Tot sobre comerç electrònic: on la curiositat reuneix diners

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


El comerç electrònic s’ha convertit en l’última mania d’arribar a Internet. Tothom sembla que ara té una botiga on es poden comprar samarretes, articles de record, melodies, serveis de disseny web o altres articles de gran consum..

A mesura que Internet creix més i més rendibilitat, un lloc de comerç electrònic pot pagar de forma senzilla aquells que saben configurar una línia impecable amb una sortida segura..

A mesura que sorgeixen més aspectes del comerç electrònic, està clar que els consumidors volen trobar qualsevol cosa i tot en línia i fins i tot pagaran per resoldre les seves curiositats.

El comerç electrònic és la manera com els consumidors poden intercanviar serveis i béns sense cap limitació. No han de trucar per endavant. No han de conduir enlloc. Tot el que necessiten és una targeta de crèdit i una connexió a Internet, i poden comprar el que vulguin.

Això no és notícia per a ningú, però ara que tothom sembla que tingui una botiga en línia tan bona o millor que HomeDepot.com, podeu apostar que la gent troba més que una nova capa de pintura per comprar per a la seva llar o cotxe. o aniversari. A més, les vendes han demostrat que les botigues en línia superen cada cop més les botigues de maons i morters. Per descomptat, no hi ha res com tenir un producte avui en lloc d’esperar que s’enviï. Actualment, aquesta és una de les limitacions més importants per a les botigues en línia. Amb l’enviament durant la nit, moltes botigues en línia fins i tot busquen prescindir d’aquesta limitació.

La forma de crear un negoci en línia amb èxit comença amb una idea. Què es pot vendre? Què sembla bo en un catàleg de productes en línia? Saps codificar? És una mica confusa, ja que qualsevol pot crear un lloc amb creadors de llocs.

Tampoc heu de tenir experiència ni coneixements sobre com crear un carretó de compra segur. Simplement podeu registrar-vos en un paquet, seleccionar una plantilla i boom, la vostra botiga està en línia i els productes estan a punt per vendre.

Tanmateix, per tenir èxit, necessiteu xarxes socials, màrqueting de correu electrònic promocional, promocions creuades i afiliades. Heu de saber jugar per augmentar els nivells de pàgina i, per això, potser pagueu una mica més a un creador de llocs per obtenir eines d’analítica i de màrqueting de SEO..

A més, necessitareu una forma segura d’acceptar pagaments en línia que no es facin mitjançant Paypal. Tot i això, no heu d’excloure aquest mètode de pagament per complet. La gent vol opcions per pagar, però prefereix fer servir les seves targetes de crèdit. Si els podeu oferir a tots dos, aneu bé per convertir-vos en un comerciant en línia amb èxit.

Amb una estratègia de màrqueting creatiu, creador de llocs fàcils d’utilitzar i productes o serveis atractius, podeu guanyar molts diners amb comerç electrònic. El desenvolupament d’un nou lloc sol tenir uns mesos. Ara es pot acabar en pocs minuts. Hi ha algunes coses que haureu de tenir en compte a l’hora de convertir-vos en un gurú de la botiga en línia.

Trieu constructors de llocs amb opcions

No voldreu conformar-vos amb el constructor de llocs de comerç electrònic més barat per allà. Consulteu les seves plantilles i registreu-vos primer a la prova gratuïta. Si tenen diferents paquets, consulteu què s’inclou i fins a quin punt augmenten les taxes de transacció. En alguns casos, els constructors de llocs cobren sumes ridícules només per oferir-vos una sortida segura. Fa molt de temps que pagueu a algú pels vostres productes.

Trieu Constructors de llocs reputables amb atenció al client
A més, busqueu opcions d’assistència al client quan us registreu. Si és possible, contacteu prèviament amb el servei d’atenció al client per veure com seria l’experiència si teníeu algun problema. Si no recullen el telèfon o no estan disponibles les 24 hores del dia, pensa en trobar una empresa que tingui un bon servei d’atenció al client.

Sempre podeu consultar les ressenyes de diferents creadors de llocs només si cerqueu “ressenyes” i el nom del creador de llocs. Això hauria de generar un munt de llocs web que ofereixen ressenyes estrella i comptes personalitzats del creador de llocs.

Vegeu què funciona primer

Quines són les vostres botigues en línia preferides? Per què són els vostres llocs preferits per comprar? Si podeu pensar en la vostra experiència a altres botigues de comerç electrònic, intenteu imitar el que fan aquestes botigues amb el vostre propi creador de llocs. N’hi ha molts que us permetran personalitzar i crear exactament el que voleu per al vostre lloc.

Si us agrada aquest article i voleu seleccionar un constructor de comerç electrònic per provar, visiteu-ne i consulteu “5 grans fabricants de llocs web de comerç electrònic Més”.

Aquest article us ha ajudat a decidir sobre el vostre creador de llocs web de comerç electrònic què us ha plantejat pensar? O ho fa, planteja qualsevol pregunta que pugui tenir?

Crèdit d’imatge: Consultoria en intersecció

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map