Jimdo-arvostelu vuodelle 2020: Kulissien takana – katso ennen aloittamista

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Jimdo arvostelu verkkosivujen rakentaja Kuva

Ottaen huomioon Jimdo verkkosivustosi rakentajana?

Olen eritellyt sen sinulle hienosti tässä kulissien takana olevassa Jimdo-katsauksessa.

Valmis aloittamaan?

Mielestäni vastaus on kyllä, ��

Pieni tieto Jimdosta

Yrityksen perustamisen jälkeen vuonna 2007 Jimdo on rakennettu 15 miljoonaa verkkosivustoa. Sen asiakkaita ovat yrittäjät, valokuvaajat, muusikot ja bloggaajat.

Jimdon perustajat Fridtjof, Christian ja Matthias käyttivät palautetta asiakkaista, joille ne rakensivat verkkosivuja Jimdo luomiseksi..

Oppiminen siitä, että heidän asiakaskuntansa halusi rakentaa verkkosivustoja, mutta ei halunnut olla rajoitettu, koska he eivät tienneet, kuinka koodata, auttoivat muotoilemaan saksalaisten miesten visiota yrityksestä.

Jimdo on Wixin ja Weeblyn tapaan verkkosivustojen rakentaja, joka ei vaadi käyttäjiä ymmärtämään tai kirjoittamaan koodia. Ennen luotujen mallien avulla ilmaiset ja maksetut palvelun käyttäjät voivat lisätä omia elementtejä verkkosivustojen mukauttamiseen.

Jimdo on täydellinen aloittelijoille ja ihmisille, joilla on myös laaja tuntemus koodista.

Sen hinnasuunnitelmat vaihtelevat ilmaisesta hintaan 20 dollariin kuukaudessa, joka laskutetaan vuosittain, mikä tekee siitä edullisen vaihtoehdon useiden alojen ja ammattien ihmisille..

Muutama Jimdo-kilpailija on Wix, Squarespace ja Weebly. Tarjoamalla samanlaisia ​​malleja ja hinnasuunnitelmia, se kaikki käy selville, mitä yritystä henkilö haluaa ja mitkä työkalut ja ominaisuudet pidetään käyttäjien kannalta edullisimpana.

Jotkut verkkokauppasivustot perivät maksun tapahtumaa kohden, kun taas Jimdo ei. Tämä voi tehdä huomattavan eron suurten yritysten, jotka myyvät paljon verkko-verkkosivustojensa kautta, kustannusten leikkaamisessa.

Jimdo Helppokäyttöisyys

Jimdo vie arvaukset pois räätälöityjen verkkosivustojen rakentamisesta tarjoamalla yksinkertaisen verkkosivunrakentajan, jolla ei ole koodia.

Se markkinoi yrittäjiä ja luovia yrityksiä useilla aloilla, mukaan lukien kirjailijat, valokuvaajat, ravintolan omistajat, hääsuunnittelijat ja matkabloggerit.

Yrityksen tarjoamat mallit vaihtelevat tyylikkäästi tyylikkäistä ja hienostuneista rohkeisiin ja trendikkäisiin.

Jokainen on muokattavissa, joten Jimdo-käyttäjät saavat haluamansa verkkosivun, joka edustaa parhaiten heitä tai yrityksiä, joita he haluavat mainostaa.

Aivan ensimmäinen asia, joka on tehtävä verkkosivuston rakentamisen aloittamiseksi, on valita malli ja rekisteröidä heidän sähköpostiosoitteensa ja salasanan perusteella.

Kun olet vahvistanut tilisi avaamalla Jimdo sinulle lähettämän viestin, olet valmis aloittamaan verkkosivustosi muokkaamisen.

Sinulla on mahdollisuus nimetä URL-osoitteesi Jimdo-tuotemerkillä, jos olet päättänyt käyttää ilmaista tiliä, ostaa verkkotunnusta tai käyttää jo ostamaasi verkkotunnusta.

Verkkosivustosi mukauttaminen vie käytäntöä ja vaikka kaikki on muotoiltu siististi ja kategorisesti, se vaatii kärsivällisyyttä siirtämällä tekstilohkoja, muuttamalla taustavärejä ja lisäämällä valokuvia.

Voit ladata Dropboxiin kuvia tai käyttää niitä, mikä on hieno ominaisuus, jos sinulla ei ole paljon henkilökohtaisia ​​valokuvia taltioituna työpöydällesi tai kannettavalle tietokoneellesi.

Voit myös muokata kohteita Jimdo-sovellusten kautta iPhonelle ja Android-yhteensopiville laitteille. Muutosten tekeminen liikkeellä ollessa on yksi ominaisuus, jota monet yritysammattilaiset ja luovat ihmiset arvostavat.

Heillä ei aina ole pääsyä tietokoneeseen, mutta heillä on puhelin tai tabletti kädessä muuttaakseen niitä heti.

Yksi Jimdon suurimmista myyntikohdista on mahdollisuus muuttaa malleja milloin tahansa. Voit myös rakentaa verkkosivuston tyhjästä, jos osaat koodata.

Tämä antaa kaikilla elämänaloilla ja tietopohjissa olevien käyttäjien hyödyntää verkkosivustojen rakentajaa tarpeisiinsa.

Koska verkkotunnus ja sähköposti sisältyvät maksettuihin Jimdo-suunnitelmiin, voit rakentaa kirjaimellisesti verkkosivun yhtenä päivänä ja olla yllä seuraavana päivänä ilman ongelmia.

Valmis kokeilemaan Jimdota?

Katsotaanpa, kuinka helppo on aloittaa Jimdo

Katsotaanpa nyt kuinka helppoa sitä käyttää

verkkokaupan vaihtoehdot Jimdo-palvelun kanssa

JimdoBusiness tarjoaa maksullisille tilaajille pääsyn verkkokauppaan, jolla on rajoittamaton luettelo. Yrittäjät, joilla on pitkä varastoluettelo, hyötyvät ilman transaktiomaksuista.

Samoin JimdoPro-käyttäjät, joilla on vähemmän tuotteita, enintään 15, hyötyvät myös siitä, että heiltä ei peritä maksua liiketoimista.

Etu maksaa kalliimmasta maksusuunnitelmasta on tämä. JimdoBusiness-käyttäjät saavat ensisijaisen asiakastuen, kun asiat menevät etelään verkkosivuillaan.

Tämäntyyppinen premium-palvelu maksaa käyttäjille usein ylimääräistä rahaa joka kuukausi, mutta se on osa kuukausisuunnitelmaa Jimdo-ohjelmassa.

Työkalut ja widgetit tekevät verkkokaupoista toimimaan saumattomasti kulissien takana.

Sen sijaan, että lähteisivät töihin muille yrityksille tai ostaisivat lisäohjelmistoja ja -palveluita, yritysomistajilla ja yrittäjillä on pääsy kaikkeen, mitä tarvitaan inventaarion laatimiseen, heidän tuotteidensa ja palveluidensa mainostamiseen, kommunikointiin asiakkaidensa kanssa ja jopa maksujen keräämiseen myydyistä tuotteista ja tarjotuista palveluista..

Valmis kokeilemaan Jimdota?

Katsotaanpa verkkokaupan rakentaminen näiden 4 videon avulla

Jimdo-verkkosivumallit

Jimdo-mallit

Upea verkkosivusto on avain saada asiakkaiden ja faneille luottamus ja kiinnostus tarjoamaasi kohtaan. Jimdo tarjoaa erilaisia ​​malleja, joista voit valita valitsemasi sivustosi tavoitteen perusteella.

Valitse seuraavista luokista tarpeidesi perusteella:

• liiketoiminnan
• Säilytä
• Portfolio
• Henkilökohtainen

Yritysmallit sisältävät vaihtoehtoja matkatoimistoille, ravintoloille ja web-toimistoille, jotka ovat erikoistuneet hakukoneoptimointiin ja markkinointiin. Kauppamalleihin sisältyy vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti t-paitojen, ruoan ja kuppikakkujen myyntiin.

Portfolio-mallit sopivat mainiosti valokuvaajille, muusikoille ja graafisille suunnittelijoille. Henkilökohtaiset mallit vaihtelevat minimalistisesta rohkeaan ja jännittävään.

Mallien mukauttaminen on helppoa sisällyttämällä fontteja, tekstiä, valokuvia, äänitiedostoja ja videoita.

Sinun ei tarvitse tietää kuinka koodata, paitsi jos haluat lisätä jotain ylimääräistä verkkosivustollesi, kuten henkilökohtaista banneria, tai jos haluat luoda verkkosivun tyhjästä.

Edullinen hinnasuunnitelma sisältää verkkotunnuksen vuodeksi ja pääsyn sähköpostiin, josta joudut maksamaan ylimääräistä, jos käytät muita yrityksiä näihin palveluihin.

Jimdo Työkalut & widgetit

Jimdo-käyttäjien käyttämiin työkaluihin kuuluvat sähköpostimarkkinointi- ja ajoituspalvelut, sisällön luominen ja sosiaalisen median hallinta, videogalleriat, kuvaesitykset, maksutavat, tapahtumien rekisteröinti ja chat-tuki asiakkaille sekä yritys-, tuote- ja palveluarvostelut.

Joitakin Jimdo suosittelee blogissaan leijuvia sosiaalisen median painikkeita, värikkäitä ja dramaattisia kuvia, sähköpostimarkkinointia, kalentereita, asiakaspalvelua ja analytiikkaa.

Jokainen on suunniteltu parantamaan verkkosivustoasi helpottamalla asiakkaiden tavoittamista ja sitouttamista ympäri maailmaa.

Jimdo-verkkosivustojen parissa työskentelevät yritykset ovat MailChimp, Doodle, Prezi ja AWeber.

Verkkokaupan työkaluyrityksiä ovat PayPal, Freshbooks, Ticketbud ja Munch.

Yhteisön työkalujen käyttäjillä on muun muassa Rumbletalk, Olark, Polldaddy ja Disqus.

Suunnittelutyökaluyrityksiin, joilla on suhde Jimdoon, kuuluu 99Designs, SproutVideo, Bannersnack, Photosnack ja Flickr sekä monet, monet muut.

Jimdo Domains & Sähköposti

Maksettu tili saa ilmaisen verkkotunnuksen ja sähköpostitilin. Tämä pitää brändäyksen yhdenmukaisena ja poistaa tarpeen käyttää lisäpalveluita asiakkaiden ja faneiden isännöintiin ja viestintään.

Ilmainen Jimdo-tili ei tule mukautetun verkkotunnuksen mukana. Siihen on kiinnitetty verkkosivustojen rakennusyrityksen nimi samalla tavalla kuin Wixin ja Weeblyn ilmaisilla tileillä.

Jos haluat mukautetun URL-osoitteen, joudut maksamaan siitä. Tämä on suositeltavaa, jos sinulla on jo verkkotunnus, haluat käyttää omaa nimeäsi tai yrityksen nimeäsi ilman, että Jimdo-tuotemerkkiä käytetään URL-osoitteessa.

Sinulla on tämä vaihtoehto siitä hetkestä lähtien, kun rekisteröidyt tilille verkkosivuston rakentajan kanssa. Voit myös palata tähän vaihtoehtoon myöhemmin, jos et ole vielä ajatellut sitä.

Jimdo SEO

Sisäänrakennetut SEO-työkalut tekevät verkkosivustosi saamisen massoille nopeaa ja helppoa. Tiesitkö esimerkiksi, että voit helposti lisätä sivustosi Googleen? Oikein! Voit käyttää Google-indeksointityökalua.

Sen avulla voit ottaa URL-osoitteen ja lähettää sen hakukoneelle. Vieläkin mielenkiintoisempaa, voit vaatia verkkosivustosi omistajuutta Google Search Consolen avulla.

Voit myös asettaa sivustosi otsikon ja sivunimikkeet. Kun lisäät yritystäsi kuvaavat avainsanat verkkosivustosi otsikoihin, lisäät ihmisten mahdollisuuksia löytää sinut tekemällä verkkohaku näiden sanojen ja lauseiden avulla.

Sivun kuvausten lisääminen ja sivu-URL-osoitteiden valmistelu antaa ihmisille löytää sinut helpommin avainsanojen ja lauseiden perusteella, jotka he ovat päättäneet kirjoittaa myös hakukoneisiin..

Jimdo arvostelu hinnoittelusta

Jimdo hinnoittelu

Jimdolla on kolme erilaista hinnasuunnitelmaa asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi. Jokaisesta veloitetaan kuukausittain, ja se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia tietylle ihmisryhmälle. Esimerkiksi, kolmesta suunnitelmasta alkeellisin on JimdoFree.

Kuten nimensä osoittaa, suunnitelman käyttäminen ei maksa rahaa, mutta se tulee vain Jimdo.com-sivustolta aliverkkotunnus.

Jos etsit henkilökohtaista tuotemerkkiä verkkosivustollesi, saatat olla kiinnostunut kahdesta muusta suunnitelmasta.

Ensimmäinen on JimdoPro, joka on paras mainostajille, freelancereille ja bloggaajille. Se maksaa 7,50 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain, ja tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen ja sähköpostitilin.

Jimdo-tuen lisäksi käyttäjät, jotka valitsevat tämän hinnasuunnitelman, käyttävät tilastotietoja, perustuotteen verkkokauppaa 15 tuotteelle ilman transaktiomaksuja ja erilaisia ​​widgettejä, jotka parantavat verkkosivustoa ja asiakkaidesi kokemusta.

Mainokseton verkkosivusto on optimoitu myös mobiililaitteille, kuten älypuhelimille ja tablet-laitteille.

Viimeinen hinnoittelusuunnitelma, joka on saatavana Jimdo-palvelun kautta, on JimdoBusiness. Se on tarkoitettu käytettäväksi yrityksissä ja verkkokaupoissa.

Se maksaa 20 dollaria kuukaudessa, joka laskutetaan vuosittain ja tarjoaa monia samoja ominaisuuksia JimdoroProssa, mukaan lukien ilmainen verkkotunnus ja tilastot.

Sen mukana tulee yrityssähköpostipaketti ja henkilökohtainen ensisijainen asiakastuki Jimdolta.

Täydellisen verkkokaupan avulla voit listata ja myydä rajattomasti tuotteita ilman transaktiomaksua.

JimdoBusiness antaa sinun myös luoda asiakkaillesi alennuskoodeja, hyväksyä erilaisia ​​maksutapoja, kuten PayPalin ja laskut, sekä veloittaa toimituskulut tuotteen painon perusteella. Vielä tärkeämpää on, että Jimdo pitää sinut ajan tasalla kansainvälisestä lainsäädännöstä, jotta online-liiketoimintasi jatkuu menestyksekkäästi.

Kuten muussakin suunnitelmassa, sinulla on pääsy SEO: hen ja sinulla on mobiililaitteille optimoitu verkkosivusto, jota ihmiset voivat katsella minne ikinä menetkin.

Maksetut suunnitelmat toimitetaan ilmaisella 30 päivän kokeilulla. Tämän avulla voit nähdä, sopivatko JimdoPro vai JimdoBusiness sinulle. Jos sitä ei ole, voit peruuttaa milloin tahansa koeajanjakson, jotta sinulta ei veloiteta vuoden palvelutasoa.

Muut verkkosivustojen rakennusyritykset tarjoavat 14 päivän ilmaisen kokeilun, joten Jimdo on melko antelias antaa sinulle 30 päivää kokeilla asioita.

Valmis kokeilemaan Jimdota?

Jimdo-tuki & Asiakaspalvelu

Jimdo-tukikeskus käsittelee aiheita jakamalla ne luokkiin aiheittain.

Eri aiheisiin, joita se tarjoaa, ovat perusteet, suunnittelu, verkkotunnukset & Sähköposti, blogit, myymälä, hakukoneoptimointi, tili ja UKK.

Esimerkkejä aiheista ovat kuinka unohdettu salasana palautetaan ja miten taustakuvaa vaihdetaan. Jimdo puuttuu myös muihin huolenaiheisiin luomalla tukilippu.

Sinulla on mahdollisuus valita ongelmasi ja täyttää yhteyslomake saadaksesi vastauksen Jimdo tukitiimiltä.

Verkkosivusto ei anna tiettyä aikataulua vastauksille, mutta siinä todetaan, että jos olet yrittänyt ottaa yhteyttä tukeen useaan otteeseen ilman tulosta, sinun on ehkä tarkistettava roskapostikansio ja merkittävä kirjeenvaihto “ei roskapostiksi”.

Jimdo ei tarjoa puhelintukea. Se tarjoaa kuitenkin live-chat-tukea.

Se on saatavana henkilöstön saatavuuden mukaan klo 9–17 Tyynenmeren aikaa. Jos et pääse tavoittamaan ketään, älä anna periksi. Tavoitat jonkun nopeasti.

Viimeiset ajatukset Jimdosta

Jimdo on loistava verkkosivustojen rakentaja aloittelijoille.

Valittavana on runsaasti malleja, ja yksityiskohtien mukauttaminen on helppoa vedä ja pudota -toiminnolla.

Hinnasuunnitelmat ovat kohtuuhintaisia ​​ja tarjoavat paljon aikaa säästäviä ja taloudellisia ominaisuuksia.

Sen sijaan, että maksat erillisestä sähköpostipalveluntarjoajasta, isännöintipalvelusta, SEO-asiantuntijasta ja sosiaalisen median managerista, sinulla on pääsy jokaisessa Jimdo-palvelussa.

Ensisijainen asiakastuki JimdoBusiness-asiakkaille on edullista, koska tähän hinnoitteluun liittyvät ihmiset ovat selvästi kiinnostuneita sen tarjoamista rajattomista luetteloista.

Jos heidän verkkosivustollaan koettaisiin hikka matkan varrella, se voi merkittävästi vahingoittaa heidän voittojaan.

Siksi siitä, että omistettu tukiasiantuntijoiden ryhmä on käytettävissä avustamaan milloin tahansa, kannattaa. Pelkästään tästä palvelusta on syytä 20 dollaria kuukaudessa!

Jimdo tarjoaa yhden pisimmistä ilmaisista kokeiluista, joita verkkosivustojen rakennusyrityksille on tarjolla. Vain kahden viikon sijasta voit kokeilla kaikkea kuukauden ajan.

Tämä antaa sinulle paljon aikaa testata vettä, nähdä, mitä ominaisuuksia rakastat ja joista ei voi elää, ja miten asiakkaasi tai katsojasi pitävät verkkosivustostasi ennen sitoutumista maksettuun suunnitelmaan.

Kaikentyyppisiin laitteisiin, joissa on iOS- ja Android-ohjelmisto, on saatavana myös mobiilisovelluksia.

Jos tämä ei ollut tarpeeksi mukavaa, Jimdolla on myös sosiaalisen median tilejä, jotka käsittelevät uusia tarjouksia, asiakaskysymyksiä ja toimivat inspiraationa ihmisille, jotka suunnittelevat omaa verkkosivustoaan.

Jos aihetta ei käsitellä Jimdo-verkkosivustolla tai sosiaalisen median tileillä, voit luottaa siihen, että heidän asiakaspalveluhenkilökuntansa pystyy vastaamaan sinulle.

Jos luot täysin toimivan verkkosivuston nopeasti tai ei nopeasti, ilman verkkosivujen suunnittelutiimin apua vetoaa sinuun, Jimdo on vaihtoehto harkita.

Jos olet edelleen aidalla, mikä verkkosivustojen rakentaja on paras, sinulla on mahdollisuus “kokeilla ennen ostamista” Jimdo-palvelun pitkällä ilmaisella kokeiluversiolla.

Valmis kokeilemaan Jimdota?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map