MDDHosting pregled i usporedba


MDDHosting je manja web hosting tvrtka sa sjedištem u Mooresville, Indiana, s hosting centrom u Denveru, Colorado..

Za svakoga znatiželjnog kako se web stranice upravljaju, web hosting tvrtke poput MDDHosting nude tehnologiju i tehničko znanje potrebno za povezivanje vaših podataka i poslovanja s internetom. Korisnici kupuju uslugu, prostor na disku i tehnologiju od tvrtke koja pruža usluge web hostinga da bi svoje web mjesto držali na poslužitelju i dostavljali ga putem interneta.

Sa toliko web hosting tvrtki vani, može biti teško pronaći pravu tvrtku za vaše potrebe. Čak i raspon cijena i značajki može varirati, što otežava saznati radite li s pravom tvrtkom za vas.

Kao manja hosting tvrtka koja se ponosi transparentnošću i povezivanjem s kupcima, činilo bi se dobra opcija za blogerice i tvrtke kojima je potrebna manja web stranica, no podudaraju li se značajke s obećanjima?

MDDHosting

Pogledajmo što MDDHosting može ponuditi.

Što MDDHosting čini jedinstvenim?

S fokusom na korisničku uslugu i pružanje osobnog kontakta klijentima, mnoge značajke i alati koje nudi MDDHosting usmjereni su prema kupcima koji žele malo više od svog web hosting pružatelja usluga.

Pogledajmo nekoliko značajki i opcija koje čine MDDHosting jedinstvenim.

1. Prilagodljivi planovi hostinga

Web stranica MDDHosting

Mnogi pružatelji web hosting usluga nude stroge opcije za svoje hosting planove. Postoje slojevi koje možete birati, s nizom cijena, mogućnosti i značajki. Za kupce kojima bi moglo biti potrebno nešto što pada između slojeva, nema mnogo izbora.

MDDHosting omogućuje vam prilagođavanje hosting paketa vašim potrebama, uključujući rješenja za zajednički hosting. Opcije počinju od ½ CPU jezgara, jedne domene i samo 10 gigova propusnosti mjesečno. Budući da dijelite prostor s drugim tvrtkama, većina usluga dijeljenja hostinga ne dopušta tu razinu prilagodbe. To osigurava da dobijete ono što vam treba, a da ne platite funkcije koje nemate.

Čak i VPS (virtualni privatni poslužitelj) uključuje mogućnosti prilagodbe. MDDHosting uključuje standardni VPS hosting, kao i premium cloud hosting opcije. Prilagodba paketa je jednostavna kao i klizna traka. Možete brzo dizajnirati poslužitelj prema vašim zahtjevnim specifikacijama.

2. Specifikacije seRvera

CloudLinux web mjesto

Mnoge tvrtke drže specifikacije hardvera što dalje od potencijalnih kupaca. MDDHosting dovodi do krajnosti transparentnosti, pa čak i uključuje slike svojih poslužitelja sa sjedištem u Denveru na svojoj web stranici. Svi poslužitelji koriste 48 Core ili viši CPU i najmanje 256 GB RAM-a.

MDDHosting koristi SSD uređaje za svoje servisne servise LiteSpeed ​​i ClouldLinux. Nude dvostruke suvišne veze od 10 GBPS na internet. Poslužitelji su nadograđeni na visoko dostupnu, distribuiranu i samoiscjeljujuću SSD mrežu skladišta koristeći StorPool, rješenje za blok pohranu specijalizirano za sustave utemeljene na oblaku. Prema MDDHostingu, ovaj sustav isporučuje 900% -tno povećanje I / O operacija u sekundi i 1200% povećanje ukupne propusnosti. Sustav, tvrde, pruža znatno veće performanse i pouzdanost.

MDDHosting nudi niske cijene, ali izuzetno brz i pouzdan web hosting na naprednim poslužiteljima. Uložili su vrijeme, novac i misli u tehnološke resurse koje koriste, a to pokazuje.

3. Sigurnosne kopije web mjesta

Izradite sigurnosnu kopiju

MDDHosting nudi potpuno ručno sigurnosno kopiranje iz odjeljka sigurnosnih kopija na vašem cPanelu (grafičko sučelje sa sjedištem u Linuxu za upravljanje vašom web stranicom). Potpuna sigurnosna kopija uključuje vaše FTP i postavke e-pošte, vašu bazu podataka i web mjesto. Slično tome, možete vratiti svoju web stranicu pomoću cPanela.

4. Postavljanje i dizajn web stranice

Web stranica SitePad

MDDHosting koristi SitePad, alat za izradu web stranica s više od 300 različitih tema koje možete odabrati. SitePad uključuje više od 40 popularnih widgeta za povlačenje i ispuštanje koje možete koristiti na svojoj web lokaciji, uključujući klizače, bogat tekst, slike, video, audio, društvene medije, Google Maps i kontaktne obrasce. Također možete graditi stranice u SitePad-u i zatim ih automatski objaviti na vašem web mjestu. Sve teme u programu SitePad reagiraju na mobilne uređaje.

SitePad je odlična opcija za tvrtke i korisnike koji već imaju web mjesto i žele dodati ili ažurirati stranice. Za korisnike koji žele izgraditi novu web stranicu od nule, predloški i nedostatak widgeta i aplikacija mogu predstavljati problem.

5. Podrška e-poštom putem MDDHostinga

Ručni rad na laptopu

MDDHosting podržava e-poštu. Račun e-pošte možete stvoriti pomoću svog cPanela putem MDDHostinga. Uz dodatnu naknadu, možete kupiti filtar e-pošte, SpamExperts da biste blokirali zlonamjerni softver, neželjenu poštu i viruse. Možete pregledati e-poštu pomoću SpamPanela, osiguravajući da imate pristup e-pošti koju je filtar prethodno stavio u karantenu.

6. Sigurnost web mjesta

Lock

Sigurnost stranice s MDDHostingom obrađuje se pomoću SiteLocka za malu naknadu. SiteLock pruža svakodnevno skeniranje zlonamjernog softvera radi ranjivosti web lokacije i opasnog koda. Usluga automatski uklanja prijetnje koje se nađu na vašoj web lokaciji. SiteLock se postavlja automatski, pružajući trenutnu zaštitu bez potrebe za instalacijom.

SiteLock također nudi TrueShield, vatrozid web aplikacije, kao dodatnu zaštitu. MDDHosting također nudi (uz dodatni trošak) SiteLock Emergency Response, koji pruža hitnu pomoć za oporavak mjesta koje je hakirano.

7. Ostale značajke

Ostale značajke računala

Pored web hostinga, MDDHosting nudi i premium cloud hosting za tvrtke.

S premijskim hostingom u oblaku tvrtke mogu zamijeniti poslužitelje na licu mjesta s cloud poslužiteljem putem MDDHostinga. Cloud poslužitelji su visoko dostupni, otporni na pogreške i izuzetno skalabilni, što ih čini izvrsnim rješenjem za rastuće poslovanje.

S MDDHostingom imate pristup neograničenom prostoru na disku i SSD-u. Povećavanje snage vašeg cloud poslužitelja je jednostavno. Opcije počinju od 2 CPU jezgre i 2 GB RAM-a i sve do 16 CPU core sustava sa 16 GB RAM-a.

Cijene za MDDHosting

MDDHosting plan

MDDHosting planovi su vrlo prilagodljivi, a tvrtka nudi kupone kojima se mogu smanjiti troškovi kupovine. Cijene su skalabilne ovisno o značajkama koje želite i zahtjevima koje imate. Pregledat ćemo osnovnu cijenu za tipične planove i dodatne opcije.

Cijene planova zajedničkog hostinga uključuju:

 • prilagodljiv: 3,00 USD mjesečno za ½ CPU Core i 1 GB Ram. Također imate 1 domenu, 1 GB SSD prostora, 10 GB propusnosti i 5 MySQL baza podataka.

 • Premija: 24,25 USD mjesečno za 2 CPU jezgre i 2 GB Rame. Također imate neograničene domene, neograničen SSD prostor za pohranu, neograničenu propusnost i neograničenu bazu podataka MySQL.

 • Svaki od tih planova može se povećati s više snage. Opet, snaga MDDHosting-a je sposobnost razmještanja usluge web hostinga prema vašim potrebama.

 • Pored zajedničkog hostinga za web mjesto, MDDHosting uključuje i premium cloud hosting. Postoji niz slojeva za hosting u oblaku. Ovdje prikazujemo četvero njih.
 • PR2: 25,00 USD mjesečno za 2 jezgre CPU-a i 2 GB RAM-a. Također uključuje neograničen prostor na SSD disku i širinu pojasa.
 • PR8: 100,00 USD mjesečno za 8 jezgara CPU-a i 8 GB RAM-a. Također uključuje neograničen prostor na SSD disku i širinu pojasa.
 • PR12: 150,00 USD mjesečno za 12 jezgara CPU-a i 12 GB RAM-a. Također uključuje neograničen prostor na SSD disku i širinu pojasa.
 • PR16: 200,00 USD mjesečno za 16 CPU jezgara i 16 GB RAM-a. Također uključuje neograničen prostor na SSD disku i širinu pojasa.
 • MDDHosting nudi nekoliko slojeva cijena za hosting web mjesta prodavača. Prodavači koriste MDDHosting da ugoste web mjesto koje prodaje preprodavač. Svi računi preprodavača uključuju Softaculous za preuzimanje i upravljanje widgetima, kao i SitePad web stranicu za izradu web stranica i neograničenu propusnost:
 • Osnovni prodavač: 24,50 USD mjesečno za do 50 cPanel računa i 50 GB prostora na disku.
 • Intermediate Reseller: 49,50 USD mjesečno za do 100 cPanel računa i 100 GB prostora na disku.
 • Napredni prodavač: 74,50 USD mjesečno za do 150 cPanel računa i 500 GB prostora na disku.
 • MDDHosting nudi virtualne privatne poslužitelje (VPS). Svi slojevi uključuju cPanel upravljanje, potpuni korijenski pristup i besplatno postavljanje.
 • VZ 2G: 99,95 USD mjesečno za 100 GB prostora za pohranu, 1 TB prijenos podataka, 2 CPU jezgre i 2 GB RAM-a.
 • VZ 4G: 179,95 USD mjesečno za 200 GB prostora za pohranu, 3 TB prijenosa podataka, 4 CPU jezgre i 4 GB RAM-a.
 • VZ 6G: 249,95 USD mjesečno za 300 GB prostora za pohranu, 5 TB prijenosa podataka, 6 CPU jezgara i 6 GB RAM-a.
 • MDDHosting nudi nekoliko slojeva sigurnosti SiteLock, omogućujući klijentima da odaberu plan koji im odgovara.
 • Pronaći: 24,99 USD godišnje za skeniranje vaše web stranice zbog zlonamjernog softvera. Sadrži do 25 stranica.
 • Popraviti: 99,99 USD godišnje / ili 14,99 USD mjesečno za automatsko pronalaženje i uklanjanje zlonamjernog koda. Sadrži do 500 stranica.
 • Braniti: 299,99 USD godišnje (ili 49,99 USD mjesečno) za pronalaženje, ispravljanje i sprečavanje prijetnji ubrzanjem web stranice. Sadrži do 500 stranica.
 • MDDHosting prodaje razne SSL certifikate za dodatnu zaštitu na vašoj web lokaciji. To uključuje:
 • RapidSSL: 35,00 USD / godišnje s 256-bitnom jačinom šifriranja
 • GeoTrust QuickSSL: 125,00 USD godišnje za potpuno kvalificirano ime domene, koje nudi dinamičko zatvaranje web mjesta i neograničeno licenciranje poslužitelja.
 • GeoTrust True BusinessID s EV-om $ 179,00 / god. Certifikat pruža najveću sigurnost, dinamično zatvaranje mjesta i neograničeno licenciranje poslužitelja.
 • MDDHosting također omogućuje filtriranje neželjene pošte putem e-pošte.
 • Filtriranje e-pošte: 2,99 USD mjesečno po domeni za uslugu filtriranja neželjene pošte SpamExperts.

Javna percepcija MDDHostinga

Hodaju ljudi

Postoje mnogi koji vole MDDHosting i sve za što se zalažu.

Mnogi vole jeftinu brzinu i pouzdanost koju ste dobili od MDDHostinga. Temelji se na stabilnom sustavu s vrhunskim podatkovnim centrom, a kupci smatraju da to pokazuje produženje rada i pouzdanost. Oni dobivaju high-end sustav bez high-end cijene.

Drugi poput prilagodljive usluge i cijene putem MDDHostinga. Uz izuzetno jeftine ponude koje je moguće lako povećati, recenzenti smatraju da nikada ne plaćaju više nego što im je potrebno za web hosting. Transparentnost njihovih usluga i opreme još je jedna od citiranih prednosti MDDHosting-a.

Unatoč ovim prednostima, drugi se osjećaju kao MDDHosting mala je tvrtka koja se bori s mnogim problemima koje ima mala tvrtka. To uključuje nedostatak korisničke podrške. Neki se kupci žale da mogu potrajati danima da dobijemo odgovor kada se problem dogodi. Uz tako uske prozore za svaki prilagodljivi sloj, prelazak preko ograničenja je jednostavan, posebno za rastuća poduzeća koja mogu dovesti do pritužbi na cijene. Druge ljude smeta profesionalnost nekog tima za podršku kada se pojave problemi.

Kako se MDDHosting uspoređuje s tržištem

Žena drži dolar

U usporedbi s drugim web hosting uslugama, MDDHosting je manja tvrtka i pokazuje se na neki način.

MDDHosting nema resurse većih konkurenata. Ne nude posvećene poslužitelje i ne nude istinsku podršku 24 sata dnevno, iako obećavaju da će odgovoriti što je brže moguće putem sustava za kupnju ulaznica. Kupci će ostaviti čekanje kad im zatreba odgovor na pitanje ili se dogodi problem.

Ne postoji obuka kao što je to slučaj s drugim davateljima web hostinga, a podrška je za programe treće strane manja. O mnogim uslugama i značajkama, poput migracije web mjesta, nedostaju detalji.

No, MDDHosting zna kako se snaći u svojim uslugama. Oni su manja tvrtka, a mnogi kupci redovito znaju i surađuju s vlasnikom tvrtke. Neki kupci razgovaraju o podizanju telefona kako bi izravno razgovarali s njim.

MDDHosting nema što sakriti. Oni ljudima točno kažu koju opremu i tehnologiju nude, a čak i na svoje web mjesto uključuju slike svog objekta poslužitelja. Ponosni su koliko su transparentni kao tvrtka, i to pokazuje.

Nekoliko drugih kompanija nudi prilagodljive opcije koje imate s MDDHostingom. Ako točno znate što želite i trebate, možete biti sigurni da ćete to dobiti s MDDHostingom.

Što mislimo o MDDHostingu

Netko radi na laptopu

MDDHosting je manja tvrtka i postoje problemi koji smo vidjeli pri korištenju manjeg pružatelja usluga web hostinga u privatnom vlasništvu. Imati osobni dodir s svakom interakcijom za neke ljude je sjajan, ali kada sustav naiđe na probleme i trebaju vam resursi i podrška puno veće tvrtke, nećete ga imati s MDDHostingom.

No, ako niste zabrinuti zbog rada s manjom tvrtkom, MDDHosting pruža stabilan sustav i pozitivno iskustvo za većinu klijenata. Možda su mali, ali imaju raspoložive resurse za veći posao i tvrtke spremne za razmjenu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map