Una revisió Zenfolio per al 2020 (avantatges, contres, preus i funcions)

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Zenfolio Review

Tenint en compte Zenfolio per crear el vostre lloc web de fotografia?

Ho entenc:

És un excel·lent constructor en general amb moltes funcions que us ajudaran a començar.

El millor de tot:

No importa el vostre nivell d’habilitats perquè és senzill perquè algú construeixi un lloc de fotografia realment destacat.

Llegiu aquesta revisió Zenfolio per veure com us pot funcionar.

Una mica sobre Zenfolio

Zenfolio és perfecte per a fotògrafs amb i sense coneixements de codificació.

Dissenyadors web novells i professionals veuen el valor del servei de fotografia perquè les plantilles existents són fàcils de personalitzar, fins i tot sense cap necessitat coneixement de HTML.

També hi ha una opció de plantilla personalitzada per a un disseny web més avançat.

La inscripció al lloc web triga uns minuts en completar-se i, després de seleccionar una plantilla i penjar fotos, els membres poden llançar els seus llocs i començar a vendre les seves fotografies..

Els membres disposen d’informació més detallada a través del tauler de comptes que és una eina valuosa per actualitzar informació, visualitzar dades i afegir fotografies addicionals per a la venda.

La interfície és neta, senzilla d’entendre i ofereix als membres opcions d’un clic que els estalvien temps.

Les funcions més destacades de Zenfolio s’expliquen detalladament a través del Centre d’assistència al client on hi ha informació addicional.

A més de poder accedir a text i tutorials, els membres poden veure vídeos i assistir a sessions de formació a través d’aquesta zona del lloc web.

Això els permet aprofitar al màxim les funcions del lloc web i maximitzar les seves vendes mitjançant Zenfolio.

El temps de resposta és ràpid en fer clic a la icona escollida al tauler de control que voleu veure.

Carregar fotos i llistes de preus triga uns quants minuts i us ofereix l’opció d’optimitzar les descripcions mitjançant paraules clau. Això fa que el treball que publiqueu es pugui cercar als motors de cerca i al lloc web.

Els clients que busquen un estil particular de fotògraf ho poden fer fàcilment fent que Zenfolio sigui fantàstic per a fotògrafs i persones que vulguin comprar fotografies boniques.

Comenceu la vostra prova gratuïta amb Zenfolio

Preu Zenfolio

Amb Zenfolio hi ha tres nivells d’adhesió diferents.

El primer és l’opció Starter.

Té un cost de 7 dòlars al mes, però es redueix a 5 dòlars al mes quan se selecciona i es paga la membresía anual.

Ofereix una llista molt bàsica de funcions que inclouen un lloc web i un blog personalitzables, opcions d’emmagatzematge il·limitades, controls d’accés amb funcions de contrasenya i allotjament de vídeos en alta definició..

La segona opció d’adhesió és Pro.

Té un cost de 28 dòlars al mes i es redueix a 20 dòlars al mes si es paga anualment i no per abonaments.

Ofereix les mateixes funcions bàsiques que ofereix l’opció Starter, a més de filigranes i marca, accés al client, correcció de prova i favorits guardats, llibertat de fixar preus en els vostres propis productes i diverses eines de màrqueting potents..

L’última opció d’adhesió que ofereix Zenfolio s’anomena Advanced.

Ofereix les mateixes excel·lents funcions de les membres de Starter i Pro.

Costa 40 dòlars al mes quan es paga en quotes i es redueix a 30 dòlars al mes quan es paga íntegrament anualment.

Algunes funcions a destacar inclouen diversos comptes d’usuari, edició de comandes, un llistat gratuït a Photographer Central, i una valuosa assistència de xat i telèfon en directe que està disponible immediatament.

Per a tots els usuaris nous, hi ha disponible una prova gratuïta sense necessitat d’introduir informació de la targeta de crèdit.

Per provar el lloc web, haureu d’introduir el vostre nom de fotògraf, l’adreça de correu electrònic, l’elecció de la contrasenya, el país de residència i acceptar els termes del servei i la política de privadesa inclosos al lloc web..

Vegem el gràfic de preus de Zenfolio

Zenfolio Revisar paquets de preus

Els avantatges de Zenfolio t’agraden

Els fotògrafs necessiten una gran quantitat d’ample de banda per mostrar les seves millors fotos a la mida més adequada.

Una quantitat il·limitada

Molts llocs web limiten els usuaris donant-los una quantitat limitada d’espai d’emmagatzematge per allotjar i mostrar el seu treball.

Zenfolio ofereix un espai d’emmagatzematge il·limitat fins i tot per als usuaris més bàsics. Es tracta d’un enorme punt de venda del lloc web.

Els usuaris no han de sacrificar la qualitat per complir les directrius del lloc web.

De fet, tenen millors oportunitats de vendre perquè poden incloure els millors exemples del seu treball, no només el que podrien reduir la mida per vendre en un lloc web..

Les plantilles van ser dissenyades per mostrar les habilitats i la creativitat dels fotògrafs fent èmfasi en les visuals (fotografies i vídeos en alta definició).

Photographer Central ajuda els clients a descobrir fotògrafs. La funció és un altre motiu pel qual Zenfolio no és només un lloc web d’allotjament fotogràfic.

És una impressionant opció multimèdia per a fotògrafs de tots els nivells d’habilitat per mostrar la seva feina, construir el seu negoci i guanyar-se la vida.

Mitjançant fotos i vídeos en alta definició, crideu l’atenció de la gent i els interessa el vostre cos de treball, ja sigui per retrats, paisatges o fotografies de la naturalesa especialitzades en.

Sempre un fan d’això

Una altra opció impressionant que ofereix Zenfolio és la seva prova gratuïta. Que consti de 14 dies, podreu provar les funcions del lloc sense renunciar a la informació de la vostra targeta de crèdit.

Un cop finalitzat el judici, tindreu l’opció de comprar una subscripció de pagament.

L’elecció del pla d’adhesió amb què depèn depèn de quant creus que utilitzaràs el lloc web.

Més important encara, si pagueu anualment, estalvieu una quantitat considerable de diners en el pla de membres que heu triat per vosaltres mateixos..

Zenfolio Cons

Els cons de Zenfolio són pocs en comparació amb altres llocs web amb conceptes similars.

Una, però, destaca i és la manca d’assistència al client immediata que ofereix.

A menys que un membre tingui una membres avançada, ell o ella trobarà impossible arribar a una persona en viu.

L’ajuda per xat i telèfon està limitada a aquells que tinguin l’adhesió més ben pagada i es limiten al correu electrònic per als membres Starter i Pro.

Per tal d’aprofitar l’estalvi de membres, els socis han de comprar un servei de servei per endavant.

No tothom té el desig o el mitjà per fer-ho.

Subscripció de mes a mes els serveis fan que fins i tot els fotògrafs novells encara puguin utilitzar el lloc web Zenfolio sense perdre molts diners.

Tot i que els costos addicionals són mínims, potser sigui un motiu per a alguns fotògrafs anar amb una empresa diferent per vendre les seves fotografies.

Sens dubte és un dels avantatges d’alguns fotògrafs.

Comenceu la vostra prova gratuïta amb Zenfolio

Plantilles Zenfolio

Hi ha dotze plantilles diferents per triar i personalitzar-les.

Tots són d’alta qualitat i són fàcils de fer.

Hi ha una opció de galeria d’inici i una opció de galeria per a cada plantilla, segons les vostres preferències de com es veuen i s’ordenen les fotos a la pàgina.

Els noms de les plantilles que figuren al lloc web inclouen:

• Ares
• Hemera
• Aura
• Telèfon
• Hestia
• Veritas
• Concòrdia
• Invidia
• No
• Vesta
• Pomona
• Nesoi

Després de seleccionar la plantilla que us convé com a fotògraf, se us ha demanat que pengeu una a cinc fotografies per començar.

Un cop finalitzat aquest procés, podreu afegir un títol de pàgina web, una ubicació geogràfica i una descripció del vostre lloc web.

Això ajuda als altres a trobar la vostra fotografia.

Aquí hi ha uns quants llocs web que utilitzen Zenfolio:

Exemples de llocs web Zenfolio

Comissions de Zenfolio

Les tarifes de Zenfolio eren molt més elevades del que són actualment. En el passat, variaven el preu per pla i moneda.

A partir del novembre de 2017, l’empresa cobra un preu net del servei del 7% per a tots els tipus de productes, plans i monedes.

Això permet als membres comptar els honoraris de Zenfolio quan calculen els seus propis preus per a les fotografies.

Els productes complets per venedors, descàrrega digital i autosupliment poden complir els preus fixos.

La tarifa del servei es basa en el preu total de venda del producte i no en l’etiqueta afegida pel fotògraf.

La nova quota, per descomptat, és menys descomptes emesos per fotògraf.

Atenció al client de Zenfolio

Igual que passa amb la majoria de llocs web en aquests dies, Zenfolio ofereix un Centre d’assistència al client amb informació que ajuda als usuaris amb les seves preguntes i inquietuds més urgents.

Els temes que es tracten al centre són els vídeos de formació, la formació en línia, els fòrums per a usuaris i els Bloc Zenfolio, Idees de funcions i contacte amb nosaltres.

Alguns dels temes més urgents que els membres poden triar inclouen Preguntes freqüents (preguntes més freqüents), Com començar, administrar el vostre compte, organitzar fotos i vídeos, personalitzar el vostre lloc web, protegir el vostre treball i vendre la vostra obra.

Els agents d’atenció al client de Zenfolio estan disponibles per ajudar-los a través de correus electrònics. Els temps de seguiment solen ser de quatre hores des del moment en què es va enviar el missatge, els 365 dies de l’any.

Es recomana contactar directament amb fotògrafs a través de la seva llar o pàgina de contacte amb preguntes que no es tractin al Centre d’Atenció al Client.

Els membres amb antelació pagada tenen accés a assistència telefònica i de xat en directe. Tanmateix, altres membres no tenen aquesta opció sense actualitzar el seu servei. Els problemes que requereixen atenció immediata no reben atenció durant hores si un usuari paga un compte Starter o Pro.

L’empresa disposa d’un compte de Facebook, Twitter, Google+ i Instagram al qual també es poden referir els membres.

Tot i que no es menciona al lloc web que es pot donar suport a través de les xarxes socials, les respostes a preguntes comunes probablement apareixeran a les publicacions de Facebook i Twitter.

Els membres poden comunicar-se entre ells a través d’aquestes plataformes també.

Com començar amb Zenfolio Pas a pas

Tu pots clica aquí per registrar-se realment ràpid.

Això tindrà lloc just després d’haver-ho fet ��

Com començar a vendre amb Zenfolio

La venda amb Zenfolio és més fàcil del que podríeu imaginar. Tot es fa a través del tauler de control del vostre compte.

A partir d’aquí, podreu fer les següents accions:

• Veure informes
• Sol·liciteu pagaments
• Crear nous dissenys de plantilles
• Gestionar els dissenys de plantilles existents
• Afegir i gestionar nous cupons i campanyes
• Afegir i gestionar certificats de regals nous

Zenfolio permet imprimir i vendre fotografies, acceptar pagaments amb targeta de crèdit, donar als clients accés a les seves fotos mitjançant una clau única i crear paquets.

El millor de tot és que podeu establir els vostres preus i pagar una taxa de transacció baixa del 7%, inferior a la que hi havia en el passat.

Per començar a vendre al lloc, cal seguir alguns passos. Així s’afegeixen productes del venedor:

1. Primer, empleneu la informació del perfil de pagament. D’aquesta manera, Zenfolio sap com voleu rebre els diners que feu amb les vendes de fotografies.
2. A continuació, crea una llista de preus.
3. Incloure els productes que voleu vendre a la llista de preus.
4. Determineu els preus dels productes.
5. Assigneu la llista de preus a les galeries que escolliu.

El mateix procés passa per a les descàrregues autocompletades i digitals, però haureu de crear els productes abans de la llista de preus no viceversa..

Els membres inicials han d’utilitzar preus de laboratori base per vendre la seva obra. Els subscriptors Pro i Advanced tenen més llibertat al poder establir els seus propis preus i vendre més productes. Per accedir a l’opció de venda, trieu Venda.

La visió general de la venda és un tauler de control de totes les funcions de venda que ofereix el lloc web Zenfolio.

Permet als membres gestionar comandes, fer un seguiment dels pagaments i crear promocions.

Compareu Zenfolio amb altres constructors de llocs web de fotografia abans d’utilitzar

Si voleu comparar i descompondre els altres constructors de fotografies amb Zenfolio, hi ha dos punts per fer-ho.

Principals constructors de llocs web de fotografia

Fotografia de comparació de constructors de llocs web

Conclusió de la revisió de Zenfolio

Com pots veure Zenfolio ofereix un munt de funcions que poden créixer i mostrar el vostre negoci de fotografia.

I, totes les eines per poder mostrar el vostre treball i vendre en línia fàcilment.

Considereu:

Dirigiu-vos i condueu-lo per comprovar com us pot ajudar.

Pregunta ràpida per a vostè?

Ja heu tingut l’oportunitat d’utilitzar Zenfolio? O heu estat pensant en utilitzar-lo?

A més, és el que pensen en aquesta revisió de Zenfolio, qualsevol cosa que vulguis veure?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map