5 millors opcions d’allotjament de WordPress per a principiants (comparació 2020)

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Millor allotjament de WordPress per a principiants

Vaig a sortir en un rebost aquí i direu que esteu pensant a utilitzar WordPress per crear el vostre lloc web o escriure segons termes com

 • Millor allotjament de WordPress per a principiants
 • Els millors proveïdors d’allotjament per crear un lloc web de WordPress
 • Millor allotjament de WordPress

Però:

Potser sigui la primera vegada que us prepareu per utilitzar-lo o la primera vegada que esteu preparat per posar-vos en serio.

Ei, això és just, i tots hi hem estat.

La gran cosa és, però, no és tan dolent.

L’objectiu és trobar un bon proveïdor d’allotjament que us pugui ajudar fàcilment a configurar el vostre lloc web de WordPress

I:

Us ajudarà a sortir des del punt de vista del hosting.

El motiu pel qual he triat aquests 5 és que els he utilitzat, he vist comentaris fantàstics o he provat.

En general, tots els proveïdors d’allotjament volen facilitar-vos la configuració del lloc web de WordPress.

Després de tot,

Ja n’hi ha 76 milions de blocs a més d’utilitzar-lo.

Però, crec que aquests 5 s’adapten al que busqueu i que són fàcils d’anar.

O bé, tingueu un bon servei d’atenció al client per respondre a qualsevol pregunta que tingueu.

A més a més, si decidiu una d’aquestes, us mostraré un vídeo pas a pas per configurar el vostre lloc web de WordPress amb cada opció d’allotjament de WordPress.

Anem a capbussar-los i comprovar-los.

Bluehost: és el que faig servir

Preu

Com els seus competidors, Bluehost ofereix opcions d’allotjament web assequibles. Normalment comencen a partir de 7,99 dòlars al mes, però es venen per 2,75 dòlars al mes.

Els usuaris nous ofereixen una oferta introductòria especial i una garantia de devolució de 30 dies perquè puguin provar les coses i veure si els agrada.

L’allotjament optimitzat per a WordPress comença a partir de 19,99 dòlars al mes amb WP Standard. A continuació, hi ha WP Enhanced que costa 29,99 dòlars al mes.

El WP Premium és de 39,99 dòlars al mes i el WP Ultimate és de 49,99 dòlars al mes.

Els preus es basen en pagar amb antelació un any de servei. Hi ha un important estalvi en fer-ho. WP Ultimate normalment és de 129,99 dòlars al mes i ofereix als usuaris 80 € de descomptes en pagar el servei anualment.

Característiques principals

Segons Bluehost, és el “número 1 d’allotjament web recomanat per WordPress.org”. El servei inclou una instal·lació de WordPress amb un clic, suport 24 hores al dia i un centre d’ajuda ple de guies, tutorials de vídeo i altres recursos, una garantia de devolució de diners i més de 150 dòlars d’ofertes de Google..

Cada pla d’adhesió ofereix la seva pròpia llista de funcions.

Per exemple, WP Standard allotja 100 milions de visites al mes, 30 GB o emmagatzematge i còpia de seguretat, i 2 GB de RAM. WP Ultimate, per la seva banda, ofereix visites il·limitades, 240 GB d’emmagatzematge i còpia de seguretat i 8 GB de RAM.

Tots els plans també inclouen cPanel millorat. El WP Standard inclou SiteLock CDN, mentre que els altres tres plans de preus inclouen SiteLock CDN / WAF Pro.

WP Premium ve amb SSL positiu i WP Ultimate ve amb SSL Positive Wildcard.

Facilitat de configurar WordPress

La configuració de WordPress amb Bluehost és instantània. Amb un sol clic, totes les instal·lacions estan al seu lloc.

Podeu crear el vostre lloc web de manera immediata fent-lo una veritable comoditat per als usuaris.

En lloc de publicar el vostre lloc per fases, ho tindreu fet alhora.

Això permet aprofitar al màxim els serveis que ofereix Bluehost.

L’escalabilitat és una cosa que s’adapta, de manera que si el vostre lloc web comença petit i creix és de mida, el servei s’hi pot gestionar.

Proveu BlueHost

GreenGeeks – Utilitzo això per a alguns dels meus llocs

Green Geeks: un dels millors allotjaments de WordPress per a principiants

Preu: un model de preus escalable a mesura que el vostre lloc web creix

El hosting de WordPress amb GreenGeeks sol costar 9,95 dòlars al mes. Ara mateix, està a la venda per 3,96 dòlars al mes. Aquest és un estalvi significatiu i que probablement tingui a veure amb les vacances.

GreenGeeks ofereix una garantia de devolució de diners durant 30 dies als seus serveis. Això us dóna temps per veure si el servei compleix les vostres necessitats i expectatives. Si no és així, no trauràs els diners.

El servei accepta Visa, MasterCard, Discover i American Express com a formes de pagament. També permet als usuaris de PayPal pagar els seus comptes.

El procés de registre ofereix dues opcions per als usuaris, una per a les persones que necessiten registrar un domini i una altra per a les persones que vulguin utilitzar un domini existent.

Característiques principals

L’allotjament de WordPress gestionat per GreenGeeks inclou diverses funcions. Es diu que és tant per a un “blogger de WordPress” com per a un “desenvolupador de WordPress veterà” perquè el servei està “completament carregat”.

Algunes de les funcions més destacades que ofereixen els serveis de GreenGeeks de pagament inclouen un espai web i una transferència de dades il·limitada i un 99,9% de servei..

No haureu de preocupar-vos que el servei es redueixi gaire i que interrompi el flux de trànsit que arriba al vostre lloc web. Fins i tot si experimenteu algun problema, hi ha una assistència al client les 24 hores del dia durant els 365 dies de l’any.

Altres coses a destacar sobre l’allotjament de WordPress de GreenGeeks és que inclou:

 • Migració de WordPress
 • Servidors optimitzats per WordPress
 • Mesures de seguretat millorades
 • Instal·lació fàcil de WordPress amb un clic
 • Transferències i registres de noms de domini gratuïts
 • Emmagatzematge ràpid SSD RAID-10

L’allotjament de WordPress de GreenGeeks inclou diverses característiques de seguretat que molts usuaris consideren ideals. En primer lloc, ofereix actualitzacions automàtiques. A continuació, escaneja i bloqueja problemes de seguretat en temps real.

El servei també manté el vostre lloc web separat dels altres clients del servidor per mantenir la vostra confidencialitat.

GreenGeeks també té integrats Denegació de servei distribuïda (DDoS) protecció que opera a nivell d’empresa.

Si aquest tipus d’atac es produeix a causa d’un troià o un altre virus, estareu protegit.

Facilitat de configurar WordPress

La configuració de GreenGeeks a WordPress requereix molt de temps.

El servei proporciona instruccions mitjançant vídeo i text.

Si voleu fer-ho manualment, aquí teniu els passos que seguireu:

 1. Descarregueu WordPress. Vés a la pàgina de baixada de WordPress. Baixeu i deseu el fitxer zip. Assegureu-vos de saber en quina carpeta heu inserit el fitxer per poder recuperar-lo fàcilment quan ho necessiteu.
 2. Carregueu fitxers WordPress al vostre compte d’allotjament de GreenGeeks. Utilitzeu un client FTP o un administrador de fitxers cPanel per carregar els fitxers. Podeu utilitzar qualsevol de les opcions i obtenir el mateix resultat. L’única diferència és que cPanel permet carregar i extreure el contingut del fitxer immediatament. Fa aquest pas més ràpid.
 3. Creeu una base de dades per al vostre bloc. Un cop hagueu accedit a les bases de dades de MySQL a cPanel, voldreu crear una base de dades i després assignar-ne un usuari. Feu un seguiment del nom de la base de dades, nom d’usuari i contrasenya que creeu per vosaltres mateixos.
 4. Assegureu-vos que el vostre blog de WordPress estigui configurat correctament. Visita http://wwww.yourdomain.com/wp-admin/install.php. Això us permet configurar el vostre bloc. Si es troba en un subdirector, haureu d’anar-hi http://www.yourdomain.com/subdirectory/wp-admin/install.php. Us demanarà que introduïu el nom de la base de dades, nom d’usuari i contrasenya. Si localhost no funciona per a “Host Host”, haureu de sol·licitar aquesta informació per al vostre host web. Deixeu el “Prefix de taula” sol i feu clic a Envia. Haureu d’introduir el vostre nom d’usuari i contrasenya abans de fer clic a “Instal·la WordPress”..

Tot i que sembla que hi ha molts passos a fer, no hi ha.

Simplement descarregueu WordPress, pengeu els fitxers al vostre compte d’allotjament, us donen un lloc on residir i instal·leu WordPress per assegurar-vos que tot funciona correctament..

Consulteu aquest vídeo per mostrar-vos la configuració de WordPress:

Teniu en compte, el compte ja està configurat.

Apunta’t i segueix-lo ��

Si us baralleu, el suport al client mitjançant el xat és impressionant.

Proveu frikis verds

InMotion Hosting

Preu

Hi ha tres opcions de preus diferents amb InMotion. Són Launch, Power o Pro. Podeu triar l’opció adequada segons les vostres necessitats i preferències.

El llançament normalment és de 7,99 dòlars al mes. Està a la venda per 5,99 dòlars al mes. Inclou un domini gratuït, dos llocs web, espai de disc il·limitat, amplada de banda il·limitada i correu electrònic il·limitat.

La potència és de 9,99 dòlars al mes i a la venda per 7,99 dòlars al mes. Inclou un domini gratuït, sis llocs web, espai de disc il·limitat, amplada de banda il·limitada i correu electrònic il·limitat. També ofereix el rendiment 2x.

Pro és de 15,99 dòlars al mes. Actualment, està a la venda amb un 12% de descompte, al venda al detall de 13,99 dòlars al mes. Inclou un domini gratuït, llocs web il·limitats, espai de disc il·limitat, amplada de banda il·limitada i correu electrònic il·limitat. També ofereix 4x el rendiment i suport de nivell Pro.

Comenceu a construir el vostre lloc amb Hosting InMotion

Característiques principals

L’allotjament InMotion ofereix funcions emocionants. Els usuaris del servei tenen la possibilitat de mirar endavant:

 • WordPress ve preinstal·lat i llest. Hi estaràs en marxa en qüestió de minuts.
 • Domini gratuït. No us preocupeu de comprar-ne un de nou ni de registrar-ne un ja que podeu començar amb un domini completament nou.
 • Allotjament il·limitat. Això vol dir que no pagareu més encara si utilitzeu més ample de banda.
 • Utilitzeu els complements que us agradin. El vostre lloc web i hauria de ser precisament tal com voleu.
 • Temes gratuïts. Trieu un que ajudi a comunicar el vostre missatge al món.
 • Actualitzeu fàcilment i de forma segura. Instal·leu actualitzacions amb facilitat i sense por que sobreescriuen o trastocaran les coses bones que heu passat amb el vostre lloc web.
 • Totalment suportat. Obteniu l’ajuda que necessiteu per dissenyar i allotjar el vostre lloc web.

Altres funcions que destaquen realment són còpies de seguretat diàries automàtiques, suport de suplement de memòria cau, SSH, GIT, FTP i PhpMyAdmin Access, i la transferència de llocs web en temps mort..

Si teniu previst traslladar un lloc web existent a InMotion, podeu fer-ho sense que ningú sàpiga mai. Sense temps d’inactivitat significa més visitants i, finalment, més vendes i inscripcions.

Facilitat de configurar el lloc web de WordPress

Amb InMotion, WordPress arriba preinstal·lat i llest. Podeu tenir el vostre lloc web en qüestió de minuts.

Això és ideal si teniu pocs coneixements sobre FTP.

Si teniu un lloc web existent que voleu passar al servei d’allotjament de WordPress, podeu fer-ho. No experimentareu temps d’inactivitat idònia.

Quan el vostre lloc web no està en línia, la gent no el pot visitar i no en podeu treure’n profit.

Configuració del lloc web de WordPress a InMotion

Per què ho fas i tens alguna pregunta, només has de xatejar InMotion i t’ho passaran.

Comenceu a construir el vostre lloc amb Hosting InMotion

SiteGround

Lloc de llocs web WordPress

Preu

SiteGround ofereix tres opcions de preus diferents. Són StartUp, GrowBig i GoGeek. La startup té un preu habitual de 9,95 dòlars mensuals, però actualment té un descompte a 3,95 dòlars mensuals.

GrowBig té un preu habitual de 14,95 dòlars al mes, però actualment té un descompte a 7,95 dòlars mensuals. GoGeek té un preu regular de 2995 dòlars al mes, però té un descompte a 14,95 dòlars el mes.

Característiques principals

Cada pla de preus ofereix una cosa diferent. Per exemple, StartUp allotja un lloc web on GoGeek, el preuador dels dos, allotja diversos llocs web. StartUp ofereix 10 GB d’espai web on GoGeek ofereix 30 GB d’espai web.

L’inici permet 10.000 visites mensuals i GoGeek permet fer 100.000 visites mensuals.

Cada pla ofereix funcions essencials de WordPress, com ara domini gratuït, transferència WP gratuïta, instal·lació WP gratuïta i carregador automàtic WP..

Les funcions de WordPress premium inclouen WordPress SuperCacher, 30 còpies de seguretat, suport tècnic prioritari i SSL de Wildcard gratuït d’un any.

Facilitat de configurar WordPress

Hi ha quatre passos relacionats amb la configuració manual de WordPress.

Ells són:

 • Descarregueu el paquet per a la instal·lació de WordPress. Vés a la pàgina oficial de descàrrega de WordPress. Feu clic al botó Baixa i trieu la ubicació per desar el fitxer. Assegureu-vos que recordeu la carpeta que la vau introduir per poder-hi accedir fàcilment.
 • Carregueu els fitxers de WordPress necessaris al servidor. Carregueu fitxers mitjançant FTP. Hi ha diverses opcions disponibles que us permeten fer-ho. Filezilla i cPanel es troben entre els més fiables.
 • Creeu una base de dades MySQL per a WordPress. Assigna un usuari i assigna permisos complets. Tingueu en compte el nom d’usuari i la contrasenya per a futures referències.
 • Passegeu pels passos del procés d’instal·lació. Si WordPress es penja al directori public_html, aneu a http://yourdomain.com. Si no teniu cap fitxer anomenat wp-config.php, creeu-ne un. Per fer-ho, feu clic al botó Crea un fitxer de configuració. Us demanarà que prepareu la informació necessària i us donarà l’opció de continuar amb el procés fent clic a “Anem!” botó. La següent pantalla us demanarà informació sobre la base de dades MySQL. Feu clic a “Envia” per finalitzar tot.

Si preferiu obtenir la instal·lació gratuïta de WordPress de SiteGround, podeu fer-ho. Hi ha un assistent de configuració que utilitzeu.

Instal·leu automàticament WordPress mitjançant Softaculous. També teniu una instal·lació manual gratuïta per part de l’equip de suport de SiteGround com a opció.

Aquí teniu un vídeo pas a pas per crear el vostre lloc web de WordPress amb el lloc

Comenceu a construir el vostre lloc amb el lloc

DreamHost

Preu

DreamHost ofereix dues opcions de preus. L’allotjament compartit comença a partir de 7,96 dòlars al mes i inclou una instal·lació de WordPress amb un clic. Admet diversos llocs web de WordPress i dominis. També ofereix una garantia de devolució de diners de 97 dies.

DreamPress està completament gestionat. Creeu contingut i DreamHost s’ocupa de la resta. Està configurat prèviament i facilita la iniciació immediata. També es pot escalar i la fa capaç de gestionar trànsit addicional sense captures de banda ampla.

Característiques principals

Algunes de les principals característiques de DreamHost inclouen:

 • Múltiples comptes de correu electrònic. Tingueu tants comptes de correu electrònic com necessiteu. Accediu al client web d’atmail sempre que vulgueu llegir i crear correus electrònics.
 • Possibilitat d’utilitzar qualsevol tema o complement que desitgi. No hi ha restriccions amb DreamPress. Creeu la identitat que us serveixi millor.
 • Actualitzacions automàtiques. Aquesta funció manté la vostra pàgina web segura i segura. S’ocupa de qualsevol problema que pugui trobar sense assistència vostra.
 • Configureu el comerç electrònic. Aquesta opció arriba amb SEO amb SSL. Té un certificat pre-instal·lat Encriptem TLS / SSL. També us ofereix una adreça IP privada.
 • No hi ha límits de visitant ni límits de banda ampla. No us haureu de preocupar pels bloqueigs del lloc web perquè heu tingut un augment del trànsit. El vostre lloc web és bo per importar el grau de seguiment que obté.
 • Blocs de tallafocs de WordPress. Manteniu el vostre lloc web protegit contra atacs. La seguretat és una prioritat alta per a DreamPress i per a vosaltres.

Similar als seus competidors, DreamHost té protocols de seguretat al seu lloc.

Us ofereix l’opció de configurar tants comptes de correu electrònic com necessiteu per funcionar de manera òptima.

També utilitza la vostra elecció del tema i dels complements, de manera que el lloc web és realment el vostre.

Facilitat de configurar WordPress

Instal·lar DreamHost requereix poc temps. Tot el que heu de fer és anar a la pàgina Instal·lacions d’un sol clic a Tauler i bons.

Feu clic a la icona de l’aplicació que vulgueu instal·lar. En aquest cas, es tracta de WordPress.

Trieu el vostre domini desitjat fent clic a “Instal·la a” al menú desplegable.

Aleshores, veureu un botó que diu: “Instal·leu-lo ara!” Un cop finalitzada la instal·lació, rebràs un avís que indica que ha estat correcte.

Mireu aquest vídeo per ajudar-vos a configurar el vostre lloc de WordPress amb Dream Host

https://www.youtube.com/watch?v=WEUGgBLb-zc

Comenceu a construir el vostre lloc amb Dream Host

Conclusió sobre els 5 millors allotjaments de WordPress per a principiants

Només cal aprofitar els 5 millors allotjaments de WordPress per a opcions per a principiants

 • Friki verd
 • En moviment
 • Bluehost
 • Terreny del lloc
 • Amfitrió de somnis

Tots 5 són uns grans proveïdors d’allotjament que serà el vostre lloc web de WordPress.

Ofereixen una configuració senzilla i un preu amb el qual et sentiràs còmode si tot just comença.

A més, el servei d’atenció al client és excel·lent, ja que t’ajuda a treure el joc d’endevinar i no saber-ho també.

Gaudeix de construir el teu propi lloc web de WordPress.

Ja heu provat alguna d’aquestes funcions?

Si és així, quina?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map