Revisió Weebly: Solució fàcil d’utilitzar per a les necessitats de creació de llocs web

Sembla que tothom té el seu propi lloc web en aquests dies, ja sigui per la seva empresa, art, o fins i tot per un bloc personal. Et podríeu preguntar quantes persones poden confeccionar un lloc web amb bon aspecte sense passar anys i aprendre a codificar-ho tot. Afortunadament, hi ha eines especialitzades que faciliten el disseny del vostre propi lloc web professional. Aquesta revisió Weebly us ajudarà a aportar una mica de llum a una de les eines més populars que podeu utilitzar per crear un lloc web amb aspecte estel·lar..


Què és un creador web?

Abans d’entrar a la revisió de Weebly, volem parlar de constructors web en general. Hi ha moltes maneres diferents de construir un lloc web o bloc, però l’eina més popular per a principiants és un creador de webs. Es tracta d’un tipus de programari que s’executa al navegador i que fa que tota la codificació i construcció de cada pàgina sigui automàtica. Sovint són eines que es poden arrossegar i deixar anar cada pàgina en parts editables individuals. Això permet allunyar el focus del complicat etiquetatge i codificació necessari per posar tot allò on vulgueu a la pàgina.

Per a aquesta revisió Weebly, comparem els constructors web més populars existents actualment disponibles. Tot i que alguns d’aquests constructors s’ofereixen amb una opció d’allotjament, ens centrarem en les eines de disseny reals que es fan servir per construir les pàgines més que en les pròpies utilitats d’allotjament web..

Què és Weebly?

Per a aquesta revisió Weebly, es va mirar la versió gratuïta de la plataforma disponible per a qualsevol persona amb el seu propi domini o servei d’allotjament. Weebly està centrat en els llocs de comerç, que inclou qualsevol tipus de servei o lloc centrat en el producte on els visitants puguin realitzar una compra. Hi ha molts creadors web disponibles en línia, però, tal com vam descobrir per a aquesta revisió de Weebly, cap d’ells està dirigit a un comerç electrònic com aquest. Powered by Square, una empresa de processament de pagaments de confiança, Weebly es concentra en la venda a través de la seva plataforma especialitzada.

Especificacions del Weebly Web Builder

home que pren notes

Imatge de StartupStockPhotos des de Pixabay

Vam examinar el conjunt complet de funcions per a aquesta revisió de Weebly, a partir de la interfície bàsica d’usuari. Aquesta plataforma funciona amb un intuïtiu conjunt d’eines d’arrossegament i solapa, cosa que significa que literalment podeu agafar elements del tauler de construcció i col·locar-los a la pàgina exactament on els necessiteu. Comenceu amb una plantilla bàsica i personalitzeu els vostres títols i el text un pas a la vegada. Hi ha un flux integrat que facilita la navegació per les noves pàgines i assegureu-vos que no us perdeu cap entrada important.

La interfície Weebly

La interfície arrossega i baixa està dissenyada per al dissenyador web inicial, de manera que no hi ha cap pressió per aprendre codificacions complicades perquè tot funciona correctament i de manera segura. El tema que hem trobat durant la investigació de Weebly, per part de molts clients actuals, és el fàcil i intuïtiu d’aquest tema. Un nou desenvolupador web pot accedir a la plataforma Weebly i tenir un lloc web nou, segur i funcional que funcioni en qüestió de minuts.

El centre d’aplicacions Weebly

El centre d’aplicacions integrat permet accedir a funcions avançades com la integració de xarxes socials, incrustacions de vídeo i, fins i tot, widgets publicitaris de tercers. També hi ha diverses eines de comerç electrònic prèviament dissenyades que poden ajudar a prendre pagaments, emetre factures o notificar als clients vendes i promocions. Aquests tipus de complements són difícils d’integrar des de zero, però el centre d’aplicacions Weebly facilita afegir-los a la vostra plantilla.

Plantilles exclusives de webs

Weebly té molt a oferir, però les opcions de plantilla podrien ser la millor part. Hem analitzat molts dissenys diferents per a aquesta revisió de Weebly, i tots semblaven increïbles. La interfície arrossega i deixa funcionant excel·lent amb les plantilles, de manera que es pot personalitzar el text i les capçaleres per adaptar-se a les vostres necessitats. Les plantilles preconfigurades tenien una aparença professional i elegant, i sortim d’aquesta revisió de Weebly sentint que podríem dissenyar gairebé qualsevol cosa a través d’aquesta plataforma..

Preu

El preu d’aquesta plataforma, juntament amb els altres tres que hem analitzat per a aquesta revisió de Weebly, no és tan senzill com una xifra en un sol dòlar. Cadascuna d’aquestes plataformes ofereix paquets de diferents nivells per als seus serveis, cosa que pot resultar complicada en afegir en allotjament web, protecció de comerç i altres serveis de tipus premium. Weebly és lliure d’utilitzar si ja teniu un servei d’allotjament web, de manera que el fa menys costós des del punt de sortida. Els preus que vam trobar pels serveis de prima per als quatre proveïdors van començar al voltant de cinc dòlars al mes i van ascendir a quaranta dòlars al mes.

Com es compara Weebly

ordinador portàtil, notes, telèfon mòbil i cafè a la taula

Imatge de Kevin Phillips des de Pixabay

Per veure com es compara aquest constructor web amb la competència, es van veure tres plataformes de construcció web alternatives semblants a les altres. Per a aquesta revisió Weebly, hem comparat les funcions bàsiques, les plantilles disponibles, la facilitat d’ús, la compatibilitat del navegador i la qualitat d’atenció al client de cadascun dels quatre proveïdors..

Què vam revisar

 • Weebly
 • Wix
 • Espai d’espai
 • Constructor de llocs web de Gator

Weebly

Facilitat d’ús

Si hi havia alguna cosa que ens vam treure d’aquesta revisió de Weebly, va ser com de fàcil treballar. La interfície és neta i intuïtiva, ja que va ser dissenyada específicament per a dissenyadors web per primera vegada. Sens dubte, Weebly va ser la més senzilla d’aprendre de les quatre eines que vam mirar.

Atenció al client

L’equip d’atenció al client de Weebly va tenir molt bones opinions dels clients i no tenim motius per discrepar. Hi ha un equip dedicat d’atenció al client preparat per respondre els vostres correus electrònics i ajudar-vos a resoldre els problemes que pugueu tenir. Són un gran recurs per ajudar-vos a guiar-vos a través de la vostra primera creació web i que tot funcioni correctament.

Característiques

La interfície i el conjunt d’eines Weebly no són els més dinàmics que hem vist, però per a un dissenyador que utilitza per primera vegada el seu propòsit. Hi ha conjunts de funcions nets que podeu implementar en funció del tipus de lloc que creeu. Les funcions depenen del producte o servei que oferiu, que us informarà de la plantilla inicial que trieu.

Plantilles

Actualment, hi ha més de setanta plantilles disponibles a través de Weebly, que se n’han afegit més. Hi ha molta varietat entre les plantilles i les que hem analitzat per a aquesta revisió de Weebly es van editar fàcilment, amb un moviment sensible i una aparença neta.

Compatibilitat del navegador

El sistema Weebly funciona a la majoria de navegadors sense informes de càrrega ni format de problemes d’usuaris anteriors. La plataforma funciona amb un llenguatge Java modificat de manera que fins i tot els navegadors i sistemes operatius més antics haurien de poder carregar el conjunt d’eines per a l’edició.

On es pot aprendre més

Podeu obtenir més informació sobre el creador de Weebly i les seves opcions d’allotjament en el següent enllaç: Weebly.com

Wix

Aquesta és una plataforma per a les idees més creatives, ja que teniu un control complet sobre l’aspecte final del vostre lloc. No hi ha moltes opcions per a dissenys de mitja planta, de manera que és bo tenir una opció per començar amb una pissarra en blanc. Wix és la plataforma més personalitzable que hem analitzat per a aquesta revisió de Weebly i l’única que ofereix una pàgina d’inici neta que es pot editar sense coneixements de llenguatge CSS ni Java..

Facilitat d’ús

La plataforma de disseny web de Wix és fàcil d’utilitzar al principi, però es fa una mica enfosquida si necessiteu funcions més avançades. Les diferents opcions de programació són excel·lents per a algú amb una mica més de coneixement que l’usuari mitjà, però no és per a algú que comenci. És essencialment tan difícil d’utilitzar com cal que sigui, sobretot si decidiu integrar aplicacions o connexions socials més noves.

Atenció al client

No hi va haver una gran quantitat de comentaris positius sobre l’assistència al client de Wix, i això destaca en aquesta revisió Weebly. Hi ha una xarxa de representants d’atenció al client disponible per enviar els vostres correus electrònics, però no hi ha opció de contactar immediatament amb algú a través del telèfon o d’altres mitjans. La plataforma treballa per millorar aquest aspecte afegint assistència automatitzada als seus clients premium.

Característiques

Les nostres característiques preferides que vam trobar de Wix van ser les galeries de suports fàcilment integrades, els dissenys mòbils optimitzats i la llibertat total de dissenys personalitzats. També tenen un gran conjunt d’eines per a la integració de SEO amb plans especialitzats per ajudar-vos a guiar-vos al capdamunt dels resultats de cerca en línia.

Plantilles

Wix té més de cinc-centes plantilles per triar, cosa que facilita trobar alguna cosa pre-construïda per a la vostra visió específica. Amb la llibertat afegida d’edició dinàmica, podeu personalitzar cadascuna de les plantilles perquè es vegin i es carreguen exactament tal com cal. Cada plantilla ha estat dissenyada per un professional de la indústria i està preparada per carregar-la amb un simple botó.

Compatibilitat del navegador

La plataforma Wix és lleugera quant a llenguatge de programació, de manera que no hi ha cap problema real amb el suport del navegador. Alguns usuaris han informat de problemes amb funcions addicionals, però aquesta no va ser la típica experiència reportada per dissenyadors experimentats. Aquest conjunt d’eines està programat per funcionar amb tots els navegadors principals.

On es pot aprendre més

Podeu obtenir informació sobre els paquets Wix disponibles i provar les seves eines de creació web al següent enllaç: Wix.com

Espai d’espai

Aquesta és la més recognoscible de les quatre plataformes que hem analitzat per a aquesta revisió de Weebly, i hi ha una bona raó per això. Squarespace ha estat bombardejant el món amb publicitat, intentant que el seu nom fos publicat a l’espai web perquè tothom ho vegi. Es consideren les més sofisticades de les plataformes de disseny i el preu reflecteix aquest fet més brillant. És fàcil d’utilitzar, però té una corba d’aprenentatge abrupta quan es refereix a dissenyar un lloc web centrat en el comerç.

Facilitat d’ús

Si trobeu una plantilla que no necessita gaire edició, aleshores aquesta plataforma és fàcil d’utilitzar. Si necessiteu fer una edició CSS ​​o HTML, potser tindreu un temps més difícil. És ideal per a algú amb el seu segon o tercer disseny web, de manera que la corba d’aprenentatge pot ser forta per a un primer usuari.

Atenció al client

Aquesta va ser la xarxa d’assistència al client més forta que vam trobar per a aquesta revisió de Weebly. Les persones que viuen gestionen les 24 hores del servei i no hi ha sistemes automatitzats entre vostè i una persona real. Els clients actuals fan jurament per l’equip d’assistència, i ha estat fàcilment el que més ha agradat de les quatre eines web que hem vist al respecte.

Característiques

Squarespace té totes les funcions que necessiteu, però no té funcions de disseny. Això vol dir que estàs gairebé tancat als paràmetres de la plantilla, tret que sàpigues com passar per la caputxa i editar els codis HTML o CSS. No es pot evitar, però limita les coses que podeu fer quan es tracta de llocs de comerç segur.

Plantilles

Aquestes són les plantilles més dinàmiques i boniques que hem analitzat per a aquesta revisió. A la galeria de plantilles hi havia molta experiència a la visualització, que es reflecteix definitivament en el preu final que pagueu per utilitzar aquestes plantilles. Si necessiteu un lloc centrat en el comerç, hi ha algunes opcions per triar; encara que no tants com Wix o Weebly.

Compatibilitat del navegador

Squarespace va ser el conjunt d’eines més dinàmic que hem vist, la qual cosa genera problemes amb els navegadors més antics. Es tracta d’un conjunt d’eines dirigit a llocs web més avançats i, tot i que disposa d’accés universal, hi va haver alguns problemes reportats amb navegadors i sistemes operatius més antics..

On es pot aprendre més

Podeu obtenir més informació sobre el programa Squarespace i les seves eines de creació web a l’enllaç següent: Squarespace.com El creador de llocs web de Gator és l’eina de disseny propi del popular lloc d’allotjament, HostGator. És una eina molt senzilla i molt fàcil d’utilitzar per a algú que necessiti un lloc ràpid i senzill per mostrar les seves mercaderies. No és ideal per a algú que necessiti eines comercials, però és prou bo com a lloc de referència o tipus de cartera. Realment és una opció fantàstica si ho combines amb els seus serveis de hosting.

Constructor de llocs web de Gator

Facilitat d’ús

Tot el sistema és arrossegar i deixar anar sense moltes eines d’edició personalitzables, cosa que el fa net i extremadament fàcil d’entendre. Aquest va ser el més senzill dels constructors de webs que vam analitzar per a aquesta revisió de Weebly, que oferia un accés fàcil amb pocs aspectes.

Atenció al client

Les ressenyes de clients actuals i anteriors són majoritàriament positives, i molta gent va comentar la seva resposta amable i ràpida. Com que aquest no és un lloc per a llocs web de comerç avançat, no és necessari aprofundir en CSS o problemes relacionats amb la seguretat. Això ajuda a racionalitzar el seu sistema d’atenció al client i manté el temps de resposta al mínim.

Característiques

En realitat no hi ha moltes funcions disponibles per als seus plans bàsics, per la qual cosa, si necessiteu alguna cosa dinàmica o relacionada amb el comerç, us recomanem augmentar-la a Squarespace o, idealment, a Weebly. Si necessiteu un lloc de comerç senzill i de baix impacte, heu de considerar el pla avançat d’HostGator carregat de funcions.

Plantilles 2 estrelles

Hi ha uns quants centenars de plantilles per triar, amb noves opcions que s’afegeixen a un ritme constant. Com que tot és arrossegar i deixar anar, hi ha moltes repeticions i temes habituals a les plantilles disponibles.

Compatibilitat del navegador 3 estrelles

Hi havia pocs comentaris disponibles de clients anteriors, de manera que no hem trobat problemes relacionats amb la compatibilitat. El conjunt d’eines que s’ofereix a través de l’equip de desenvolupament web de Gator està dissenyat per a tots els navegadors més populars i és compatible amb alguns navegadors preparats per a beta com Chrome o Firefox.

On es pot aprendre més

Podeu obtenir més informació sobre el creador de llocs web de Gator al següent enllaç: Hostgator.c om

El veredicte final

No hi ha escasses opcions per als constructors de webs fàcils d’utilitzar, però hem de triar un dels preferits per a aquesta revisió de Weebly. Si bé Squarespace té moltes opcions avançades que ens agraden, no es pot comparar amb el conjunt de funcions disponibles de Weebly. La interfície és intuïtiva, nítida i fàcil d’entendre. Recomanem la plataforma Weebly per crear el vostre propi lloc web personal o bloc.

Imatge destacada: Imatge de StartupStockPhotos des de Pixabay

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map