu obtenir dades importants de ItsDeductible i Mint, propietat d’Intuit.

Pros

– Senzill d’utilitzar des de l’escriptori o el dispositiu mòbil.
– Qualsevol persona pot utilitzar el programari tant si coneix la legislació fiscal com si no.
– Les devolucions federals són lliures

Contres

– No podeu importar dades a menys que pagueu el servei premium.

TurboTax és un nom de casa. Fins i tot la vostra àvia probablement li ha parlat dels avantatges de TurboTax.

Per un motiu, es classifica al capdamunt de la majoria de llistes de programes de preparació d’impostos. En provar el programari aquest any, TurboTax va ser més fàcil d’utilitzar i fins i tot més exacte que abans.

Tot i això, les funcions premium tenen molt més a oferir. Si pagueu la prima, podeu importar dades de W-2s i 1099 formularis amb facilitat.

El programari té un estil d’entrevista guiada que facilita respondre preguntes i veure quins crèdits o deduccions s’estan aplicant a l’hora de treballar a través de la sol·licitud de declaració d’impostos..

TurboTax també us mostra quina és la rendibilitat més beneficiosa per a la vostra situació fiscal quan presenteu.

Si bé el programari de preparació d’impostos sempre està subjecte a un error de l’usuari, TurboTax fa un pas més per intentar eliminar tots els problemes amb les preguntes adequades. També podeu trobar elements que vau passar per alt.

Tampoc cal fer cap càlcul matemàtic. El programari ho farà tot per vosaltres. La interfície és extremadament reflexiva i senzilla i, fins i tot, la podeu utilitzar al dispositiu mòbil.

Si teniu problemes, sempre podeu contactar amb el centre d’assistència en línia d’Intuit, que proporciona tones d’informació, com ara respostes a preguntes més habituals i especialitzades, així com guia de dret fiscal i números de servei al client en cas que necessiteu parlar amb algú..

Realitzeu alguna acció de declaració d’impostos: TaxAct.com

Si coneixeu prou el que esteu fent o voleu obtenir un retorn senzill que voleu fer ràpidament, TaxAct és una alternativa barata i precisa.

El correu electrònic de fitxers estatals també és assequible amb TaxAct. Podeu preparar, redactar i imprimir de forma gratuïta declaracions d’impostos federals amb TaxAct. L’únic que heu de pagar és el fitxer d’Estat o si voleu importar dades d’una devolució anterior.

També heu de pagar més per parlar amb algú d’atenció al client.

Pros

– El correu electrònic electrònic gratuït és senzill.
– El correu electrònic de baix cost estatal és més barat que els competidors.
– El suport d’auditoria facilita l’arxiu en línia de les empreses.

Contres

– L’assistència telefònica no és gratuïta.
– L’ajuda i l’ajuda tributària en línia podria ser més extensa.

Hi ha tres edicions per a TaxAct, incloent-hi una edició federal gratuïta, una edició Deluxe per 9,95 dòlars i Ultimate per 17,95 dòlars.

Si voleu indicar el fitxer, haureu de pagar un suplement tant per a versions gratuïtes com Deluxe. Ultimate inclou un estat i un registre federal.

També podeu descarregar i instal·lar programari de CD de fins a 21,95 dòlars. També podeu presentar devolucions de l’any anterior a l’any 2000.

La guia de TaxAct ajuda als registradors a respondre a preguntes relacionades amb la seva condició d’impostos i facilita amb més de 2.500 consells fiscals per assegurar-se que els usuaris tinguin una mica d’ajuda mentre preparen la declaració d’impostos en línia.

També hi ha una glossa fiscal que inclou definicions de 300 termes impositius. Les preguntes permeten Impost impost per tenir més precisió i els usuaris obtinguin la comprovació d’errors, alertes i un comptador de devolució o deure que els ajudi a esbrinar què rebran per la declaració d’impostos.

Tot plegat, és un gran programari de preparació d’impostos, però potser necessiteu més ajuda si no coneixeu els vostres impostos pel vostre compte.

Feu-ho bé la primera vegada – HRBlock.com

Quan es tracta de presentar impostos, H&R Block és un altre nom de casa.

Tanmateix, la companyia ha estat coneguda més per les seves consultes a l’oficina més que pel seu programa de preparació d’impostos en línia en el passat. El 2014, va ser un dels principals programes de preparació d’impostos en línia que s’ha d’utilitzar.

Amb moltes opcions de presentació, una àmplia orientació i una gran precisió, és una opció fantàstica per a aquells que ja comencen amb la presentació d’impostos i potser no saben tant com necessiten obtenir una devolució correcta..

Pros

– H&R Block ajuda els individus i les empreses a obtenir les declaracions d’impostos més precises.
– Arxiu federal i estatal, atenció al client i eines addicionals totes incloses en el preu.

Contres

– El programari no és gratuït i té un preu més alt que els competidors a 27,95 dòlars fins a 34,95 dòlars.

Els contribuents estimaran l’àmplia gamma de serveis que reben amb aquest programari.

Malgrat el preu, val la pena guanyar diners si necessiteu ajuda professional per comprendre els vostres impostos i voleu obtenir la rendibilitat més precisa possible.

També tenen milers d’oficines al detall a tot el país, cosa que facilita obtenir ajuda amb un problema si topeu amb un bloc de carreteres.

Tots els tipus de fitxers poden rebre ajuda amb H&R Bloquejar també. Tant si es tracta d’un treballador autònom com d’un inversor o només d’un progenitor solitari que intenta entendre els crèdits de cura d’infants, hi ha moltes maneres que H&R Block ho expressa tot per als usuaris i proporciona consells mentre responen a les preguntes per assegurar-vos que el vostre retorn sigui el més exacte possible.

També és fàcil rebre el reemborsament H&R Bloc, que ofereix diverses opcions de desemborsament, com ara un dipòsit directe, un xec o un dipòsit de targeta prèvia.

També podeu sol·licitar un xec d’anticipació de reembossament de l’estat per una quota de 13 dòlars, que és com un préstec.

El suport també és el millor amb H&R Block, i està disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Escrit i publicat per Christopher Pontine i Cynthia Adams

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map