Feu servir els colors correctament al vostre lloc web?

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


què signifiquen els colors
Mai us heu preguntat mai?

Com afecten els colors al meu lloc web?

Si no, continua llegint.

Els llocs web solen mirar el color amb l’únic propòsit d’activar una resposta dels visitants. Per descomptat, cadascú té els seus colors preferits que graviten per si se n’adonen o no.

Tot i això, un dissenyador web especialitzat també entén quina importància té el color per al lloc. Els colors poden significar tot tipus de significats que fan que els usuaris gravitin cap a determinats productes i serveis que es troben al vostre lloc.

Les bones opcions de color fan una planificació acurada i, quan es fan correctament, poden influir en com els visitants interpreten el que veuen quan veuen el vostre lloc.

Els colors suposen tot tipus de coses per a les persones, però aquesta guia us ofereix informació detallada sobre la manera de percebre els colors i com triar la paleta de colors adequada per al vostre disseny web..

El poder del color en els negocis

El color sempre tindrà un efecte subconscient potent sobre els humans. En cada part de la nostra vida, visualitzem diferents colors. Si està tèrbol fora, el món és gris per a nosaltres, poc freqüent i ombrívol.

Si fa sol, el món és brillant i efervescent. Quan apliqueu informació sobre el color a l’empresa, aleshores voleu millorar el vostre perfil de negoci i el màrqueting mitjançant els colors adequats.

En el disseny de llocs web, els colors significa tot. Els colors tenen diversos significats, però és difícil escapar del que signifiquen per a les empreses. La majoria de les empreses utilitzen el vermell perquè inspira la gent a prendre mesures. Per això, tants botons i enllaços de trucades a llocs web tenen color vermell.

A través de l’espectre, també hi ha diferents maneres de combinar un color amb un altre per tal de complimentar i facilitar el vostre lloc web als ulls.

Als usuaris, habitualment, no els agrada veure llocs d’un color brillant com el groc o el verd de neó. Això sol fer que els visitants reboten un lloc en lloc de buscar informació.

La manera de triar la incorporació de la teoria del color al vostre disseny web hauria de ser estratègica, però que també coincideixi amb la vostra marca. Si tot just comenceu amb la vostra marca, normalment, les opcions de color comencen amb la vostra indústria.

Per exemple, els colors específics de la indústria poden ser verds per a l’ecoturisme o estalviar diners en efectiu. El violeta també pot aplicar-se a la moda o a la bellesa. Quan comenceu a triar els colors de la vostra marca, és important prestar atenció a com reflectiran aquests colors per a la vostra indústria.

Encara que no vulgueu escollir els mateixos colors que els competidors, voleu ser capaç d’adaptar-vos a la vostra indústria i evocar una resposta d’usuaris que no es confondran si trieu un color estrany. Per exemple, el rosa pot ser un color difícil de vendre amb eines elèctriques.

Els colors de les parets

Sabíeu que els colors d’una paret poden canviar com la temperatura sent una persona? Els colors càlids com el vermell i el groc en realitat pensen que una habitació és més càlida només a causa d’un color.

Els colors frescos com el blau i el blau clar sovint fan creure que la sala és més freda.

Al llarg de la història, les empreses han estat utilitzant aquesta psicologia humana per estalviar costos de calefacció i refrigeració, alhora que han donat a la gent la idea que la seva cafeteria és la més càlida de l’hivern a causa de les parets taronja..

Evocar una resposta

El color també evoca les emocions de les persones. Les persones de diferents cultures sovint veuen els colors de manera molt diferent.

Per exemple, el groc pot fer pensar en un gira-sol, però pot fer que algú pensés en un funeral ja que el groc pot ser un símbol de la mort. Tothom també té ofertes personals de colors.

No heu de basar les opcions de color per evitar allò que a la gent no els agrada. Més aviat, haureu de triar el color en funció de la resposta emocional que probablement rebeu de la majoria de visitants.

Comprendre la mitjana del color

Què signifiquen els colors

El color verd s’ha relacionat en molts estudis amb la creativitat. Generalment a la gent li agrada el color verd, i té una associació positiva amb el regenerament, el renaixement, la natura, la puresa, etc..

Els llocs que contenen verd poden ser ecològics. Altres poden simplement associar el color verd a la intel·ligència genial. Investigant què signifiquen els colors, podeu obtenir una millor idea de les respostes del vostre lloc web. Aquests són alguns significats bàsics del color:

Vermell: Agressió, ira, ràbia

Porpra: Femení, luxúria, passió

Blau: Calma, tristesa, suau

Rosa: Femení, feliç

Negre: força, predicció

La manera d’utilitzar el color és tan important com les opcions de color que feu. Tots els llocs web beneficien d’una paleta de colors previsible però també creativa. Voleu destacar algunes parts del vostre lloc alhora que us assegureu que té una sensació generalitzada.

Quins colors fomenten els visitants per fer clic

Tant si voleu que els vostres visitants facin clic en un anunci, llegeixin una història o comprin alguna cosa, és possible que tingueu enllaços, botons i diferents comproveu els botons (consulteu l’article a la secció “Afegir botó a la cistella de dades” Informació: alguna cosa a considerar “per obtenir més informació sobre el botó” Afegeix al carret “. Quins han de ser els colors d’aquests?

Hi ha cinc opcions de color populars utilitzades en el disseny web que cridaran l’atenció del vostre visitant.

Vermell: hi ha un motiu perquè Pinterest sigui vermell. Google també utilitza vermell per a la majoria dels seus botons. El vermell està associat a la ira, però també és el color de l’amor. Aquest color fort i dinàmic està garantit per obtenir resposta dels visitants.

Taronja: Amazon és famosa pel seu amor a la taronja. Aquest color càlid, vibrant i energitzant no és tan intens com el vermell, però té molta brossa. La taronja també es considera agressiva.

Blau fosc: els tons de blau es troben a tot arreu en línia. També és repetitiu. Tanmateix, es pot canviar el blau amb una paleta agradable. Si penseu a Facebook, aquí s’han demostrat els tons de blau més fosc que fan que la gent se senti segura. Si voleu que un client pugui sentir-se segur en fer clic en un enllaç, el to més bo és el to blau.

Verd: Groupon utilitza el color verd perquè és segur i promou la idea d’estalviar diners. El verd inspira optimisme i creativitat. Green funciona millor amb llocs centrats en productes ecològics, reciclatge o fins i tot estalvi de diners.

Morat: va funcionar per a Yahoo. Imaginació, creativitat, dignitat, reialesa, abundància i passió s’utilitzen per descriure aquest polivalent color. La majoria de llocs de moda, bellesa i llenceria utilitzen algun tipus de morat en el seu disseny. Tot i això, Yahoo el fa servir perquè és brillant i es nota en una multitud.  

Es considera color monocromàtic?

Els llocs web monocromàtics també hi tenen lloc. Un lloc monocromàtic incorpora l’ús de tons negres, blancs i grisos amb diminuts pops de color en alguns casos. Els pops de colors actuen com a accents a l’estil monocromàtic de la resta del lloc.

La gent té afinitat pel negre atrevit. És potent, però misteriós i modern. El negre també evoca sentiments d’elegància i poder. El gris és un color més aviat neutre que pot ser gairebé invisible, però que encara pot afavorir els sentiments de pau.

El blanc és el màxim poder de neteja quan cal expressar obertura, netedat i senzillesa.

Els llocs monocromàtics funcionen per a la majoria d’indústries, sobretot si feu servir els colors d’accent per beneficiar la vostra audiència. A més, els colors utilitzats amb dissenys monocromàtics haurien de ser brillants. Aquesta idea és la taronja, el vermell, el groc i el verd neó.

Colors en disseny mòbil

Experimentar el color amb el mòbil és una bona cosa. Viousbviament, voleu que el vostre lloc sigui llegible a tots els dispositius, cosa que significa que les paletes simples amb colors pops brillants solen funcionar molt bé per a mòbils..

El color com els accents és una tendència popular també perquè permet que el vostre lloc cridi l’atenció mentre que els navegadors mòbils busquen informació.

Tot i això, els llocs també utilitzen colors per fer una declaració. Per exemple, poden tenir un color de fons completament vermell amb logotips blancs i text per a una versió mòbil. Altres llocs només cal que facin de botons un color determinat al mòbil, ja que els facilita trobar i fer clic.

Tendències del color

Després hi ha llocs que incompleixen les normes. Alguns llocs tenen un avantatge per incomplir les regles i utilitzar nous colors que la gent aprecia encara que no siguin tradicionals.

Una tendència de color són els temes de colors retro. Aquests esquemes de colors presenten tons grocs, marrons i blaus amb alguns colors vermells. Tanmateix, el que més es nota és que no hi ha colors reals “brillants”.

Aquests llocs web no veuen colors de neó.

El fet que utilitzeu el color per al vostre lloc web de negocis pot suposar molt per aconseguir visitants i per tornar-los a tornar. Si bé els colors tenen significats diferents a tot el món, és més important combinar la vostra indústria amb colors o fins i tot fer servir un color com a manera de pensar fora de la caixa quan necessiteu.

Hi ha algunes opcions de color que també són òptimes per als accents. Fent una ullada a algunes paletes de colors i mirant la vostra marca, el vostre lloc es beneficiarà immensament d’una teoria de colors sòlida que cridi l’atenció per tots els motius adequats..

Quins són els vostres pensaments quant als colors i el lloc web i com poden canviar les conversions i molt més? Això us va permetre pensar una mica més en l’anàlisi del vostre lloc web o el vostre lloc que pronto creureu? M’agradaria escoltar els vostres comentaris.

Crèdit d’imatge

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map