Top 7 ASP.NET Hosting Sites – Ultimate Vodič za početnike

Želite li izrađivati ​​vlastite dinamične web stranice, za razliku od upotrebe sučelja za povlačenje i ispuštanje treće strane za koje čak i nisu potrebne vještine kodiranja? Razvijate li web-aplikacije i usluge?


Ako je to slučaj, mogli biste biti jedan od mnogih ASP.NET korisnika koji trebaju pronaći pravog davatelja web hostinga.

ASP.NET je open-source okvir na strani poslužitelja koji je razvio Microsoft i izvorno objavljen 2002. ASP.NET, za razliku od ASP, nije programski jezik. Međutim, on podržava programske jezike poput Visual Basic i C #.

Umjesto toga, ASP.NET-ov objektno orijentirani pristup i predmemoriranje na strani poslužitelja omogućuju vam da ubrzate razvojni proces korištenjem manje koda. Od 2018. godine, 13% svih web stranica koristite ASP.NET iako to kada gledamo samo prvih milijun web stranica na svijetu.

Ako koristite ASP.NET, bez obzira na to, želite da vaše web stranice i aplikacije rade brzo i učinkovito. To znači da vam je potreban i najbolji ASP.NET domaćin za vaše web mjesto da biste maksimalno povećali te napore.

Kako odabiremo ocjene

5 zvjezdica

Gledajte, razumijemo: cijena je presudna kada je u pitanju odabir ASP.NET hosting usluge.

Ali to nije jedino razmatranje.

Uz to, naše se ocjene temelje na drugim čimbenicima koji mogu podjednako utjecati na vaš izbor: značajkama, mrežnoj bazi znanja i korisničkoj podršci. Samo ćete gledati veliku sliku – a ne samo jedan njen dio – moći ćete donijeti ispravnu odluku.

To je posebno ključno jer gotovo svi pružatelji usluga nude značajne popuste za godišnje kupnje usluga, ali nikad ne želite kupce sažaljeti nekoliko tjedana nakon što se odlučite za što se ispostavi da nije najbolji za vaše potrebe..

Značajke:

 • Koje su mogućnosti ASP.NET hostinga??
 • Što se tiče skladištenje i širinu pojasa?

Internetska baza podataka:

 • Koji su resursi dostupni na mreži?
 • Pitanja i odgovori?
 • Vodiči? Video?

Služba za korisnike:

 • Kad vam je potrebna pomoć, koja je pomoć dostupna?

Top 7 ASP.NET Hosting Sites

Kretanje po tehničkim zviždaljkama među ASP.NET hosting stranicama može biti zastrašujuće. Dakle, pogledajte dolje prikazane sličice da biste saznali osnovne činjenice o svakom od tih pružatelja usluga.

1. A2 hosting

A2 hosting

Izvorno nazvan Iniquinet, A2 hosting osnovao je 2001. godine Bryan Muthig kao hobi.

Kao privatno poduzeće, teško je odrediti njegove financijske podatke i broj korisnika. Nedavne procjene, međutim, svoj godišnji prihod iznose 27 milijuna dolara. A2 Hosting-ove najveće prodajne točke su SwiftServer platforma i Turbo poslužitelji za izuzetno brza učitavanja stranica..

Svi planovi uključuju neograničeno spremanje i prijenos podataka plus besplatne certifikate sloja sigurnih utičnica (SSL) za sigurnosne i solid-state pogone (SSD-ove).

Uz to, korisnici će koristiti upravljačku ploču Plesk Onyx 17.8. PayPal račune trgovaca može se lako integrirati, a tu je i automatski instalacijski program jednim klikom za WordPress, Joomla i Drupal.

Namjenske IP adrese dostupne su svim planovima za manje od 2 USD mjesečno. A2 hosting ima 99,9-postotno jamstvo za produženje rada, uz korisničku podršku 24 sata dnevno i niz najčešćih pitanja o različitim temama.

Trošak: 4,90 USD mjesečno (lite plan s 1 domenom, 5 poddomena i 25 adresa e-pošte) do 10,78 USD mjesečno (turbo plan s neograničenim domenama, poddomenama i adresama e-pošte)

Ocjena:

2. Hostgator

Hostgator

Hostgator Korisnici variraju od pojedinaca s jedne web stranice pa sve do Fortune 500 tvrtki.

Svaki HostGator plan uključuje besplatni prijenos web stranica, prijenos skripte i MySQL prijenos. Upravljačka ploča Plesk omogućuje jednostavan pristup statistikama web stranica, mapa zaštićenih lozinkom i web-datotekarskog upravitelja. Pored toga, postoji tjedno sigurnosno kopiranje podataka izvan web mjesta, a možete imati i neograničeno automatsko slanje poruka i pseudonime e-pošte.

Nakon akvizicije EIG, HostGator je imao nekoliko višednevnih prekida rada u 2013. godini, ali od tada se njegovo produženje rada neprestano približava 100% i ima relativno brzo učitavanje stranica.

Postoji 24-satna podrška telefonom, chatom i ulaznicama za pomoć, ali neki su recenzenti primijetili da se vrijeme za rješavanje problema povećava od kada je EIG preuzeo vlast. Postoji obimna kolekcija najčešćih pitanja za one koji vole shvatiti stvari sami.

Želite saznati više o HostGatoru? Provjeri za dodatne informacije kao i kupon za popust.

Trošak: 4,72 USD mjesečno (osobni plan s jednom domenom plus neograničeno spremanje i propusnost) do 14,36 USD mjesečno (poslovni plan s pet domena, neograničeno spremanje i propusnost te besplatni namjenski IP).

Ocjena:

3. 1&1

1 1

1&1 osnovana je 1988. godine, a njeni su proizvodi dostupni u Europi i Sjevernoj Americi. Jedan je od najvećih pružatelja usluga web hostinga s više od 13 milijuna korisničkih ugovora, 70.000 poslužitelja, 7.000 zaposlenika i podatkovnih centara u Europi i Kansasu.

Pojedinačni korisnici kao i mala i velika poduzeća čine svoju korisničku bazu za hosting, registraciju domena i eCommerce rješenja.

1&Planovi hostinga za 1 su po konkurentnim cijenama, pa čak i opcija niže klase dolazi sa značajkama kao što su besplatna domena, neograničena propusnost i pohrana, pet MSSQL baza podataka za 2017. i SSL certifikati.

Top-end plan omogućuje vam da imate do 25 baza podataka, zaštitu web mjesta Locklock Basic i zaštitu od zlonamjernog softvera i mreže za dostavu sadržaja (CDN-ove) podržane Railgunom kako bi se osigurala maksimalna brzina između poslužitelja i mreže. 1&1 također ima neovisno provjerenu brzinu punjenja cijele stranice koja je brža od GoDaddy ili HostGator.

Zajamčeno je da vrijeme prestanka rada iznosi 99,9%. Služba za korisnike dostupna je 24 sata dnevno 7 putem telefona i chata, a postoji i odgovarajući centar za pomoć s najčešćim pitanjima.

Trošak: 7,99 USD mjesečno (100 računa e-pošte) do 14,99 USD mjesečno (neograničeni računi e-pošte)

Ocjena:

4. GoDaddy

GoDaddy

osnovana kao Jomax Technologies 1997. godine i smatra se da je najveća svjetska web hosting usluga koja se temelji na tržišnom udjelu.

U 2017. godini imao je preko 17 milijuna kupaca širom svijeta i 6000 zaposlenika. GoDaddy vjerojatno je i najpoznatija usluga web hostinga zahvaljujući svojim racy televizijskim oglasima tijekom godina, posebno onima koji su emitirani tijekom godišnje nogometne utakmice Super Bowl.

Mnogobrojne nagrade za korisničku podršku uključuju osmu šestu godinu zaredom nagradu Stevie za 2017. godinu za izvanrednu korisničku uslugu.

Najjednostavniji plan GoDaddyja podržava jednu web stranicu sa 100 giga prostora za pohranu i neograničenom propusnošću.

Uz to, dobit ćete besplatnu domenu uz kupnju godišnjeg plana. (Svi planovi uključuju instalaciju WordPressa, Joomle i Drupala jednim klikom. Ovo je pogodno za osnovno mjesto jer ćete imati pristup Microsoft Office 365 Business Email godini na godinu, zajedno s jednom MSSQL bazom podataka (200 megs) i 10 MySQL baze podataka (svaka 1 gig).

Vrhunski plan, dobar za više web mjesta s velikim prometom, pruža neograničene web stranice, pohranu, FTP korisnike i MySQL i MSSQL baze podataka. Dobivate i besplatno ime domene, kao i SSL certifikat. Premium sustav naziva domena (DNS) također omogućava pouzdaniji, sigurniji i brži pristup web lokacijama.

Jedna ključna stvar koju treba napomenuti je da planovi za dijeljenje hostinga GoDaddy-a podržavaju ASP.NET, od listopada 2017. ti planovi više ne uključuju noviju ASP.NET Core aplikaciju. Ako imate ASP.NET Core, za upotrebu GoDaddy trebat će vam plan namjenskog poslužitelja koji je znatno skuplji od opcija zajedničkog hostinga.

Želite znati više o GoDaddyju? Pogledajte ovo što uključuje i kupon za popust.

Trošak: 7,99 USD mjesečno (ekonomski plan) do 16,99 USD mjesečno (krajnji plan

Ocjena:

5. InterServer

InterServer

Danas tvrtka posjeduje dva datacentra u Secaucusu, New Jersey, i jedan u Los Angelesu, Kalifornija, i pruža usluge poput cloud virtualnih poslužitelja (VPS), kolokacije, namjenskih i brzih poslužitelja i virtualnog hostinga.

Kao i HostGator, njegova baza klijenata uključuje i pojedinačne korisnike i tvrtke Fortune 500.

InterServer nudi jednu mogućnost ASP.NET hostinga koja uključuje neograničen prijenos podataka, pohranu, SSL certifikate, FTP račune i račune e-pošte. Pored toga, tu je i upravljačka ploča Plesk, Raid-10 za pohranu i tjedno sigurnosno kopiranje podataka. Korisnici su ograničeni na 25 web stranica / domena iako su dopuštene neograničene poddomene.

Također podržava preko 100 aplikacija u oblaku s instalacijom jednim klikom za WordPress, CubeCart, Magento i nekoliko drugih. InterServer jamči 99,9% produženog vremena, a na raspolaganju je opsežna kolekcija tutoriala, kao i 24/7 podrška putem telefona uživo.

Trošak: 5 USD mjesečno

Ocjena:

6. Tekućina

Tekuća mreža

Osnovan 1997. godine, Liquid Web već dvadeset godina pruža cjelovita rješenja za web hosting.

Trenutni godišnji prihod premašuje 100 milijuna dolara i ima preko 30.000 kupaca u 130 zemalja, 500.000 podržanih web lokacija i 5 globalnih podatkovnih centara. Jedno od područja naglaska je korisnička usluga, jer obećava da će „najkorisniji ljudi živjeti“ biti na raspolaganju za podršku 24 sata dnevno.

Tekući web daleko je najskuplja opcija na ovom popisu jer koristi samo namjenske poslužitelje, pa ćete htjeti detaljno pogledati njegove značajke kako biste bili sigurni da vam cijena vrijedi. U donjem kraju je dvo-giga Storm SSD poslužitelja s opcijom korištenja besplatnog Windows 64-bitnog Windows 64-bitnog poslužitelja s mrežnom, hardverskom i virtualizacijskom slojevima..

Ili, za dodatnih 10 USD mjesečno, tu je Windows 64-bitni poslužitelj s potpunim upravljanjem s upravljačkom pločom Plesk. Do pet terabajta mjesečnog prijenosa podataka je besplatno, a svi poslužitelji dolaze s jednim javnim IP adresa uz mogućnost dodavanja do još sedam za dolar. Također obećava 100% produženje rada.

Tekući web ima opsežnu bazu znanja sa stotinama tutorijala, zajedno s podrškom za telefon i chat. Uz to, svi tehničari za podršku imaju više od 300 sati obuke, a možete razgovarati sa stručnjacima koji imaju certifikate za Windows, Red Hat Linux i Cisco.

Trošak: 110 dolara mjesečno i više, temeljeno na dodacima za proizvode i usluge

Ocjena:

7. Registrirajte se

Registar

Horman Interactive Corporation 1994. godine, Register.com izvorno je proizveo softver za izgradnju web stranica prije nego što je također prešao na web hosting i domena registracija.

Tvrtka, koju je Web.com kupio 2010. godine, sa sjedištem je u New Yorku, s dodatnim uredima u Londonu, Baltimoreu i Halifaxu u Kanadi. Njegova osnovna djelatnost usmjerena je na zadovoljavanje potreba poduzetnika i vlasnika malih poduzeća. Trenutno Register.com upravlja s preko 2,5 milijuna domena, a WebHostDirectory.org je prepoznat kao najbolji registrator domena u 2012. godini.

Svi planovi dolaze s neograničenim prijenosom podataka, jednom besplatnom domenom, 100 pokazivača domena, jednim automatskim odziva na adresu e-pošte i AWStatsima za web analitiku. Na kraju, korisnici mogu imati 300 giga prostora za pohranu, 25 FTP računa i 25 MySQL 300 gig baza podataka. Plan vrhunskog skladišta sadrži neograničeno pohranu, FTP račune i MySQL baze podataka s onoliko dodatnog prostora za pohranu da ih posjedujete koliko vam treba.

Postoji jamstvo za produženje rada, a web stranica Register.com nudi brojne vodiče i često postavljana pitanja. Pored toga, postoje besplatni brojevi za korisničku uslugu. Također možete podnijeti zahtjev za zakazivanje povratnog poziva od osoblja za podršku po vašem izboru.

Trošak: 5,95 USD mjesečno (osnovni hosting plan) do 9,95 USD mjesečno (premium hosting)

Ocjena:

Što trebate učiniti?

Čovjek razmišlja

Kao i svaki put kada ocjenjujete proizvod ili uslugu, morate prvo odrediti jedno ključno: što trebate učiniti?

Ako već poznajete ASP.NET, imate prednost ispred nekoga bez vještina kodiranja kome treba sučelje povuci i ispusti dizajn web stranice.

Međutim, uz mnoštvo dostupnih opcija hostinga ASP.NET ne želite platiti za ono što nećete koristiti, poput nepotrebne pohrane, propusne širine ili adrese e-pošte, a želite biti sigurni da imate ono što trebate.

To se, na kraju, također svodi na skalabilnost, jer uvijek trebate planirati za budućnost.

Tamo gdje ste danas, najvjerojatnije ne tamo gdje želite (ili očekujete) da budete šest mjeseci ili godinu dana nizbrdo. Koliko god ne želite preplatiti za uslugu, također ne želite biti prisiljeni premjestiti jedan ili više ASP.NET projekata na novi usluga hostinga jer ste odjednom prerasli ono što nudi vaš trenutni pružatelj usluga.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map