Recenzie Weebly: Soluție ușor de utilizat pentru nevoile dvs. de construire a site-ului web

Se pare că toată lumea are propriul său site în aceste zile, indiferent dacă este pentru afacerile lor, pentru artă sau chiar pentru un blog personal. V-ar putea să vă întrebați cât de mulți oameni pot crea un site web cu aspect bun, fără a petrece ani buni învățând cum să codeze totul de la zero. Din fericire, există instrumente specializate acolo care fac ușor proiectarea site-ului dvs. profesional. Această recenzie Weebly vă va ajuta să arunc o lumină asupra unuia dintre cele mai populare instrumente pe care le puteți utiliza pentru a crea un site web cu aspect stelar.


Ce este un Web Builder?

Înainte de a intra în revizuirea Weebly, vrem să vorbim despre constructorii de web în general. Există o mulțime de moduri diferite de a construi un site web sau blog, dar cel mai popular instrument pentru începători este un constructor web. Acesta este un tip de software care rulează în browserul dvs. și face ca toate codările și construcțiile fiecărei pagini să fie automate. Acestea sunt adesea instrumente drag-and-drop care împart fiecare pagină în părți editabile individuale. Acest lucru îndepărtează concentrarea de etichetarea și codarea complicate necesare pentru a pune tot ce doriți pe pagină.

Pentru această recenzie Weebly, vom compara cei mai populari constructori web la nivel de începători disponibili în prezent. În timp ce unii dintre acești constructori sunt incluși cu o opțiune de găzduire, ne vom concentra pe instrumentele de proiectare reale utilizate pentru a construi paginile, mai degrabă decât utilitățile de găzduire web.

Ce este Weebly?

Pentru această recenzie Weebly, ne-am uitat la versiunea gratuită a platformei la dispoziția oricui cu propriul domeniu sau serviciu de găzduire. Weebly este axat pe site-urile de comerț, care include orice tip de serviciu sau site centrat pe produse, unde vizitatorii ar putea face o achiziție. Există o mulțime de web builders disponibili online, dar, după cum am descoperit pentru această recenzie Weebly, niciunul dintre ei nu are ca scop comerțul electronic ca acesta. Powered by Square, o companie de încredere în procesarea plăților, Weebly are un accent puternic pe vânzarea prin intermediul platformei sale specializate.

Specificații Weebly Web Builder

omul care ia notițe

Imagine după StartupStockPhotos din Pixabay

Am analizat suita completă de caracteristici pentru această recenzie Weebly, începând cu interfața utilizatorului de bază. Această platformă funcționează cu un set de instrumente drag-and-intuitive, ceea ce înseamnă că puteți apuca literalmente elemente din panoul de construcție și să le plasați pe pagina exact acolo unde aveți nevoie. Începeți cu un șablon de bază și vă personalizați titlurile și textul cu un pas la rând. Există un flux încorporat care facilitează navigarea în noile pagini și vă asigură că nu pierdeți nicio înregistrare importantă.

Interfața Weebly

Interfața drag-and-drop este proiectată pentru proiectantul web inițial, astfel încât nu există nicio presiune pentru a învăța codificarea complicată pentru a menține totul funcționând fără probleme și în siguranță. O temă recurentă pe care am găsit-o în timp ce cercetam acest review Weebly, de la mulți clienți actuali, este cât de ușor și intuitiv au fost instrumentele. Un nou dezvoltator web poate veni pe platforma Weebly și poate avea un site web sigur și funcțional care funcționează în câteva minute.

Centrul de aplicații Weebly

Centrul de aplicații integrat vă permite să accesați funcții avansate, cum ar fi integrarea rețelelor de socializare, încorporarea videoclipurilor și chiar widget-urile publicitare terțe. Există, de asemenea, mai multe instrumente de comerț electronic pre-proiectate care pot ajuta la preluarea plăților, la emiterea facturilor sau la notificarea clienților despre vânzări și promoții. Aceste tipuri de suplimente sunt greu de integrat de la zero, însă centrul de aplicații Weebly ușurează adăugarea acestora în șablonul dvs..

Șabloane Weebly exclusive

Weebly are multe de oferit, dar alegerile șablonului ar putea fi cea mai bună parte. Ne-am uitat la o mulțime de modele diferite pentru această recenzie Weebly și toate au părut uimitoare. Interfața drag-and-drop funcționează excelent cu șabloanele, ceea ce face simplă personalizarea textului și a anteturilor pentru a se potrivi nevoilor tale. Șabloanele pre-făcute arătau profesionale și delicioase și am ieșit din această recenzie Weebly simțind că am putea proiecta aproape orice prin această platformă.

Prețuri

Tarifele pentru această platformă, împreună cu celelalte trei pe care le-am analizat pentru această revizuire Weebly, nu sunt la fel de simple ca o cifră în monedă unică. Fiecare dintre aceste platforme oferă pachete cu niveluri pentru serviciile lor, care pot fi dificile atunci când adăugați în găzduire web, protecție pentru comerț și alte servicii de tip premium. În mod gratuit, puteți utiliza dacă aveți deja un serviciu de găzduire web, astfel încât acesta îl face cel mai scump chiar din liliac. Prețurile pe care le-am găsit pentru serviciile premium pentru toți cei patru furnizori au început în jur de cinci dolari pe lună și s-au ridicat la patruzeci de dolari pe lună.

Cât se compară Weebly

laptop, note, telefon mobil și cafea pe masă

Imagine după Kevin Phillips din Pixabay

Pentru a vedea cum se compară acest constructor web cu concurența, am analizat trei platforme alternative de web building similare cu una și alta. Pentru această revizuire Weebly, am comparat caracteristicile de bază, șabloanele disponibile, ușurința de utilizare, compatibilitatea browserului și calitatea serviciilor pentru clienți a fiecăruia dintre cei patru furnizori..

Ce am revizuit

 • Weebly
 • Wix
 • Squarespace
 • Gator Website Builder

Weebly

Ușurință în utilizare

Dacă a fost ceva ce am scos din această recenzie Weebly, a fost cât de ușor a fost să lucrezi. Interfața este curată și intuitivă, deoarece a fost concepută special pentru designeri web pentru prima dată. Fără îndoială, Weebly a fost cel mai ușor de învățat din cele patru instrumente privite.

Relații Clienți

Echipa de asistență pentru clienți Weebly a avut parte de un feedback excelent pentru clienți și nu avem motive să nu fim de acord. Există o echipă dedicată de servicii pentru clienți gata să vă răspundă la e-mailurile dvs. și să vă ajute să rezolvați problemele pe care le-ați întâmpina. Ele sunt o resursă excelentă care vă ajută să vă ghidați prin intermediul primei dvs. creări web și să funcționeze fără probleme.

Caracteristici

Interfața și setul de instrumente Weebly nu este cea mai dinamică pe care am privit-o, dar pentru un designer de prima dată, acesta își îndeplinește scopul. Există seturi de funcții curate pe care le puteți implementa în funcție de tipul de site pe care îl creați. Funcțiile depind de produsul sau serviciul pe care îl oferiți, care este informat în totalitate de șablonul inițial pe care îl alegeți.

Template-uri

În prezent, există peste șaptezeci de șabloane disponibile prin Weebly, fiind adăugate mai multe tot timpul. Există o mulțime de varietăți între șabloane și cele pe care le-am analizat pentru această revizuire Weebly au fost ușor editate, cu o mișcare sensibilă și un aspect curat.

Compatibilitatea browserului

Sistemul Weebly funcționează în majoritatea browserelor fără raportarea problemelor de încărcare sau formatare de la utilizatorii precedenți. Platforma funcționează cu un limbaj Java modificat, astfel încât chiar și browserele și sistemele de operare mai vechi ar trebui să poată încărca setul de instrumente pentru editare.

Unde poți afla mai multe

Puteți afla mai multe despre constructorul Weebly și despre opțiunile lor de găzduire la următorul link: Weebly.com

Wix

Aceasta este o platformă pentru gândirea mai creativă, deoarece ai un control complet asupra aspectului final al site-ului tău. Nu există o mulțime de opțiuni pentru proiectele de la mijloc, așa că este bine să aveți o opțiune de unde puteți începe cu o ardezie goală. Wix este cea mai personalizabilă platformă pe care am analizat-o pentru această revizuire Weebly și singura care oferă o pagină de start curată care poate fi editată fără cunoștințe CSS sau limbaj Java.

Ușurință în utilizare

Platforma de proiectare web Wix este ușor de utilizat la început, dar devine un pic cam incomodă dacă ai nevoie de funcții mai avansate. Diferitele opțiuni de programare sunt minunate pentru cineva cu puțin mai multe cunoștințe decât utilizatorul obișnuit, dar nu sunt pentru cineva care începe doar. În esență, este doar atât de dificil de utilizat pe cât ai nevoie, mai ales dacă decizi să integrezi aplicații mai noi sau conexiuni sociale.

Relații Clienți

Nu a existat prea multe feedback-uri pozitive pentru asistența pentru clienți Wix și asta se evidențiază în această revizuire Weebly. Există o rețea de reprezentanți ai serviciilor pentru clienți disponibile pentru a vă transmite mesajele de e-mail, dar nu există nicio opțiune de a contacta imediat pe cineva prin telefon sau prin alte mijloace. Platforma lucrează la îmbunătățirea acestei părți a lucrurilor prin adăugarea de asistență automatizată pentru clienții lor premium.

Caracteristici

Caracteristicile noastre preferate pe care le-am găsit de la Wix au fost galeriile media ușor de integrat, design-urile mobile optimizate și libertatea totală de machete personalizate. De asemenea, au un set minunat de instrumente pentru integrarea SEO, cu planuri specializate care vă ajută să vă ghidați în topul rezultatelor căutării online.

Template-uri

Wix are peste cinci sute de șabloane din care să alegeți, ceea ce face ușor să găsiți ceva pre-construit pentru viziunea dvs. specifică. Cu un plus de libertate de editare dinamică, puteți personaliza fiecare dintre șabloane pentru a arăta și încărca exact așa cum aveți nevoie. Fiecare șablon a fost proiectat de către un profesionist din industrie și este gata de încărcare la apăsarea unui buton.

Compatibilitatea browserului

Platforma Wix este ușoară în ceea ce privește limbajul de programare, deci nu există nicio problemă reală cu suportul browserului. Unii utilizatori au raportat probleme cu funcții suplimentare, dar aceasta nu a fost experiența tipică raportată de designeri cu experiență. Acest set de instrumente este programat să funcționeze cu toate browserele principale.

Unde poți afla mai multe

Puteți afla despre pachetele disponibile Wix și puteți încerca instrumentele de construire a web-ului la următorul link: Wix.com

Squarespace

Aceasta este cea mai recunoscută dintre cele patru platforme pe care le-am analizat pentru această revizuire Weebly și există un motiv întemeiat pentru asta. Squarespace a bombardat lumea prin publicitate, încercând să-și scoată numele în spațiul web pentru ca toți să-l vadă. Acestea sunt considerate cele mai sofisticate dintre platformele de design, iar prețul reflectă faptul că a adăugat mai sclipitor. Este ușor de utilizat, dar are o curbă de învățare abruptă atunci când apelați la proiectarea unui site web axat pe comerț.

Ușurință în utilizare

Dacă puteți găsi un șablon care nu are nevoie de multă editare, atunci această platformă este ușor de utilizat. Dacă trebuie să efectuați o editare CSS sau HTML, este posibil să aveți un timp mai dificil. Acest lucru este ideal pentru cineva pe al doilea sau al treilea design web, astfel încât curba de învățare ar putea fi abruptă pentru un prim utilizator.

Relații Clienți

Aceasta a fost cea mai puternică rețea de asistență pentru clienți pe care am găsit-o pentru această revizuire Weebly. Asistența de 24 de ore este administrată de oameni în viață și nu există sisteme automatizate între dvs. și o persoană reală. Clienții actuali se jură de echipa de asistență și a fost ușor cel mai bine apreciat din cele patru instrumente web pe care le-am privit în acest sens.

Caracteristici

Squarespace are fiecare caracteristică de care aveți nevoie, dar îi lipsește caracteristicile de design care nu sunt disponibile. Aceasta înseamnă că sunteți în mare parte blocați în parametrii șablonului, dacă nu știți să mergeți sub capotă și să editați codurile HTML sau CSS. Acesta nu este un lucru imposibil de ocolit, dar limitează sever lucrurile pe care le puteți face când vine vorba de site-uri de comerț securizate.

Template-uri

Acestea sunt cele mai dinamice și frumoase șabloane pe care le-am analizat pentru această recenzie. Exista o mulțime de expertiză în afișare în galeria de șabloane, ceea ce se reflectă cu siguranță în prețul final pe care îl plătiți pentru utilizarea acestor șabloane. Dacă aveți nevoie de un site axat pe comerț, atunci acesta are câteva opțiuni din care să alegeți; deși nu la fel de mulți ca Wix sau Weebly.

Compatibilitatea browserului

Squarespace a fost cel mai dinamic set de instrumente pe care l-am analizat, ceea ce duce la probleme cu browserele mai vechi. Acesta este un set de instrumente care se adresează site-urilor web mai avansate și, chiar dacă are acces universal, au fost raportate probleme legate de browserele și sistemele de operare mai vechi..

Unde poți afla mai multe

Puteți afla mai multe despre programul Squarespace și instrumentele lor de construire web la următorul link: Squarespace.com Gator Website Builder este instrumentul de proiectare intern pentru site-ul de găzduire popular, HostGator. Este un instrument foarte simplu, foarte ușor de utilizat pentru cineva care are nevoie de un loc rapid și simplu pentru a-și expune produsele. Nu este ideal pentru cineva care are nevoie de instrumente comerciale, dar este suficient de bun ca referință sau tip de portofoliu de site-uri. Aceasta este într-adevăr o opțiune excelentă dacă o combinați cu serviciile lor de găzduire.

Gator Website Builder

Ușurință în utilizare

Întregul sistem este drag-and-drop fără o mulțime de instrumente de editare personalizabile, ceea ce îl face curat și extrem de ușor de înțeles. Acesta a fost cel mai simplu dintre constructorii de web pe care i-am analizat pentru această revizuire Weebly, oferind un acces facil cu puține fișiere.

Relații Clienți

Recenziile de la clienții actuali și cei din trecut sunt în mare parte pozitive, mulți oameni remarcând cât de rapid și de rapid au fost răspunsurile lor. Întrucât acesta nu este un loc pentru site-urile web de comerț avansat, nu este necesar să vă afundați în profunzime în CSS sau probleme legate de securitate. Acest lucru ajută la eficientizarea sistemului de asistență a clienților și menține timpul de răspuns la minimum.

Caracteristici

Nu există într-adevăr o mulțime de funcții disponibile pentru planurile lor de bază, așa că, dacă aveți nevoie de ceva dinamic sau legat de comerț, atunci vă recomandăm să treceți la Squarespace sau, în mod ideal, Weebly. Dacă aveți nevoie de un site de comerț simplu, cu impact redus, atunci ar trebui să luați în considerare planul avansat încărcat de funcții de la HostGator.

Șabloane 2 Stele

Există câteva sute de șabloane din care să alegeți, cu noi opțiuni adăugate într-un ritm constant. Deoarece totul este drag-and-drop, există o mulțime de teme repetate și comune în cadrul șabloanelor disponibile.

Compatibilitate browser 3 stele

Nu au existat prea multe feedback-uri de la clienții anteriori, așa că nu am putut găsi probleme din partea respectivă a compatibilității. Setul de instrumente oferit prin intermediul echipei de dezvoltare web Gator este conceput pentru toate cele mai populare browsere și este compatibil cu unele browsere beta-gata precum Chrome sau Firefox.

Unde poți afla mai multe

Puteți afla mai multe despre constructorul de site-uri Gator la următorul link: Hostgator.c om

Verdictul final

Nu există lipsuri de opțiuni grozave pentru constructorii de web ușor de utilizat, dar trebuie să alegem un favorit pentru această recenzie Weebly. Deși Squarespace are o mulțime de opțiuni avansate care ne plac, totuși nu se poate compara cu setul complet de funcții disponibil de la Weebly. Interfața este intuitivă, ascuțită și ușor de înțeles. Vă recomandăm cu mare încredere platforma Weebly pentru crearea propriului dvs. site personal sau blog.

Imagine prezentată: Imagine după StartupStockPhotos din Pixabay

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map