Revisió de Site5 2019: allotjament web per a dissenyadors web

El empresa d’allotjament web Site5 es comercialitza com a allotjament web per a dissenyadors web seriosos. Segons expliquen, Site5 està especialitzat en serveis i tecnologia per a dissenyadors i desenvolupadors web.


Què vol dir això i com funciona? És un avantatge?

L’allotjament web proporciona els serveis, les tecnologies i les eines per visualitzar una pàgina web o lloc web a Internet. Organitzacions, empreses i fins i tot particulars compren el servei d’una empresa d’allotjament web o proveïdor d’allotjament web per empènyer el seu lloc cap al món. Els llocs web s’emmagatzemen, o s’allotgen, en servidors subministrats i servits pel proveïdor d’allotjament web.

Un cop teniu un domini, quan un usuari d’Internet vol visualitzar el vostre lloc web, pot escriure l’adreça del vostre lloc web o buscar-lo al web. Les pàgines del vostre lloc web es lliuraran des del servidor mitjançant un navegador. El client o persona potencial interessada en el vostre lloc tindrà accés a les pàgines.

Sala CPU amb llum blava

Sembla senzill, però no totes les empreses d’allotjament web es creen iguals.

Algunes empreses requereixen que adquiriu el vostre domini a través d’ells, venent-lo a un preu més elevat. Poden empaquetar serveis junts. Altres us ajudaran a comprar un domini si encara no en teniu. Algunes empreses us permeten adquirir espai d’emmagatzematge al seu servidor, mentre que d’altres llogaran l’espai posant en risc el vostre lloc i les vostres dades, segons la forma en què s’escrigui el contracte..

Alguns llocs d’allotjament web ofereixen suport de bases de dades i serveis addicionals per a clients que vulguin acollir contingut especialitzat lloc web. Segons la vostra necessitat, n’hi ha serveis d’allotjament web per proporcionar el servei que necessita.

Aquesta revisió del lloc5 donarà una mirada detallada a què ofereix l’empresa.

El que fa que el lloc sigui únic5?

En el passat, el lloc 5 es va centrar en els aspectes tècnics dissenyador web i desenvolupador web al mercat, però avui s’estan orientant cap a un mètode descalç, allò que necessiteu per a allotjament web amb algunes funcions afegides. En general, aquesta transició se sent sense acabar.

Aquí teniu una revisió del que teniu amb Site5.

1. Espai de disc i amplada de banda no modificats amb Site5

Site5 ofereix un disc no ajustat (també il·limitat) de discs de velocitat i amplada de banda en els seus plans d’allotjament. No es factura als clients la quantitat d’espai en disc de transferència de dades per a un ús normal del lloc. Lloc 5 inclou termes i condicions detallats que posen límits als plans. Li demanaran als clients que operen de forma constant fora de l’ample de banda normal i l’ús d’espai de disc per fer ajustaments, o Site5 es reserva el dret d’executar accions correctives..

Segons Site5, supervisen els servidors i adaptaran l’emmagatzematge per garantir un rendiment òptim del lloc.

2. Migració del lloc web gratuïta del lloc 5

Migració de llocs web

Site5 ofereix una migració gratuïta de llocs web per als clients que utilitzin una altra companyia d’allotjament web. Amb aquest servei, Site5 ajudarà a traslladar bases de dades, correus electrònics i fitxers de llocs web des del compte antic a Site5 i el seu nou compte d’allotjament web. El procés està gestionat per un expert en migració del lloc web de Site5.

Com sempre, hi ha limitacions a la migració “gratuïta”.

La migració gratuïta inclou fins a 25 comptes cPanel (cPanel és una eina d’allotjament web basada en Linux amb una interfície d’interès d’interès gràfic per automatitzar l’allotjament web) i 10 comptes no cPanel. Inclou fitxers de llocs web i bases de dades MySQL. Migraran el vostre lloc web antic a un nou compte d’allotjament web amb Site5.

3. Còpies de seguretat de llocs web

Amb el servei Site5, disposeu de còpies de seguretat nocturnes gratuïtes del vostre lloc web i informació. Les còpies de seguretat són segures i capturaran tot el contingut del servei. Els clients també tenen l’opció de fer una còpia de seguretat manual del seu lloc amb la funcionalitat inclosa al seu compte.

Mitjançant el mateix servei, podeu accedir als fitxers de còpia de seguretat arxivats. Aquest servei inclou correu electrònic i fitxers web.

4. Funcionalitat de domini i subdomini

Amb els plans més costosos hostPro i hostPro + Turbo amb Site5, podeu allotjar diversos dominis amb un sol compte i connectar dominis en un sol lloc web. Amb el servei, podeu utilitzar el correu electrònic i recopilar dades del lloc web per a cada domini. Site5 també us ofereix la possibilitat de configurar fàcilment i ràpidament els subdominis (un prefix davant del nom de domini).

domini

4. Dades i analitzes d’usuari del lloc web

Les estadístiques web són una característica crítica per a l’allotjament web.

Site5 utilitza AWStats, una eina d’analítica web de codi obert amb una interfície gràfica, per accedir a estadístiques web del servidor. Inclou visitants de llocs web, registres d’accés (que han visitat el lloc i detalls rellevants sobre l’usuari), registres d’errors i estadístiques de subdomini. De moment, ja no ofereixen cap altra eina analítica.

5. Eines per a desenvolupadors de Site5

Site5 fa publicitat com a allotjament web per a dissenyadors i desenvolupadors, i hi ha uns quants capgrossos en aquest mercat.

El lloc 5 inclou Suave, un instal·lador automàtic per a scripts de llocs web. Això permet als usuaris instal·lar moltes aplicacions populars de llocs web amb un sol clic, directament des de la pantalla d’administració del lloc a Site5. Softaculous instal·la moltes de les aplicacions més populars, incloses aplicacions per a blogs, gestió d’anuncis, comerç electrònic, atenció al client i sistemes de gestió de clients (CMS).

Parlant de comerç electrònic, Site5 inclou eines per ajudar-vos a posar en marxa ràpidament el vostre lloc per a negocis en línia. Es poden instal·lar moltes funcions directament des del tauler d’administració del lloc.

Per a més treballs de desenvolupador personalitzat, Site5 admet molts dels llenguatges de programació més populars, inclosos Ruby on Rails, Perl i Python opcional. Site5 també permet als usuaris crear un nombre il·limitat de bases de dades MySQL, que es poden controlar a través del tauler de control Site5 mitjançant una versió preinstal·lada de phpMyAdmin.

Site5 també ofereix un editor de treballs de Cron per a tasques de manteniment de programacions i treballs. Mitjançant l’editor, podeu executar comandes específiques del lloc a intervals regulars. L’editor de tasques es pot trobar al tauler de control. Els resultats es poden enviar a un correu electrònic per rastrejar i mantenir el fitxer.

6. Seguretat del lloc

Site5 ofereix protecció i neteja de programari maliciós. El servei supervisa activament el vostre lloc les 24 hores. Site5 utilitza actualment els experts en seguretat del lloc web Sucuri per a l’exploració de programari maliciós. Sucuri escanejarà el lloc cada 12 hores i eliminarà qualsevol problema que es trobi. Inclou l’eliminació de la llista negra si es detecta programari maliciós al vostre lloc.

https

Podeu accedir a un informe de Sucuri per revisar l’historial d’escaneig i qualsevol programari maliciós detectat. Tingueu en compte que la seguretat del lloc és un cost addicional i cal activar-la per implementar la protecció contra programari contra programari maliciós.

Site5 admet FTP (protocol de transferència de fitxers) i SFTP (Protocol de transferència de fitxers segurs). Per habilitar SFTP, haureu d’habilitar l’accés de shell o l’accés SSH. L’accés de seguretat segur (accés SSH) és una interfície d’ordres i un sistema de protocol d’UNIX.

L’accés SSH mitjançant Site5 es pot utilitzar si necessiteu un accés remot segur a un altre equip. L’accés SSH normalment està desactivat per seguretat, però si necessiteu copiar fitxers o crear directoris mitjançant l’accés SSH, podeu habilitar-lo mitjançant el tauler de control d’allotjament web del Site5.

7. Altres característiques

Una de les bones funcions amb Site5: podeu seleccionar la ubicació del servidor. Això us ajudarà a la vostra velocitat de càrrega i al vostre rànquing de cerca, si coneixeu el vostre mercat principal.

Amb Site5, podeu configurar un servidor privat privat (VPS). Podeu seleccionar que el VPS sigui gestionat completament per Site5. Inclou el maquinari, el manteniment, la seguretat, la supervisió i el programari actualitzat. També podeu incloure un cPanel per al VPS per un cost addicional. Hi ha una petita quota per a adreces IP addicionals per al VPS.

Si busqueu més potència al VPS, inclosos nuclis de processament addicionals, més memòria, espai de disc addicional o amplada de banda, Site5 pot gestionar fins a 8 nuclis i 250 GB d’espai de disc per un cost addicional important..

Estructura de preus per al lloc5

Totes les compres de Site5 inclouen una garantia de devolució de 45 dies, excepte VPS que només ofereix una garantia de devolució de 15 dies. Site5 ofereix tres nivells de preus:

hostBasic

hostPro

hostPro + Turbo

8,95 $ / mes

12,95 dòlars / mes

19,95 dòlars / mes

per a un lloc web amb una compra de 12 mesos. Podeu comprar 24 mesos per 6,96 dòlars al mes. Heu de comprar hostBasic per adquirir un mínim de 12 mesos. Ofereix una garantia de temps de vida del 99,9%.

per a llocs web il·limitats. Podeu comprar 12 mesos per 11,95 dòlars al mes o 24 mesos per 10,95 dòlars al mes. Ofereix una garantia de temps de vida del 99,9%.

per a llocs web il·limitats i IP dedicats (podeu adquirir 12 mesos per 14,95 dòlars al mes o 24 mesos per 13,95 dòlars al mes. Ofereix una garantia de temps de vida del 99,9%..

Site5 ofereix preus de revenda. Els venedors utilitzaran Site5 per allotjar un lloc venut a un altre client a través del distribuïdor. Tots els comptes de distribuïdors inclouen migració gratuïta en cPanel i una garantia de temps de vida del 99,9% i còpies de seguretat automàtiques. Site5 ofereix tres nivells per a venedors:

Arranjament

Estàndard

Premier

25,95 dòlars / mes

36,95 dòlars / mes

54,95 $ / mes

50 GB d’espai de disc i 500 GB d’ample de banda al mes.

per a 80 GB d’espai de disc i 700 GB d’ample de banda al mes.

per a 120 GB d’espai de disc i 1000 GB d’ample de banda al mes.

La protecció contra el programari Site5 és de 49,99 dòlars addicionals anuals per cada lloc web, ja sigui a través de Site5 o a través del programa de distribuïdor.

Percepció pública del lloc5

paper de banda blanca amb paraules de tinta negra

Site5 obté molt bones crítiques per als recursos no modificats. La gent agraeix no haver de preocupar-se de superar el seu espai de disc si afegeix algunes pàgines de destinació més o supera la seva amplada de banda si afegeix més descàrregues d’ebook o vídeos al seu lloc. També són ben qualificats pels seus serveis de transferència de llocs web gratuïts. La migració gratuïta de llocs web és un altre benefici que molts aprecien amb Site5.

Els desenvolupadors també agraeixen moltes de les funcions que s’inclouen amb estàndard amb Site5, inclòs el suport per a nombrosos llenguatges de programació i un cPanel fàcil d’utilitzar..

Tot i les crítiques positives en algunes àrees, la percepció pública general sobre Site5 no ha estat bona.

Una crítica freqüent al servei d’allotjament web de Site5 ha estat l’assistència al client i el rendiment global del servei d’allotjament des que va ser comprat per Endurance International Group (EIG). El trasllat a l’EIG va causar diversos problemes, inclosos els llocs de Site5 que es van reduir durant més d’una setmana. Molts culpen EIG per la falta de servei i suport des de la compra, però reflecteix malament al lloc5.

Altres revisors es queixen dels serveis barebone que ofereix Site5. Site5 no ofereix gaire servei en núvol ni allotjament dedicat.

Com es compara el lloc 5 amb el mercat

globus blau

En general, el cost per a Site5 és lleugerament superior al d’altres empreses d’allotjament web del mercat. La manca de preus directes de mes en mes condueix la percepció de costos elevats amb Site5. Per rebre el preu anunciat, heu de comprar 24 mesos de servei.

Un poc més profund, Site5 té límits en els seus serveis que poden augmentar el cost. Per exemple, si revisem els termes i les condicions, es mostraran límits de mida tant en la base de dades com en el compte de correu electrònic per a allotjament compartit. Els serveis no complerts són agradables, però en general els preus poden ser molt enganyosos

Les velocitats de càrrega de Site5 són mitjanes, cosa que està bé, a excepció del preu premium que Site5 exigeix ​​per al seu servei.

El suport és un altre àmbit on manca el lloc 5 en comparació amb els competidors. El temps de resposta és ràpid, però és poc freqüent trobar un representant d’atenció al client expert en el servei d’allotjament web. Obtenir una resposta de Site5 és fàcil. Obtenir la resposta correcta és molt més difícil.

Què pensem al lloc5

Al mercat hi ha espai per a un servei d’allotjament web dedicat a desenvolupadors i dissenyadors, però al final el lloc5 no sembla el servei d’allotjament web adequat per omplir aquest nínxol.

Avui, Site5 sembla que s’està orientant cap a un enfocament desacordat de l’allotjament web. Això no és el que volen o necessiten els desenvolupadors i els dissenyadors.

Site5 ofereix poques funcions agradables, incloent una interfície gràfica neta i amb suport per a moltes de les funcions que pot necessitar un desenvolupador. És bo poder seleccionar la ubicació del servidor i és senzill utilitzar fàcilment moltes de les aplicacions més populars de manera ràpida i senzilla..

Però, al preu que pagueu per Site5, no sembla prou bo. Aquest preu pot resultar molt enganyós, sobretot si pagueu dos anys d’allotjament web i em temo que molts que trien Site5 quedaran bloquejats en un contracte que superaran ràpidament..

Per a desenvolupadors i dissenyadors reals, us proposem HostGator, que ofereix plans a un cost molt inferior amb més opcions de personalització o Hosting A2..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map