A2 hosting recenzije – najbrži i jedinstveni među ostalim

Dobavljač web hostinga A2 hosting obećava brzi web hosting – do 20 puta brži od ostalih tvrtki.


To je podebljano potraživanje, a brzina web lokacije je kritična za tvrtke koje posluju na webu. Velika brzina web stranice poboljšati će vaš SEO rang, smanjiti stopu napuštanja početne stranice, povećati stopu pretvorbe i uskladiti vaše kupce. 20x veća brzina stranice odvažna je tvrdnja. Idemo kopati malo dublje u tome.

A2 hosting započeo je 2002. godine CEO Bryan Muthig. Bio je UNIX administrator sustava koji je pokrenuo tvrtku izvorno poznatu kao Iniquinet u Ann Arboru u Michiganu. Pozadina u UNIX-u još uvijek pokazuje snažne alate za programere i usredotočenost na tehnologiju u tvrtki.

Uz toliko mnogo mogućnosti za tvrtke koje traže davatelje web hosting usluga, pronalaženje prave tvrtke može biti teško. Bez obzira na vaše potrebe, sve se svodi na značajke, podršku i vrijednost.

S fokusom na tehnologiju i brzinu, A2 hosting dolazi s bogatstvom značajki i mogućnosti. Zaronit ćemo u onome što tvrtku čini jedinstvenom na tržištu i pogledati što drugi ljudi kažu o njoj. Nadamo se da ćemo vam s ovim recenzijama A2 hostinga pružiti ono što vam je potrebno za donošenje informirane odluke.

Pogledajmo što A2 hosting može ponuditi.

Što A2 hosting čini jedinstvenim?

Fokus A2 hosting usluga je u fokusu tehnologije i brzine, a to pokazuje. Čak i sa planovima niže razine, A2 hosting nudi bogatstvo značajki i funkcionalnosti. Najveće brzine i najimpresivnija tehnologija dostupna je samo uz skuplje planove.

Pogledajmo neke značajke koje se nude u ovim recenzijama A2 hostinga.

1. Neograničena propusnost i pohrana s A2 hostingom

A2 web mjesto

Uz neograničenu propusnost i pohranu putem A2 hostinga, čak i za korisnike koji koriste zajednički hosting, nećete morati brinuti o puzanju prema ili premašenju proizvoljnih mjesečnih ograničenja. To vam daje duševni mir i zajamčenu cijenu čak i tijekom napornih mjeseci za vašu stranicu.

Imajte na umu, A2 hosting će nadzirati upotrebu kako bi se osigurali optimalni performanse. Oni će kontaktirati kupce s prekomjernom uporabom web mjesta ako je potrebno. Prekomjerna upotreba utjecati će na brzinu za ostale kupce koji koriste web mjesto. Većinu puta to nije problem, ali mogu od vas zatražiti da nadogradite ako se problemi nastave.

2. A2 hosting recenzije – besplatna migracija i postavljanje web stranica

Web hosting web mjesto

A2 hosting nudi besplatnu migraciju web stranica sa svog starog pružatelja usluga web hostinga na A2 hosting. Da biste saznali više, morat ćete kontaktirati GuruCrew (korisničku podršku A2 hostinga) i možda će vam biti potrebno trošak ovisno o detaljima migracije.

A2 hosting također nudi brojne alate za izradu web stranica za dizajnere i programere. To uključuje interni A2 Builder web mjesta. A2 Web Builder sadrži predloške, uređivač teksta, kontaktne obrasce i prilagodljive slike.

Ostali alati za izradu web stranica koje nudi A2 uključuju RapidWeaver, Sandvox, Microweber, BoldGrid, Dreamweaver, Bluefish, Freeway, Live Composer, Kopage i još mnogo toga. Napominjemo da se za alate za web dizajn nudi A2 hosting.

3. Sigurnosne kopije web mjesta

Sigurnosne kopije web mjesta

A2 hosting nudi besplatne sigurnosne kopije s Dropmysite, uslugom sigurnosnog kopiranja na temelju oblaka. Korisnici Swift i Turbo, gornji slojevi A2 hostinga, imaju pristup usluzi vraćanja putem cPanela, grafičkog sučelja za kontrolu njihove web stranice. Ovo je izvrsna opcija za trenutke kada slučajno izbrišete datoteku ili morate obnoviti web mjesto.

4. Instalacija aplikacije s A2 hostingom

Instalacija aplikacije s A2 hostingom

A2 hosting olakšava učitavanje aplikacija i widgeta na vašoj web lokaciji s više alata, a svi su dostupni s kontrolom cPanel. To uključuje alate poput Softaculous, alata za učitavanje aplikacije u 1 kliku, Easy Setup Google Apps i Cloudflare, alata za isporuku sadržaja.

5. Alat za razvojne programere s A2 hostingom

A2 Hosting podržava brojne alate za razvojne programere i administratorima sustava i programerima olakšava prilagodbu web mjesta njihovim potrebama. To uključuje MySQL baze podataka, unaprijed instalirane phpMyAdmin i phpPgAdmin, Ruby, Perl, Python, Apache 2.2 i više.

6. Sigurnost web mjesta

Sigurnost web mjesta

A2 hosting nudi poboljšanu sigurnost web mjesta putem njihove stalne sigurnosne inicijative. To započinje HackScan zaštitom od zlonamjernog softvera s programima 24/7 za zaštitu web lokacije. Većina pružatelja web hosting usluga nudi samo dnevno skeniranje web lokacije zbog zlonamjernog softvera.

Pored HackScana, A2 hosting koristi uslugu Patchman za izoliranje i karantensku zaražene datoteke. Patchman također nadgleda vaše aplikacije kako bi osigurao da su najnovije verzije i sigurnosne značajke. Sustav će vas obavijestiti o svim slabostima u vašim aplikacijama.

7. Ostale značajke

WordPress

A2 tvrdi da nudi 20x veću brzinu od usporedivih web hosting tvrtki. Oni imaju nekoliko alata i značajki za povećanje brzine web lokacija koje su domaćini.

Prvo je opcija Turbo Server koja nude. S Turbo poslužiteljem A2 hosting osigurava manje korisnika na svakom poslužitelju. Svi poslužitelji optimizirani su koristeći APC / OPcache i Turbo Cache, koji koriste manje CPU-a i memorije za postizanje istih rezultata kao i Apache poslužitelj. A2 hosting za poslužitelje koristi samo SSD (SSD) uređaje, dodatno povećavajući brzinu.

Napokon, A2 hosting će optimizirati web mjesto za korisnike s najvišim slojem, što omogućava bržim učitavanjima. U vrijeme najvećeg prometa, A2 će udvostručiti jezgre CPU-a i dodati RAM-u za web mjesta do daljnjeg povećanja.

Znači li to 20x veća brzina? Ne svaki put, ali drastično će povećati prosječno vrijeme učitavanja vaše web lokacije.

Cijene za A2 hosting

Postoje tri razine s zajedničkim hostingom A2 Hosting. Svi slojevi dolaze s osnovnim uslugama i značajkama, ali s višim slojevima imate pristup većim brzinama i većoj tehnologiji.

A2 hosting također nudi različite cijene za servere temeljene na Linuxu i Windows-u. Ovdje smo uključili cijenu za obojicu.

 • Lite: 9,99 USD mjesečno (7,99 USD mjesečno za Linux) za jednu web stranicu, 5 baza podataka i 25 poruka e-pošte. Dolazi s neograničenim prostorom za pohranu i širinom pojasa.

 • Brz: 11,99 USD mjesečno (9,99 USD mjesečno za Linux) za neograničene web stranice, neograničen prostor na disku i neograničenu e-poštu. Swift također nudi dodatne jezgre (2 pri 2.1 ghz) i fizičku memoriju (1 GB), plus automatsko sigurnosno kopiranje i obnavljanje web mjesta.

 • Turbo: 21,99 USD mjesečno (18,99 USD mjesečno za Linux) za neograničene web stranice, neograničen prostor na disku i neograničenu e-poštu. Turbo nudi dodatne jezgre (2 pri 2,1 Ghz) i fizičku memoriju (2 GB), plus automatsko sigurnosno kopiranje i obnavljanje. Turbo povećava brzinu weba kako bi se osigurao optimalan učinak stranice.

A2 hosting recenzije

Za web stranice koje zahtijevaju više performansi i snage, A2 hosting nudi razne posvećene poslužitelje. Niže navedeni planovi su za servere temeljene na Linuxu.

 • Semi namjenski poslužitelj: 18,99 USD mjesečno s neograničenim prostorom za pohranu i širinom pojasa. Uz manje zahtjeve za poslužiteljem, ova opcija omogućuje do 20x veće brzine od opcija zajedničkog hostinga.

 • Neupravljani Flex Server: 119,99 USD mjesečno s 2×500 GB pohrane, 10 TB propusnosti, 8 GB RAM-a i 2 jezgre. Ova je opcija namijenjena programerima ili administratorima sustava koji ugodno rade s naredbenim retkom poslužitelja i pružaju korijenski pristup sustavu.

 • Upravljani Flex Server: 169,99 USD mjesečno s 2×500 GB pohrane, 10 TB propusnosti, 8 GB RAM-a i 2 jezgre. Ova opcija pruža namjenski poslužitelj i zadatke hostinga kojima upravlja A2 hosting.

 • Core Flex Server: 169,99 USD mjesečno s 2×500 GB pohrane, 10 TB propusnosti, 8 GB RAM-a i 2 jezgre. Ova je opcija namijenjena tvrtkama koje žele upravljano rješenje posvećenog poslužitelja, ali također žele korijenski pristup sustavu.

Za web stranice koje zahtijevaju više performansi i snage, A2 hosting nudi razne posvećene poslužitelje. Svi planovi uključuju cPanel i besplatni SSL. Niže navedeni planovi su za servere temeljene na sustavu Windows.

 • Snaga +: $ 54.99 / mjesečno. Sadrži 75 GB prostora za pohranu, 4 GB RAM-a, 2 TB propusnosti i 4 CPU-a.

 • Prestige +: $ 74,99 / mjesečno. Sadrži 100 GB prostora za pohranu, 6 GB RAM-a, 3 TB propusnosti i 6 CPU-a.

 • Vrhunac +: $ 104,99 / mjesečno. Sadrži 150 GB prostora za pohranu, 8 GB RAM-a, 4 TB propusnosti i 8 vCPU-a.

 • A2 hosting nudi kupcima tri proizvoda virtualnog privatnog poslužitelja (VPS).
 • Neupravljani VPS: 5,00 USD mjesečno, a uključuje 20 GB prostora za pohranu, 2 TB prijenosa, 512 MB RAM-a i 1 jezgru. Ovaj je proizvod namijenjen programeru ili administratoru sustava koji traži prilagodljivu VPS instalaciju sa barebonesima.
 • Upravljani VPS: 32,99 USD mjesečno, a uključuje 75 GB prostora za pohranu, 2 TB prijenosa, 4 GB RAM-a i 4 vCPU-a, kao i kontrolu cPanela i upravljanje Hostguard-om. Ovo je izgrađeno na web hosting platformi, ali s mogućnošću VPS-a.
 • VPS jezgra: 32,99 USD mjesečno, a uključuje 75 GB prostora za pohranu, 2 TB prijenosa, 4 GB RAM-a i 4 vCPU-a, kao i kontrolu cPanela i upravljanje Hostguard-om. Također nudi korijenski pristup, pružajući prilagodljive opcije dostupne na Upravljaču VPS s platformom Upravljani VPS.
 • A2Hosting uključuje nekoliko razina cijena preprodavača. Prodavači će A2Hosting ugostiti web lokaciju koja je prodana drugom kupcu putem distributera. Svi računi preprodavača uključuju cPanel. Ovdje smo uključili i Linux i Windows cijene.
 • Bronca: 21,99 USD mjesečno (19,99 USD mjesečno za Linux) za 30 GB prostora za pohranu, 40 računa e-pošte i 400 GB propusne širine mjesečno.
 • Srebro: 29,99 USD mjesečno (27,99 USD mjesečno za Linux) za 75 GB prostora za pohranu, 60 računa e-pošte i 600 GB propusnosti mjesečno.
 • Zlato: 38,99 USD mjesečno (36,99 USD mjesečno za Linux) za 150 GB prostora za pohranu, 80 računa e-pošte i 1 TB propusnosti mjesečno.
 • Platina: 63,99 USD mjesečno (61,99 USD mjesečno za Linux) za 200 GB mjesta za pohranu podataka, 100 računa e-pošte i 2 TB propusnosti mjesečno.
 • Uz ove standardne usluge, A2 hosting nudi i proizvode za dodavanje uz naknadu. To uključuje SiteBuilder hosting za web dizajnere i programere koji žele izgraditi vlastitu stranicu, optimizaciju za brže vrijeme učitavanja HTML-a i namjensku IP adresu.
 • Svi slojevi A2Hosting proizvoda uključuju popuste na godišnju kupnju.

Javna percepcija A2 hostinga

Za većinu kupaca i recenzenata, impresivna tehnologija, značajke, web hosting paketi i fokus na brzinu i performanse pomažu A2 hostingu da se istakne iz mnoštva. A2 hosting recenzije su izuzetno pozitivne.

Mnogi recenzenti ukazuju na bogatstvo optimiziranih opcija za vaše web mjesto s A2 hostingom, posebno za programere i administratore sustava. Izbori i značajke A2 hostinga su san za sve koji žele raditi i izgraditi web stranicu. Dobivate vrhunsku tehnologiju s naglaskom na ono što će trebati programeru.

Značajke su lijepe, ali je li to stvarno tako brzo? Većina kupaca hvali se brzinom opterećenja i pouzdanošću A2 hostinga.

Jedino područje na kojem kritičari i javnost kritiziraju A2 hosting jest njihova usredotočenost na Linux. Postoje neke značajke (i niže cijene) dostupne samo Linux korisnicima. Ovo je manja kritika, s obzirom na to da A2 hosting uživa A + ocjenu od BBB.

A2 hosting recenzije – kako se uspoređuje s ostatkom tržišta

Muškarac i žena razmišljaju

Platit ćete premijsku cijenu za A2 hosting, ali za troškove ćete imati pristup premium web hosting usluzi. To je jedan od najbržih i najpouzdanijih pružatelja usluga web hostinga na tržištu.

Je li to najbrže? Možda i nije, ali značajno je brži od prosjeka prema najnovijim testovima drugih recenzenata.

Korisnička podrška je također jačina A2 hostinga. Ako vam treba podrška, GuruCrew je dostupan 24/7/365 putem telefona, chata, e-pošte ili sustava izdavanja karata. Predstavnici službe za podršku su vrlo upućeni i mogu brzo i lako odgovoriti na većinu pitanja. Kada postoji problem na koji ne mogu odgovoriti, obično vas može poslati nekome ko može pomoći.

Plaćate premium cijenu za A2 hosting, ali s njim dolazi i premium usluga.

Što mislimo o A2 hostingu

Čovjek pokazuje prstom

A2 hosting usredotočen je na vrhunskog kupca za hosting web stranica. Programeri, administratori sustava ili tvrtke koje se oslanjaju na brzinu i performanse svoje web stranice naći će gotovo sve što im treba uz A2 hosting.

Za ostale, cijena može biti problem. Dobivate puno mogućnosti, funkcionalnosti i tehnologije za taj novac. Pitanje je – koliko ćete koristiti? Postoji li povrat na visoku brzinu na vašoj web stranici ili će ostale opcije visoke i niske cijene jednako dobro funkcionirati?

Ako vam treba ta brzina i tehnologija, onda je A2 hosting savršen izbor. Ako ne, drugi davatelji mogu vam dostaviti ono što vam treba za manje novca.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map