Shqyrtime Arvixe, Karakteristika dhe më shumë

Të gjithë janë në internet këto ditë, nga blogeri i rastit deri tek ndërmarrja më e madhe globale.


Por mënyra se si e vendosni praninë tuaj në internet varet nga shumë faktorë:

 • Nevojat e biznesit – a jeni duke krijuar një faqe në internet personal për blogelin ose median sociale, një biznes eCommerce me shtrirje ndërkombëtare, apo një biznes të Fortune 100 me aplikacione kritike të biznesit që mbështesin një bazë klientësh në të gjithë botën dhe forcë pune të lëvizshme?
 • Kosto – a keni tashmë një infrastrukturë të gjerë IT me serverë të qëndrueshëm të performancës së lartë dhe kapacitet të rrjetit, përfshirë burimet e personelit teknik për ta mbështetur atë 24×7? Ky mund të jetë një propozim i shtrenjtë, madje edhe për bizneset më të mëdha.
 • Siguria – a keni kërkesa të jashtëzakonshme sigurie, të tilla si trajtimi i transaksioneve financiare, të dhënat e kartave të kreditit që kërkojnë përputhjen e PCI-së, ose regjistrime të lidhura me shëndetin që janë nën rregullat e HIPAA?

Edhe për aplikacione në internet me vëllim të vogël, nëse do të mbështeteni në faqen tuaj të internetit për të komunikuar me klientët, duke bërë biznes ose thjesht duke shkëmbyer përvoja dhe opinione – duhet të siguroheni që faqja do të funksionojë kur të keni nevojë ajo.

Pse të përdorim Web Hosting?

Globe dhe kyç

Web hosting ofron një zgjidhje për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e faqeve të sigurta të internetit dhe aplikacioneve të bazës së të dhënave, pa shpenzimet e krijimit dhe mirëmbajtjes së grupimeve të brendshme të serverave.

Shumë faktorë hyjnë në krijimin e një infrastrukture për funksionalitetin efektiv të aplikimit në internet:

 • Hardware – serveri dhe teknologjia e ruajtjes ndryshojnë me shpejtësi. Vazhdimi i përmirësimeve të performancës dhe azhurnimi ose zëvendësimi i pajisjeve të plakjes është një propozim i kushtueshëm.
 • Softuer – softuer i bazës së të dhënave, sistemet operative, programi i sigurisë dhe aplikacionet e biznesit kërkojnë azhurnime të vazhdueshme për të përmirësuar funksionalitetin dhe për të mbajtur kërkesat e mbështetjes. Softueri i sigurisë duhet të azhurnohet shpesh, për të siguruar mbrojtje nga sulmet e reja të malware dhe viruseve siç janë identifikuar.
 • Rrjetet – pajisjet dhe programet e rrjetit gjithashtu kërkojnë azhurnime të rregullta dhe monitorim për të siguruar performancën kulmore dhe përdorimin efektiv të bandës. Softueri dhe hardueri i Firewall gjithashtu duhet të azhurnohet shpesh për mbrojtje nga ndërhyrjet e jashtme, ndërsa ende sigurojnë qasje në burime të ligjshme.
 • Personeli – të mos harrojmë teknikët dhe menaxhmentin që mbajnë infrastrukturën të funksionojë pa probleme. Rekrutimi dhe ruajtja e personelit teknik është një detyrë që të mos merret lehtë, qoftë nga një perspektivë e kostos ose e cenueshmërisë. Ndërsa ndryshon teknologjia, trajnimi i vazhdueshëm duhet gjithashtu të ofrohet për të mbajtur aktual inxhinierët e rrjetit dhe teknikët e serverëve.

Web hosting zgjidh secilën prej këtyre problemeve për biznesin tuaj, duke shfrytëzuar investimet në infrastrukturë dhe personel të shërbimit të pritjes për të ofruar shërbimet thelbësore që ju nevojiten.

Nga këndvështrimi i biznesit, pse të ndërtoni atë që dikush tjetër ka zhvilluar tashmë – kur ata e kanë bërë atë mirë?

Arvixe është një ofrues i shërbimit të mbajtjes në internet që ka krijuar një infrastrukturë të tillë, dhe i bën burimet e tyre në dispozicion për individët dhe bizneset e të gjitha madhësive.

Shqyrtime Arvixe – Sfond

Uebfaqja Arvixe - Sfondi

Duke pritur shërbime në internet që nga viti 2003, Arvixe krenohet me reputacionin e tyre për cilësi, disponueshmëri të lartë dhe mundësi të përballueshme. Kompania ofron një larmi shërbimesh, duke përfshirë:

 • Shërbim i përbashkët i mbajtjes së uebit
 • Pritja e serverit virtual virtual (VPS)
 • Menaxhuar server të dedikuar për server

Shërbimet e pritjes në Arvixe janë shtëpia e mijëra ndërmarrjeve globale, biznesit të vogël dhe faqeve të internetit personale. Burime të respektuara të industrisë që përfshijnë revistën HostReview dhe Inc. e kanë njohur kompaninë si një prej kompanive me rritje më të shpejtë në botë në tregun e tyre.

“Arvixe Advantage” është termi i kompanisë që shpreh përkushtimin e tyre për shërbim dhe mbështetje cilësore.

Si Arvixe Masa Up Up

Dikush që punon në laptop

Arvixe ofron një garanci prej 99.9% në kohë, me një kredi të ofruar për asgjë më pak. Për planet e dedikuara, ai premtim shtrihet në 100%, gjithashtu me një kredi për çdo paragraf të asaj garancie.

Qendra e tyre e të dhënave është e rezervuar me të dy UPS për të siguruar energji të vazhdueshme, dhe energji rezervë për të mbajtur sistemet në funksion nëse energjia e baterisë shterrohet.

Rezervat e përditshme dhe azhurnimet e sigurisë plotësojnë ose tejkalojnë nivelet e funksionimit të vazhdueshëm dhe sigurimit që sigurojnë shumë shërbime pritëse.

Shërbime të tjera të ofruara nga Arvixe që i bëjnë ata të dalin në fushë përfshijnë:

 • Emri i domain falas për jetën e llogarive tuaja
 • Ndërtues falas i faqes RVS, me një instalues ​​të Scriptac Softaculous
 • Kalimi falas nga një sit tjetër
 • Mbështetje 24/7/365 që përfshin mbështetjen e telefonit, bisedën live, biletat mbështetëse, forumin aktiv dhe bazën e njohurive me thellësi të konsiderueshme në FAQ

Pothuajse çdo shërbim web hosting ka oferta unike ose përfshirje në planet e tyre në dispozicion, dhe Arvixe nuk është përjashtim. Opsionet e tyre dhe karakteristikat falas mund të jenë faktorë të rëndësishëm për ju gjatë regjistrimit në shërbimet e tyre.

Karakteristikat e Arvixe Web Hosting

web hosting

Arvixe ofron një përzierje të pasur me funksione dhe opsione për klientët, përfshirë mbështetjen e drejtpërdrejtë në internet dhe hyrjen në një portal të klientëve, me shumë karakteristika të dëshirueshme dhe të dobishme ose që nuk janë të disponueshme nga konkurrentët, ose të disponueshme me kosto shtesë:

 • Përdorimi i hapësirës në disk dhe përdorimi i transferimit të të dhënave
 • Llogari të pakufizuara të postës elektronike
 • Aftësi falas për ndërtuesin e dyqaneve dhe faqeve në internet
 • Paneli i kontrollit i lehtë për t’u lundruar
 • Garantuar 24/7 personel mbështetës
 • Vendosje falas në çast
 • Regjistrim i domain falas

Ashtu si shumica e shërbimeve të mbajtjes në internet, Arvixe ofron nivele të niveleve të shërbimit për të akomoduar nevojat e ndryshme të individëve dhe bizneseve.

Shërbime të përbashkëta

Shërbimet e përbashkëta janë në dispozicion në nivele të ndryshme:

 • Personal Class – ofron shërbime Windows, Linux dhe Mac-miqësore me çmime ekstremisht të përballueshme, duke përfshirë 1 domain falas (6 për Linux), dhe hapësirë ​​të pandryshuar të diskut dhe transferimit të të dhënave
 • Personal Class Pro – zhvendoset në shërbimet Pro për të përfshirë 5 domene (të pakufizuara për Linux)
 • Klasa e biznesit – Klasa e biznesit rrit kohën dhe besueshmërinë duke zvogëluar përdoruesit në secilin server
 • Business Class Pro – rrit fushat nga 10 (6 për Linux) në pakufizuar (Windows ose Linux)

Shërbimet e përbashkëta përfshijnë shumë karakteristika funksionale, në varësi të klasës së shërbimit të zgjedhur:

 • Akses i sofistikuar i panelit të kontrollit për të monitoruar dhe menaxhuar veprimtarinë e sistemit
 • Emrat e pakufizuar të domain, nënfushat dhe llogaritë FTP
 • Redaktori HTML, krijuesi i faqes në internet dhe mjetet e tjera të zhvillimit
 • Sigurt email me kuti postare të pakufizuara, përcjellës, autoresponderë dhe lista të postave
 • Blocker Spam Assassin Spam
 • Baza e të dhënave dhe zhvillimi me Perl, Python, Ruby on Rails, dhe më shumë
 • Transmetimi i pakufizuar i videos dhe audio

Siguria është një komponent thelbësor i çdo shërbimi të mbajtjes në internet, dhe Arvixe siguron siguri në nivele të shumta:

 • Hyrja / Dalja e rrjetit të siguruar
 • Transportuesit e tepërt për mbështetje dhe besueshmëri të rrjetit
 • Monitorim i vazhdueshëm i rrjetit
 • Teknologji zjarri
 • Detektimi brutal i forcës
 • Përditësimet e sigurisë kryhen natën
 • 15K RPM Raid 10 ruajtje në disk

A keni shpirtin sipërmarrës dhe dëshironi të filloni biznesin tuaj të mbajtjes në internet? Arvixe mund të bëjë që kjo të ndodhë për ju me shërbimet e tyre të Klasit Reseller:

 • Klasa e shitësit – përfshin 50 GB hapësirë ​​në disk, 500 GB / muaj transferim të të dhënave dhe SSL falas për jetën
 • Rishitësi Class Pro – ju bënë juve deri në 200 GB hapësirë ​​në disk dhe 2,000 GB transferim mujor të të dhënave

Këto shërbime ju lejojnë të tregtoni biznesin tuaj të mbajtjes së faqes në internet, ndërkohë që detyrat e mbështetjes teknike dhe menaxhimit të serverit ua lini profesionistëve në Arvixe.

Pritja e serverit virtual virtual (VPS)

Arvixe gjithashtu ofron shërbime VPS për ata që duhet të dalin nga shërbimet e përbashkëta, por nuk kërkojnë burime ekskluzive të ofruara nga serverë të dedikuar.

 • VPS Class – 50 GB hapësirë ​​e dedikuar në disk, 2 GB memorie (1.5 Linux), 4 bërthama CPU, 2 adresa IP
 • VPS Class Pro – rrit fuqinë tuaj në 100 GB hapësirë ​​të dedikuar në disk, memorie 4 GB (3 Linux), 8 bërthama CPU dhe 2 adresa IP

Server i përkushtuar i serverëve

Klasa e përkushtuar – për nivelet optimale të performancës, sigurisë dhe besueshmërisë, Arvixe mund t’ju ofrojë një server të dedikuar që ju jep nivelet më të larta të fuqisë në kohë dhe përpunimit. Opsione të shumta të procesorit dhe konfigurimit janë të disponueshme për të përputhur kërkesat e biznesit tuaj.

Me klasë të përkushtuar, ju gëzoni fuqinë dhe sigurinë që ofron një server i vetëm qiramarrësit, ndërsa lejoni që burimet teknike në Arvixe të administrojnë administratën, sigurinë dhe mbështetjen 24/7.

Shfrytëzoni zgjedhjen tuaj të sistemeve operative Windows ose Linux, të menaxhuara përmes shërbimeve të panelit të kontrollit cPanel dhe WebSitePanel.

Rezervimi në re

Cloud Class siguron fleksibilitetin e Arvixe Advantage që ju lejon të merrni kontrollin e serverit tuaj (s) në cloud, duke siguruar ende të gjitha avantazhet e mbështetjes Arvixe dhe monitorimit të serverëve tuaj.

Shërbimet në cloud përdorin teknologjinë Hyper-V për të siguruar të gjithë funksionalitetin e një mjedisi të dedikuar në server, duke ju lejuar të merrni kontrollin e mjedisit tuaj për azhurnimet e aplikacionit ose të sigurisë.

Cloud Class gjithashtu mund të sigurohet në mjediset Windows ose Linux, duke përdorur WebSitePanel për të menaxhuar mjediset Windows, ose cPanel / WHM për sistemet Linux. Cloud Class gjithashtu ofrohet në nivele të niveleve për t’ju përshtatur nevojave tuaja – Thelbësore, Pro ose nivele Premium.

Kostoja dhe ofertat speciale

Mimi me kalkulator

Arvixe shet shërbimet e tyre si jashtëzakonisht kosto-efektive si për individët ashtu edhe për klientët e biznesit.

 • Klasa personale fillon me çmimet aq të ulëta sa 7 $ / muaj – 10 $ / muaj për nivelin Pro
 • Shërbimet e Klasë së Biznesit fillojnë me $ 25 / muaj – 38 $ / muaj për nivelin Pro
 • Reseller Class fillon me 23 $ / muaj – 53 $ / muaj për nivelin Pro
 • VPS Class fillon me 43 $ / muaj – 73 $ / muaj për nivelin Pro
 • Serverët e përkushtuar fillojnë me 131.70 $ / muaj dhe shkojnë lart në varësi të kërkesave të harduerit
 • Shërbimet e pritjes në cloud fillojnë me 111 $ / muaj

Shtesat / Shtesat për disa nivele shërbimesh (pa tarifa të fshehura) përfshijnë:

 • Ndihma me përparësi – 20 dollarë në muaj
 • Certifikata SSL – 25 dollarë në vit

Klientët e rinj gjithashtu mund të përfitojnë nga një zbritje fillestare prej 20% e gjetur në faqen në internet Arvixe.

Arvixe gjithashtu ofron një garanci pa rrezik për 45 ditë kthimin e parave të kënaqësisë me shërbimet e tyre.

Opinione të Konsumatorëve Arvixe

Njeriu duke menduar

Një nga masat më të mira të një shërbimi pritës para se të investoni kohën dhe paratë tuaja janë komentet dhe opinionet e shprehura nga klientët ish-humbës (dhe ish).

Arvixe anketon rregullisht bazën e klientëve të tyre dhe boton në mënyrë të hapur në faqen e tij të internetit vlerësimet e Arvixe të klientit:

 • “Ju djema ofroni një shërbim të shkëlqyeshëm për një çmim të shkëlqyeshëm dhe unë e vlerësoj atë.”
 • “Përgjigja shumë e shpejtë dhe e mirë e tavolinës së ndihmës dhe një tipar i shkëlqyeshëm është që ata t’ju dërgojnë video udhëzuese.”
 • “Pas disa hulumtimesh dhe reagimesh kthyese, unë u transferova në Arvixe dhe duhet të them që ishte një veprim i bukur!”
 • “Që në fillim Arvixe ka qenë atje për të më ndihmuar pa marrë parasysh nivelin e përvojës sime”

Shqyrtime shtesë të padëshiruara Arvixe dhe komentet nga përdoruesit përfshijnë:

 • “Arvixe ka shumë për të pëlqyer. Ne i duam opsionet e sigurisë dhe kopjet rezervë ditore. Gjerësia e bandës dhe ruajtja e pakufizuar janë të dobishme, zakonisht shihen vetëm në plane më të shtrenjta diku tjetër. Dhe emri i domain falas për jetën është një prekje e këndshme. “
 • “Nëse keni nevojë për një organizim të mbajtjes së faqeve në internet që është më i fuqishëm sesa mbajtja në internet e përbashkët, por shumë më pak e kushtueshme sesa shërbimi në internet i dedikuar, Arvixe ka paketa tërheqëse VPS duke filluar nga 43 dollarë në muaj. Pavarësisht nga niveli që ju zgjidhni – ka gjithsej gjashtë – ju kënaqeni me email të pakufizuar, domene dhe transferime mujore të të dhënave. Kjo liri është e rëndësishme nëse parashikoni që kompania juaj të rritet me kalimin e kohës. “

Opinioni ynë

Shërbimi ndaj klientit

Arvixe u ofron klientëve fleksibilitet të konsiderueshëm në shërbimet e ofruara, në një gamë të gjerë çmimesh.

Planet e kompanisë përfshijnë shumë karakteristika standarde që shërbimi tjetër pritës ofron me kosto shtesë:

 • Magazinim i pakufizuar në disk
 • Transferimi / gjerësia e pakufizuar e të dhënave
 • Disponueshmëria e shumëfishtë e emrit të domenit
 • Kredi falas për reklamat e Google, Bing dhe Yahoo, për klientët që synojnë të përfshijnë reklama në internet për vizitorët ose klientët
 • Rezervime të natës dhe azhurnime të sigurisë
 • Migrim / transferim falas në Arvixe nga një sit ekzistues

Ndërsa e gjithë kjo mund të tingëllojë si lëvizja e duhur për shërbimet tuaja personale ose të biznesit në internet, është gjithashtu e vlefshme të merrni parasysh aspektet ose rishikimet negative të shërbimit.

Shqyrtimet Real Arvixe kanë siguruar një pasqyrë të përvojave të tyre që janë më pak se lavdërime të larta:

 • “Përveç kohës së dobët të kohës, Arvixe për fat të keq gjithashtu luftoi me kohën e ngarkimit të faqeve të tyre. Gjatë tetë muajve të fundit, ata dorëzuan 536.18% më ngadalë se konkursi (duke ardhur në 5662ms krahasuar me 890ms). Ky nuk është një rezultat i mirë, duke marrë parasysh sa janë të rëndësishme (por të lënë pas dore) shpejtësia e faqes për suksesin e faqes suaj të internetit. “
 • “Arvixe dikur ishte një kompani e shkëlqyer pritëse. Mjerisht, ata kanë rënë në fund për sa i përket mbështetjes, shpejtësisë dhe kohës së zgjuar gjatë viteve të fundit. Pas 4 muajsh, unë ende kam bileta të pazgjidhura me ta. “

Meqenëse statistikat kanë treguar që shpejtësia e faqeve në internet është një faktor kritik në bërjen e konvertimeve nga klikimet në shitje, ai sjell klientët e ardhshëm për të vlerësuar performancën e shitësve të pritjes së faqes në internet përpara se të nënshkruajnë ndonjë angazhim afatgjatë.

Kërkimi i konkurrentëve për vlerësim është një hap i përgjegjshëm në bërjen e zgjedhjes suaj për shërbimin pritës që i përshtatet më së shumti kërkesave tuaja.

Shembuj të shërbimeve të tjera të mbajtjes në internet që ia vlen të merren parasysh:

 • GoDaddy
 • Bluehost
 • Forumi
 • Hostgator
 • Hostpapa
 • Hostwinds

Shqyrtime Arvixe – Zgjedhja e një Shërbimi Web Hosting

Zgjedhja e një Shërbimi Web Hosting

Gjithmonë paguan për të kryer kujdesin e duhur në marrjen e një vendimi të tillë biznesi, si nënshkrimi me një ofrues pritës.

Vlerësoni jo vetëm shërbimin, por edhe kompaninë, për të siguruar që ato kanë atributet e duhura:

 • Përvojë në industri
 • Stabiliteti financiar
 • Burimet teknike në personel për të menaxhuar dhe mbështetur shërbimet e ofruara
 • Struktura e menaxhimit për të dhënë atë që premtojnë
 • Mjete të disponueshme që i identifikoni si të nevojshme për të drejtuar faqen tuaj të internetit ose biznesin

Ka shumë përparësi për të ushtruar një shërbim të mbajtjes së uebit për biznesin tuaj ose përdorimin personal:

 • Shmangni koston e ndërtimit të infrastrukturës teknike
 • Reduktimi ose eleminimi i nevojës për të rekrutuar dhe ruajtur burimet e IT
 • Shpejtësia e tregut – ngarko një sit dhe funksionon në pak minuta
 • Mbështetje – përdorni mbështetjen teknike të ofruesit për të zgjidhur problemet shpejt pa ndërprerje të biznesit
 • Fleksibiliteti – rritni burimet dhe shërbimet ndërsa rriteni, pa vonesa ose azhurnime të shtrenjta në softuer ose harduer

Arvixe u siguron klientëve shërbime pritëse që përfshijnë:

 • Pritja në blog
 • Host CMS
 • Pritja drupal
 • nikoqir i faqes eCommerce
 • Pritja për forume, rrjete sociale dhe uebfaqe të komunitetit

Sido që të jenë nevojat tuaja të pritjes tani, ose për të ardhmen, ata mund të ofrojnë shërbime pritëse dhe akses në të gjithë botën në sitin tuaj. Vlerësimi i kujdesshëm i performancës dhe mbështetjes janë akoma thelbësore për të siguruar një marrëdhënie të kënaqshme me çdo shërbim të mbajtjes në internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map