Top 8 cele mai bune site-uri de gazduire pe blog: De la gratuit la Premium

cele mai bune site-uri de găzduire de bloguri


Primul blog este creditat la Justin Hall, student în Swarthmore College, în 1994, chiar dacă termenul „blog” (o combinație de „web” și „jurnal”) nu a fost creat până trei ani mai târziu.

De atunci, bloggingul a crescut exponențial pe măsură ce s-au terminat 440 de milioane de bloguri la nivel mondial, conform estimărilor recente.

Blogurile timpurii, precum Hall’s, au fost glorificate pagini de pornire personale, iar platformele de bloguri timpurii au oferit atenție în principal persoanelor care doreau să publice conținut personal. În timp ce aceste bloguri individuale, de amploare, mai există, blogurile specifice nișei vizate subiecte precum moda, călătorii, mâncare, frumusețe și parentalitate sunt din ce în ce mai populare.

Bloggerii timpurii au avut de asemenea opțiuni limitate pentru a genera conținut, dar acum există potențialul de a genera venituri substanțiale prin reclame, programe de afiliere, vânzări directe și taxe de abonament la site..

Având în vedere acoperirea potențială în ceea ce privește audiența, precum și posibilitatea de a obține venituri, este esențial să faceți alegerea corectă pentru găzduirea blogului dvs. Consultați cele mai bune site-uri de gazduire de bloguri de mai jos pentru a decide care dintre ele va funcționa cel mai bine pentru dvs..

Cum ne alegem evaluările

Cum ne alegem evaluările

Atunci când evaluați un site de găzduire de bloguri, este important să faceți o evaluare holistică, decât să vă concentrați doar pe preț. La urma urmei, în timp ce doriți valoare pentru bani, nu doriți decât să plătiți pentru produse și servicii care satisfac nevoile dvs..

Sigur, includem informații despre prețuri mai jos, dar ne uităm și la alte două domenii cheie, precum suita de caracteristici ale utilizatorilor – inclusiv opțiunile de monetizare, dacă este cazul – și serviciul pentru clienți pe aceste cele mai bune site-uri de hosting.

Caracteristici: Ce opțiuni și funcționalități diferite sunt disponibile? Care este ușurința de utilizare?

Serviciul Clienți: Cum vor răspunde la întrebările și problemele tale?

Prețuri: Există o opțiune gratuită sau doar plătită? Care sunt diferențele dintre planuri?

Top 8 cele mai bune site-uri de gazduire a blogurilor

Recenziile miniaturii de mai jos oferă o imagine de ansamblu a celor mai bune opțiuni disponibile, care variază de la promovarea conținutului personal pe web până la soluții de comerț electronic în principal..

WordPress.com

wordpress.com

Un site de blogging popular și de lungă durată, WordPress.com a fost lansat în 2005. Atât o platformă de blogging cât și un site de găzduire, există o versiune robustă gratuită posibilă prin actualizări opționale plătite și software anti-spam, precum și publicitate.

Conform estimărilor WordPress.com, în fiecare lună, peste 400 de milioane de oameni vizualizează peste 15 miliarde de pagini, iar astăzi, este utilizat de 25% din toate site-urile de pe internet.

WordPress.com poate fi folosit pentru a construi nu doar bloguri, ci site-uri web de tot felul. Sunt disponibile o mare varietate de șabloane gratuite și plătite, iar interfața drag-and-drop și editorul WYSIWYG sunt intuitive și ușor de utilizat. Există asistență pentru clienți prin e-mail în 24 de ore, iar planurile plătite oferă chat-uri live cu „Happiness Engineers”. Blogul dvs. poate fi monetizat prin Google Adsense, link-uri de afiliere și / sau vânzarea propriilor produse direct.

Indiferent dacă sunteți o operațiune individuală sau o organizație mare, WordPress.com oferă un nivel de serviciu care vă va funcționa.

Cost: gratuit (subdomeniu WordPress.com și spațiu de stocare limitat) și planuri plătite de la 4 la 25 dolari pe lună (nume de domeniu personalizat, spațiu de stocare suplimentar și capacitate de încărcare a audio și video). Planul de afaceri de nivel superior vă permite să instalați plug-in-uri și teme terțe.


Verificați site-ul web

Evaluare: 10/10

Tumblr

tumblr.com

Tumblr a fost fondată în 2007 de David Karp și este în prezent deținută de Oath Inc., o filială a Verizon.

Specialitatea sa este microbloggingul prin postări de text mai scurte și conținut multimedia. Începând cu 2018, Tumblr a găzduit peste 400 de milioane de bloguri cu peste 550 de milioane de vizitatori în fiecare lună.

Utilizatorii Tumblr sunt împărțiți uniform între bărbați și femei și este cel mai popular în populația demografică de vârstă 18-29.

Există șapte tipuri de postări implicite: text, fotografie, citat, link, chat, audio și video.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte site-uri de blogging, care sunt concepute pentru performanțe optime pe desktop, aplicația Tumblr face ca microblogging-ul să devină un clip pe smartphone.

Alte caracteristici includ distribuirea ușoară, gustul și repostirea conținutului de la alți utilizatori Tumblr. Serviciul clienți se face prin e-mail 24/7, iar utilizatorii pot accesa o bază de date de cunoștințe cu dimensiuni importante.

În timp ce unele companii mari folosesc Tumblr, acesta este mai potrivit pentru persoane fizice și organizații mai mici.

Cost: gratuit cu opțiuni plătite pentru nume de domeniu personalizate și teme premium.


Verificați site-ul web

Evaluare: 8/10

Blogger

blogger.com

Una dintre platformele originale de găzduire a blogurilor, Blogger a fost lansată în 1998 și deține Google din 2003. Până în 2013, Google a revendicat 540 de milioane de utilizatori activi. Cu toate acestea, acest lucru ar putea fi înșelător, deoarece este inclus în suita de produse Google, cum ar fi Gmail și Google Docs, și este greu de știut exact cum este definit un „utilizator”..

Aceasta este ca fiecare copie a sistemului de operare Windows 10, inclusiv browserul Microsoft Edge, care este o instalație indiferent dacă un utilizator îl lansează sau nu.

Simplitatea Bloggerului este o binecuvântare și un blestem. Pe de o parte, setul său limitat de caracteristici și opțiuni de personalizare înseamnă că nu există o mulțime de clopote și fluiere pentru a naviga. În plus, este integrat cu alte produse Google, cum ar fi AdSense, pentru a genera venituri.

Pe de altă parte, această funcționalitate de nivel scăzut o face mai puțin atrăgătoare pentru bloggerii mai experimentați. În plus, Google are un istoric de a încheia chiar și proiecte populare, cu puțin avertisment, așa că va trebui să faceți backup pentru conținutul dvs. în mod regulat. Serviciul clienți este relegat în principal pe forumurile utilizatorilor și formularele online.

S-ar putea să porniți un blog pe Blogger, dar dacă începe să crească, veți dori să vă mutați pe o platformă mai robustă precum WordPress.com.Cost cu nume de domeniu personalizate plătite disponibile prin Domenii Google.


Verificați site-ul web

Evaluare: 7/10

Fantomă

ghost.com

O platformă de publicare open-source, Ghost a fost lansată public în 2013, după ce o campanie Kickstarter de succes și-a atins obiectivul inițial de aproape 35.000 de dolari în mai puțin de o zi și în cele din urmă a strâns peste 250.000 de dolari.

Încercând o abordare minimalistă în materie de blogging, din 2018 Ghost are peste 1,3 milioane de instalări. Aplicația principală de publicare este gratuită, în timp ce Fundația Ghost nu are profit, se susține prin intermediul opțiunilor de găzduire plătite.

Spre deosebire de WordPress.com, care este utilizat pentru toate tipurile de site-uri web, Ghost este adaptat bloggerilor și scriitorilor.

O caracteristică interesantă este editarea pe ecran separat: editați postarea dvs. în stânga și vedeți versiunea live a acesteia în dreapta. În plus, dacă doriți să utilizați o altă platformă de găzduire, puteți descărca gratuit aplicația Ghost pe computer.

Toate planurile includ stocare nelimitată. Cea mai mare parte a asistenței clienților se face prin întrebări frecvente. Clienții Ghost (Pro) au, de asemenea, asistență prin e-mail.

Dacă sunteți serios în scris, Ghost este o opțiune viabilă pentru a petrece mai mult timp producând conținut și mai puțin în gestionarea site-ului.

Cost: 19 dolari pe lună (1 blog și 50.000 de vizualizări pe pagină lunar) până la 199 dolari pe lună (50 de site-uri și 2 milioane de pagini lunare de vizualizări)


Verificați site-ul web

Evaluare: 7/10

Mediu

medium.com

Medium a fost lansat în 2012 și proiectat de Evan Williams, co-fondator atât pentru Blogger, cât și pentru Twitter.

Accentul său este aproape exclusiv pe partajarea de conținut, spre deosebire de un accent de comerț electronic, precum site-uri precum Wix și Squarespace. În 2017, Medium avea 60 de milioane de cititori lunari pentru conținutul său.

Ca și Ghost, Medium este concentrat pe producția de conținut. Există opțiuni limitate pentru a vă personaliza postările și paginile web. Oricine poate scrie și publica conținut care poate fi adăugat și în reviste online. Scriitorii pot decide ca paginile / postările individuale să fie disponibile pentru oricine sau doar abonații plătiți.

Veniturile sunt generate de câte „claps” (similare cu „like-urile”) primesc un articol de la abonații plătiți ca procent din taxele de abonament lunare. Opțiunile de servicii pentru clienți includ bilete de ajutor online, asistență prin e-mail și întrebări frecvente.

Dacă doriți să petreceți mai mult timp scriind și mai puțin timp în gestionarea unui site web, Medium ar putea fi o alegere bună pentru dvs., în special având în vedere capacitatea sa de a fi ușor monetizat.

Cost: gratuit (publicare nelimitată, dar puteți citi doar 3 articole bazate pe abonament pe lună) sau 5 USD pe lună (publicare nelimitată și acces la tot conținutul)


Verificați site-ul web

Evaluare: 7/10

Wix

wix.com

Cu sediul în Tel Aviv, Israel, Wix este un constructor de site-uri bazat pe cloud lansat în 2006. Utilizează un model freemium: aplicația de bază este gratuită cu o taxă de gazduire lunară scăzută și sunt disponibile numeroase upgrade-uri și opțiuni plătite..

Până în 2017, au fost 110 milioane de utilizatori Wix, iar în medie, există 45.000 de înregistrări noi în fiecare zi.

Mai mult un constructor de site-uri web decât o platformă de bloguri, utilizatorii pot adăuga un blog prin aplicația Wix Blog. Proiectarea site-ului dvs. este ușoară cu un sistem drag-and-drop care nu necesită abilități de codare. În plus, există multe aplicații plătite din care să alegeți.

Totuși, aplicațiile gratuite sunt limitate, iar planul lunar de bază are marca Wix pe site-ul dvs. Planul VIP de top include suportul pentru telefon și e-mail, în timp ce planul de bază se bazează pe întrebări frecvente.

Proprietarilor de întreprinderi mici vor dori opțiunile de comerț electronic, dar dacă nu sunteți dvs., un alt serviciu ar putea fi o alegere mai bună.

Cost: 5 dolari pe lună (1 giga de lățime de bandă și 500 megați de stocare) până la 25 USD pe lună (lățime de bandă nelimitată, 20 concerte de stocare și domeniu personalizat gratuit)


Verificați site-ul web

Evaluare: 6/10

Squarespace

squarespace.com

Fondată în 2003 de Anthony Casalana pe când era student la Universitatea din Maryland, Squarespace este un software ca serviciu (SAAS) conceput pentru a fi un magazin unic pentru construirea site-ului și necesitățile de publicare a site-ului dvs..

Oferă o platformă de blogging, serviciu de găzduire, platformă de comerț electronic, registru de domenii și multe altele.

Squarespace este o companie privată, astfel încât numărul de utilizatori este greu de știut cu siguranță. Totuși, cele mai multe estimări sugerează că are mai puțin de 110 milioane de utilizatori ai lui Wix.

Squarespace oferă șabloane bine concepute pentru a crea site-uri web cu aspect clar prin intermediul instrumentelor de drag-and-drop care nu necesită abilități de codare. Chiar și planul de bază al site-ului web oferă lățime de bandă și pagini nelimitate, în timp ce planurile magazinelor online de comerț electronic vă permit să vindeți produse nelimitate fără taxe de tranzacție.

Toate planurile vin cu serviciul pentru clienți 24/7 prin e-mail și chat online. În plus, există ghiduri aprofundate și tutoriale video disponibile. La fel ca Wix, Squarespace poate fi utilizat pentru blogging, dar este mai potrivit pentru comerțul electronic.

Dacă inițiați un blog pe Squarespace, după ce obțineți o creștere substanțială, veți dori probabil să vă mutați pe o platformă precum WordPress.com cu mai multe funcții.

Cost: Planul de bază al site-ului web este de 12 USD pe lună (numele de domeniu gratuit vine cu o achiziție anuală), iar planul avansat de afaceri este de 40 USD pe lună (reduceri flexibile pentru produsele din magazin, conturile clienților și o opțiune pentru card cadou).


Verificați site-ul web

Evaluare: 6/10

Weebly

weebly.com

Weebly a fost lansat în 2007 de trei studenți ai Universității de Stat din Pennsylvania care au dezvoltat-o ​​pentru a construi pagini web pentru a-și găzdui portofoliile online, așa cum solicită școala.

La fel ca Squarespace, oferă două categorii de planuri: un constructor de site-uri generale și magazine online. Până în 2008, Weebly avea un milion de utilizatori, iar în prezent, are peste 40 de milioane. În 2018, serviciul de tranzacții financiare online Square a anunțat că achiziționează Weebly.

Ca mai multe site-uri din această listă, Weebly folosește instrumente drag-and-drop și widget-uri pentru a-ți construi site-ul.

De asemenea, cum ar fi Squarespace și Wix, Weebly este mai mult un constructor de site-uri care poate include un blog, în schimb să se concentreze pe distribuirea de conținut precum Ghost sau Medium. Planul gratuit pentru persoane fizice vă va permite să încercați toate funcțiile sale înainte de a face upgrade la unul plătit.

Opțiunile de servicii pentru clienți includ e-mail, chat online și întrebări frecvente.

Dacă vă interesează mai mult comerțul electronic decât bloggingul, Wix ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs., în special datorită achiziției sale de către procesatorul de plăți online Square.

Cost: gratuit (stocare limitată, subdomeniu Weebly și publicitate Weebly) până la 38 USD pe lună (stocare nelimitată, nume de domeniu gratuit și fără taxe de tranzacție)


Verificați site-ul web

Evaluare: 6/10

Ce vreți să faceți?

Când vine vorba de a alege între toate cele mai bune site-uri de găzduire de bloguri, cea mai importantă întrebare de răspuns este: ce vrei să faci?

Dacă doriți să petreceți mai mult timp scriind și mai puțin timp în gestionarea unui site web, Ghost sau Medium ar putea fi cel mai bun pariu. Dacă sunteți mai interesat în comerțul electronic, aruncați o privire lungă la Wix, Squarespace sau Weebly.

Sau, dacă doriți un site care poate face totul, puteți merge cu WordPress.com. Știind unde doriți să depuneți eforturile vă va permite să luați cea mai bună decizie posibilă.

Doriți să aflați mai multe despre ce să căutați atunci când alegeți dintre cele mai bune site-uri de găzduire de bloguri? Vezi acest articol pe cerințe web .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map