Necessiteu finançament de llocs web? Fes una ullada a préstecs entre pares

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


El préstec entre pares a pares

En el darrer any, hi ha hagut molta inquietud sobre com el préstec entre iguals (P2P) és una de les millors maneres alternatives d’invertir.

Aquest mètode funciona especialment si esteu pendents del mercat de valors actual.

Els que suposen que els préstecs P2P diuen que és una millor manera de obtenir un bon rendiment de la inversió sense aprofundir en una economia que no funciona.

Abans de decidir posar una participació en els vostres fons d’índex i dirigir-vos cap al lloc de préstec entre iguals més proper, heu d’aprofundir en els fonaments bàsics i estudiar els dos llocs principals per invertir en P2P..

Què és el préstec entre iguals

En el seu nucli fonamental, el préstec entre iguals és quan una persona presta diners a una altra persona per iniciar un nou negoci o fins i tot quan es demana prestar a un amic per pagar un pagament inicial en un cotxe nou..

Si creeu o prengueu el préstec en funció d’una relació amb l’altra persona, que suposa tant com una bona qualificació creditícia.

De vegades, aquests préstecs a amics, familiars o altres persones funcionen bé, però en alguns casos, no.

El préstec entre iguals ha finançat molts somnis, però també són famosos per desvincular les relacions personals.

No obstant això, els préstecs moderns pendents estan pendents de la inversió en línia. En realitat és un negoci important.

Els llocs web de tercers permeten fer coincidències entre prestadors i prestataris sense problemes de vincles personals. Aquests llocs web pretenen que sigui una transacció fàcil per a ambdues parts de confiança.

Hi ha dues coses a tenir en compte amb els préstecs entre iguals.

– Els prestataris dels llocs de préstec P2P solen obtenir millors tipus d’interès i termes de préstec més justos que si obtinguessin un préstec d’un banc comercial.

Els llocs de préstec només funcionen amb els prestataris si la puntuació de crèdit és superior o superior a 630. Els termes encara són millors que el que se t’ofereix a la majoria de bancs i empreses d’inversió privades.

– Els prestadors solen conèixer alguna cosa sobre el prestatari abans de prestar fons, cosa que genera més confiança en la relació. Si el préstec no funciona i els inversors perden diners a l’acord, no serà tan personal com el préstec a un membre de la família.

No haureu de veure la tia a Acció de Gràcies i demanar el dipòsit a la perruqueria.

També hi ha directrius i regles aplicades per minimitzar el risc, per tal de recuperar la vostra inversió en préstecs obtinguts.

Què llocs ofereixen préstecs entre pares

Hi ha molts d’aquests llocs de préstec P2P de tercers, però només dos han estat prou llarg per tenir un model viable i de confiança.

– Prosper.com
– LendingClub.com

Consells per a Prosper

Prosper és un dels llocs més antics de préstec entre iguals de la xarxa. Si bé potser no sempre han tingut èxit, han construït un model original i han creat una increïble via per als inversors i els prestataris per finançar projectes i empreses..

També han aconseguit màxims rècord en l’emissió de préstecs del 2013 al 2014. Aquest èxit es va produir després que es van cometre errors el 2012, però van col·locar 20 milions de dòlars en finançament i van veure un creixement increïble per corregir aquests contratemps..

Si acabeu de començar amb els préstecs entre iguals, Prosper és molt fàcil d’utilitzar, tant si sou prestatari com prestador.

La plataforma general es basa en l’experiència de l’usuari. Fàcilment podreu configurar un compte, veure el resum del vostre compte, invertir o demanar prestat diners amb només uns clics.

A més, eines com Automated Quick Invest permeten prestar passivament. Configureu filtres per invertir automàticament i deixeu que el lloc web funcioni la resta.

Si sou prestatari, Prosper té un requisit de puntuació de crèdit inferior a 640 per obtenir un préstec.

No obstant això, això també significa que alguns prestadors poden entrar en contacte amb prestataris amb més risc.

Prosper permet en realitat que alguns préstecs tinguin un interès superior al 30 per cent, que és gairebé cinc punts percentuals superior als que trobareu a Lending Club.

En general, si voleu saltar als préstecs entre iguals i voleu una resposta senzilla, Prosper és la millor plataforma.

Aquest lloc ofereix més filtres que permeten escollir i triar els prestataris com a inversor. Els prestataris gaudiran de la senzillesa de sol·licitar préstecs i trobar inversors també.

Preparat per provar Prosper.com? 

Consells per a Clubs de Crèdit

A més, la seva història ha estat molt bé al llarg de la seva història pel que fa a préstecs entre iguals. Si veieu l’historial de préstecs emesos per al lloc, Lending Club va experimentar un creixement increïble al llarg del 2013 i 2014.

A més, el lloc va ser el segon després de llançar Prosper i ha tingut grans rendiments. Al novembre de 2012, Lending Club havia emès mil milions de dòlars en préstecs i va duplicar aquesta quantitat en préstecs emesos vuit mesos després.

Per al seu èxit, Lending Club té alguns inconvenients menors. El procés per trobar prestataris o inversors no és tan senzill com passa amb Prosper. El lloc web necessita definitivament una reinvenció.

Lending Club no té tants filtres com Prosper, cosa que fa que sigui menys senzill trobar inversors o prestataris. El lloc es centra principalment en socis institucionals i no té prou opcions per a inversors minoristes.

Això significa que els inversors privats no podran utilitzar el préstec club tan fàcilment com Prosper per a préstecs passius.

Tanmateix, Lending Club té un millor historial de requisits estrictes de préstecs, cosa que disminueix el risc per als inversors.

Es necessita una puntuació de crèdit mínima de 660 per prestar diners al lloc. També hi ha un procés de sol·licitud més estricte, cosa que significa que el 90 per cent dels préstecs no estan aprovats.

No obstant això, els préstecs també són de millor qualitat. Els tipus d’interès són més baixos i els inversors són més feliços perquè no reben gaires préstecs per defecte.

En general, si voleu reduir el nombre de préstecs morosos, és millor anar amb el Club de préstecs.

Si sou un prestatari amb una bona puntuació i un historial de crèdit, és possible que gaudiu de les condicions de préstec que trobareu dels inversors de Lending Club, ja que no tindran taxes d’interès més altes.

Llest per comprovar el préstec Club?

Veredicte: quin lloc s’ha d’utilitzar per a préstecs entre iguals

Per a aquells prestataris i inversors que pensin que el préstec P2P en línia és el següent, Lending Club i Prosper seran els millors per començar.

Ambdós tenen un historial d’empresa més llarg que qualsevol altre lloc de préstec entre iguals i també disposen de diverses eines que faran que la inversió en línia sigui molt senzilla d’entendre.

Les dues plataformes funcionen meravellosament si voleu augmentar la vostra cartera o si sou un prestatari que intenta iniciar una petita empresa.

Una forma de decidir sobre una plataforma és només obrir un compte a Lending Club o Prosper per tenir una idea del seu funcionament. No hi ha risc d’obrir un compte i mullar-vos els peus.

És el següent pas per diversificar les inversions o garantir l’èxit de la petita empresa.

En conclusió:

El crèdit entre iguals és bastant nou per a mi, em trobo amb això per culpa del fet que puguis invertir els teus propis fons en préstecs de la gent i penso que en general era un concepte força dolç..  

Crec que les tarifes són excel·lents i també són els termes, així que realment funciona.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map