Tražite moćnog besplatnog graditelja web stranica WordPress? Isprobajte slojeve

Kada su u pitanju alati koji omogućuju ne-programerima da prilagode izgled svoje web stranice, WordPress korisnici su razmaženi zbog izbora. Na raspolaganju je bezbroj dodataka i tema koji vam omogućuju izmjenu gotovo svih aspekata vaše web stranice. Slojevi je najnoviji program WordPress web mjesta na bloku i 100% je besplatan!


Slojevi WordPressa - besplatni alat za izradu web lokacija

Od jednostavne promjene boja, fontova, logotipa i obruba, pa sve do stvaranja prilagođenih predložaka za vaše postove i stranice, pa čak i preispitivanja cjelokupnog izgleda i dizajna vaše web stranice, postoji vani alat koji vam može pomoći..

Međutim, s toliko različitih alata za izradu web stranica i stranica za izradu stranica dostupnih za WordPress, teško je znati koju odabrati. Jedna popularna opcija, koja omogućuje sjajan posao omogućavanja nekoderima da stvarno učine svoju web stranicu WordPress, slojevi, besplatna tema za graditelja iz tema Obox.

Dakle, ako tražite ili način da unesete promjene – male ili velike – na svoju web stranicu WordPress, bez dodirivanja retka koda, tada će vam ovaj vodič za izradu web stranica Slojevi pokazati što je sve moguće.

Kako vam slojevi mogu pomoći u izgradnji web lokacije koju ste oduvijek željeli

Slojevi su dostupni kao tema otvorenog koda WordPress koja se može besplatno preuzeti. Ako imate bilo kakvih nedoumica o tome koliko bi korisni alat za izradu besplatnih web stranica mogao biti, pogledajte neke od ovih demo web mjesta koja su izgrađena s Slojevima staviti svoje rezerve na odmor.

Web stranica za slojeve

Intuitivno sučelje za prilagodbu web stranica

Jedna od ključnih atrakcija slojeva jest to što je izgrađen na način WordPressa. Rezultat toga je da su njegove značajke i kontrole integriraju se neprimjetno s ostatkom vaše web stranice. Zbog toga se osjećate kao dio WordPress-a, a ne kao dodatak treće strane.

Tijekom izvođenja svog prilagođavanja i kreativnog rada, sva radnja se odvija kroz ugrađeno sučelje za prilagodbu tema u programu WordPress. Osim za uobičajenu WordPress temu, gdje biste mogli mijenjati fontove, boje pozadine i nekoliko drugih elemenata vaše web stranice, Slojevi zaista omogućuju odlazak u grad na cjelokupnom dizajnu vaše web stranice..

Prilagoditelj slojeva

Dok radite, dobivate pregled uživo vaše web stranice. To je sjajno jer cijeli proces prilagodbe dizajna i izgleda čini bržim i intuitivnijim.

Prilagođeni widgeti i blokovi sadržaja

Slojevi se drže prilično konvencionalne strukture za svoje izglede: retke koji se mogu popuniti pomoću widgeta i blokova sadržaja.

Widgeti slojeva

No, osim što možete ubaciti bilo koji widget koji je aktivan na vašoj web stranici u svoj vlastiti izgled, Slojevi uključuju i dobar izbor vlastitih widgete i blokove sadržaja.

To uključuje: podatke za kontakt i karte, klizač i popise postova. Tu je i prilagođeni widget za sadržaj koji vam omogućuje umetanje teksta, slika, stupaca, gumba i više, pravo u svoje izgled.

Kontaktni modul slojeva

Svaki modul ili widget tada ima svoj skup opcija i postavki prilagodbe. Ove kontrole olakšavaju pristup do svakog bloka sadržaja izgledajte točno onako kako želite. Napredniji korisnici također mogu kliknuti odgovarajući gumb za prikaz dotičnog CSS-a. CSS se tada može izravno uređivati ​​za još veću kontrolu.

Slojevi prilagođeni CSS

Prilagodite sve

Kroz sučelje za prilagodbu tema možete jednostavno prilagoditi gotovo sve aspekte vaše web stranice. Ovo uključuje postavke na cijeloj web lokaciji, poput logotipa i naslova web mjesta, navigacijskih izbornika, gdje se prikazuju bočne trake i koji fonti se trebaju koristiti. Slojevi uključuju i integraciju Google fontova, čime se omogućuje pristup stotinama fontova.

Slojevi bočne trake

Promjena izgleda zaglavlja i odlučivanje hoće li ga učiniti ljepljivim ili ne je tako lako kao klikanje na gumb. Područje podnožja također se može lako prilagoditi da obuhvati onoliko područja widgeta koliko vam treba.

Izvrsno za nove korisnike WordPressa

Nakon što na svojoj web stranici aktivirate temu Slojevi, prikazat će vam se brzo upoznavanje glavnih značajki graditelja, pokazujući kako možete započeti što je brže moguće. Ovo pomaže da slojevi budu odličan izbor za one koji su novost u prilagođavanju web mjesta ili WordPress-a općenito.

Slojevi početak

Kratki i precizni videozapisi i upute pomažu vam da se brzo upoznate s ključnim aspektima slojeva.

Visokokvalitetne unaprijed ugrađene predloške

Iako ste slobodni početi ispočetka i izraditi dizajne web stranica i stranica iz temelja, Slojevi uključuju izbor visokokvalitetnih unaprijed ugrađenih predložaka. Ove je predloške dobro iskoristiti, no one također jesu pogodno za prilagodbu i koji se koristi kao temelj za izradu vaše web stranice.

Predlošci slojeva

Trenutno možete odabrati sedam predložaka. To uključuje stranicu s kontaktima, odredišnu stranicu, stranicu portfelja i nekoliko različitih dizajna početnih stranica. Svaki je za vas spreman prilagoditi i dodati svoj vlastiti sadržaj.

Stilski setovi, proširenja i teme za djecu

Predlošci slojeva

Kao i sve značajke koje dolaze sa slojevima izvan okvira, postoji niz dostupni su premium dodaci. Oni uglavnom dolaze u obliku stilske skitnice, dječje teme, i ekstenzije.

Podređene teme su unaprijed izgrađene predloške ili teme koje olakšavaju brzo primjenu novog dizajna na web mjesto koje pokreće slojeve. Tada možete prilagoditi dječju temu koristeći funkciju Slojeva.

Tema slojeva djeteta

Sitovi setovi s druge strane su kolekcija postavki za oblikovanje i izgleda, zajedno s demo sadržajem. Ove setove stila možete preuzeti i zatim primijeniti na vašu web lokaciju.

Korisnici slojeva mogu kreirati vlastite stilove ili skinove, a zatim ih distribuirati za uporabu na drugim web lokacijama koje pokreću Slojeve. To ne samo da možete koristiti setove stilova koji su stvorili drugi dizajneri, već možete upotrijebiti i ovu značajku za jednostavno ponovno korištenje vlastitih kreacija na drugim web lokacijama na kojima radite.

Proširenja za Slojeve omogućuju vam umetanje više sadržaja u vaše izgleda. Neki primjeri tipa ekstenzija koji su dostupni uključuju tablice s cijenama, grafikone i grafikone, sadržaj e-trgovine, klizače i još mnogo toga.

Iako su ti dodaci premium nadogradnje, Slojevi su i dalje savršeno funkcionalni bez njih. Međutim, ako želite uštedjeti vrijeme ili dodati novu značajku na svoju web stranicu, to možete učiniti prema vlastitim uvjetima.

Mobilni – prvi prilagodljivi dizajn

Web lokacija koju gradite s Slojevima bit će potpuno prilagođena mobilnim uređajima. Bez obzira na koji uređaj posjetitelji pristupaju vašoj web lokaciji, oni ne bi trebali imati problema s gledanjem vašeg sadržaja. Slojevi su bili stvorio prvo mobilni, prije nego što se proširi na veće zaslone tableta, prijenosnika i radne površine.

Slojevi pokretni

S Google-om sada ocjenjuju web lokacije prema tome koliko su prilagođene mobilnim uređajima i prilikom odlučivanja o tome kako ih rangirati na stranicama rezultata pretraživača nikada nije bilo važnije osigurati da vaša web lokacija u potpunosti odgovara.

Slojevi WordPressa: završne misli

Istina je da slojevi možda nemaju toliko značajki ili postavki kao najsavremeniji alati za izradu premium stranica za WordPress. Međutim, to je bolje od velike konkurencije – čak i plaćene opcije – i svakome je vrlo lako ili prilagoditi uključene predloške ili stvoriti vlastiti dizajn web stranice ispočetka.

Korisničko sučelje, u kombinaciji s impresivnom količinom kontrole koju dobivate nad mnogim vizualnim aspektima vaše web stranice, surađujemo na izradi Slojevi vrlo preporučeni alat za izradu web stranica WordPress, za što se također dogodi da bude slobodna.

Pokušajte sada s slojevima

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map