Sivuston luominen helposti Go Daddy -sovelluksella vuodelle 2020 + (Video-opas)

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Godaddy-verkkosivustojen rakennusohjelman opas

Pikakysymys sinulle:

Haluatko käyttää Godaddy-verkkosivustojen rakentajaa omaan verkkosivustoosi, mutta haluat olla täysin varma, että se on sinulle?

Tiesin sen:

Katsotaanpa joitain asioita ennen kuin teet.

Hyvä isä tarjoaa helppokäyttöisiä sivustonrakennustyökaluja mihin tahansa ideasi sinulla on. Lisäksi verkkosivun luominen GoDaddyllä tarjoaa erinomaisen hosting-palvelun kohtuuhintaan, joten aloittaminen on todella helppoa heille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan kokemusta verkkosivustojen luomisesta ja kehittämisestä.

Lisäksi tämä isäntä julkaisee myös erikoistarjouksia, joissa sivustonrakennuspaketit sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen, mikä tarkoittaa, että voit perustaa kokonaan uuden verkkosivuston vain 5,99 dollarilla kuukaudessa ja et tarvitse edes ohjelmoijaa auttamaan sinua.

Go Daddy -verkkosivuston rakentaminen tarjoaa valikoiman työkaluja ja vaihtoehtoja, joten aloittaminen voi viedä vain 10 minuuttia.

OK, katsotaanpa joitain tietoja ja Godaddy-verkkosivustojen rakennusohjelma

GoDaddy-verkkokaupan rakentaja 101

Sivustojen rakentaminen on lisäosa, jonka kuka tahansa voi ostaa verkkotunnuksella. Go daddy -sivuston rakennuksen avulla voit perustaa verkkosivuston kolmella napsautuksella, valitse vain käyttäjänimi, a Godaddy-verkkosivumalli ja mene.

Muissa tapauksissa HTML: llä ja CSS: llä voi olla täysi hallinta, mikä on enemmän tai vähemmän kokeneemmille web-suunnittelijoille.

Lisäksi GoDaddy sisältää vetämällä ja pudottamalla sivuston rakennuksen, jonka avulla voit nähdä mitä pidät ja vetää sen oikein mallillesi ja luoda täsmälleen haluamasi verkkosivun.

GoDaddy tarjoaa paketteja, joissa on 1 Gt, 10 Gt ja 50 Gt levytilaa, 150–1 000 Gt: n kaistanleveyden lisäksi sivustonrakentajalla. Sähköpostiosoitteet ovat myös mukana.

Tässä on koko sivu, joka on omistettu verkkokaupan rakentamiseen Godaddyn kanssa.

Kokeile Godaddy

Vedä ja pudota -ominaisuudet

Voit muuttaa mitä tahansa verkkosivustollasi. Niiden vedä ja pudota -ominaisuuksien avulla voit valita satojen erilaisten valokuvien joukosta tai ladata omia vetämällä verkkosivustollesi otsikoita, alatunnisteita tai vain ”Tietoja” -kuvasi.

Voit myös muuttaa tekstiä ja lisätä erilaisia ​​widgettejä, kuten kalentereita, linkkejä, ostoksia tai tytäryhtiömainosten sijoittelua.

Voit myös rajata, kiertää ja muuttaa kaikkia sivustoosi lataamiasi kuvia, joten voit muokata niitä edelleen ja varmistaa, että kaikki sopii oikein.

Sosiaalisen median integraatio

Voit lisätä sosiaalisen median widgettejä Twitteriin, Facebookiin, WordPressiin ja LinkedIniin suoraan Go Daddyn verkkosivuston rakennustyökalulla vetämällä ja pudottamalla. Voit lisätä blogin tai Twitter-syötteen suoraan verkkosivustollesi.

Vierailijat näkevät Facebook-, Twitter-, Pinterest- ja YouTube-kuvakkeesi ja siirtyvät saumattomasti sivustoltasi mihin tahansa linkitettyyn sosiaaliseen mediaan.

Go Daddy sallii sinun jopa lisätä blogisyötteen, jotta viestit voivat siirtyä suoraan verkkosivustollesi WordPressistä.

GoDaddy-asiakastuki

Siellä on tonnia isäntiä sivustonrakentajien kanssa, mutta GoDaddy erottaa toisistaan ​​taatun 24/7-asiakastuen.

Tämän avulla saat välittömän pääsyn HTML / CSS-, sähköposti- ja isännöintitukeen, joka on saatavana jokaisena päivänä vuoden ajan.

GoDaddy-tukitiimi auttaa myös sivustojen rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä ja neuvoo sinua luomaan täydellisen verkkosivuston.

Paljon vaihtoehtoja, runsaasti tukea ja helppo vedä ja pudota -ominaisuudet, GoDaddy-sivuston rakentaja antaa asiakkaille mahdollisuuden saada täydet kokemukset integroidusta verkkosivustosta, joka on ammattimainen ja optimoitu.

Lisäksi GoDaddy tarjoaa pitkän luettelon alennuksista ja jopa ilmaisen isännöinnin ostamalla sivuston rakennuspaketin.

Nopealla sivuston perustamisella voit rakentaa verkkosivuja muutamassa minuutissa ja saada lopulta yrityksesi tai blogisi verkossa.

GoDaddy-sivuston rakentaminen

Saatuasi verkkotunnuksesi napsauta “Luo verkkosivustosi”. Valitse nyt verkkotunnuksesi ja sitten haluamasi asetukset.

Pika-asennus on helpoin ja tarjoaa valikoiman valmiiksi valmistettuja verkkosivustoja yli sata eri asettelua. Lisäksi voit valita Suunnittelijan asennus tai HTML / CSS-asetukset.

Nämä ovat edistyneemmille ohjelmoijille, mutta voit silti käyttää malleja ja toteuttaa oman koodisi, jos sinulla on HTML-verkkosivujen suunnitteluun liittyvää tietoa.

Kun olet valmis, napsauta julkaise-painiketta, jolloin verkkosivustosi on täysin isännöity ja valmis.

Katsotaanpa tätä videota verkkosivusto -opiskelijoiden aloittelusta

Kokeile Godaddy

Kuvahyvitys: Godaddy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map