Top 7 site-uri de găzduire ASP.NET – Ghidul începătorului final

Îți place să-ți creezi propriile pagini web dinamice, spre deosebire de utilizarea unei interfețe drag-and-drop a unei terțe părți, care nu necesită chiar abilități de codare? Dezvoltați aplicații și servicii bazate pe web?


Dacă da, puteți fi unul dintre numeroșii utilizatori ASP.NET care trebuie să găsească furnizorul de gazduire web potrivit.

ASP.NET este un cadru open-source, pe partea de server, dezvoltat de Microsoft și lansat inițial în 2002. ASP.NET, spre deosebire de ASP, nu este un limbaj de programare. Cu toate acestea, acceptă limbaje de programare precum Visual Basic și C #.

În schimb, abordarea ASP.NET orientată pe obiect și caching pe partea de server vă permite să grăbiți procesul de dezvoltare prin utilizarea mai puțin de cod. Începând cu 2018, 13% din toate site-urile web folosiți ASP.NET deși asta când privim doar un milion de site-uri de top din lume.

Nu contează ce, dacă utilizați ASP.NET, faceți acest lucru pentru că doriți ca paginile web și aplicațiile dvs. să funcționeze rapid și eficient. Aceasta înseamnă că aveți nevoie și de cea mai bună gazdă ASP.NET pentru site-ul dvs. web pentru a maximiza aceste eforturi.

Cum ne alegem evaluările

5 stele

Uite, îl obținem: prețul este esențial atunci când vine vorba de alegerea unui serviciu de găzduire ASP.NET.

Dar nu este singura considerație.

În plus, evaluările noastre se bazează pe alți factori care pot afecta în egală măsură alegerea pe care o faceți: funcții, baza de cunoștințe online și asistența pentru clienți. Doar analizând imaginea de ansamblu – nu doar o parte din ea – veți putea lua o decizie corectă.

Acest lucru este esențial mai ales că aproape toți furnizorii de găzduire oferă reduceri substanțiale pentru cumpărăturile de servicii anuale, dar nu doriți niciodată să vă faceți remușcări ale cumpărătorului câteva săptămâni după ce ați ales o alegere care se dovedește a nu fi cea mai bună pentru nevoile dvs..

Caracteristici:

 • Care sunt opțiunile de găzduire ASP.NET?
 • Ce ziceti depozitare și lățimea de bandă?

Baza de date de cunoștințe online:

 • Ce resurse sunt disponibile online?
 • Întrebări frecvente?
 • Tutoriale? Videoclipuri?

Serviciu clienți:

 • Când ai nevoie de ajutor, ce ajutor este disponibil?

Top 7 site-uri de gazduire ASP.NET

Navigarea tuturor clopotelor și fluierelor tehnice printre site-urile de găzduire ASP.NET poate fi descurajantă. Așadar, aruncați o privire la recenziile miniaturii de mai jos pentru a afla informațiile de bază despre fiecare dintre acești furnizori de servicii.

1. A2 Gazduire

A2 Gazduire

Numit inițial Iniquinet, A2 Hosting a fost fondată în 2001 de Bryan Muthig Ca un hobby.

Fiind o companie privată, finanțele și numărul de utilizatori sunt dificil de determinat. Totuși, estimările recente și-au pus veniturile anuale la 27 de milioane de dolari. Cele mai mari puncte de vânzare A2 Hosting sunt platforma SwiftServer și serverele Turbo pentru încărcări de pagină excepțional de rapide.

Toate planurile includ stocare nelimitată și transfer de date, plus certificate Secure Sockets Layer (SSL) gratuite pentru securitate și unități SSD (SSD).

În plus, utilizatorii vor utiliza panoul de control Plesk Onyx 17.8. Conturile de comercianți PayPal pot fi ușor integrate și există un instalator automat cu un singur clic pentru WordPress, Joomla și Drupal.

Adresele IP dedicate sunt disponibile pentru toate planurile cu mai puțin de 2 USD pe lună. A2 Gazduire are o garanție de uptime de 99,9%, împreună cu asistență pentru clienți în direct 24/7 și o varietate de întrebări frecvente pe mai multe subiecte.

Cost: 4,90 USD pe lună (plan lite cu 1 domeniu, 5 subdomenii și 25 de adrese de e-mail) până la 10,78 USD pe lună (plan turbo cu domenii nelimitate, subdomenii și adrese de e-mail)

Evaluare:

2. HostGator

HostGator

HostGator utilizatorii variază de la persoane fizice cu un site web până la companiile Fortune 500.

Fiecare plan HostGator include transfer gratuit de site-uri web, transfer de scripturi și MySQL. Panoul de control Plesk oferă acces facil la statisticile site-ului web, directoarele protejate prin parolă și un manager de fișiere bazat pe web. În plus, există o rezervă săptămânală de date în afara site-ului și puteți avea autorespondențe nelimitate și aliasuri de e-mail.

După achiziția EIG, HostGator a avut mai multe întreruperi de mai multe zile în 2013, dar de atunci, timpul de funcționare a acestuia s-a apropiat în mod constant de 100% și are sarcini de pagină relativ rapide..

Există asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete de ajutor, însă unii recenzori au remarcat că timpul pentru rezolvarea problemelor a crescut de la preluarea EIG. Există o colecție extinsă de întrebări frecvente pentru cei cărora le place să își dea seama de lucrurile pe cont propriu.

Doriți să aflați mai multe despre HostGator? Verifică pentru informații suplimentare, precum și cupon de reducere.

Cost: 4,72 USD pe lună (plan personal cu un domeniu plus spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată) până la 14,36 USD pe lună (plan de întreprindere cu cinci domenii, stocare și lățime de bandă nelimitate și IP dedicat gratuit).

Evaluare:

3. 1&1

1 & 1

1&1 a fost fondată în 1988, iar produsele sale sunt disponibile în toată Europa și America de Nord. Este unul dintre cei mai mari furnizori de găzduire web din lume cu peste 13 milioane de contracte cu clienți, 70.000 servere, 7.000 de angajați și centre de date din Europa și Kansas.

Utilizatorii individuali, precum și întreprinderile mici și mari formează baza de clienți pentru găzduire, înregistrare de domenii și Comerț electronic soluţii.

1&Planurile 1 de găzduire au un preț competitiv și chiar opțiunea low-end vine încărcată cu funcții precum un domeniu gratuit, lățime de bandă și stocare nelimitată, cinci baze de date MSSQL 2017 și certificate SSL.

Planul de top vă permite să aveți până la 25 de baze de date, Sitelock Basic securitate și protecție împotriva malware, și rețele de livrare a conținutului (CDN-uri) acceptate cu Railgun pentru a asigura viteza maximă între servere și rețea. 1&1 are, de asemenea, o viteză de încărcare a paginii complete verificată independent, care este mai rapidă decât GoDaddy sau HostGator.

Timpul de utilizare este garantat a fi de 99,9%. Serviciul clienți este disponibil 24/7 prin telefon și chat și există un centru de ajutor adecvat cu întrebări frecvente.

Cost: 7,99 USD pe lună (100 de conturi de e-mail) până la 14,99 USD pe lună (conturi de email nelimitate)

Evaluare:

4. Hai tăticu

Hai tăticu

fondată ca Jomax Technologies în 1997 și se consideră că este cel mai mare serviciu de găzduire web din lume bazat pe cota de piață.

În 2017, avea peste 17 milioane de clienți din întreaga lume și 6.000 de angajați. Hai tăticu este, de asemenea, cel mai cunoscut serviciu de găzduire web datorită anunțurilor sale de televiziune neplăcute de-a lungul anilor, în special a celor difuzate în timpul jocului anual de fotbal Super Bowl.

Printre numeroasele sale premii pentru asistență clienți includ câștigarea pentru al șaselea an consecutiv Premiului Stevie 2017 pentru serviciul clienților excepționali.

Cel mai simplu plan al GoDaddy acceptă un site web cu 100 de concerte de stocare și lățime de bandă nelimitată.

În plus, veți primi un domeniu gratuit odată cu achiziționarea unui plan anual. (Toate planurile includ instalarea unui singur clic a WordPress, Joomla și Drupal.) Acest lucru este potrivit pentru un site de bază, deoarece veți avea acces la e-mailul de afaceri Microsoft Office 365 pentru un an împreună cu o bază de date MSSQL (200 mega) și 10 Baze de date MySQL (1 concert fiecare).

Planul de top, bun pentru mai multe site-uri cu trafic ridicat, oferă site-uri web nelimitate, stocare, utilizatori FTP și baze de date MySQL și MSSQL. De asemenea, primiți un nume de domeniu gratuit, precum și un certificat SSL. Sistemul de nume de domeniu premium (DNS) permite accesul mai fiabil, sigur și rapid la site-urile web.

Un lucru cheie de remarcat este acela, în timp ce planurile de găzduire partajată de GoDaddy acceptă ASP.NET, din octombrie 2017, aceste planuri nu mai includ noua aplicație principală ASP.NET Core. Dacă utilizați ASP.NET Core, pentru a utiliza GoDaddy, veți avea nevoie de un plan dedicat serverului, care este substanțial mai scump decât opțiunile de găzduire partajată.

Vrei să afli mai multe despre GoDaddy? Uitați-vă la acest aspect, care include și un cupon de reducere.

Cost: 7,99 USD pe lună (plan economic) până la 16,99 USD pe lună (plan final

Evaluare:

5. InterServer

InterServer

Astăzi, compania deține două centre de date în Secaucus, New Jersey și unul în Los Angeles, California și oferă servicii precum servere private virtuale cloud (VPS), colocare, servere dedicate și rapide și găzduire virtuală.

La fel ca HostGator, baza sa de clienți include atât utilizatori individuali cât și companii Fortune 500.

InterServer oferă o opțiune de găzduire ASP.NET care include transfer de date nelimitate, stocare, certificate SSL, conturi FTP și conturi de e-mail. În plus, există un panou de control Plesk, stocare Raid-10 și backup de date săptămânal. Utilizatorii sunt limitați la 25 de site-uri web / domenii, deși sunt permise subdomenii nelimitate.

De asemenea, acceptă peste 100 de aplicații cloud cu instalare cu un singur clic pentru WordPress, CubeCart, Magento și alții. InterServer garantează uptime de 99,9% și are o colecție vastă de tutoriale disponibile, precum și asistență telefonică în direct 24/7.

Cost: 5 dolari pe lună

Evaluare:

6. Lichid

Web lichid

Fondată în 1997, Liquid Web oferă soluții de găzduire web complet gestionate de peste douăzeci de ani.

Venitul anual curent depășește 100 de milioane de dolari și are peste 30.000 de clienți din 130 de țări, 500.000 de site-uri acceptate și 5 centre de date globale. Un domeniu de accent este serviciul pentru clienți, deoarece promite să aibă „cei mai ajutați oameni în viață” disponibili pentru asistență 24/7.

Liquid Web este de departe cea mai scumpă opțiune din această listă, deoarece folosește doar servere dedicate, așa că veți dori să aruncați o privire atentă asupra funcțiilor sale pentru a vă asigura că prețul merită pentru dvs. La capătul scăzut este un server SSD Storm cu două gig, cu opțiunea de a utiliza un server gratuit pe 64 de biți Windows 2012 sau 2014 pe 64 de biți, cu suport pentru rețea, hardware și niveluri de virtualizare.

Sau, pentru încă 10 dolari pe lună, există serverul Windows pe 64 de biți gestionat complet cu un panou de control Plesk. Până la cinci terabyți de transfer lunar de date sunt gratuite și toate serverele vin cu un singur public adresa IP cu opțiunea de a adăuga încă șapte pentru un dolar fiecare. De asemenea, promite o utilizare a timpului de 100%.

Liquid Web are o bază de date de cunoștințe extinsă, cu sute de tutoriale, împreună cu telefonul și suportul pentru chat. În plus, toți tehnicienii de asistență au peste 300 de ore de pregătire și puteți discuta cu specialiști cu certificări în Windows, Red Hat Linux și Cisco.

Cost: 110 USD pe lună și mai mult pe baza produselor și serviciilor suplimentare

Evaluare:

7. Înregistrare

Inregistreaza-te

Horman Interactive Corporation în 1994, Register.com a produs inițial software de construire a site-urilor web înainte de a se muta și în web hosting și domeniu înregistrare.

Compania, cumpărată de Web.com în 2010, are sediul în New York, cu birouri suplimentare în Londra, Baltimore și Halifax, Canada. Activitatea sa principală este concentrată pe satisfacerea nevoilor antreprenorilor și a proprietarilor de întreprinderi mici. În prezent, Register.com administrează peste 2,5 milioane de domenii și a fost recunoscut de WebHostDirectory.org drept cel mai bun registrator de domenii din 2012..

Toate planurile sunt livrate cu transfer nelimitat de date, un domeniu gratuit, 100 de indicatoare de domeniu, un autoresponder pe adresă de e-mail și AWStats pentru analiză web. La capătul scăzut, utilizatorii pot avea 300 tranzacții de stocare, 25 de conturi FTP și 25 de baze de date MySQL 300 gig. Planul de top are spațiu de stocare nelimitat, conturi FTP și baze de date MySQL cu atât spațiu de stocare suplimentar pentru ei, cât aveți nevoie.

Există o garanție de funcționare, iar site-ul Register.com oferă numeroase tutoriale și întrebări frecvente. În plus, există numere gratuite pentru serviciul clienți. Puteți, de asemenea, să trimiteți o solicitare pentru a programa un returnare de la personalul de asistență la momentul ales.

Cost: 5,95 USD pe lună (plan de găzduire esențial) până la 9,95 USD pe lună (găzduire premium)

Evaluare:

Ce ai nevoie sa faci?

Omul care se gândește

Ca de fiecare dată când evaluați un produs sau un serviciu, trebuie să faceți o singură determinare-cheie în față: Ce trebuie să faceți?

Dacă sunteți deja priceput cu ASP.NET, sunteți în fața cuiva care nu are abilități de codare, care are nevoie de o interfață drag and drop proiectarea unui site web.

Cu toate acestea, cu varietatea de opțiuni de găzduire ASP.NET disponibile, nu doriți să plătiți pentru ceea ce nu veți utiliza, cum ar fi stocare inutilă, lățime de bandă sau adrese de e-mail și doriți să vă asigurați că aveți ceea ce aveți nevoie.

În cele din urmă, totuși, acest lucru se reduce și la scalabilitate, deoarece întotdeauna trebuie să planifici pentru viitor.

Unde sunteți astăzi, cel mai probabil nu este locul în care doriți (sau vă așteptați) să fie șase luni sau un an în drum. Oricât de mult nu doriți să plătiți excesiv pentru un serviciu, nu doriți să fiți forțați să migrați unul sau mai multe proiecte ASP.NET către un nou serviciu de gazduire pentru că ați depășit brusc ceea ce oferă furnizorul dvs. actual.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map