Revisió del creador de llocs web de Weebly per al 2020 (avantatges, contres i plans de preus)

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Weebly Review

Penseu d’utilitzar Weebly per crear el vostre lloc web?

I probablement

cercant termes com ….

 • Weebly Review
 • Weebly revisió del creador de llocs web
 • És molt bé construir un lloc web?
 • Pros i contres de Weebly

Dispara, ets intel·ligent si això ho fa.

Causa,

Esteu fent la vostra recerca. Per sobre d’això…

En sabeu molt, i normalment es comparen amb Wix a l’hora de construir …..

Un lloc web petit i bàsic per a petites empreses o un senzill lloc web per a les vostres necessitats en general.

Però:

Heu de fer una mica els vostres propis deures com us he esmentat abans que només tragueu el disparador i feu servir Weebly a la dreta?

Per descomptat, cal fer-ho.

Anem endavant i desglossem Weebly una mica més per ajudar-vos realment a decidir-vos.

Benvingut al vídeo d’introducció Weebly

Facilitat d’ús del lloc web de Weebly

La companyia amb seu a San Francisco, Weebly, va ser fundada el 2007 i des de llavors ha crescut exponencialment.

Amb milions d’usuaris a tot el món, permet a les persones crear llocs web, blocs i botigues en línia exclusives.

A més d’oferir llocs web complets, Weebly també treballa en dispositius mòbils donant flexibilitat a les persones i empreses més que mai.

Per començar, Weebly no requereix res més que una idea i una connexió a Internet.

El creador de llocs web us permet arrossegar i deixar anar diferents elements al vostre lloc de manera que la personalització sigui ràpida i senzilla.

No necessiteu una llicenciatura en disseny ni heu de contractar una empresa de disseny per fer la vostra feina.

Afegiu text, fotos, mapes i vídeos arrossegant-los i deixant-los anar a la plantilla que trieu.

Juga amb els estils, colors i mides del tipus de lletra per fer que les paraules i les descripcions destaquin.

Tampoc heu de descarregar ni instal·lar res per tal que el vostre lloc funcioni i funcioni. Ho feu des del vostre navegador web.

Trenta milions d’empresaris i petites empreses testimonien el poder de Weebly que permet conèixer el funcionament del lloc.

Si voleu alguna cosa assequible, fàcil d’utilitzar i única, és un bon lloc per començar.

Més important encara, si teniu un lloc web creat i voleu traslladar-lo per aprofitar les funcions de Weebly, podeu fer-ho.

Plans de preus web

Weebly ofereix 4 plans amb preus rebaixats a mesura que pagueu més endavant:

Plans de preus web

 • Connecta un domini – 4 dòlars mes a mes – 1 any pagat per avançat en mitjana de 4 dòlars estalviant un 42% – 2 anys per endavant pagant una mitjana de 3 dòlars estalviant un 57%
 • Arranjament – 14 $ a mes a mes – 1 any pagat per avançat en mitjana de 8 dòlars estalviant-te un 42% – 2 anys per endavant pagant una mitjana de 5 dòlars estalviant un 64%
 • Pro – 18 dòlars mes a mes – 1 any pagat per avançat en mitjana de 12 dòlars estalviant-te un 33% – 2 anys pagats per endavant amb una mitjana de 9 dòlars estalviant un 57%
 • Negocis – 4 dòlars mes a mes – 1 any pagat per avançat en mitjana de 4 dòlars estalviant un 42% – 2 anys per endavant pagant una mitjana de 3 dòlars estalviant 50%

Comenceu Weebly de franc avui

Ofertes de plantilles web

Hi ha temes adaptats al vostre lloc web, bloc o botiga en línia. Això et proporciona molta flexibilitat en la manera de triar el disseny del teu lloc.

Entre les opcions més populars hi ha Slick, Paper, Impact, Oasis i Highlighter.

Altres temes gratuïts per a llocs web gratuïts per a Weebly:

• Mercaderia
• Saucy
• Brisk
• Bradley
•Viatge
• Redux
• Esquadrat

Cada lloc web us permet afegir la vostra visió única. Si canvieu els colors, les mides i els estils de la font, podeu transformar la plantilla senzilla en un lloc web espectacular.

També teniu l’opció d’afegir i eliminar pàgines, incloure widgets i icones de xarxes socials i canviar fotografies i text amb els vostres propis per donar una sensació personal a la plantilla..

La personalització de les fotos de fons requereix una mica de temps i ajuden a personalitzar el disseny.

Weebly us proporciona fotos en format d’alta resolució per triar o us permet carregar i utilitzar les vostres pròpies.

Hi ha diversos filtres que permeten que les imatges es difuminin, s’enfosquin i que s’enfosqueixin.

Característiques de SEO Weebly

L’optimització de motors de cerca (SEO) és el que posa el vostre lloc web al mapa.

És la manera com la gent et troba a través de les cerques web que duen a terme en motors de cerca com Google, BING i Yahoo.

Sense SEO, és difícil destacar en un mar de competència.

Weebly entén la importància d’aquesta funció i ofereix les opcions següents amb el registre del vostre lloc web:

• Un mapa del lloc que facilita la cerca del vostre lloc web als motors de cerca.
• Ping automatitzat de tot el contingut nou.
• Formatar el HTML de la manera correcta.
• Meta descripcions detallades.
• Etiquetes Alt a les imatges.
• Descripcions específiques de la pàgina.

Si encara no tens cap idea del que significa tot això, no et preocupis.

Weebly aconsegueix que no tothom tingui coneixement del SEO.

És per això que proporciona una guia útil a seguir que explica els passos que cal fer perquè un lloc sigui visible i atractiu per al públic.

Millora les teves habilitats SEO amb aquest vídeo

Funcions de màrqueting web

Les funcions de màrqueting que ofereix Weebly inclouen constructors de formularis integrats i eines de planificació. Compartir contingut en forma de blocs és fàcil.

Ni tan sols haureu de publicar-ho fins més tard. Simplement planifiqueu l’hora i la data en què voleu que la vostra publicació del bloc passi en viu i dediqueu temps a fer altres coses perquè la vostra empresa creixi.

També podeu afegir botons de xarxes socials al vostre lloc web per permetre interactuar amb clients allà on pengin.

La gent veurà la coherència de la vostra marca a través de les vostres pàgines de Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest i YouTube i volen unir-se a la conversa.

Aquesta és una bona manera de provar les aigües i veure quins canvis cal fer al vostre model de negoci.

No heu d’enquestar clients per saber què els agrada i no els agraden els vostres productes i serveis.

Cal escoltar, llegir els seus comentaris i respondre en temps i forma. Weebly us permet els vostres comptes de xarxes socials sense esforç.

Comenceu Weebly de franc avui

Atenció al client Weebly

Weebly proporciona un lloc d’assistència totalment proveït que tracta les seves preguntes més freqüents. La informació es desglossa en categories separades.

Trobareu les respostes que necessiteu sobre Els fonaments bàsics, els blocs, la construcció, el comerç, els noms de domini, les aplicacions mòbils i molt més..

Cada article respon a preguntes específiques i fa que els usuaris de Weebly rebin l’assistència que necessiten immediatament sense esperar que un especialista d’assistència pugui contactar amb ells.

També hi ha l’opció d’enviar una sol·licitud formal mitjançant un formulari disponible a través del Centre d’ajuda.

Us demana la vostra adreça de correu electrònic, una descripció de l’ajuda necessària, un camp per escriure l’assumpte i un altre per obtenir més informació sobre el problema que esteu trobant. També us dóna l’opció de penjar una captura de pantalla o una fotografia abans d’enviar la sol·licitud.

Weebly no revela el temps que triga a obtenir una resposta després d’haver enviat una sol·licitud formal d’assistència.

La informació pot estar al Centre d’Ajuda mateix, però no indica aquesta informació a la pàgina amb el formulari de sol·licitud. Això fa molt difícil calibrar el temps que triga a rebre ajuda amb problemes de lloc web.

Les maneres addicionals d’aconseguir el servei d’atenció al client de Weebly són mitjançant el xat en directe i el correu electrònic. El formulari de contacte que es troba al centre d’assistència indica les hores en què està disponible l’assistència al client i el temps que esperaràs a conèixer algú per correu electrònic un cop enviat la sol·licitud.

S’ofereixen sessions de formació en directe de forma gratuïta i t’ajudaran a aprendre tot el que necessites saber per construir, llançar i executar un negoci en línia amb èxit.

Solució de comerç electrònic Weebly

Per a moltes empreses, és inevitable vendre productes i serveis en línia. Té sentit econòmic a causa de les baixes eines impressionants creades per impulsar negocis.

Les empreses en línia sovint requereixen que hi hagi menys gent que les gestioni, cosa que és una gran notícia per a les empreses de creació i boutique i botigues amb pocs diners per aconseguir que les seves empreses vagin inicialment.

Les solucions de comerç electrònic de Weebly són comparables a Shopify de moltes maneres. Per exemple, ofereix un creador de llocs web fàcil d’utilitzar que us permet crear un aparador que satisfaci les vostres necessitats i superi les vostres expectatives.

Personalitzar

Podeu personalitzar-la tant o menys com vulgueu. Fins i tot, podeu tenir un control i edició CSS ​​/ HTML complets per a un lloc web únic que impressiona cada vegada que es veu.

Carret de compra

Weebly ofereix un carret de compra totalment integrat per a les compres. El check-out és segur, permetent als vostres clients comprar amb confiança.

Mòbil

L’experiència completa de la botiga mòbil i la facturació funciona a tots els dispositius a totes les hores del dia o de la nit. No perdreu les vendes perquè el vostre lloc web està a la baixa o hi ha un problema amb el procés de checkout.

El filtratge de producte és fàcil

Els clients compren en línia perquè volen estalviar temps reduint la quantitat d’esforç que es necessita per trobar el que necessiten. És aquí on es produeix la potent cerca de productes filtrats de Weebly.

Permet als vostres clients fer cerques per preu, color i mida. També us permet ressaltar productes rellevants que ajuden a tancar la venda i guanyar més diners al vostre negoci.

Venda de productes físics?

Com a client de Weebly, no us limitareu a vendre productes físics. Podeu vendre una àmplia gamma de productes digitals inclosos llibres electrònics, patrons, receptes i, fins i tot, imprimibles com ara invitacions, fitxes de planificadors i llibres de treball.

Si trieu vendre articles físics, no us limitareu a un transportista.

Vostè ha escollit per utilitzar UPS, USPS, FedEx, etc. i establir tarifes d’enviament en funció del preu o del pes.

També podeu carregar impostos allà on s’apliqui perquè Weebly proporciona i manté impostos a nivell de ciutat, estat i província als EUA i Canadà. El venedor la defineixen altres impostos del país i figuren al lloc web, cosa que facilita la venda als clients en qualsevol part del món. No us limitareu a vendre a persones d’un país i no a un altre.

Inventari

Un cop el vostre inventari físic disminuirà, ja ho sabreu. Podeu mantenir els vostres articles més venuts en stock i fins i tot crear oferta i demanda mostrant als clients quants articles us queden per comprar..

Un cop esgotats els articles, se’ls etiquetarà com a “fora d’existència”, cosa que us facilita la gestió del vostre aparador i alerta als clients sobre articles limitats o populars.

Hosting

L’allotjament és gratuït i fiable. La vostra botiga està oberta les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

No us perdreu els clients que vulguin gastar diners amb vosaltres perquè el vostre lloc web no té cap manteniment o no està equipat per afrontar una afluència de trànsit. La fiabilitat és alguna cosa per la qual Weebly és conegut.

Altres característiques

També podeu personalitzar contingut, publicar ofertes i promocions especials i acceptar totes les targetes de crèdit principals des del vostre nom de domini.

Si voleu triar opcions de pagament addicionals, Stripe, PayPal, Authorize.net i Square són poques opcions que funcionen bé als llocs Weebly..

Quan un client us compra, podreu processar i gestionar les comandes de seguida.

Envia correus electrònics de confirmació, informació de seguiment d’enviaments i gestiona les devolucions i devolucions en temps real. També rebrà informes de comandes i vendes.

El millor de tot, si ja teniu una botiga de comerç electrònic, podreu importar-la de Etsy, Shopify o qualsevol fitxer CSV. Feu els ajustaments necessaris i ja esteu preparats.

No heu de començar de zero per tenir la vostra botiga en línia diferent.

Comenceu Weebly de franc avui

Aplicacions Weebly

Aplicacions Weebly

Construeix, edita i gestiona el teu lloc web mitjançant les aplicacions de Weebly per a iOS i Android. Estan disponibles de forma gratuïta a la botiga d’aplicacions d’Apple i a Google Play Store.

L’aplicació es pot utilitzar a l’iPhone, l’iPad, l’Apple Watch, el telèfon Android i la tauleta Android.

Els usuaris d’aplicacions poden vendre productes, complir comandes, comprovar l’inventari i acceptar pagaments des de qualsevol lloc on vagin als dispositius esmentats. Igual d’important és la capacitat de crear nous llocs web sempre que sorgeixi la necessitat.

L’editor d’arrossegar i deixar anar amb funcions de pantalla tàctil fa que la creació d’un lloc web des d’un dispositiu mòbil s’esforci.

Guia de vídeo per a principiants del creador de llocs web Weebly

Aquest hauria d’ajudar realment a començar.

Feu clic aquí si voleu seguir-lo.

Weebly Review 2 millors professionals & Contres

Contres de Weebly:

Weebly és extremadament fàcil d’utilitzar i permet que persones sense coneixement de crear opcions d’un lloc web puguin crear, publicar i promoure un lloc web totalment integrat per al seu negoci..

Tampoc importa quin tipus de productes o serveis vengui.

Hi ha una gran varietat de temes disponibles, inclosos els mencionats anteriorment, que fan que els llocs web siguin personals i pràctics.

El cost del manteniment d’un lloc web de Weebly és comparable als seus competidors i ofereix una gran varietat de funcions i eines útils que faciliten la venda i la comunicació.

Pros de Weebly

Però l’inconvenient de Weebly és menor en temes que WordPress i Shopify i la marca Weebly en comptes gratuïts.

Les persones sense pressupost per a un compte actualitzat no tenen el luxe de personalitzar els URL i es queden essencialment bloquejades perquè els seus clients o seguidors sàpiguen que utilitzen un compte gratuït..

També és difícil trobar informació d’atenció al client, tot i que Weebly ofereix un centre dedicat d’assistència i oportunitats d’aprenentatge electrònic.

Després d’un examen minuciós del lloc web, es va trobar un formulari de contacte, però l’opció de xat en viu esmentada abans no existia, almenys pel que podríem veure quan es va fer una cerca del lloc web.

Això és molt útil per a algunes persones que necessiten assistència amb els seus comptes de manera que el centre d’assistència no suggereix.

Si teniu assistència telefònica o una finestra de xat web a la pàgina principal del lloc web, s’eliminaria la frustració de no poder obtenir assistència de manera puntual.

Comenceu Weebly de franc avui

Wix Vs Weebly

Totalment una pregunta popular que molts s’han preguntat.

Per sort he avançat i he escrit un bonic detallat i potent …..

Wix Vs Weebly article que heu de consultar.

Gaudeix!!

Conclusió de la web de Weebly Builder Conclusió

Weebly ofereix una solució senzilla per crear un lloc web independentment del coneixement que tingui algú sobre la creació de llocs web.

Aquesta revisió us ha d’ajudar a comprendre diferents àrees sobre Weebly per assegurar-vos que us ofereix el que busqueu.

Esteu preparats per provar-ho?

O pots compartir la teva experiència amb Weebly?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map