Revisió del creador de llocs web de LemonStand eCommerce

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Lemonstand ja no està disponible i s’ha tancat.

Consulteu els 5 millors constructors de llocs web de comerç electrònic

El viatge per escollir la plataforma de comerç electrònic adequada no sempre és el més fàcil.

Tones per triar

I

Cal que us assegureu que s’ajusta a les vostres necessitats.

Bé,

Volia ensenyar-vos una plataforma que potser realment no coneixeu.

I crec que val la pena comprovar-ho.

Anem endavant i només ens endinsem a la plataforma de comerç electrònic Lemon Stand i veiem de què es tracta.

Preu per a LemonStand

Preu del creador de llocs web de LemonStand eCommerce

Per a la majoria de propietaris de petites empreses, tot comença amb els preus.

Això té sentit, ja que hauria de ser raonable i no cobrir les despeses ocultes o les despeses sorpresa que apareixen un cop entres al programa.

És bo saber que LemonStand ofereix uns preus senzills i directes dissenyats per adaptar-se a la majoria de pressupostos.

 • Inici: 19 dòlars al mes
 • Creixement: 69 $ al mes
 • Professional: 199 dòlars al mes

El que és bonic és que LemonStand ofereix una prova gratuïta de 14 dies, de manera que podeu comprovar què han d’oferir abans de fer cap pagament..

Si us agrada el que veieu, podeu triar el pla que us convingui.

L’estructura dels plans de preus facilita l’acompanyament amb el programa Starter i, a continuació, us permetrà millorar la vostra mida a mesura que el vostre negoci augmenti de mida.

Facilitat d’ús

La clau de qualsevol plataforma web és la fàcil d’utilitzar.

Poc fa bé tenir una plataforma tan complexa que necessiteu una ajuda constant per obtenir l’element més petit afegit o actualitzat.

LemonStand es va dissenyar a la vostra mida, adaptant els seus serveis perquè siguin més fàcils d’utilitzar tot i que disposa d’un nombre considerable d’opcions disponibles.

Tot comença amb el tauler de comandament en línia que està dissenyat per a la persona quotidiana i no un dissenyador o desenvolupador web avançat, ja que semblen ser alguns taulers d’altres plataformes..

Si bé LemonStand ha obtingut una mica de tecnologia per permetre el programari local, el sistema de núvols que s’utilitza actualment s’ajusta força a les expectatives de la majoria de la gent..

La simplicitat de configurar el tema

La simplicitat de LemonStand comença amb el tema que trieu i configureu el front endavant que considereu adequat.

Això vol dir que podeu començar senzill i mantenir les coses senzilles tot permetent utilitzar opcions més avançades.

El mateix és cert per al backend del lloc, és a dir, que fins i tot si tot just comenceu, no hauria de trigar massa temps a esbrinar què voleu i on voleu anar amb el programa..

L’API de LemonStand està dissenyada per ser fàcil d’utilitzar, de manera que podeu configurar el vostre propi curs per determinar el tipus de lloc web que desitgeu.

Podeu provar LemonStand aquí

Opcions de processament de pagaments

Cal assenyalar que el sistema de pagaments és de natura força senzilla.

En configurar el compte, no hi ha cap quota o despeses ocultes, de manera que el processament no hauria de ser un problema si només cal llegir els requisits bàsics..

Pel que fa a la configuració dels pagaments …….

aquest és un dels grans avantatges quan aneu amb LemonStand.

Hi ha un suport considerable per a les passarel·les de pagaments que ara inclou més de 100 països i ofereix funcions avançades per fer les coses el més fàcils possible.

Un dels punts forts bàsics que aporta LemonStand és les opcions de processament de pagaments que permeten arribar més enllà del que moltes altres plataformes de comerç electrònic poden aconseguir..

Això també es veu reforçat pel considerable focus de seguretat que fa de LemonStand un dels millors pel que fa a la protecció de la informació privada.

Opcions d’assistència al client

Si necessiteu accés al servei d’atenció al client, els dos formularis més habituals són el correu electrònic i el xat en directe.

Ambdues ofereixen avantatges en termes de velocitat i fiabilitat, ja que l’assistència al client de LemonStand està disponible les 24 hores del dia amb qualsevol d’aquests mètodes..

La bona notícia és que tant el correu electrònic com el xat en directe acostumen a ser força ràpids.

A més del suport directe que es troba amb el correu electrònic i el xat en viu, hi ha altres opcions que podeu utilitzar per recopilar informació a partir dels recursos que es troben al lloc web principal.

Molt sovint, podeu trobar respostes a preguntes bàsiques sobre LemonStand a la mateixa pàgina web mitjançant articles, vídeos, exemples de codi i molt més. Altres fonts d’informació inclouen, però no es limiten a les següents;

 • Blog: Aquí trobareu molt contingut sobre actualitzacions, consells i informació bàsica
 • Llibres electrònics: quan necessiteu informació detallada sobre temes específics
 • Full de ruta: pàgina pública de Trello que rastreja les actualitzacions
 • Mitjans socials: Facebook, Twitter, Instagram i Dribbble es poden utilitzar per a preguntes i per llegir sobre noves actualitzacions i informació
 • Webinars: un lloc fantàstic per aprendre noves tècniques, obtenir consells i aprendre sobre sistemes bàsics

L’avantatge és que hi ha una assistència telefònica limitada dissenyada per a clients “premium”.

Això vol dir que si teniu un paquet de funcions menor, haureu de dependre del correu electrònic o del xat en viu si voleu algun servei.

Hi ha una sortida si truca de 9 a 17 hores a l’hora del Pacífic i col·labora amb el personal de vendes.

Aquesta opció pot funcionar millor si teniu alguna pregunta sobre la facturació o els serveis que gaudiu actualment.

Probablement qualsevol cosa més avançada s’afectarà al correu electrònic o a la funció de xat en directe.

Característiques principals

LemonStand incorpora moltes de les funcions pròpies de les que podeu trobar en altres llocs de comerç electrònic, especialment plataformes dissenyades per a petites empreses o empresaris que comencen a començar.

El que separa LemonStand de la competència és la inclusió de programes més avançats que ajuden a fer que el vostre lloc sigui fàcil i fàcil d’utilitzar el vostre lloc..

API oberta:

En poques paraules, podeu integrar la majoria d’aplicacions a la vostra botiga en línia i fins i tot personalitzar-les segons les vostres necessitats.

Això vol dir que podeu incorporar la majoria d’aplicacions que puguin beneficiar-vos el vostre negoci en línia i utilitzar-les com creieu oportunes.

Per fer-ho, potser necessiteu una mica d’assistència, ja que la incorporació d’algunes aplicacions pot requerir coneixements avançats, però LemonStand us permet treballar amb un especialista en la matèria.

Sense despeses de transacció:

LemonStand no assumeix comissions de transacció de les botigues, cosa que us permetrà estalviar diners a llarg termini.

Tot i que els honoraris de la transacció poden ser reduïts, es poden acumular amb el pas del temps, cosa que pot suposar una nova proposta al pressupost.

Si bé el processador de la vostra targeta de crèdit encara requereix taxes, la vostra empresa encara pot estalviar diners amb la falta de taxes de transacció a les botigues, especialment si processa un nombre considerable de comandes.

Altres característiques sòlides per a LemonStand inclouen, però no es limiten a les següents;

 • Prova A / B
 • Estat de la comanda personalitzada
 • Etiquetes de capçalera
 • Pàgines de destinació
 • Seguiment de vendes
 • Imatges il limitades de productes i molt més

Tot i que l’API és, possiblement, la característica superior, és la combinació de funcions tradicionals i úniques que realment diferencia LemonStand de la competència.

La bona notícia és que la majoria de les funcions són fàcils d’aprendre i introduir al sistema.

Per exemple, si voleu adreçar-vos a un desenvolupador web que pugui fer que el vostre lloc es distingeixi de la resta, LemonStand ofereix un servei com aquest.

Aplicacions com Shopify realment poden aconseguir que el vostre lloc us ajudarà a convertir una empresa petita en una empresa relativament ràpida.

Les excel·lents funcions que es troben a LemonStand fan que sigui possible tot el que us permetrà utilitzar el que necessiteu per fer créixer el vostre negoci en línia.

Alguns dels millors avantatges

Hi ha alguns aspectes positius excel·lents de LemonStand, especialment per aquells que tot just inicien una petita empresa en línia.

Interfície d’usuari excel·lent: és probable que l’aspecte més important d’aquesta plataforma sigui l’elevada qualitat de la interfície d’usuari. Això permet una expansió dels serveis sense reduir la qualitat global del programa.

Personalització: per descomptat, la possibilitat de canviar la plataforma segons les vostres necessitats és altament atractiva per a molts propietaris de negocis en línia.

A més, hi ha alguns aspectes excel·lents de LemonStand, que el converteix en un dels millors que podeu trobar al mercat avui.

 • Atenció al client excel·lent
 • Gran selecció de plantilles temàtiques
 • Nombre considerable de funcions
 • Paquets excel·lents

Poseu-los junts i teniu uns avantatges excel·lents que posen LemonStand per sobre de la majoria dels sistemes de creació de llocs de comerç electrònic.

Alguns Cons de dalt

Malgrat totes les coses positives, hi ha algunes preocupacions sobre LemonStand que heu de tenir en compte.

Es diu veritat, que cada plataforma d’aquesta naturalesa tindrà alguns dèficits que cal tenir en compte abans de realitzar qualsevol compra.

Integracions restringides:

En altres paraules, LemonStand no interacciona amb tots els programes de tercers que es puguin utilitzar en altres plataformes similars.

Si ja us heu acostumat a un programa que prové d’una altra font, primer heu de comprovar-ho amb LemonStand per veure si és compatible. És possible que trobeu que no ho és.

Formació per a desenvolupadors

Tot i que LemonStand està dissenyat per ser fàcil d’utilitzar, encara requereix que tingueu una mica d’experiència o formació com a desenvolupador.

Amb aquesta experiència, podreu prendre les decisions més informades sobre les aplicacions que heu d’utilitzar i el tipus de personalització que necessiteu per dur a terme.

En cas contrari, haureu de considerar la contractació d’un desenvolupador per ajudar-vos amb els punts més fins del programa.

A més, l’excel·lent servei al client que destaca LemonStand no fa quan es tracti d’un servei telefònic.

Això no és inusual ja que moltes empreses abandonen l’assistència telefònica a causa del cost i la comoditat d’utilitzar internet, però és cert que moltes persones encara volen parlar amb una tecnologia formada al telèfon..

Com començar amb LemonStand

Anem endavant i consulteu aquest vídeo de LemonStand per començar i per configurar-ho tot.

Passa una mica més de 17 minuts

La conclusió sobre LemonStand

La part fantàstica en general és que podeu fer una prova gratuïta

Cosa que sempre suggereixo fer.

Us dóna tranquil·litat sabent que heu fet els deures.

No considero Estand de llimona en el meu top 5 actualment.

Si teniu cap pregunta al respecte.

Fes-m’ho saber

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map