Weebly-katsaus: Helppo käyttää ratkaisu verkkosivustojen rakennustarpeisiisi

Näyttää siltä, ​​että jokaisella on nykyään oma verkkosivusto, olipa kyse sitten yrityksestä, taiteesta tai jopa henkilökohtaisesta blogistaan. Saatat ihmetellä, kuinka niin monet ihmiset voivat koota hyvännäköisen verkkosivuston kuluttamatta vuosia oppimaan kuinka koodata kaikki tyhjästä. Onneksi siellä on erikoistuneita työkaluja, jotka helpottavat oman ammatillisen verkkosivustosi suunnittelua. Tämä Weebly-katsaus auttaa valaisemaan yhtä suosituimmista työkaluista, joita voit käyttää tähtien näköisen verkkosivun luomiseen..


Mikä on Web Builder?

Ennen kuin pääsemme Weebly-arvosteluun, haluamme puhua web-rakentajista yleensä. Verkkosivun tai blogin luomiseen on paljon erilaisia ​​tapoja, mutta suosituin aloittelijoiden työkalu on web-rakentaja. Tämä on tietyn tyyppinen ohjelmisto, joka toimii selaimessa ja tekee jokaisen sivun koodaamisen ja rakentamisen automaattiseksi. Nämä ovat usein vetämällä ja pudottamalla -työkaluja, jotka jakavat jokaisen sivun yksittäisiksi muokattaviksi osiksi. Tämä kääntää painopisteen monimutkaisesta merkinnästä ja koodaamisesta, jota tarvitaan kaiken sijoittamiseen sivulle haluamaasi kohtaan.

Tätä Weebly-arvostelua varten verrataan tällä hetkellä saatavilla olevia suosituimpia aloittelijatason web-rakentajia. Vaikka joihinkin näistä rakentajista on mukana isännöintivaihtoehto, keskitymme varsinaisiin suunnittelijoiden työkaluihin, joita käytetään sivujen rakentamiseen, eikä itse web-hosting-apuohjelmiin..

Mikä on Weebly?

Tätä Weebly-arvostelua varten tarkastelimme ilmaisen version alustaa, joka on kaikkien käytettävissä, joilla on oma verkkotunnus tai isännöintipalvelu. Weebly on keskittynyt kauppasivustoihin, joihin sisältyy kaikenlainen palvelu- tai tuotekeskeinen sivusto, josta kävijät voivat tehdä ostoksia. Verkkosuunnittelijoita on saatavana paljon verkossa, mutta kuten tämän Weebly-katsauksen yhteydessä havaitsimme, mikään niistä ei ole tarkoitettu tämänkaltaiseen verkkokauppaan. Luotettavan maksujenkäsittelyyrityksen Square Powered by Weebly keskittyy voimakkaasti myyntiin erikoistuneen alustansa kautta.

Weebly Web Builder tekniset tiedot

mies muistiinpanoja

Kuva: StartupStockPhotos alkaen Pixabay

Tarkastelimme tämän Weebly-katsauksen kaikkia ominaisuuksia, alkaen peruskäyttöliittymästä. Tämä alusta toimii intuitiivisella vedä ja pudota -työkalusarjalla, mikä tarkoittaa, että voit kirjaimellisesti tarttua elementteihin rakennuspaneelista ja sijoittaa ne sivulle tarkalleen missä tarvitset. Aloitat perusmallilla ja mukauta otsikot ja teksti askel kerrallaan. Siellä on sisäänrakennettu virta, joka tekee uusien sivujen selaamisen helpoksi ja varmistaa, että et menetä tärkeitä merkintöjä.

Weebly-käyttöliittymä

Vedä ja pudota -rajapinta on suunniteltu aloittavalle verkkosuunnittelijalle, joten ei ole painetta oppia monimutkaista koodausta pitämään kaikki sujuvasti ja turvallisesti. Monien nykyisten asiakkaiden toistuva teema, jonka löysimme tutkiessa tätä Weebly-arvostelua, on, kuinka työkalut olivat helppoja ja intuitiivisia. Upouusi verkkokehittäjä voi tulla Weebly-alustalle ja omata uuden, turvallisen, toimivan verkkosivun, joka on asennettu muutamassa minuutissa..

Weebly-sovelluskeskus

Integroidun sovelluskeskuksen avulla voit käyttää edistyneitä ominaisuuksia, kuten sosiaalisen median integrointia, videoiden upottamista ja jopa kolmansien osapuolien mainontawidgettejä. On myös useita ennalta suunniteltuja verkkokaupan työkaluja, joiden avulla voidaan ottaa maksuja, laskuja tai ilmoittaa asiakkaille myynnistä ja tarjouksista. Tämän tyyppisiä lisäosia on vaikea integroida tyhjästä, mutta Weebly-sovelluskeskuksen avulla on helppo lisätä ne malliin.

Ainutlaatuiset Weebly-mallit

Weeblyllä on paljon tarjottavaa, mutta mallivaihtoehdot saattavat olla paras osa. Tarkastelimme paljon erilaisia ​​malleja tätä Weebly-arvostelua varten, ja ne kaikki näyttivät uskomattomilta. Vedä ja pudota -käyttöliittymä toimii erinomaisesti mallien kanssa, joten tekstiä ja otsikoita on helppo mukauttaa tarpeisiisi. Valmiit mallit näyttivät ammattimaisilta ja liukasilta, ja tulimme ulos tästä Weebly-arvosteluista, joka tuntui kuin voisimme suunnitella melkein mitä tahansa tämän alustan kautta.

hinnoittelu

Tämän alustan hinnoittelu, samoin kuin kolme muuta, joita tarkastelimme tässä Weebly-katsauksessa, ei ole yhtä yksinkertainen kuin yhden dollarin luku. Jokainen näistä alustoista tarjoaa palveluilleen porrastettuja paketteja, joista voi tulla hankalia lisäämällä web-hosting-, kauppasuojaus- ja muita premium-tyyppisiä palveluita.Weebly on ilmainen käyttö, jos sinulla jo on web-hosting-palvelu, joten se tekee siitä halvin heti lepakko. Hinnat, jotka löysimme kaikkien neljän palveluntarjoajan premium-palveluista, alkoivat noin viidestä dollarista kuukaudessa ja nousivat 40 dollariin kuukaudessa.

Kuinka Weebly vertaa

kannettava tietokone, muistiinpanot, matkapuhelin ja kahvi pöydällä

Kuva: Kevin Phillips alkaen Pixabay

Jotta näemme kuinka tämä web-rakentaja vertaillaan kilpailuun, tarkastelimme kolmea vaihtoehtoista web-rakennusalustaa, jotka ovat samanlaisia ​​kuin yksi. Tätä Weebly-katsausta varten verrattiin kaikkien neljän palveluntarjoajan perusominaisuuksia, käytettävissä olevia malleja, helppokäyttöisyyttä, selaimen yhteensopivuutta ja asiakaspalvelun laatua.

Mitä me tarkistimme

 • Weebly
 • Wix
 • Squarespace
 • Gator-verkkosivustojen rakentaja

Weebly

Helppokäyttöisyys

Jos jotain otimme pois tästä Weebly-arvosteluista, se oli kuinka helppoa työskennellä. Käyttöliittymä on puhdas ja intuitiivinen, koska se on suunniteltu erityisesti ensimmäistä kertaa verkkosivujen suunnittelijoille. Epäilemättä Weebly oli helpoin oppia tarkastelluista neljästä työkalusta.

Asiakaspalvelu

Weeblyn asiakastukitiimillä oli hienoa asiakaspalautetta, eikä meillä ole syytä olla eri mieltä. Siellä on oma asiakaspalvelutiimi, joka on valmis vastaamaan sähköpostiisi ja auttamaan ratkaisemaan mahdolliset ongelmat. Ne ovat loistava resurssi, joka auttaa sinua ohjaamaan ensimmäistä web-rakennetta ja saamaan kaiken toimimaan sujuvasti.

ominaisuudet

Weebly-käyttöliittymä ja työkalusarja eivät ole dynaamisin, jota tarkastelimme, mutta ensimmäistä kertaa suunnittelijalle se toimii tarkoitukseensa. Siellä on puhtaita ominaisuusjoukkoja, jotka voit ottaa käyttöön riippuen siitä, minkä tyyppistä sivustoa olet koonnut. Ominaisuudet riippuvat tarjoamastasi tuotteesta tai palvelusta, jolle kaikki ilmoittaa valitsemallasi alkuperäisellä mallilla.

Mallit

Weeblyn kautta on tällä hetkellä saatavana yli seitsemänkymmentä mallia, ja uusia lisätään jatkuvasti. Malleissa on paljon erilaisia ​​malleja, ja niitä, joita tarkastelimme tässä Weebly-arvosteluessa, muokattiin helposti, reagoivalla liikkeellä ja puhtaalla ilmeellä..

Selaimen yhteensopivuus

Weebly-järjestelmä toimii useimmissa selaimissa, eikä siinä ole raportteja aikaisempien käyttäjien lataus- tai muotoiluongelmista. Alusta toimii muokatun Java-kielen kanssa, joten jopa vanhemmat selaimet ja käyttöjärjestelmät voivat ladata työkalusarjan muokkaamista varten.

Mistä voit oppia lisää

Voit saada lisätietoja Weebly-rakentajasta ja heidän isännöintivaihtoehdoista seuraavasta linkistä: Weebly.com

Wix

Tämä on alusta luovamielisemmälle, sillä sinulla on täysi hallinta sivustosi lopullisessa ilmeessä. Keskipitkälle suunnittelulle ei ole paljon vaihtoehtoja, joten on hienoa, että sinulla on vaihtoehto, jossa voit aloittaa tyhjällä liuskalla. Wix on muokattavin alusta, jota tarkastelimme tämän Weebly-arvosteluun, ja ainoa, joka tarjoaa puhtaan aloitussivun, jota voi muokata ilman CSS- tai Java-kielitaidoa..

Helppokäyttöisyys

Wix-verkkosivuston suunnittelualustaa on helppo käyttää aluksi, mutta se muuttuu hieman hämäräksi, jos tarvitset edistyneempiä ominaisuuksia. Eri ohjelmointivaihtoehdot ovat hienoja jollekin, jolla on vähän enemmän tietoa kuin tavalliselle käyttäjälle, mutta eivät niille, jotka vasta alkavat. Sitä on käytännössä vain niin vaikea käyttää kuin tarvitset, varsinkin jos päätät integroida uudempia sovelluksia tai sosiaalisia yhteyksiä.

Asiakaspalvelu

Wix-asiakastuesta ei ollut paljon positiivista palautetta, ja se erottuu tässä Weebly-katsauksessa. Sähköpostisi kentässä on käytettävissä asiakaspalvelun edustajien verkosto, mutta ei ole mahdollisuutta ottaa heti yhteyttä puhelimitse tai muilla keinoilla. Alusta pyrkii parantamaan tätä puoleen asioita lisäämällä automatisoitua apua premium-asiakkailleen.

ominaisuudet

Wixistä löytämämme suosikkiominaisuuksemme olivat helposti integroitavat mediagalleriat, optimoidut mobiilirakenteet ja räätälöityjen asettelujen täydellinen vapaus. Heillä on myös loistava joukko SEO integrointiin erikoistuneita suunnitelmia, jotka auttavat sinua ohjaamaan sinua online-hakutulosten kärkeen.

Mallit

Wixillä on yli viisisataa mallipohjaa, joista on helppo löytää jotain esivalmistettua omaa visioasi varten. Lisätyn dynaamisen muokkauksen vapauden avulla voit mukauttaa jokaisen mallin näyttämään ja lataamaan juuri niin kuin tarvitset. Jokaisen mallin on suunnitellut alan ammattilainen, ja se on valmis lataamaan napin painalluksella.

Selaimen yhteensopivuus

Wix-alusta on ohjelmointikielen suhteen kevyt, joten selaimen tuella ei ole mitään todellista ongelmaa. Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet lisäominaisuuksista, mutta tämä ei ollut tyypillinen kokeneiden suunnittelijoiden ilmoittama kokemus. Tämä työkalusarja on ohjelmoitu toimimaan kaikkien tärkeimpien selainten kanssa.

Mistä voit oppia lisää

Voit oppia käytettävissä olevista Wix-paketeista ja kokeilla niiden web-rakennustyökaluja seuraavasta linkistä: Wix.com

Squarespace

Tämä on tunnetuin neljästä alustasta, joita tarkastelimme tässä Weebly-katsauksessa, ja siihen on hyvä syy. Squarespace on pommittanut maailmaa mainonnalla, yrittäen saada heidän nimensä ulos kaikkien nähtävissä olevaan verkkotilaan. Niitä pidetään suunnittelutasoista hienostuneempina, ja hinta heijastaa lisättyä hohtoa. Sitä on helppo käyttää, mutta sillä on jyrkkä oppimiskäyrä, kun siirryt suunnittelemaan kauppaan keskittyvää verkkosivustoa.

Helppokäyttöisyys

Jos löydät mallin, jota ei tarvitse paljon muokata, tätä alustaa on helppo käyttää. Jos sinun on tehtävä joitain CSS- tai HTML-muokkauksia, sinulla voi olla kovempaa aikaa. Tämä on ihanteellinen jollekin toiselle tai kolmannelle verkkosivustolle, joten oppimiskäyrä voi olla jyrkkä ensimmäistä kertaa käyttävälle henkilölle.

Asiakaspalvelu

Tämä oli vahvin asiakastukiverkosto, jonka löysimme tähän Weebly-arvosteluun. Elävät ihmiset hoitavat 24 tunnin tukipalvelun. Sinun ja todellisen henkilön välillä ei ole automatisoituja järjestelmiä. Nykyiset asiakkaat vannovat tukitiimin toimesta, ja se oli helposti suosituimpiin neljästä tässä yhteydessä tarkastellusta verkkotyökalusta..

ominaisuudet

Squarespace-tilassa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, mutta siinä ei ole ulkoisia suunnitteluominaisuuksia. Tämä tarkoittaa, että olet melko lukittu malliparametreihin, ellet tiedä miten päästä konepellin alle ja muokata HTML- tai CSS-koodeja. Tämä ei ole mahdoton kiertää, mutta se rajoittaa ankarasti toimia, joita voit tehdä suojattujen kauppasivustojen yhteydessä..

Mallit

Nämä ovat dynaamisimpia ja kauneimpia malleja, joita tarkastelimme tähän arvosteluun. Malligalleriassa oli esillä paljon asiantuntemusta, mikä heijastuu ehdottomasti lopulliseen hintaan, jonka maksat näiden mallien käytöstä. Jos tarvitset kauppaan keskittyvää sivustoa, tällä on muutama vaihtoehto; tosin ei niin monta kuin Wix tai Weebly.

Selaimen yhteensopivuus

Ruututila oli dynaamisin työkalusarja, jota tarkastelimme, mikä aiheuttaa ongelmia vanhempien selainten kanssa. Tämä on edistyneemmille verkkosivustoille tarkoitettu työkalupakki, ja vaikka sillä onkin yleinen käyttöoikeus, vanhojen selainten ja käyttöjärjestelmien kanssa oli joitain ilmoitettuja ongelmia.

Mistä voit oppia lisää

Saat lisätietoja Squarespace-ohjelmasta ja niiden web-rakennustyökaluista seuraavasta linkistä: Squarespace.com Gator Website Builder on suositun HostGator-sivuston sisäinen suunnittelutyökalu. Se on erittäin yksinkertainen, erittäin helppokäyttöinen työkalu henkilölle, joka tarvitsee nopean ja yksinkertaisen paikan tavaransa esittelyyn. Se ei ole ihanteellinen kenellekään, joka tarvitsee kaupankäynnin työkaluja, mutta se on tarpeeksi hyvä referenssi- tai portfoliotyyppisellä verkkosivustolla. Tämä on todella hieno vaihtoehto, jos yhdistät sen heidän isännöintipalveluihin.

Gator-verkkosivustojen rakentaja

Helppokäyttöisyys

Koko järjestelmä on vetämällä ja pudottamatta ilman paljon muokattavia muokkaustyökaluja, mikä tekee siitä puhtaan ja erittäin helppo ymmärtää. Tämä oli yksinkertaisin web-rakentajista, joita tarkastelimme tässä Weebly-katsauksessa, joka tarjoaa helpon pääsyn muutamalla hienouksella.

Asiakaspalvelu

Nykyisten ja entisten asiakkaiden arvostelut ovat enimmäkseen positiivisia, ja monet ihmiset huomauttavat, kuinka ystävälliset ja nopeat vastaukset olivat. Koska tämä ei ole paikka edistyneille kaupallisille verkkosivustoille, ei ole tarvetta syventää CSS- tai tietoturvaan liittyviä kysymyksiä. Tämä auttaa virtaviivaistamaan heidän asiakastukijärjestelmäänsä ja pitämään vastausajan minimissä.

ominaisuudet

Niiden perussuunnitelmiin ei oikeastaan ​​ole tarjolla paljon ominaisuuksia, joten jos tarvitset jotain dynaamista tai kauppaan liittyvää, suosittelemme sen lisäämistä Squarespaceen tai ihannetapauksessa Weeblyyn. Jos tarvitset yksinkertaisen, vähävaikutteisen kauppasivuston, sinun tulee harkita HostGatorin ominaisuuksien lataamista edistynyttä suunnitelmaa.

Mallit 2 Tähteä

Valittavana on muutama sata mallia, joihin lisätään uusia vaihtoehtoja tasaisessa tahdissa. Koska kaikki vetää ja pudottaa, käytettävissä olevissa malleissa on paljon toistoja ja yleisiä teemoja.

Selaimen yhteensopivuus 3 tähteä

Aikaisemmilta asiakkailta ei ollut saatavissa vain vähän palautetta, joten emme löytäneet ongelmia yhteensopivuuden puolella. Gator-verkkokehitysryhmän kautta tarjottu työkalusarja on suunniteltu kaikille suosituimmille selaimille ja on yhteensopiva joidenkin beetavalmiiden selainten, kuten Chromen tai Firefoxin kanssa..

Mistä voit oppia lisää

Voit oppia lisää Gator-verkkosivuston rakentajasta seuraavasta linkistä: Hostgator.c om

Lopullinen tuomio

Helppokäyttöisistä web-rakentajista ei ole hyviä vaihtoehtoja, mutta meidän on valittava suosikki tähän Weebly-arvosteluun. Vaikka Squarespace -palvelussa on paljon rakastamme edistyneitä vaihtoehtoja, sitä ei voi silti verrata Weeblyn saatavana olevaan koko ominaisuusjoukkoon. Käyttöliittymä on intuitiivinen, terävä ja helppo ymmärtää. Suosittelemme Weebly-alustaa omalle verkkosivustollesi tai blogellesi luomiseen.

Esitelty kuva: Image by StartupStockPhotos alkaen Pixabay

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map