Volusion Vs Shopify eCommerce Builder -vertailu (vuodelle 2020)

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Volusion Vs Shopify verkkokaupan rakentamiseen

molemmat Volusion ja Shopify molemmat ovat suoraan tietoisia verkkokaupan verkkosivuston rakentamisesta.

On syytä, että heidät molemmat ovat esillä viidessä e-kaupan verkkosivustojen rakennusartikkelissa.

Niin:

Ajattelin, että olisi kiva tehdä Shopify Vs Volusion -vertailu tietyistä aiheista nähdäksesi, mitä ne tarjoavat auttaaksesi tekemään päätöstäsi hieman helpompaa.

Aloitetaan tästä.

Hinnoittelu Shopifylle & Volusion

Katsotaanpa, mitä jokaisella on tarjota hinnoittelussa.

Shopify-hinnoittelu:

 • Shopify Lite -9 dollaria kuukaudessa – myy sosiaalisissa verkostoissa, henkilökohtaisesti tai olemassa olevalla verkkosivustolla
 • Shopify-perussuunnitelma – 29 dollaria kuukaudessa – kaikki Lite tarjoaa plus omaa verkkokauppaa. (82,1% ihmisistä, joita autan aloittamaan tästä).
 • Shopify – 79 dollaria kuukausittain – kun alkamisesi kasvaa – 1 asiakas on ollut tyytyväinen tähän, koska se alkoi vuonna 2012
 • Advanced Shopify – 299 dollaria kuukaudessa – Lisäominaisuudet, kun skaalaat
 • Shopify Plus (Suuremmille yrityksille) – Neuvoteltu hinnoittelu – Tämä alkaa noin 2 000 dollaria kuukaudessa – Lue lisää Shopify Plus -sivustosta täältä
 • Alennus hinnoittelu– Kun olet valinnut myymäläsuunnitelman, voit maksaa kuukausittain / vuosi / 2 vuosi / tai 3 vuotta jokaisella tarjoamalla paremman alennuksen (Tämä tarjous toimii Shopify-perussuunnitelmassa, Shopify, & Advanced Shopify niin paljon kuin tiedän)

Volusion hinnoittelu:

 • Mini – 15 dollaria / kuukausi
 • Plus – 35 dollaria / kuukausi
 • Pro – 75 dollaria / kuukausi
 • Premium – 135 dollaria / kuukausi

Näiden kahden transaktiomaksu

Shopify-transaktiomaksut

Shopifyn avulla voit välttää transaktiomaksut, jos käytät alustan omaa maksuprosessijärjestelmää, Shopify Paymentsia.

Shopify Payments on saatavana jälleenmyyjille Yhdysvalloissa, Kanadassa, Puerto Ricossa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa ja Australiassa.

Valitettavasti, jos olet näiden alueiden ulkopuolella, Shopify Payments ei ole tällä hetkellä saatavana sinulle.

Mutta niille vähittäiskauppiaille, jotka ovat saatavuusalueilla, Shopify-maksut ovat käyttökelpoinen vaihtoehto.

Kolmas osapuoli

Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen maksujärjestelmää – kuten esimerkiksi Paypal tai Square – Shopify perii transaktiomaksut näistä ostoksista.

Prosenttiosuus vaihtelee tilaamasi Shopify-paketin mukaan.

Shopify Lite- ja Shopify Basic -suunnitelmissa on 2% transaktiomaksu.

Shopify (keskimmäinen tuotevalikoima, jolla on vain yksi nimi) on 1% transaktiomaksu ja Advanced-taso on 0,5% maksu ostosta kohti.

Valitse Maksusi

Shopify antaa jälleenmyyjille mahdollisuuden valita, mitä maksutapoja he haluavat tarjota asiakkaille.

Tarjoamalla yksinomaan Shopify-maksuja säästät vähittäiskauppiaat transaktiomaksuista.

Myynti voi kuitenkin menettää, jos jälleenmyyjät päättävät luopua helpommista ja luotettavimmista kolmansien osapuolien vaihtoehdoista, kuten PayPalista.

Maksutapahtumamaksut

Verkkokauppialustalla Volusion pystyt välttämään mahdolliset transaktiomaksut. Volusion ei itse veloita transaktiomaksuja.

Alusta integroituu monien muiden valmistajien suorittamiin maksujenkäsittelyjärjestelmiin, kuten PayPal Pro, Stripe, First Data, Authorize.net, Cybersource ja Skrill..

Vaikka Volusion ei veloita transaktiomaksuja, kolmansien osapuolten maksujärjestelmät yleensä – niin ole tietoinen.

The Volusion Market Service

Volusion tarjoaa myös oman maksunkäsittelyjärjestelmän nimeltä Volusion Merchant Services. Tässä järjestelmässä on 2,15% transaktiomaksu.

Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet, että Volusionilla on kohtuullinen määrä “piilotetut maksut”Kuten 99 dollarin sopimuksen irtisanominen, joten on hyvä kysyä nämä kysymykset ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Helppo käyttö Shopify- ja Volusion-tuotteisiin

Helppo käyttö Shopifen kanssa

Shopify on jo pitkään ollut johtava verkkokaupan ala, pääasiassa helppokäyttöisyytensä vuoksi.

Vedä ja pudota -toiminnot, jotka on yhdistetty valmiiksi tehtyihin malleihin – sekä ilmaisiin että maksettuihin – tekevät Shopifesta loistavan aloittelijoille..

Se on myös täysin muokattavissa siihen pisteeseen, että enemmän kokeneita verkkokauppiaita olisivat tyytyväisiä tuotteeseen.

Shopififissa kaikki on reagoiva mobiililaitteisiin – tarkoittaa, että kaikki sopeutuu käyttämään asiakkaita, jotka katsovat sivustoa sekä kannettavalla / pöytätietokoneella että mobiililaitteella, kuten puhelimella tai tablet-laitteella.

Helppo käyttö Volusionin kanssa

Aivan kuten Shopify, myös Volusion on ylpeä siitä, että se on helppo, yhden luukun palvelu verkko-verkkokaupan käynnistämiseksi..

Aikaisemmin Volusionia on kritisoitu siitä, että hänellä on vain vähän vaihtoehtoja malleille, mutta viime aikoina se on lisännyt valintaansa.

Siinä on nyt terveellinen valikoima sekä ilmaisia ​​että premium-teemoja.

Siellä on sisäänrakennettu mallieditori, jossa on Volusion, Easy Editor.

Vaihtoehtoja on helppo käyttää, mutta suhteellisen rajoitetusti, kun on kyse suunnitteluselementtien muuttamisesta.

Siellä on HTML ja CSS tyylisivut niille, jotka haluavat koodata lisää räätälöintiä.

Kokeile Shopifea tai Kokeile Volusionia

Entä näiden kahden POS-vaihtoehdot?

Shopify-myyntipisteen vaihtoehdot

Jos sinulla on tiili ja laasti -toiminto tai aiot myydä henkilökohtaisesti, sinun kannattaa tietää, kuinka kunkin alustan myyntipistejärjestelmät toimivat.

Virtaviivaistettu prosessi

Shopifillä on virtaviivainen, valmis “valmis” POS-ratkaisu, joka voidaan kytkeä mobiililaitteeseen, kuten älypuhelimeen tai tablettiin.

Se integroituu automaattisesti Shopify-alustan kanssa tehdäkseen tuotteiden myymisen missä ja milloin tahansa – kannattavana vaihtoehtona.

Kaksi vaihtoehtoa

On olemassa kaksi vaihtoehtoa sirujen ja pyyhkäisten luottokortinlukijoille Spotifyn avulla. Ensimmäinen on ilmainen vaihtoehto ”Chip & Pyyhkäise lukija. ”

Tämä lukija tulee ilmaiseksi Shopify-maksujärjestelmän mukana ja antaa asiakkaille mahdollisuuden joko pyyhkäistä tai käyttää sirua luotto- ja maksukortissaan.

Toinen vaihtoehto on ”Napauta, siru ja pyyhkäise” -lukija 89 dollarilla.

Tämä lukija lisää joidenkin luottokorttien tarjoamien kosketuksettomien maksuvaihtoehtojen lisätoimintoja.

Napauta, Siru ja pyyhkäise”Tukee myös Apple Pay ja Android pay – ominaisuus ilmainen ”Chip & Pyyhkäise ”-lukija ei tarjoa.

Myös tämä

Jos vähittäiskauppiaat eivät halua käyttää Shopifyn POS-järjestelmää, sen sijaan voidaan hyödyntää kolmansien osapuolien maksujärjestelmiä.

Korkeampia transaktiomaksuja voi esiintyä tässä valinnassa, mutta se tarjoaa enemmän vaihtoehtoja maksun saamiseksi “todellisessa maailmassa”.

Vaihtoehtovaihtoehtoja Volusionille

Volusion on yhteensopiva yli 35 erityyppisen maksujenkäsittelyjärjestelmän kanssa, mukaan lukien suuret toimijat, kuten Stripe ja PayPal.

kuitenkin, se ei tarjoa omia POS-vaihtoehtojaan suoraan.

Esimerkiksi Shopifyn avulla voit saada matkapuhelinkortinlukijat suoraan – Volusionin avulla sinun on saatava kortinlukijat kolmannen osapuolen maksujärjestelmästä..

Stripe, PayPal ja Square tarjoavat kaikki mobiili dongle-kortinlukijan osana ohjelmaansa, samoin kuin muut myyjät.

Päällä,

Kolmansien osapuolien maksujärjestelmien integrointi valintojen kanssa antaa vähittäiskauppiaille paljon joustavuutta – mutta POS-järjestelmän integrointi verkkokauppaan voi alussa olla monimutkaisempaa..

Jälleenmyyjät voivat myös joutua päänsärkyyn yrittäessään tarjota useita maksutapoja ja hallita useita kolmansien osapuolien toimittajia.

Katsotaanpa kuinka asiakastuki kasvaa

Tukipalvelut Shopifylle

Yksi parhaista asioista, joita verkkokauppajärjestelmä voi tarjota asiakkailleen, on hyvät tukipalvelut.

Tuotteesta riippumatta jälleenmyyjillä on pakollisia kysymyksiä prosessin jossain vaiheessa.

Shopifyn kanssa,

Verkkokauppiailla on 24/7-tuki. Palvelun edustajiin voidaan ottaa yhteyttä milloin tahansa päivällä tai yöllä monin tavoin – puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatissa.

Tämä voi olla korvaamaton palvelu yrittäjille, jotka voivat pitää epätavallisia aikoja tai aloittavat verkkokaupan sivuyrityksenä 9–5-työpäivän ulkopuolella..

Myös:

Suurin osa asiakaspalvelun edustajista asuu Kanadasta – mutta ympäri vuorokauden käytävällä aikavyöhykkeellä ei ole väliä.

Pohjois-Amerikan asukkaille tukihenkilöstön käyttäminen Kanadassa voi kuitenkin olla plus, jotta vältetään tekemästä ulkomaisia ​​puhelinkeskuksia.

Tukipalvelut Volusionille

Volusion tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakaspalvelutoimintaa kotitoimistoistaan ​​Austinissa, TX.

Edustajiin voidaan ottaa yhteyttä live-chatin tai puhelimen kautta.

Siellä on myös tukikeskus, joka on täynnä neuvoja usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kattavan asiakastuen lisäksi,

Volusionilla on oma suunnittelu- ja markkinointiapua tarjoava toimisto.

Jälleenmyyjät voivat käyttää verkkokeskustelua tai puhelinnumeroa tavoittaakseen sekä markkinoinnin että suunnittelun asiantuntijoita.

Verkkosivun ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että tämä palvelu on ilmainen Volusion-alustalla.

Volusion tarjoaa loistavan palvelun niille käytännöllisille jälleenmyyjille, jotka haluavat hallintaa ja oppivat näkemyksiä liiketoiminnan suunnittelusta ja markkinoinnista..

Suoritin nopean asiakastukikokeen

Otin kunkin yrityksen kanssa nähdäkseni aikataulun kuulla

 • Juttelin Shopifea ja sain vastauksen 13 sekunnissa. Dang, olin tuskin valmis auttamaan. Erittäin vaikuttava vastausaika.
 • Leikkasin tämän lyhyen tällä hetkellä, koska minun piti lähteä ja se oli toistaiseksi noin 20 minuutin päässä. Lisäksi he vastasivat valtioon, jonka he yleensä vastaavat muutamassa tunnissa, ja antoivat minulle myös mahdollisuuden jättää tietoni.

Yleensä ottaen, Shopify voitti tämä koska he tarjosivat rauhan minun kirjaimellisesti heti.

Pidän siitä ja rakastan sitä.

Vihaan sivustoni ongelmaa, jota en pysty ratkaisemaan välittömästi.

Shopify ja Volusion SEO & Markkinointiominaisuudet

SEO & Shopifyn markkinointiominaisuudet

Shopifella on useita vaihtoehtoja auttaa oivaltavan verkkokaupan markkinoinnissa.

Ne tarjoavat laajan sovelluskaupan, jossa on erilaisia ​​työkaluja ja widgettejä verkkokaupan markkinoimiseksi.

Sovellukset kattavat kaiken mitä tarvitset, mukaan lukien sähköpostimarkkinointi, SEO-optimointi, verkkomainokset, sosiaalisen median mainokset, push-ilmoitukset ja paljon muuta.

Nämä vaihtoehdot mahdollistavat vähittäiskauppiaiden vakavan räätälöinnin, mutta ne saattavat olla hämmentäviä ensimmäistä kertaa verkkokaupoista.

Talousarvio-viisas,

on näennäisesti markkinointisovelluksia, jotka vastaavat mitä tahansa budjettia.

Monet sovellukset ovat täysin ilmaisia. Suurin osa maksuteista sovelluksista tulee alle 100 dollaria kuukaudessa.

Shopify myös:

tarjoaa markkinointiin liittyviä neuvoja ”auta”.

Se on loistava lähtökohta aloittelijoille.

Saadaksesi lisää korkean tason markkinointineuvoja, Shopifylla on luettelo suositelluista markkinoinnin asiantuntijoista.

Nämä konsultit ovat vuokrattavissa, ja Shopify on tarkastanut niiden laadun.

Konsultit ja toimistot vaihtelevat hinnasta alle 100 dollaria, ja jotkut ylittävät 10 000 dollarin merkinnän.

Asiantuntemus vaihtelee, ja osa keskittyy verkkosivuston suunnitteluun ja optimointiin ja muut tarjoavat kattavia markkinointisuunnitelmia.

Sopii melkein mihin tahansa verkkokauppaan.

SEO & Volusionin markkinointipiirteet

Volusion aloittaa markkinointiominaisuutensa optimoimalla verkkosivuston SEO: lle.

Alusta tarjoaa sisäänrakennetut SEO-optimointityökalut, jotka auttavat sivusi sijoitusta hakutuloksissa ja ohjaamaan liikennettä verkkokauppaan.

Lisätä:

Volusionin ”viiva” – alustan napa – sisältää myös sisäänrakennetut sosiaalisen median työkalut, jotka helpottavat kaupan mainostamista sosiaalisten kanavien kautta..

Alusta tarjoaa myös kattavan raportoinnin, jonka avulla vähittäiskauppiaat voivat selvittää, mitkä markkinoinnin keinot toimivat ja mitkä eivät.

Aivan kuten Shopify,

Volusion tarjoaa tarkistettuja markkinoinnin asiantuntijoita asiakkailleen.

Toisin kuin Shopify, et voi suoraan valita, minkä asiantuntijan kanssa haluat työskennellä.

Mutta näyttää siltä, ​​että ainakin aluksi voit keskustella asiantuntijan kanssa live-chatin tai puhelimen kautta ilmaiseksi.

Volusion ylpeilee siitä, että heillä on asiantuntijoita kaikessa PPC: stä SEO: seen apuna verkkokaupan verkkoyrityksissä.

Jopa asiantuntijoiden avulla,

Vaikutus näyttää olevan käytännöllisempi lähestymistapa vähittäiskauppiaille.

Ei näytä olevan vaihtoehtoa palkata asiantuntija-apua Volusionin kautta.

Shopify tarjoaa samanlaisen DIY-tuen markkinoinnille – lisätty pääsy tarkistettuihin asiantuntijoihin niille jälleenmyyjille, jotka mieluummin ulkoistavat markkinointityön.

My Final Volusion Vs Shop vahvistaa tuomion

Tunnen todellakin, että Volusion ja Shopify molemmat tekevät hyvää työtä.

Mutta:

Kuten todennäköisesti arvasit, minusta tuntuu, että Shopify on parempi yleinen verkkokauppaalusta sivustosi rakentamiseksi.

Saanen kertoa sinulle joitain syitä.

 • Parempi tilauksen yhteydessä
 • Ei kaistanleveyttä
 • Ei rajoituksia tuotteille
 • Helpoin blogoida heti (rakasta tätä)
 • CMS on vain helpompi käyttää
 • Parempia maksutapoja
 • Myyntipisteen toiminnallisuus
 • Onko sillä oma Shopify-myyntipiste

Muista, että ne molemmat tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluversioita, joten ei ole koskaan tuskaa testata molempia tietysti, jos et vain ole varma kummallakin alustalla.

Kokeile Shopifea tai Kokeile Volusionia

Joten, mitä ajattelet näistä kahdesta? Oletko kokeillut heitä?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map