Quina és la millor opció per als serveis d’allotjament web?

Quan es tracta de solucions web, és diferent per amfitrions. Les necessitats de la vostra organització o ús privat determinaran el vostre òptim mètode d’allotjament.


Servidors compartits funcionen bé en la majoria dels casos i són bastant assequibles. Els servidors dedicats són els més cars i difícils de treballar, però també són els més ràpids i segurs. Els servidors de núvols són una raça única, amb capacitats versàtils i costos eficients, però al preu de possibles preocupacions de seguretat.

Quina és l’opció millor? Allotjament compartit, dedicat o al núvol? S’ha explicat l’allotjament compartit

Logotip d'allotjament compartit

L’allotjament compartit és el mètode més utilitzat web Hosting. Això no només perquè és el mètode més assequible, sinó també perquè compleix les necessitats bàsiques d’allotjament web.

S’eliminen totes les complexitats de la creació. L’empresa d’allotjament té cura de tot per a vosaltres. Tenint en compte que la majoria de les persones no tenen experiència en aquest àmbit i encara menys coneixen idiomes de codificació web com HTML i CSS, no és difícil veure per què molts consideren preferible aquesta opció. Però no és per a tothom.

Si sou una gran empresa, per exemple, l’allotjament compartit probablement no és la vostra millor opció. El vostre lloc es troba al mateix servidor que molts altres llocs, cosa que podria provocar alentiments (que, al seu torn, podrien fer mal a les vostres relacions amb els clients o fins i tot reduir les vendes). No podreu controlar el servidor ni el seu rendiment.

La resposta de la persona mitjana a la pregunta, “quina és la millor opció? Allotjament compartit, dedicat o al núvol? ” Sovint és d’allotjament compartit.

Tanmateix, aquells que vulguin posseir els seus servidors triaran allotjament dedicat.

Quina és l’opció millor? Allotjament compartit, dedicat o al núvol? S’ha explicat l’hosting dedicat

Logotip de l’allotjament dedicat

Amb hosting dedicat, els vostres servidors d’allotjament web i tot el seu contingut ara us pertanyen. Els recursos que contenen no es comparteixen amb ningú; aquesta és una festa virtual privada i ningú no té una invitació tret que decidiu donar-los una.

Els dos principals avantatges d’aquest tipus d’allotjament són:

 • Augment del rendiment a causa d’una càrrega més lleugera a CPU i memòria i
 • Tenint el control complet del vostre servidor.

Per descomptat, amb un gran poder és una gran responsabilitat.

Com a amfitrió dedicat, no hi ha cap servei d’assistència al consumidor per trucar. Això vol dir que necessiteu un amic techie de confiança que sàpiga tot sobre servidors web. En cas contrari, haureu de considerar la contractació d’un professional informàtic extern, que òbviament afegirà als vostres costos.

L’allotjament dedicat també sol ser l’opció més cara. Si bé pot ser inferior als 100 dòlars al mes, també pot apropar-se a 1.000 dòlars al mes.

Quina és l’opció millor? Allotjament compartit, dedicat o al núvol? S’ha explicat l’allotjament del núvol

Logotip de Cloud Hosting

Aquí és on les coses resulten interessants. El servei d’allotjament en núvol existeix en una dimensió diferent: es troba en una lliga pròpia.

A diferència d’altres opcions d’allotjament, els servidors basats en núvols no són realment servidors en el sentit tradicional. No hi ha maquinari. El núvol és 100% virtual.

El cloud hosting és una nova i innovadora solució d’allotjament. Ofereix molta flexibilitat i es pot utilitzar per escalar, de manera que pot estalviar diners a llarg termini. Si el vostre servei d’allotjament canvia freqüentment, podríeu beneficiar-vos del pagament d’acord amb la quantitat d’ample de banda que utilitzeu en un moment donat.

Si la seguretat és una prioritat màxima, però potser voldreu evitar aquesta opció. Mentre allotjament de núvols ha estat molt debatut, tendeix a tenir més vulnerabilitats que els mètodes tradicionals.

Resposta a la pregunta: Quina és l’opció millor? Hosting compartit, dedicat o al núvol?

Hosting compartit, dedicat o al núvol

Com haureu notat, no hi ha cap resposta clara a la pregunta: “Quina és l’opció Millor? Allotjament compartit, dedicat o al núvol? “

Depèn de les vostres necessitats i preferències. Per trobar la vostra resposta a aquesta pregunta, el millor és abans fer algunes altres preguntes, com ara:

 • Quines són les vostres necessitats de hosting?
 • Quin control voleu dels vostres servidors?
 • Quin nivell de responsabilitat estàs disposat a gestionar i tens l’experiència tècnica per mantenir el teu propi servidor?
 • Com de sensibles són les dades que allotgeu? La ciberseguretat és de la màxima importància o és només una reflexió posterior?

L’allotjament compartit soluciona els problemes que té la persona comuna per afrontar els mals de cap associats al manteniment d’un servidor i configurar-lo de manera independent. També és assequible, per la qual cosa és una bona elecció en moltes situacions.

Si teniu informació altament sensible, necessiteu tenir un control absolut en tot moment, l’allotjament dedicat és realment l’única opció. En la majoria de les altres circumstàncies, però, una de les altres dues opcions serà més convenient. L’allotjament dedicat és el més car.

Un nombre creixent d’empreses han començat a recórrer a l’allotjament en núvol per la seva comoditat i baix cost. Per descomptat, en els últims anys, el món ha vist incompliments més importants que mai. Alguns d’aquests incompliments han resultat d’atacs a serveis allotjats al núvol.

Totes les qüestions considerades, depèn de vosaltres decidir quina és l’opció millor? Allotjament compartit, dedicat o al núvol? La vostra millor aposta és pesar tots els factors rellevants i prendre una decisió sobre web d’acord amb.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map