Wix eCommerce Review 2020 (Serà el vostre creador de comerç electrònic?)

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Pàgina d'inici de Wix.com

Wix està fent una feina d’assassí a l’hora de crear una plataforma per a llocs web de comerç electrònic de petites empreses.

Personalment la considero una gran opció.

També:

Trobeu molta gent que busca el web amb cerques com ara

 • Wix eCommerce Vs Shopify
 • Wix eCommerce Review
 • Preu de comerç electrònic Wix.

La raó?

Són curiosos i ho consideren igual que tu ��

Vull desglossar-lo només per mostrar-vos què ofereix i el vostre benefici.

Estàs preparat?

D’acord, comencem amb aquesta revisió de comerç electrònic de Wix:

Contents

Wix eCommerce: simplificar l’art de les vendes digitals

Juntament amb oferir funcions estàndard, com ara un creador de llocs web amb un funcionament complet, Wix ha conreat una sèrie de funcions i tecnologies orientades al detall minorista digital..

Abans d’aprofundir en funcions específiques, els següents punts destacats són per què Wix s’ha convertit ràpidament en la solució de comerç electrònic directe.

Formes de pagament per oferir als seus clients prou opcions

A diferència de moltes solucions de comerç electrònic, que ofereixen opcions de pagament limitades, Wix ofereix als seus usuaris accés a diversos mètodes de pagament en línia i fora de línia..

Dissenys de pàgina de producte totalment personalitzables

El disseny i la disposició de la pàgina de productes tenen un paper directe en les conversions de visitants.

Wix ofereix ara una eina de disseny de pàgines de productes millorada capaç de dissenyar dissenyats a mida amb un simple clic de botó; no cal codificar.!

Pensaments que tinc a les pàgines del producte

Wix def facilita la creació d’una pàgina per a qualsevol usuari.

La gran part és que qualsevol pugui fer-ho, i és important perquè tots no puguem codificar.

Captar efectes visuals

Els moderns compradors en línia són exigents. No només requereixen un lloc web de càrrega ràpida, sinó que, un cop carregats, demanen dissenys captivadors visualment.

Wix ofereix una varietat d’efectes visuals personalitzats dissenyats per ressaltar productes sense distreure l’atenció del visitant.

Compromís amb el client

El pas més important per retenir un client és mitjançant una comunicació valuosa. Wix ofereix una sèrie de funcions centrades en els clients, com ara un missatge personalitzat de compra després de comprar “Gràcies”, que facilita la fidelització del client.

Optimització de botiga mòbil que agradarà a molts dels vostres clients

No tots els clients utilitzen un navegador tradicional. L’ús de dispositius mòbils per fer compres en línia és cada vegada més gran.

Wix ofereix una optimització integrada de botigues mòbils per a tots els aparadors de comerç electrònic allotjats.

Proveu Wix Free Avui

Afegiu una dosi de caràcter i personalitat a la vostra botiga en línia

A diferència de moltes altres solucions de comerç electrònic, Wix ofereix una sèrie de funcions de disseny de botigues. Només teniu l’oportunitat de fer una primera primera impressió.

Amb les següents característiques, atraure i mantenir l’atenció del visitant mitjançant el disseny és senzill i potent.

Plantilles prèviament dissenyades

Vols una botiga en línia impressionant, però no coneixes ni el pressupost per a un lloc web dissenyat professionalment?

Wix us ofereix una solució.

Amb 100 anys de plantilles visualment captivadores, Wix permet fins i tot als principiants minoristes en línia accedir a llocs web estèticament agradables.

Els meus pensaments sobre les plantilles:

Crec que Wix fa un treball assassí en proporcionar plantilles fantàstiques. Hi ha pràcticament una plantilla per a qualsevol cosa que pugueu imaginar, i també són molt nítides.

Moltes d’elles estan preparades per anar fins a cert punt.

Personalització de la pàgina del producte

Després d’haver triat la disposició general, personalitzeu l’estil final mitjançant la selecció d’un esquema de colors de la galeria de productes única, amplades de fila i elements de pàgina..

Pàgines específiques del producte

Com més informació ofereixi a un client potencial, més probabilitat de realitzar una conversió. Wix permet que cada producte de la vostra botiga tingui la seva pròpia pàgina.

Quan un visitant fa clic a un producte específic de la vostra galeria, la pàgina assignada s’omplirà automàticament, la qual cosa proporciona als visitants informació en profunditat i una revisió racionalitzada.

Simplifiqueu les complicades amb opcions de pagament avançades

L’aparició de la vostra botiga de comerç electrònic és valuosa; tanmateix, la seva funcionalitat és el veritable marcador d’èxit.

Wix entén aquest concepte i ha desenvolupat una sèrie de funcions orientades a pagaments per racionalitzar els pagaments mentre admet una sèrie d’opcions de pagament.

Poder adquisitiu senzill

Eviteu perdre un altre client a causa d’un llarg procés de compra amb Wix eCommerce.

Una vegada implementat, els clients podran accedir al seu carretó de la compra i procedir a la caixa de sortida amb només uns clics del ratolí.

L’accés al seu carretó de la compra mai es perd ni s’enterra, i la finalització del procés de compra és totalment compatible.

Flexibilitat de pagament

Atreu un públic més gran acceptant una varietat d’opcions de pagament.

Wix és compatible amb els pagaments en línia mitjançant PayPal, Authorize.net, PayU i WebMoney.

Pagaments fora de línia

No tots els clients desitgen pagar en línia. Adreceu-vos a aquest grup específic acceptant pagaments fora de línia sense complicar el procés.

Moneda acceptada

eCommerce ha convertit el mercat digital en un escenari reduït.

Per mantenir l’impuls avançat, és fonamental acceptar diverses monedes.

Wix és compatible amb gairebé qualsevol moneda que permet acceptar comandes de tot el món.

Tècniques d’enviament simplificades

Aprofiteu la confusió i la frustració quan envieu els vostres productes amb l’enviament simplificat de Wix.

Les regles d’enviament i les consideracions financeres poden variar de forma espectacular segons el que envieu i la destinació final.

Wix ho entén i ha implementat diverses funcions per racionalitzar aquest procés complex.

Normes d’enviament específiques al producte

Deixeu d’intentar esbrinar els costos d’enviament i altres consideracions específiques del producte.

Wix us permet designar regles d’enviament per a productes específics, com ara modificacions de preus en funció de la ubicació del client, el pes del producte i el servei d’enviament.

Límits d’enviament

No us preocupeu d’acceptar accidentalment una comanda d’un client que es trobi fora de la vostra zona de lliurament.

Wix limita els clients en funció de la vostra zona geogràfica homologada.

Taxa de manipulació personalitzada

La preparació de productes per a l’enviament pot ser un procés que requereix molt de temps. Wix ofereix una “Taxa de manipulació” opcional que es calcula automàticament al preu de venda final.

Gestioneu la vostra botiga amb precisió i precisió

Igual que una botiga tradicional, la gestió d’una botiga de comerç electrònic és essencial per tenir èxit.

Wix ofereix als seus clients una varietat de funcions i tecnologies a nivell administratiu.

Totes les funcions estan dissenyades per simplificar el procés sovint complex de seguiment, gestió i supervisió de comandes.

Gestiona tota l’activitat

Wix ofereix una pàgina d’accés privat de l’administrador, que mostra totes les dades i informació administratives.

A partir d’aquí, organitzar i afegir productes, establir opcions de pagament, establir preus específics per al producte i fins i tot crear i distribuir codis de cupó.

Fer el seguiment de les comandes amb facilitat

Mai us deixeu aclaparat amb el seguiment de comandes noves i acabades. Wix recopila i organitza automàticament dades relacionades amb la comanda.

Per ajudar en aquest procés, l’opció Administrar el meu magatzem va assignar un número d’identificació únic a totes les comandes i actualitza automàticament l’inventari i altres fulls de càlcul..

Seguiment de clients

Exploreu la informació i les comandes específiques del client basades en el nom del client o l’adreça de correu electrònic.

A partir d’aquí, podreu explorar l’historial de comandes, informació de contacte i l’estat de la comanda (enviats, en trànsit, lliurats, etc.).

Gestiona l’inventari com un professional que et pot estalviar temps

No rebeu mai cap comanda que no pugueu omplir amb les funcions de l’inventari de Wix. Els imports i els detalls de l’inventari es recopilen i actualitzen automàticament amb cada comanda.

Amb diversos llindars d’alerta, rebràs una alerta en el moment en què un client intenti ordenar un article fora de stock, que et permet connectar-te immediatament amb aquest client per resoldre el problema..

Opcions del pla de preus de comerç electrònic Wix i més

La solució de comerç electrònic Wix està disponible en tres opcions de preu.

Tot i que es troben entre els plans més cars que ofereix aquesta empresa, no només teniu accés a la solució de comerç electrònic, sinó també a una infinitat de funcions i opcions de nivell avançat..

Plans de preus de comerç electrònic Wix

 • Pla bàsic empresarial de comerç electrònic – (28 dòlars mensuals) – (Pagat a l’alça anual: arriba a 23 dòlars mensuals) – (2 anys pagats per endavant; surt fins a 20 dòlars mensuals) – (3 anys pagats per endavant; arriba a 18 dòlars mensuals)
 • Pla il·limitat de comerç electrònic per a comerç electrònic – (33 dòlars mensuals) – (Pagat anualment – A partir de 27 dòlars mensuals) – (2 anys pagats – Surt a 23,50 dòlars mensuals) – (3 anys pagats – Surt a 22 dòlars mensuals)
 • Pla VIP comercial per a comerç electrònic – (56 dòlars mensuals) – (pagat anualment – A partir de 49 dòlars mensuals) – (2 anys pagats – Surt a 42 dòlars mensuals) – (3 anys pagats – Surt a 38,50 dòlars mensuals)

Els meus pensaments sobre això:

Ara, amb aquestes coses, crec que són tots iguals menys alguns articles addicionals que obté per actualització del pla.

Si ho veieu, vegeu Business illimitat amb l’ajuda de marca amb l’elaboració de logotip.

Amb el pla VIP obteniu assistència VIP per telèfon i les vostres preguntes tenen prioritat.

Per a mi, vaig a començar pel negoci bàsic.

Per a alguns, però, crec que és important preguntar-ho.

Necessiteu tones d’ajuda, o us ajudarà a crear el vostre logotip de manera fantàstica?

A més, haureu notat que obtindreu més emmagatzematge que també pot ser beneficiós

Proveu Wix Free Avui

Wix Arena

L’arena de Wix és molt maca, podeu contractar un dissenyador perquè s’acabi de fer per vosaltres.

Per exemple, potser voldreu una plantilla de lloc web detallada i única per iniciar el vostre lloc de comerç electrònic.

Bé, podeu obtenir pressupostos i molt més per això.

No hi ha pressupostos de compromís

el més bonic és que podeu contactar amb aquests professionals en el seu camp i obtenir un pressupost sense haver de preocupar-vos de pagar-los. És bo saber què estàs treballant amb això.

Fòrum Wix – Wix té un fòrum a la seva àrea on podeu rebutjar idees dels professionals o obtenir informació sobre el lloc. Una gran incorporació per aconseguir que el vostre lloc estigui al nivell que voleu.

Converteix-te en dissenyador web – Wix us ofereix la possibilitat de no només dirigir la botiga, sinó també accedir a les vostres habilitats de lloguer. Una bona forma addicional d’ajudar i, a més, treure profit d’aquesta zona.

Això també et proporciona la possibilitat de crear una cartera de clients força que es pugui acabar repetint, només un any FYI.

Sensibilització pressupostària – A mi em sembla que Wix vol assegurar-se que cobreixen diferents pressupostos i us permet allunyar-vos. M’agrada perquè personalment, el disseny web pot ser bastant car.

I sí, potser una vegada que creixi el vostre lloc web de comerç electrònic, ho podeu permetre. Però és bo saber que aquí hi ha un dissenyador que encaixa en el vostre pressupost.

Història del wix & Informació de l’empresa

Vaig pensar que compartiria algunes estadístiques que he trobat sobre Wix i la seva història.

Fundat – 2006 per Avishai Abrahami, Nadav Abrahami i Giora Kaplan. Wix va entrar en una fase beta oberta el 2007 que va utilitzar la plataforma Adobe Flash.

A l’abril de 2010, Wix va arribar als 3,5 milions d’usuaris i va recaptar 10 milions de dòlars en els fons de la sèrie C proporcionats per Benchmark Capital.

El 2011, Wix tenia 8,5 milions d’usuaris i va recaptar 40 milions de dòlars en finançament de la sèrie D.

Ubicacions de wix – San Francisco, Nova York, Dnipropetrovsk (no us preocupeu, no ho puc dir ni Vilnius, Beersheba ni Haifa. La seu és a Tel Aviv, Israel.

Símbol de la mitja – WIX <- situat al Nasdaq

Serveis – Creador de llocs web & allotjament de llocs web

Font: Pàgina de Viquipèdia Wix

Proveu Wix Free Avui

Flexibilitat per a totes les botigues i pressupostos

Tot i que alguns llocs de comerç electrònic poden trobar alguns inconvenients amb les solucions de comerç electrònic Wix, els avantatges i les capacitats d’aquest proveïdor són salts superiors a molts dels seus competidors..

Exploreu les moltes opcions que no es discuteixen visitant Wix eCommerce i comproveu si les seves característiques i opcions poden beneficiar el vostre negoci en creixement..

Funcions de Wix que m’agraden

Configuració senzilla

Quan vaig fer clic en un enllaç per dirigir-me a Wix per, com a mínim, registrar-me, em vaig imaginar que podríem fer el truc de 15 minuts..

Quan vaig tenir un lloc web enlaire i el meu compte es va fer en menys de 5 minuts, vaig quedar força impactat.

Realment és molt fàcil amb només uns clics. Fins i tot quan he participat en l’elecció de la meva plantilla, tot està desglossat per a vosaltres.

 Molts plans per triar

M’agrada la idea de poder triar entre uns quants plans diferents, que Wix ofereix.

Des de gratuït fins a 24 dòlars més o més, tenen plans que s’ajusten al vostre pressupost, que és important.

Wix Cons For Me

Només per desglossar-ne uns quants contres per a Wix

El Servei d’assistència al client Wix ofereix

Una cosa clau que busco als creadors de llocs web és la rapidesa amb què poden solucionar un problema per a un dels seus usuaris.

Per exemple, Shopify, xatarà immediatament amb tu, no importa què sigui.

Aquí és on Wix falla.

Cal que els envieu un missatge de correu electrònic si no utilitzeu el seu pla superior, que mai no sé just.

Es necessita una resposta aproximadament un dia i m’agradaria molt que obtinguessin una funció de xat.

Exemples de botiga de comerç electrònic Wix

Us recomano que feu clic a través de cadascun per obtenir una idea del que podeu fer amb ells.

Vaig quedar molt impressionat del que podeu fer i crear amb Wix.

Peça de la història

Exemple de lloc web de comerç electrònic Wix

Tovallola de te original Co

Exemple de comerç electrònic Wix

Shopify Vs Wix per a la meva botiga en línia?

Volia afegir-ho realment ràpid, perquè aquests dos se’ls va cercar una tona.

Per sort he escrit un article dedicat només per això.

Ara, però,

Perquè sigui senzill, Shopify serà la vostra millor elecció.

Però, assegureu-vos de llegir-ho per obtenir una idea sobre el perquè.

Consulteu-ho aquí

Preguntes freqüents sobre Wix

 • El comerç electrònic Wix és millor que Shopify?  Aquestes dues opcions són molt bones. Però Wix està més centrat en un comerç electrònic de mida més petita, per què Shopify es pot escalar per adaptar-se al vostre negoci de comerç electrònic..
 • Quants productes puc vendre amb Wix?  És il·limitat, i és agradable.

Conclusió de la meva revisió de comerç electrònic Wix Conclusió:

Wix és una opció ideal per a qualsevol persona que desitgi construir un lloc web.

Vaig tenir-me la meva en qüestió de minuts i no hi ha cap broma aquí.

Doneu-li un tomb i vegeu com funciona la vostra botiga en línia.

Tingueu en compte però.

Heu de tenir en compte el vostre objectiu general.

Si realment s’ha d’expandir i créixer i convertir-se en una força dominant en el comerç electrònic

És possible que vulgueu considerar una altra plataforma de comerç electrònic com Shopify, Bigcommerce o Volusion.

Proveu Wix Free Avui o Fes una ullada als 5 millors fabricants de comerç electrònic

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map