Kako izravnati svoju WordPress web stranicu besplatno uz pomoć SumoMe-a

Jeste li znali da postoji besplatni paket alata koju možete dodati na svoju web stranicu WordPress kako biste je pretvorili u marketinški stroj koji generira promet? Instaliranjem jednog ili više alata iz ove kolekcije, možete učiniti svoju web stranicu ne samo boljom u prikupljanju adresa e-pošte, već i učinkovitijom u generiranju potencijalnih potencijalnih klijenata i društvenih udjela.


I ne samo to, već i ostali alati u ovom paketu pružaju vam mogućnost boljeg uvida u to kako vaš posjetitelji komuniciraju s vašom web stranicom i njegov sadržaj. Kroz ove alate možete saznati gdje vaši posjetitelji klikaju na vašoj web stranici, kao i koliko daleko se kreću po vašim stranicama.

Ako je ideja za optimizaciju i nadogradnju vaše web stranice WordPress kako bi dobiti više posjetitelja i poboljšati stope pretvorbe, a zatim SumoMe paket alata moglo biti upravo ono što tražite.

sumome

Ako želite znati više o tom dodatku i koje biste njegove dodatke svakako trebali upotrijebiti na svojoj web stranici, pročitajte naše vodič za SumoMe za WordPress.

SumoMe: Izdvajamo

Iako se SumoMe i njegovi alati mogu koristiti na bilo kojoj web stranici, WordPress korisnici imaju posebnu sreću koliko mogu jednostavno instalirajte besplatni core dodatak, zatim aktivirajte pojedinačne aplikacije ili module koje žele koristiti.

Aplikacije ili alati koji čine SumoMe paket se stalno ažuriraju i dodaju. Međutim, u vrijeme pisanja postoje devet besplatnih opcija za izbor, uključujući:

 • Graditelj popisa: oblik za prijavu na e-poštu
 • Klizač: oblik za slanje e-pošte
 • Smart Bar: natpis poruke na zaglavlju s opcijama za prijavu putem e-pošte
 • Dijeljenje: gumbi za dijeljenje na društvenim mrežama
 • Image Sharer: gumbi za dijeljenje za pojedine slike
 • Označivanje: stvorite dijeljenje citata teksta
 • Content Analytics: pogledajte koliko čitatelji prelistavaju stranice prema dolje
 • Karte topline: pogledajte gdje posjetitelji klikaju u stvarnom vremenu
 • Obrazac za kontakt: prikupite poruke čitatelja s ugrađenom zaštitom od neželjene pošte

Izdvajamo SumoMe alate za rast biltena putem e-pošte. To uključuje aplikacije za izradu popisa i okvir za pomicanje. Te se alate može naći i drugdje, ali često u skupim premium dodacima kao što su OptinMonster. To čini SumoMe i njegovu sposobnost dodavanja iskačućeg okvira za pregled ili dodavanja obrazaca za prijavu e-pošte na svoju web stranicu besplatno jako privlačno.

Graditelj popisa SumoMe

okidači skočnog oblika e-pošte su vrlo napredni, što je sjajno. To znači, ovisno o odabranim postavkama, obrasci se neće prikazivati ​​do savršenog trenutka. To vam pomaže da pridobite najveći broj prijava od svojih čitatelja, a da ih ne nervirate u tom procesu.

Ako želite proširiti svoj popis e-pošte i pretvoriti svoje jednokratne posjetitelje u pretplatnike kojima se možete obratiti u bilo koje vrijeme, modul List Builder je učinkovit i besplatan način dodavanja pop-up oblika za prijavu na web mjesto WordPress.

Iako raste popis pretplatnika e-pošte je važno, osigurava da vaše web mjesto radi kao učinkovit stroj za pretvaranje cilja možda je još važnije. Zbog toga su aplikacije Content Analytics i Heat Maps također vrlo atraktivne.

SumoMe Dodavanje analitike sadržaja

Aplikacija Content Analytics točno će vam pokazati koliko se posjetitelji pomiču dolje na svakoj stranici vaše web stranice. Iako biste mogli pomisliti da vaši posjetitelji čitaju svaku riječ vaših članaka, postoji dobra šansa da ih velik broj napusti vaše stranice prije nego što dođu do kraja – bez obzira koliko dobro napisali.

Znajući gdje većina vaših posjetitelja čita na vašim stranicama vrlo je važna. Ooružani tim informacijama to možete pozicionirajte svoje pozive na radnje na lokacijama koje će dobiti najviše pregleda, a posjetiteljima i dalje pružaju mogućnost da čitaju vaš sadržaj prije nego što im se predstavi prijedlog – bilo da je to veza za kupnju vašeg proizvoda, pretplatu na vaše usluge ili neku drugu radnju.

Dodajte karte topline

Aplikacija Heat Maps pruža vam neke slične informacije koje možete koristiti za optimizaciju vaše web stranice. Jednostavnim pregledom veza koje posjetitelji klikaju, a koje nisu, možete povećati broj posjetitelja koji završe na vašim najvažnijim stranicama unošenjem potrebnih promjena.

Također, prilikom korištenja alata za mapiranje topline uvijek je zanimljivo otkriti koje elemente stranice posjetitelji klikaju na koje nisu veze. Dodavanjem veza na ona područja na koja se klikne, više posjetitelja možete lako preusmjeriti na stranice koje traže.

Početak rada sa SumoMe-om

Besplatni dodatak može se instalirati izravno s vaše web stranice. Zatim, nakon što se aktivira, morat ćete registrirati web mjesto kako biste zatražili besplatni račun – na sreću ovo vam oduzima samo nekoliko klikova i minuta vašeg vremena.

SumoMe Dodajte dodatak

Sada s prednjeg dijela vaše web stranice to možete kliknite na plutajuću ikonu za pregled aplikacija ili modula koji su vam dostupni. Aplikacije u trgovini Sumo dijele se prema vrstama, uključujući i besplatne i premium opcije.

Trgovina SumoMe

Tada možete odabrati koje aplikacije omogućiti na vašoj web stranici. Nakon toga možete pristupiti opcijama prilagodbe da biste konfigurirali aplikaciju za svoju web stranicu.

Mogućnosti Premium

Iako SumoMe uključuje impresivan set besplatnih alata koji mogu povećati količinu prometa na vašoj web lokaciji, kao i povećati popis e-pošte, dostupno je i nekoliko premijskih nadogradnji.

Iako su ovo neobavezni dodaci, nadogradnju SumoMe Startera vrijedi razmotriti. To je zato što vam daje mogućnost skrivajući plutajuću ikonu od svojih posjetitelja. Ova mjesečna naknada od 10 USD također vam omogućava pristup premijskoj podršci putem e-pošte, ako vam ikada treba pomoć za vaše web mjesto.

Nakon što se dodatak dokazao i pomogao vam ili da povećate svoj popis ili stvorite više poslovanja, možete razmotriti nadogradnju na premium opcije.

Zaključak

Navodno su u tijeku aplikacije SumoMe koristi se na preko 2 milijuna web stranica, uključujući neka kućna imena, poput Airbnb-a i Social Media Examiner-a.

To ne samo da znači da je vrlo malo vjerojatno da će ovaj proizvod nestati, već i da programeri mogu sakupljati ogromne količine podataka o tome kako se aplikacije koriste. To im govori koji oblik dizajna i konfiguracija gumba rezultiraju najvišim stopama konverzije. Te informacije tada omogućuju programerima da nastave prilagođavati svoje aplikacije kako bi vam pomogli da postignete bolje rezultate od njih.

Ako tražite način za dodavanje besplatnih obrazaca za prijavu e-pošte s visokim pretvaranjem na svoju web stranicu, onda je SumoMe paket aplikacija snažna opcija koja i dalje postaje korisnija kako vrijeme prolazi.

Saznajte više o SumoMe-u danas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map