Per què necessiteu un lloc web segur

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Porta bloquejada
Protegeix el teu lloc web

Lloc web en tot tipus de trànsit. Tant si teniu milers de lectors al dia, uns quants clients o visitants
busquen informació, han de sentir-se segurs mentre naveguen i interaccionen amb el lloc web. L’èxit en línia d’un lloc està directament relacionat amb el disseny, la seguretat i la funció.

La criminalitat cibernètica s’ha convertit en un problema internacional i pot danyar considerablement la reputació d’un negoci en comprometre’s les dades. Aquests riscos es redueixen dramàticament quan es disposa d’un lloc segur i segur. Hi ha algunes maneres diferents de protegir el vostre lloc web per evitar atacs i compromisos de dades.

Quines amenaces requereixen ciberseguretat

Els atacs cibernètics són el pitjor tipus d’assalts perquè s’infiltren en la informació del vostre lloc i poden suposar diversos riscos per als vostres clients. Poden transmetre informació personal a festes sense escrúpols o poden ser susceptibles a programari maliciós instal·lat al vostre lloc que es descarrega al seu equip.

També poden destruir els rànquings de SEO i anunciar contingut il·legal als usuaris com ara virus o determinats tipus de pornografia. És imprescindible que reconegueu aquestes amenaces i que feu mesures per evitar que ningú s’infiltri al vostre lloc web i es faci càrrec.

Per començar amb la seguretat del lloc web

Hi ha algunes coses que pots fer per crear una atmosfera més segura per al teu ordinador. Per un, podeu descarregar les darreres versions i actualitzacions de WordPress, antivirus i Windows. El vostre sistema operatiu de servei hauria d’actualitzar-se tant com sigui possible, i també heu d’actualitzar qualsevol programari del vostre lloc com ara sistemes o fòrums de gestió de contingut. Els pirates informàtics busquen forats de seguretat per tal d’aprofitar.

Si utilitzeu una solució d’allotjament gestionada, gran part ja està feta per a vosaltres, però si teniu instal·lat algun tipus de programari de tercers al vostre lloc, haureu de llegir i aplicar tots els pegats de seguretat..

Els scripts de codi obert com Drupal, Joomla, Magento i WordPress són potents i s’actualitzen contínuament. També tenen tones de suport al darrere. No heu de caure presa perquè el vostre lloc no estava escrit malament. A més, no heu de crear des de zero. Més aviat ja podeu utilitzar scripts provats i executats i modificar-los de la manera que desitgeu.

Què contundent és la vostra contrasenya

Les contrasenyes són tan antigues com Internet, i els hackers tenen bases de dades plenes de les més habituals. És temerari fer servir “unicorn123” ja que és “password123” perquè hi ha crackers, que busquen cadenes de paraules a les contrasenyes. Les contrasenyes no haurien de reflectir coses que t’agraden ni fets sobre tu com el vostre aniversari o carrer al qual vau créixer.

Estan pensades per mantenir les coses segures, és per això que el vostre lloc web requereix una contrasenya d’alta seguretat. Sempre heu d’utilitzar una combinació de números, alfabets i caràcters especials per crear una contrasenya i totes les contrasenyes han de tenir com a mínim 10 caràcters. KeePass és un generador de contrasenyes amb bona reputació per crear contrasenyes difícils d’esquerrar.

Com assegurar el correu electrònic del vostre lloc

Hi ha algunes coses diferents que heu de tenir en compte amb les adreces de correu electrònic. Per un, no voleu que l’adreça de correu electrònic d’administració sigui a la vista del públic. Aquest és el correu electrònic que s’utilitza per iniciar la sessió al lloc web, la base de dades o el CMS, i no hauria de mostrar-se enlloc del vostre lloc.

Heu d’utilitzar una adreça de correu electrònic completament diferent per a la vostra pàgina de contacte. Els pirates informàtics solen utilitzar correus electrònics de phishing disfressats d’empreses de bona reputació per accedir al vostre lloc i faran una adreça de correu electrònic que es mostra públicament al vostre lloc web..

Alguns altres punts clau

* A més, heu d’utilitzar SSL per enviar correus. Si envieu un missatge de correu electrònic amb informació sensible, haureu de tenir SSL de totes maneres.

* És una bona idea instal·lar certificats SSL al vostre lloc també perquè promou que teniu un lloc web segur i segur.

* Hi ha diverses coses que podeu fer per millorar la seguretat del vostre lloc. Aquests són alguns dels conceptes bàsics que creen una manera millor de protegir la vostra informació segura i els visitants.

Crèdit d’imatge: Alexandre Dulaunoy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map