Revisió de Pixpa per al 2020 (defallim aquest generador de llocs web)

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Web de Pixpa Photography Builde Review

Heu connectat frases a Google com …

 • Revisió Pixpa
 • Pixpa vs Contrabandista
 • Pixpa vs Wix

Si, per tant té sentit.

Vull dir:

Després de tot:

Un lloc web és un lloc natural fotògrafs per demostrar el seu treball, trobar nous clients i fins i tot ampliar els seus serveis a cursos d’ensenyament.

Trobar el constructor web adequat, però, és una altra qüestió, ja que molts requereixen coneixements avançats de disseny, codificació i similars.

Per als fotògrafs que creuen que contractar un dissenyador web professional és l’única opció segura, hi ha un popular creador de webs que pot ser perfecte per a les vostres necessitats, Pixpa.

Proveu Pixpa totalment gratuït

D’acord, comencem amb aquesta revisió Pixpa:

Facilitat d’ús amb Pixpa

El que fa de Pixpa un lloc ideal per als fotògrafs per construir el seu propi lloc web és la facilitat d’ús.

Això significa que Pixpa t’ajuda pas a pas en el procés per crear un lloc web excel·lent que està realment dirigit a aquelles persones en arts visuals com ara fotografia, vídeo i il·lustracions..

Per als fotògrafs, la facilitat d’ús és crucial. No només en crear el vostre lloc web, sinó en afegir noves fotografies que ajudin a ampliar la vostra cartera.

Hi ha molts temes per triar, però el millor és que puguis personalitzar-los ràpidament segons les teves necessitats, que separa el teu negoci d’altres fotògrafs..

Això vol dir que podeu crear des de zero un bonic lloc web sense ser dissenyador web. I, podeu fer que sembli únic per destacar de la competència.

Per als fotògrafs que estan pressionats durant un temps en la creació del seu negoci, tenir accés a un senzill i elegant creador de web els ajuda a crear allò que volen d’una manera única, alhora que no trenquen el pressupost..

Com sembla el preu de Pixpa

Hi ha quatre paquets que Pixpa ofereix en funció del seu pla de preus. Com més car sigui el pla, més funcions rebreu.

Base: 6 dòlars mensuals

– Llocs web optimitzats per a mòbils
– 200 Galeria d’Imatges
– Temes personalitzables
– Il·limitat, pàgines, galeries, & Publicació de blocs
– Connecta el teu domini
– Seguretat SSL
– HTML personalitzat & Edició CSS
– Emmagatzematge 1 GB

També podeu afegir Galeries de comerç electrònic al vostre lloc, vengui imatges com a descàrregues o impressions, fixeu els vostres preus, no us preocupeu per la comissió de vendes, ofereu cupons de descompte, configureu el vostre enviament & taxes d’impostos i ofereixen la realització automàtica amb laboratori d’impressió.

Pro: 9 dòlars al mes

Pro ofereix tot el que la base ofereix, però afegeix el següent;
– Imatges de galeria il·limitada
– Emmagatzematge de 5 GB
– Anunci & Barra d’informació mòbil

Biz: 15 dòlars al mes

Biz ofereix tot el que ofereix el paquet Pro i inclou els següents;
– Recuperació automàtica del carretó abandonat
– Comanda del domini
– Emmagatzematge de 25 GB

Últim: 25 dòlars al mes

Ultimate ofereix tot el que ofereix el paquet Biz i les següents;
– Emmagatzematge de 1000 GB

Tots els paquets Ve amb una prova gratuïta de 15 dies i una garantia de devolució de 30 dies.

A més, tots els paquets són compatibles amb un sistema d’atenció al client 24 hores.

Proveu Pixpa totalment gratuït

Comerç electrònic a través de Pixpa

Per a aquells que es plantegen construir un lloc de comerç electrònic, Pixpa ofereix avantatges considerables.

Tot i que potser no és el millor de tots els llocs de comerç electrònic, especialment si es compara amb llocs com Shopify, hi ha funcions importants que fan de Pixpa una elecció excel·lent, especialment per a aquells que vulguin vendre les seves fotografies juntament amb altres productes digitals per ampliar el seu negoci..

Vendre el que voleu: Si bé Pixpa s’orienta més a la venda de productes digitals, també podeu oferir música, programari, llibres electrònics i vídeos només per citar-ne alguns, a més de les vostres fotografies..

Qualsevol cosa que es pugui vendre digitalment fa que Pixpa sigui molt recomanable, però també hi ha suport per a productes físics.

Aquí és on s’obtenen les galeries excepcionals per ajudar-vos a mostrar els vostres productes que a la vegada influeixen en els clients a comprar.

Això és fantàstic si voleu vendre estampes, com ara impressions signades de les vostres fotografies.

Un dels aspectes de comerç electrònic que Pixpa és especialment fort és la venda de cursos, classes i assignatures per a la fotografia.

Això fa que sigui un gran recurs per als fotògrafs que vulguin ensenyar juntament amb la venda de fotografies.

La facilitat d’ús combinada amb les excel·lents funcions de venda fa que Pixpa sigui natural en aquest sentit.

Empresa de serveis: si necessiteu un lloc per recollir pagaments per al vostre treball, Pixpa pot ser l’opció adequada per a vosaltres.

Ofereix un sòlid sistema de cobrament de pagaments en un fàcil lloc de construir un lloc web. Per als fotògrafs autònoms, això és alguna cosa a considerar.

Característiques generals

El disseny principal per al creador de llocs web Pixpa està orientat a arts i professions creatives, com la fotografia.

En aquest sentit, Pixpa no és com molts altres constructors de llocs en el sentit que es limita una mica a individus creatius, però principalment de bona manera.

El disseny global és per a aquells que tenen un pressupost i necessiten crear una cartera en línia per al seu treball.

Podeu triar entre diferents temes, molts elegants i moderns, i aconseguir les eines necessàries per a la creació d’un lloc atractiu i funcional.

Per als fotògrafs especialitzats en la construcció web, Pixpa ofereix un excel·lent mitjà per guanyar diners addicionals mitjançant la creació de llocs web per als vostres clients.

Tot i que té un abast limitat, encara podeu crear un lloc web excel·lent, orientat al comerç electrònic i a les arts visuals amb les eines presents..

Algunes de les característiques generals més interessants que ofereix Pixpa són les següents.

– Disseny responsiu: els temes funcionen a la pantalla de qualsevol mida
– Àmplia varietat de temes
– Arrossegueu & Interfície de gota: No cal codificar
Amplada de banda il·limitada
– Connecteu el vostre domini personalitzat
– Blog integrat: publiqueu articles, fotos i vídeos de forma ràpida i senzilla
– Google Analytics: examineu el trànsit web, les dades demogràfiques i els interessos
– Comerç electrònic amb Fotomoto

Contra d’utilitzar Pixpa

Amb tots els avantatges del creador de llocs web Pixpa, hi ha alguns problemes curiosos amb aquest producte gairebé intuïtiu que té com a finalitat fàcil d’entendre i d’interaccionar.

Restriccions en l’opció més barata

Pixpa té diferents nivells d’opcions a diferents preus.

Tot i que cal esperar que el més barat tingui les poques funcions, és tan restrictiu que és gairebé inutilitzable per a molts creadors.

Per a molts, és possible que es pregunti per què existeix aquesta opció, tenint en compte les seves clares limitacions.

Simplement és millor anar amb un dels nivells més cars i treballar des d’allà.

No hi ha publicacions durant el període de prova

Tenint en compte la importància de la funció de publicació per al sistema Pixpa, la incapacitat de publicar durant el període de prova és una altra molèstia.

Per què no es pot publicar no està del tot clar, però es tracta d’una restricció que s’hauria de corregir en algun moment.

Restricció de la galeria fotogràfica

Si heu creat diverses galeries de fotos, no podreu utilitzar les mateixes fotos tret que les torneu a carregar.

Això té poc sentit ja que haureu de poder moure o, com a mínim, copiar i enganxar fotos que ja es carreguen, cosa que permet estalviar temps.

En canvi, quan creeu una galeria nova i voleu utilitzar una o més fotografies existents en altres galeries, heu de tornar a carregar-les com si no estiguessin al lloc ja.

Per a alguns, això no pot ser un problema, però per a molts fotògrafs en particular, haver de tornar a carregar una i altra vegada pot costar molt de temps.

Un altre problema relacionat és la dificultat per eliminar fotografies de demostració.

Per què això hauria de ser més un problema és bastant curiós, però aparentment és una peculiaritat del sistema.

No us sorprengui si Pixpa corregeix aquest problema ràpidament, donada la seva senzillesa i molèstia, però és bastant interessant que existeixi.

Proveu Pixpa totalment gratuït

Avantatges d’utilitzar Pixpa

Tenint en compte alguns dels problemes amb Pixpa, hi ha molts més beneficis que superen en gran mesura els problemes associats a aquest creador web..

Facilitat d’ús

És possible que el millor avantatge per utilitzar Pixpa sigui el fàcil d’utilitzar.

Des de la primera vegada que comenceu a ajuntar el vostre lloc fins a les darreres novetats, aquest és un sistema de disseny web intuïtiu que us proposa gairebé tot el procés.

Per als principiants, és la manera perfecta de començar el vostre primer lloc web. I fins i tot els dissenyadors web experimentats trobaran avantatges en utilitzar Pixpa per a alguns dels seus clients.

Atenció al client excel·lent

Pixpa ha posat èmfasi en proporcionar una forta assistència al client que, al seu torn, ha ajudat a augmentar la seva reputació.

Els avantatges comencen amb la possibilitat de contactar amb Pixpa a través de diversos mitjans i aconseguir que un representant pugui respondre a les vostres preguntes.

No és perfecte i de vegades cal esperar, però en general Pixpa ofereix un dels millors sistemes d’atenció al client per a aquells que utilitzin un servei de creació web.

Galeries d’aplicacions originals

Les galeries d’aplicacions són sens dubte impressionants i ajuden a separar un lloc construït mitjançant Pixpa en comparació amb la majoria d’altres.

Si es combina amb la facilitat d’ús, crear noves galeries no només és fàcil, sinó que també és agradable.

D’aquesta manera, el vostre treball destaca i fa que també tingueu una millor experiència per als visitants.

Personalització del menú de navegació

Una altra característica important és l’excel·lent personalització dels menús de navegació que significa que podeu configurar l’experiència del visitant al vostre gust.

Per als dissenyadors web, aquesta característica és força atractiva, ja que podeu donar lloc a diferents llocs segons les necessitats dels vostres clients.

Però, fins i tot si només creeu un lloc web, la capacitat de personalitzar el menú de navegació és una eina potent.

Preguntes més freqüents sobre Pixpa

Puc cancel·lar el meu compte en qualsevol moment?

Podeu cancel·lar el vostre compte en qualsevol moment, sense fer-vos preguntes.

Pixpa proporciona certificat SSL

Sí, tots els llocs web de Pixpa estan segurs amb SSL.

Hi ha plans amb descompte per als estudiants?

Pixpa ofereix un descompte pla del 50% en plans pagats, als estudiants i professors que actualment estudien qualsevol disciplina creativa.

On s’allotja el meu lloc?

El vostre lloc web Pixpa està allotjat al nostre allotjament de núvols completament gestionat No cal comprar ni continuar cap altre servei d’allotjament per separat.

{
"@context": "https://schema.org",
"@tipus": "FAQPage",
"mainEntity": [
{
"@tipus": "Pregunta",
"nom": "Puc cancel·lar el meu compte en qualsevol moment?",
"acceptat Respost": {
"@tipus": "Resposta",
"text": "Podeu cancel·lar el vostre compte en qualsevol moment, sense fer-vos preguntes."
}
}
, {
"@tipus": "Pregunta",
"nom": "Pixpa proporciona certificat SSL",
"acceptat Respost": {
"@tipus": "Resposta",
"text": "Sí, tots els llocs web de Pixpa estan segurs amb SSL."
}
}
, {
"@tipus": "Pregunta",
"nom": "Hi ha plans amb descompte per als estudiants?",
"acceptat Respost": {
"@tipus": "Resposta",
"text": "Pixpa ofereix un descompte pla del 50% en plans pagats, als estudiants i professors que estudien qualsevol disciplina creativa."
}
}
, {
"@tipus": "Pregunta",
"nom": "On s’allotja el meu lloc?",
"acceptat Respost": {
"@tipus": "Resposta",
"text": "El vostre lloc web Pixpa està allotjat al nostre allotjament de núvols completament gestionat. No cal comprar / continuar cap altre servei de hosting per separat."
}
}
]
}

La meva conclusió sobre Pixpa

La conclusió és un creador de llocs web de fotografia senzilla i senzilla.

Agradable i senzill d’utilitzar que necessita molta gent en general.

La clau és provar-ho i donar a conèixer com és.

Si teniu alguna pregunta, deixeu-me una línia.

PS:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map