Wix VS Weebly -vertailu vuodelta 2020 (älä tee vääriä päätöksiä)

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


WIX Vs Weebly -verkkosivunrakentajan vertailukatsaus

Metsästämisessäsi on suuri mahdollisuus

 • Wix VS Weebly
 • Kumpi on parempi Wix tai Weebly
 • Esimerkkejä Weeblyn verkkosivustosta
 • Wix Vs Weebly verkkokauppaan

Koska:

Harkitset Wixin tai Weeblyn käyttöä verkkosivustosi luomiseen.

Mikä on järkevää:

Siellä on yksinkertaista, helppoa ja ne ovat budjettiystävällisiä riippumatta asiantuntemuksestasi verkkosivuston rakentamisessa.

Mutta:

Tarvitset vastauksia kysymyksiin ennen kuin aloitat rakentamisen.

Kuten:

Mitä se maksaa, mitä työkaluja saan, entä SEO? Onko heidän tuki hyvä.

Olen varma, että niitä on enemmän, mutta se on sellainen suuntasi kysymyksiin, joita etsit oikein?

Siksi loin Wix Vs Weebly -vertailun.

Haluan näyttää, kuinka he vertailevat, jotta päätöksesi on paljon helpompaa.

Aloitetaan tai hyppää vain oikealle osioon, jos tarvitset.

Helppo tilin perustaminen Wix: llä ja Weeblyllä

ensimmäinen ja tärkein vaihe verkkosivuston luomisessa on tilin rekisteröiminen valitsemasi yrityksen kautta.

Vertailun vuoksi tutkitaan Wixiä ja Weeblyä. Näin tekemällä saat täyden pääsyn verkkosivustojen julkaisutyökaluihin ja ominaisuuksiin sekä mukautettuihin verkko-osoitteisiin tietyillä jäsensuunnitelmilla.

Wix-tilin rekisteröintiprosessi on hiukan erilainen kuin Weebly, mutta molemmat osoittautuvat yhtä helpoiksi.

Aloittamiseksi tarvitset tietokoneen, kannettavan tietokoneen tai mobiililaitteen, Internet-yhteyden ja rekisteröidyn sähköpostiosoitteen, jonka voit tarkistaa.

Kun sinulla on nämä tuotteet, olet valmis kirjautumaan tilille valitsemallesi yritykselle.

Muista, että tilille rekisteröiminen on ilmaista, mutta maksetusta tilistä maksaminen avaa työkalut ja halutut ominaisuudet, jotka auttavat tuomaan yrityksesi, blogin tai verkkokaupan joukkoon.

Wix-sivuston rekisteröinti

Jos haluat kirjautua ilmaiseksi Wix-tilille, sinun on noudatettava näitä vaiheita siinä järjestyksessä kuin ne on lueteltu:

1. Vieraile www.wix.com.
2. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa Kirjaudu sisään. (voi vaihdella sijainnissa)
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi kenttään.
4. Valitse Olen uusi käyttäjä.
5. Kirjoita salasana, jota haluat käyttää tilillesi.
6. Napsauta JATKA.
7. Valitse malli, jota haluat käyttää, ja napsauta Muokkaa, kun hiiri on siirretty sen päälle.
8. Tai, jos haluat, mallin tyhjästä, valitse Tyhjä malli.

Tässä on nopea video Wixin käytön aloittamiseen, jos mieluummin katsot jotain (pidän parempana tätä ��)

Voit myös kirjautua sisään Facebook- tai Google+ -profiilillasi.

Tämä aikaa säästävä ominaisuus vie tiedot, jotka olet antanut sosiaalisen median tileillesi, ja käyttää sitä täyttämään Wix-tilisi tyhjät tiedot.

Muista, että se käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa, jonka olet antanut Facebookille tai Googlelle, ellet muuta sitä.

Wix ei rajoita ilmaisella tilillä luomiesi ja julkaisemiesi verkkosivustojen määrää, ja Premium-tilien omistajilla on suurempi valikoima vaihtoehtoja.

Keskustelemme niistä myöhemmin, joten kiinnitä erityistä huomiota.

Weebly asennettu

Tilin perustaminen Weeblyllä on helppoa ja vie muutaman minuutin.

Jotta voit aloittaa verkkosivuston rakentamisen, sinun on annettava koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanan valinta.

Napsauttamalla lähetä, hyväksyt yrityksen käyttöehdot ja tietosuojakäytännön. Tätä askelta et voi ohittaa, koska se toimii muodollisena sopimuksena.

Sinun on myös oltava mahdollisuus kirjautua Facebook- tai Google+ -tilien kautta. Sosiaalisen median profiileihisi sisältyviä tietoja käytetään ilmaisen tilisi luomiseen Weeblyssä.

Se on vaihtoehto, jota kannattaa käyttää, jos haluat säästää aikaa tilisi perustamisessa.

Kun verrataan kahta rekisteröintiprosessia, sekä Wix että Weebly ovat yhtä helppoja.

Toimittamalla pyydetyt tiedot, sivustojen käyttäjät voivat käyttää malleja, ominaisuuksia ja työkaluja, jotka auttavat heitä rakentamaan, käynnistämään ja mainostamaan uusia verkkosivustojaan.

Katsotaanpa Weebly-video verkkosivuston perustamiseksi

Aloita ilmaiseksi Wix-ohjelmalla tai Aloita Weebly ilmaiseksi tänään

Kuinka käyttäjäystävälliset ovat nämä verkkosivustojen rakentajat

Mahdollisuus luoda, muokata, mainostaa ja julkaista verkkosivustoa tuntuu suurelta tehtävältä jopa ammattimaisille suunnittelijoille.

Se, kuinka helppo aloittelija voi tehdä nämä asiat, on iso osoitus siitä, kuinka käyttäjäystävällinen verkkosivustojen julkaisupalvelu, kuten Wix tai Weebly, on.

Onneksi sinulle, olemme testanneet molemmat ja löydämme ne suhteellisen samankaltaisiksi navigoinnin, mukautettujen asetusten, ominaisuuksien ja työkalujen suhteen.

Katsotaanpa kuinka jokainen yritys toimii, jotta voit päättää, mitä käyttää omassa verkkosivustossasi, blogissasi tai verkkokauppasivustossasi.

Wix Helppokäyttöinen

Wix tarjoaa käyttäjille monenlaisia ​​vaihtoehtoja. Ei ole väliä, tarvitsetko verkkosivustosi blogiisi, valokuvauksesi, verkkokauppaan, yritystoimintaan tai portfolioon, sinulla on vaihtoehtoja.

Kun olet perustanut tilin ja sinulla on sähköpostiosoitteesi ja salasanasi käytettävissä kirjautumiseen, sinun on napsautettava sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa välilehteä, jossa lukee “Tarvitsen sivuston …” sinua pyydetään valitsemaan seuraavista verkkosivustoista:

• liiketoiminnan
•Verkkokauppa
•Valokuvaus
• Musiikki
•Suunnittelija
• ravintolat
• Majoitukset
•Tapahtumat
• Portfolio & CV
• kauneus ja hyvinvointi
• Muut

Kun olet valinnut verkkosivustosi käyttötarkoituksen, voit valita monista malleista, joita voit mukauttaa mielestäsi sopiviksi..

Sinulla on vaihtoehtoja muuttaa käyttämäsi kirjasintyyliä, käytettyjen kirjasimien kokoa ja käyttämiesi kirjasimien värejä sekä lisätä ääni- ja visuaalisia medioita, valokuvia ja jopa omia bannereita, logoja ja kuvia sapluuna.

Jos haluat rakentaa verkkosivustosi tyhjästä, voit valita tyhjän mallin ja mukauttaa sen kaikkia näkökohtia.

Kun olet valinnut mallin ja alkanut muokata sitä, voit käyttää sitä sivun yläosassa olevissa Omat sivustot -kohdassa..

Tämä vaihtoehto näyttää kaikki verkkosivustot, joissa työskentelet, ja antaa sinulle mahdollisuuden muokata sivustoa, tarkastella sivua tai hallita sivustoa.

Kaikki tarvittavat muutokset voidaan tehdä näiden asetusten avulla. Jos olet kirjautunut vain ilmaiseksi tiliksi, sinulle annetaan myös mahdollisuus päivittää premium-tiliksi.

Wix tarjoaa helpon vedä ja pudota -editorin, joka ei vaadi koodausta tai rajoita luovuutta. Se on myös ilmainen ja luotettava isännöinti, laajat sovellusmarkkinat ja mukautettu verkkotunnus.

Se on mobiiliystävällinen ja antaa käyttäjille jopa mahdollisuuden luoda yhden sivun verkkosivustoja tarvittaessa.

Wix tarjoaa myös todellisia esimerkkejä asiakkaiden HTML5-sivustot viitata inspiraatioon.

Weebly Helppo käyttö

Weebly ei vaadi erityisiä työkaluja tai koodaustietoa verkkosivuston perustamiseen. Sen minimalistiset vaatimukset tekevät siitä houkuttelevan aloittelijoille ja ammattimaisille suunnittelijoille.

Tarvitaan tietokone tai mobiililaite, Internet-yhteys ja Weebly-tili.

Sitten valitset mallin ja käytät verkkosivuston rakennustyökalua räätälöimään tietoja haluamallasi tavalla.

Mallit jakautuvat seuraaviin luokkiin:

• Henkilökohtainen
• liiketoiminnan
• / -organisaation
• Koulutus
•Häät
• Portfolio
• Muut

Kun olet valinnut mallin, voit tehdä siitä oman. Vedä ja pudota -asetuksen avulla voit määrittää, mitkä fonttityylit, värit ja koot tekevät tekstistä erottuvan.

Voit myös lisätä valokuvia, grafiikkaa, ääntä ja videoita verkkosivustoosi tekemällä siitä interaktiivisen kokemuksen vierailijoille.

Weeblyn iOS- ja Android-sovellukset tarjoavat sinulle mahdollisuuden rakentaa, muokata ja jopa hallita verkkosivustoasi mobiililaitteella.

Sovellukset ovat ilmaisia ​​ja saatavilla tällä hetkellä Applen App Storesta ja Google Play Kaupasta.

Aktiivisen verkkosivuston ylläpito tien päällä on houkutteleva ominaisuus itsesi kaltaisille kiireisille ihmisille.

Aivan kuten tavallinen verkkosivusto, Vedä ja pudota -editori tekee mallin mukauttamisesta nopeaa ja helppoa.

Sovelluksissa on kosketusnäyttöominaisuudet, jotka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi mobiililaitteissa, kuten älypuhelimissa ja tablet-laitteissa.

Päätelmä helppokäyttöisyydestä

Sekä Wix että Weebly ovat helppo navigoida ja käyttäjäystävällisiä. He käyttävät samanlaisia ​​vedä ja pudota -tekniikoita.

Wix näyttää kuitenkin olevan paremmin järjestetty, koska se sisältää avattavat valikkovälilehdet, jotka auttavat käyttäjiä löytämään tietä verkkosivustolle helposti.

Wix-käyttäjät voivat esimerkiksi valita Omat sivustot, Mallit, Tutki, Tilaukset ja Tuki. He voivat myös vaihtaa sivuston kielen englannista äidinkielekseen.

Wix VS Weebly hinnoitteluvertailu

Wix-hinnoittelu

Wixillä on viisi erilaista hinnoitteluvaihtoehtoa käyttäjille.

Perusteellisin on Yhdistä verkkotunnus -suunnitelma. Se on 4,08 dollaria kuukaudessa ja näyttää siinä Wix-brändimainoksia.

Muut hinnasuunnitelmat ovat:

Wix-hinnastokaavio

Combo on henkilökohtaiseen käyttöön. Sen mukana tulee yhden vuoden verkkotunnus ilmaiseksi ja se maksaa 9,75 dollaria kuukaudessa. Siinä on 3 Gt tallennustilaa ja 2 Gt kaistanleveyttä.

Rajoittamaton on yrittäjille ja freelancereille. Myös siinä on yhden vuoden verkkotunnus ilmaiseksi ja se maksaa 12,92 dollaria kuukaudessa. Saat 300 dollarin mainoskupongin, kaksi premium-sovellusta ja 10 Gt tallennustilaa sekä rajoittamattoman kaistanleveyden.

Verkkokauppa on parasta pienille yrityksille. Sen mukana tulee yhden vuoden verkkotunnus ilmaiseksi ja se maksaa 16,58 dollaria kuukaudessa. Saat 300 dollarin mainoskupongin, kaksi premium-sovellusta, 20 Gt tallennustilaa ja 10 Gt kaistanleveyttä.

VIP tarjoaa ensisijaisen tuen. Sen mukana tulee yhden vuoden verkkotunnus ilmaiseksi ja se maksaa 24,92 dollaria kuukaudessa. Saat 300 dollarin mainoskupongin, kaksi premium-sovellusta, VIP-tukilinjan käyttöoikeuden, 20 Gt tallennustilaa ja rajoittamattoman kaistanleveyden.

Jokainen maksettu suunnitelma tarjoaa ominaisuuksia, jotka vetoavat Wix-asiakkaisiin, jotka hyötyvät esimerkiksi Google Analyticsista ja verkkosivustojen arvosteluista.

Minkä maksetun suunnitelman määrittäminen vie aikaa ja huolellinen harkinta. Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon aiot käyttää verkkosivustoasi kuukausittain ja mihin sitä käytetään.

Kyllä, heillä on ilmainen suunnitelma, mutta…..

Saan sen, ilmainen on edullinen hinta.

Jos vain sekoitat ja testaat, mene se.

Mutta:

Jos olet jopa 1% vakava, muista investoida maksettuun suunnitelmaan.

Weebly hinnoittelu

Weebly tarjoaa asiakkailleen neljä hinnoittelusuunnitelmaa.

Hinta vaihtelee ilmaiseksi 25 dollariin kuukaudessa, ja jokainen tarjoaa lisäominaisuuksia, mutta saman määrän asiakastukea.

Jotta ymmärrät täysin, mitä saat ilmaisella, Starter-, Pro- tai Business-tilillä, on tärkeää nähdä, kuinka ne eroavat toisistaan..

Tässä on kuinka paljon jokainen hinnasuunnitelma maksaa ja mitä se tarjoaa:

Weebly hinnoittelu

Ilmaiset tilit ei maksa mitään aloittamisesta ja voit luoda rajoittamattoman määrän sivuja verkkosivustollesi. Saat ilmaisen hosting-palvelun etuna, mutta et voi poistaa Weebly-nimeä verkkosivustosi osoitteesta.

Aloitustilit maksaa 8 dollaria kuukaudessa ja poistaa kaikki jäljet ​​Weebly-tuotemerkistä verkkosivustosi URL-osoitteesta. Voit yhdistää oman verkkotunnuksesi, jonka avulla voit mukauttaa osoitetta edelleen. Yksi tilistä maksamisen eduista on, että saat verkkotunnuksen ilmaiseksi vuodeksi.

Pro-tilit maksaa 12 dollaria kuukaudessa ja suojaa salasanalla muiden ominaisuuksien lisäksi. Kuten Startti-tilillä, heillä on yhden vuoden verkkotunnus. Oman nimesi tai yrityksesi nimen käyttäminen URL-osoitteena on mahdollista, koska et joudu Weebly-tuotemerkin tekemiseen verkkosivustosi osoitteessa.

Yritystili on täysin integroitu kaikkiin käytettävissä oleviin ominaisuuksiin 25 dollaria kuukaudessa. Kuten muutkin maksetut suunnitelmat, sen mukana tulee ilmainen verkkotunnus, joka on hyvä vuodeksi. Kaikki yrityksen tuotemerkit poistetaan tällä maksetulla vaihtoehdolla, jonka avulla voit luoda ikimuistoisen verkkosivun ja verkko-osoitteen, jonka ihmiset muistavat.

Wix ja Weebly ovat hinnoittelussa samanlaisia. Ne tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia ja tekevät siitä vaikea päätöksen siitä, mikä on parempi tarjous.

Se todella miettii, mitkä työkalut, mallit ja ominaisuudet vetoavat sinulle parhaiten.

Sitten voit päättää, kumman verkkosivustojen rakennusyrityksen kanssa työskennellä.

Vain lisätä:  Minua saa siitä, että mielestäni Wix-mallit ovat houkuttelevampia, joten minusta tuntuu, että saan enemmän potkua lahjalleni.

Aloita ilmaiseksi Wix-ohjelmalla tai Aloita Weebly ilmaiseksi tänään

Kuinka niitä verrataan teemamalleihin

Wix-mallit

Wix tarjoaa useita erilaisia ​​teemoja, joista voit valita. Malliryhmiin kuuluvat yritys, verkkokauppa, valokuvaus, musiikki, muotoilu, ravintolat & Ruoka, majoitukset ja tapahtumat.

Voit tarkastella myös NEW! -, suosituimpia ja tyhjiä malleja.

Tässä on muutama Wix-mallipohja, esimerkiksi:

Wix-mallin teemavaihtoehdot

Joitakin suosituimpia malleja ovat Boutique-lakiasiaintoimisto, Moderni hotelli, Dietologi, Soul-taiteilija ja Hääkuvaus.

Kun malli latautuu, voit lisätä ääntä, videota, tekstiä ja valokuvia.

Parallaksi-vieritys helpottaa verkkosivuston katselua asiakkaillesi ja faneillesi.

Weebly-mallit

Weebly tarjoaa reagoivia teemoja useille verkkosivustoille, mukaan lukien verkkokaupat ja henkilökohtaiset tai yritysblogit.

Jokainen on muokattavissa fontin väreillä, kokoilla ja tyyleillä sekä lisäämällä widgettejä ja kuvakkeita.

Tekstin ja valokuvien kappaleet voidaan kytkeä pois omillesi, mikä on tehokas tapa ilmaista idea, jonka yrität edistää.

On varastossa valokuvia, jotka ovat korkearesoluutioisia ja verkkoystävällisiä valita, sekä useita suodattimia, jotka muuttavat mainittujen valokuvien ulkonäköä.

Voit muuttaa kuvia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi hämärtämällä, rajaamalla tai terävöittämällä niitä.

Joitakin valittavissa olevia malleja ovat Haberdasher, Reipas, Paperi, Korosta, Bradley, Redux, Matka, Impact, Oasis ja Squared.

Mallin johtopäätös

Jälleen, Wix ja Weebly tarjoavat laajan valikoiman malleja, joista voit valita. Jokainen on täysin muokattavissa ja vuorovaikutteinen, mikä on plussa yritettäessä kiinnittää asiakkaan tai fanihuomiota.

Kaikki riippuu siitä, onko haluamasi malli saatavana Wixin tai Weeblyn kautta. Hinta voi myös vaikuttaa, koska jotkut mallit ovat ilmaisia, kun taas toiset eivät.

Annan Wixille kaiken kaikkiaan edun tällä alueella, koska monta luokkaa ja mallia he ovat valmiita käyttämään melkein kaikille verkkosivustoa rakentaville henkilöille..

Älä kuitenkaan huolestu, Weebly huolehtii myös yrityksestä, jos päätät käyttää niitä.

Esimerkkejä verkkosivustoista

Ajattelin, että olisi kiva näyttää sinulle muutamia esimerkkejä verkkosivustoista, jotka käyttävät kutakin alustaa.

Esimerkkejä Weeblyn verkkosivustosta

Katsotaanpa verkkosivustoesimerkki, joka käyttää Weeblyä sivustonsa lisäämiseen.

Valmis työpöytä

Ready Desk -verkkosivusto

Esimerkkejä Wix-verkkosivustoista

Katsotaanpa nyt muutamia Wix-verkkosivustoesimerkkejä.

Pikku paperisoturit

Wix-verkkosivusto

Avant Garden -tilat

Wixin avulla rakennettu verkkosivusto

Ominaisuudet ja kuinka kukin verrataan toisiinsa

Wix ja Weebly tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka on suunniteltu vetoamaan pienten ja suurten yritysten omistajiin, freelancereihin, taiteilijoihin, muusikoihin ja valokuvaajiin.

Molemmat tarjoavat premium-SEO-ominaisuuksia sekä erilaisia ​​markkinointityökaluja. Jokaisella on omat mallit, joista valita, jotka ovat muokattavissa ja helppo ohjata.

Wix tarjoaa kirjaston, josta voi valita varastokuvien, videotaustaominaisuudet ja parallaksi-3D-tehosteita, jotka antavat verkkosivustollesi uuden ulottuvuuden.

Weebly antaa sinun laatia ja lähettää sähköpostia asiakkaillesi ja faneillesi. Sen avulla voit jakaa YELP arvostelut verkkosivustollasi.

Weebly antaa yrityksellesi mahdollisuuden tarjota asiakaspalvelua Facebookin kautta.

Yhtiö uudisti tarjousluetteloa helmikuussa sisällyttääkseen Facebookista, YELP: stä, Google+: sta ja Twitteristä kerättyjä sosiaalisia arvosteluja sekä TubePressin, jonka avulla voit luoda videogallerioita jaettavaksi verkkosivustollesi..

Wix näyttää olevan pelin edessä lisäämällä jatkuvasti uusia ominaisuuksia, joita käyttäjät voivat käyttää säännöllisesti.

Vaikka Weebly tekeekin melkoisen osan uusien ideoiden ja työkalujen kehittämisestä, Wixilla on etunaan tekemällä verkkosivustoistaan ​​entistä asiakasystävällisempiä ja vuorovaikutteisempia.

Wix Vs Weebly SEO -vertailu

Ei riitä, että sinulla on hyvä verkkosivusto. Tarvitset hakukoneoptimoinnin (SEO), jotta asiakkaat ja fanit löytävät sinut nopeasti.

Kun henkilö laittaa sanan tai lauseen Google-, Bing- tai Yahoon hakukoneiden hakukenttään, haluat olla ensimmäinen verkkosivusto, joka aukeaa.

Tämä lisää asiakkaan tai fanin mahdollisuuksia käydä verkkosivustollasi, koska se on näkyvä ja helposti saavutettavissa.

Wix SEO

Wixin SEO Wizard -toiminnon avulla käyttäjät voivat käyttää hakulauseita ja tiettyjä avainsanoja kohdistaakseen asiakkaita.

Tämä auttaa sinua sijoittumaan paremmin hakukoneissa ja viime kädessä ohjaamaan liikennettä verkkosivustollesi ilman maksettua mainontaa.

Wix tarjoaa myös sivustoanalyysin, jonka avulla voit selvittää, mistä asiakkaasi ja fanisi ovat lähtöisin ja kuinka hyvin sijoitut kilpailussa verrattuna.

Verkkosivun käyttäjät pääsevät myös käyttämään artikkeleita ja oppaita, jotka opettavat heille hakukoneoptimoinnin loppupäät.

Hyvin SEO

Jotkut vaikuttavimmista SEO-ominaisuuksista, joita Weebly tarjoaa, on sivustokartta, joka kirjaimellisesti antaa sinun olla näkyvämpi hakukoneiden tuloksissa, automatisoitu pingitys uuden sisällön luomisessa, paikallaan oleva HTML-muotoilu, harkittuja ja yksityiskohtaisia ​​metakuvauksia, alt-tunnisteet kaikissa kuvissa ja sivutiedot.

Jos mikään näistä ei ole sinulle järkevää, älä huolestu. Weeblyn käyttäjillä on pääsy oppaaseen, joka opastaa heidät läpi kaiken, mitä heidän on tiedettävä SEO: sta.

Aloita verkkosivustosi tänään Wix-ohjelmalla täysin ilmaiseksi

Vertaa Wix- ja Weebly-tarjousten markkinointiominaisuuksia

Verkkosivusto ei päästä joukkoihin ilman hyvää vanhanaikaista markkinointia.

Siksi yritykselle, jonka kanssa valitset työskennellä, on niin tärkeää, että sillä on sisäänrakennetut työkalut, jotka tekevät markkinoinnista helppoa.

Wix-markkinointiominaisuudet

Wix tarjoaa ShoutOut Email Marketing -yrityksen ja tekee yhteistyötä Eventbriten kanssa myydä lippuja sinun ja yrityksesi isännöimiin erityistapahtumiin..

Siellä on Contact Manager, jonka avulla voit seurata kontakteja, asiakkaita, sivuston jäseniä ja tilaajia, sekä viestintätyökaluja, joiden avulla voit aloittaa ja lisätä keskusteluja, joita pidetään verkkosivustosi asiakkaiden ja faneiden välillä..

Siellä missä markkinointi tulee, Wix tekee hienoa työtä tarjoamalla sinulle tarvitsemasi tiedot tehokkaasti levittämään tietoa yrityksestäsi, sen tuotteista ja palveluista tai kyvystä, jonka toivot jaat yleisölle.

Weeblyn markkinointiominaisuudet

Weebly poistaa arvaamisen tavoittamalla kohdeyleisösi toimittamalla sinulle tarvitsemasi asiat, jotta voit tehokkaasti mainostaa viestejäsi, tuotteitasi ja palveluitasi sekä tehtävääsi.

Yksi ominaisuus, joka erottuu, on integroidut lomakerakentajat. Kerää tarvitsemasi tiedot asiakkaidesi tai faniesi toimesta nopeasti ja helposti tietämättäsi koodausta.

Toinen mainitsemisen arvoinen ominaisuus on Weeblyn aikataulutyökalut. Sen avulla voit automatisoida sisällön sopimaan yrityksesi tai verkkosivustosi tarpeisiin.

Sosiaalisen median painikkeiden lisääminen sitoo kaiken toisiinsa. Se auttaa sinua olemaan yhteydessä ihmisiin, jotka usein käyvät verkkosivustollasi, ja kutsuvat heidät keskusteluun hengaamalla heitä missä he tekevät, Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä ja Instagramissa.

Ajatuksena on luoda sisältöä, jota he haluavat jakaa perheen ja ystävien kanssa. Se on yksi helpoimmista tavoista tavoittaa suurempi yleisö parhaiden asiakkaidesi ja uskollisimpien faneidesi avulla.

Wix Vs Weebly asiakastuesta

Kun tarvitaan vastauksia nopeasti, tukevaa asiakaspalvelutiimiä ei vain arvosteta, se on välttämättömyys. Siksi Wix ja Weebly erottuvat asiakkailleen.

Molemmat yritykset ovat luoneet usein kysytyt kysymykset (FAQ) -sivun, jossa käsitellään välittömiä huolenaiheita, jotka liittyvät tuotteiden rakentamiseen, mainostamiseen, blogointiin ja myyntiin omilla verkkosivustoillaan..

Wix-asiakastuki

Wix-tukikeskuksessa on vastauksia asiakkaiden kiireellisimpiin kysymyksiin, jotka on järjestetty kätevästi aiheen ja ala aiheen mukaan.

Yrityksen tärkeimmät kysymykset löytyvät sivun alaosasta käyttäjäfoorumeilla, joiden avulla myös verkkosivuston jäsenet voivat vastata kysymyksiin.

Jos sinulla on tietoa siitä, kuinka jokin toimii Wixin kanssa, voit jakaa nämä tiedot muiden käyttäjien kanssa aiheesta käydyssä foorumissa.

Siinä on myös koulutusvideoita, jotka tutustuvat käyttäjiin Wixin alustaan ​​ja ilmaisiin ja maksettuihin tilauksiin liittyviin eri ominaisuuksiin. Työntekijän tavoittaminen ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää.

Kun etsit tapoja ottaa yhteyttä Wixiin sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse, sinut ohjataan tukikeskukseen, jossa sinun on pakko kaivoa omat tietosi.

Jos verkkosivustolla on puhelinnumero tai live-chat-widget asiakkaille, se on käytännössä näkymätön tekemättä ylimääräisiä verkkohakuja tai käymättä aiheiden ja ala-aiheiden läpi löytääksesi ne.

Weeblyn asiakastuki

Weeblyn kanssa on ohjekeskus, joka toimittaa artikkeleita useista aiheista, jotka on kirjoitettu auttamaan käyttäjiä auttamaan itseään pyytämättä muodollista asiakastukea.

Sitten on olemassa lomake, jonka he täyttävät, jos he eivät löydä ratkaisua ongelmaansa.

Se löytyy ohjekeskuksesta ja siinä pyydetään kuvaamaan yksityiskohtaisesti kohtaamasi ongelma.

Kun olet toimittanut pyydetyt tiedot (nimi, sähköpostiosoite, kysymys jne.), Lähetät lisäapupyynnön.

Se ei ilmoita Weeblyn verkkosivustolla erityistä vastausajan aikataulua, joten voi olla parasta ottaa yhteyttä asiakastukeen live-chatin tai sähköpostin kautta.

Voit myös käydä koulutustilaisuuksissa, joiden avulla voit käyttää verkkosivustoasi tehokkaammin.

Muutamia ideoita asiakastuesta

Wix ja Weebly tekevät molemmista vaikeuksia löytää yksityiskohtia siitä, kuinka tarvittaessa ottaa yhteyttä tukispetsialistiin.

Wix kuitenkin vaikeuttaa tehtävää, koska se ei toimita yhteystietoja selvästi verkkosivuillaan.

Kaivannut Weeblyn sivuja, pystyimme löytämään tietoja sähköpostista ja live-chatista sekä online-yhteyslomakkeen.

Vaikka molemmat tukikeskukset olivat täynnä artikkeleita, koulutusvideoita ja lisäresursseja, Weeblyllä näyttää olevan etusija asiakaspalvelun suhteen, koska se kutsuu asiakkaitaan ottamaan yhteyttä tukispesialisteihin lisäkysymyksillä ja ratkaisematta jääneillä kysymyksillä.

Asiakastuen testaaminen

Näitä kahta testattaessa Weebly voitti kädet alas. Ne tarjoavat chat-palvelun heti, kun rakennat sivustoasi. Minulla oli ongelmia löytää tapa muokata jotain, ja Weebly pystyi auttamaan minua heti.

Joten, Wix tai Weebly verkkokauppaan?

Suosittelen, että Wix olisi paras pienyrityksen verkkokauppaan!

Uskon, että Weebly on edistynyt merkittävästi tällä alalla kasvaakseen.

Rakastan minua kuitenkin kaikkia malleja, sovelluksia, ominaisuuksia ja pyrkimyksiä kasvattaa tätä.

Kaiken kaikkiaan, jos harkitset verkkokauppaa, siirry viiden parhaan kokoamani verkkokauppasuunnittelijan joukkoon.

Minusta tuntuu, että sinulla on parempi idea käydyn täällä.

Wix VS Weeblyn johtopäätös

Wix ja Weebly tarjoavat molemmat vakaan vaihtoehdon jokaiselle, joka rakentaa verkkosivuston.

Yksinkertaisesta käyttöliittymästä vetämällä ja pudottamalla -toimintoihin voit suunnitella sivustosi ammattilaisena, mutta ilman vaikeaa oppimiskäyrää.

Toivottavasti sinulla on parempi selvennys siitä, kuinka he vertailevat, ja se helpottaa päätöksentekoasi.

Aloita verkkosivustosi Wixillä ilmaiseksi tai Aloita Weebly ilmaiseksi tänään

Niin:

mitä ajattelet Wixistä ja Weeblystä?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map