Site5 2019 Review – Gazduire web pentru designeri web

companie de gazduire web Site5 se comercializează pe sine ca web hosting pentru designeri web serioși. După cum explică, Site5 este specializat în servicii și tehnologie pentru designeri și dezvoltatori web.


Ce înseamnă asta și cum funcționează? Este un avantaj?

Gazduirea web oferă serviciile, tehnologiile și instrumentele pentru vizualizarea unei pagini web sau a unui site web pe internet. Organizațiile, întreprinderile și chiar persoanele fizice cumpără serviciul de la o companie de găzduire web sau un furnizor de gazduire web pentru a-și împinge site-ul în lume. Site-urile web sunt stocate sau găzduite pe servere furnizate și deservite de furnizorul de gazduire web.

Odată ce ai un domeniu, atunci când un utilizator de internet dorește să-ți vadă site-ul, poate să introducă adresa site-ului sau să te caute pe web. Paginile site-ului dvs. web vor fi livrate de pe server printr-un browser. Clientul potențial sau persoana interesată de site-ul dvs. va avea apoi acces la pagini.

Camera CPU cu lumină albastră

Pare simplu, dar nu toate companiile de găzduire web sunt create egale.

Unele companii necesită să cumpărați domeniul dvs. prin intermediul acestora – vândându-l la un preț mai mare. Aceștia pot pachet servicii împreună. Alții vă vor ajuta să cumpărați un domeniu dacă nu aveți deja unul. Unele companii vă permit să achiziționați spațiu de stocare pe serverul lor, în timp ce altele vor închiria spațiu punând site-ul și datele dvs. în pericol, în funcție de modul în care este scris contractul..

Unele site-uri de găzduire web vor oferi suport de baze de date și servicii suplimentare pentru clienții care doresc să găzduiască conținut specializat website. În funcție de nevoia dvs., există servicii de gazduire web acolo pentru a oferi serviciul de care ai nevoie.

Această revizuire a site-ului5 va arunca o privire atentă asupra a ceea ce compania are de oferit.

Ce face site-ul 5 unic?

În trecut, Site5 s-a concentrat pe tehnic designer web și dezvoltator web pe piață, dar astăzi se îndreaptă către o abordare simplă, doar ceea ce ai nevoie de găzduire web cu câteva funcții adăugate. În general, această tranziție se simte neterminată.

Iată o recenzie a ceea ce aveți cu Site5.

1. Spațiul de disc și lățimea de bandă neschimbată cu Site5

Site5 oferă discuri nemijlocite (cunoscute și sub denumirea de nelimitate) de discuri și lățime de bandă pe planurile lor de găzduire. Clienților nu li se plătește cantitatea de spațiu pe disc de transfer de date pentru utilizarea normală a site-ului. Site5 include termeni și condiții detaliate care limitează planurile. Aceștia vor solicita clienților care operează constant în afara lățimii de bandă normale și a utilizării spațiului pe disc pentru a face ajustări sau Site5 își rezervă dreptul de a lua măsuri corective.

Conform Site5, ei monitorizează serverele și vor ajusta stocarea pentru a asigura performanța optimă a site-ului.

2. Site5 Migrarea site-ului gratuit

Migrarea site-ului web

Site5 oferă migrație gratuită a site-urilor web pentru clienții care utilizează o altă companie de găzduire web. Cu acest serviciu, Site5 va ajuta la mutarea bazelor de date, a e-mailurilor și a fișierelor de site-uri din contul vechi pe Site5 și în noul lor cont de găzduire web. Procesul este gestionat de un expert de migrație de găzduire web Site5 personal.

Ca întotdeauna, există limitări ale migrației „gratuite”.

Migrarea gratuită include până la 25 de conturi cPanel (cPanel este un instrument de găzduire web bazat pe Linux, cu o interfață grafică UI pentru automatizarea găzduirii web) și 10 conturi non-cPanel. Aceasta include fișierele web și bazele de date MySQL. Vor migra site-ul dvs. vechi către un nou cont de găzduire web cu Site5.

3. Backup-uri de site-uri web

Cu serviciul Site5, aveți copii gratuite de noapte a site-ului și informațiilor dvs. Backup-urile sunt sigure și vor capta tot conținutul serviciului. De asemenea, clienții au opțiunea de a-și face backup manual site-ul cu funcționalități incluse în contul lor.

Folosind același serviciu, puteți accesa fișierele dvs. de rezervă arhivate. Acest serviciu include e-mail și fișiere web.

4. Funcționalitate domeniu și subdomeniu

Cu cele mai scumpe planuri hostPro și hostPro + Turbo cu Site5, puteți găzdui mai multe domenii cu un singur cont și puteți conecta domenii pe un singur site web. Cu ajutorul serviciului, puteți utiliza e-mail și să strângeți datele site-ului web pentru fiecare domeniu. Site5 vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a configura rapid și ușor subdomenii (un prefix în fața numelui de domeniu).

domeniu

4. Date utilizator și site-uri web

Statisticile web sunt o caracteristică critică pentru găzduirea web.

Site5 folosește AWStats, un instrument de analiză web open source cu o interfață grafică, pentru accesarea statisticilor web din partea serverului. Aceasta include vizitatorii site-ului, jurnalele de acces (care au vizitat site-ul și detalii relevante despre utilizator), jurnalele de eroare și statisticile privind subdomeniile. În prezent, nu mai oferă alte instrumente analitice.

5. Instrumente pentru dezvoltatori pentru Site5

Site5 face reclamă ca web hosting pentru designeri și dezvoltatori și există câteva noduri de caracteristici pentru această piață.

Site5 include Softaculous, un program de instalare auto pentru scripturile site-ului web. Acest lucru permite utilizatorilor să instaleze multe aplicații populare de site-uri cu un singur clic, direct de pe ecranul de administrare a site-ului din Site5. Softaculous instalează multe dintre cele mai populare aplicații de acolo, inclusiv aplicații pentru blogging, gestionarea anunțurilor, comerț electronic, asistență pentru clienți și sisteme de administrare a clienților (CMS).

Vorbind despre e-commerce, Site5 include instrumente care vă vor ajuta să vă lansați rapid site-ul pentru afaceri online. Multe funcții pot fi instalate direct din panoul de administrare a site-ului.

Pentru mai multe lucrări personalizate pentru dezvoltatori, Site5 acceptă multe dintre cele mai populare limbaje de programare, inclusiv Ruby on Rails, Perl și Python opțional. Site5 permite de asemenea utilizatorilor să creeze un număr nelimitat de baze de date MySQL, care pot fi toate controlate prin intermediul panoului de control Site5 folosind o versiune preinstalată de phpMyAdmin.

Site5 oferă, de asemenea, un editor de joburi Cron pentru activitățile de întreținere a programului și lucrările. Utilizând editorul, puteți rula comenzi specifice site-ului la intervale regulate. Editorul de joburi poate fi găsit în panoul de control. Rezultatele pot fi trimise la un e-mail pentru a urmări și arhiva întreținerea.

6. Securitatea site-ului

Site5 oferă protecție și curățare malware. Serviciul monitorizează activ site-ul dvs. 24/7. Site5 folosește în prezent experți de securitate a site-urilor Sucuri pentru scanarea malware. Sucuri va scana site-ul la fiecare 12 ore și va elimina orice malware găsit. Aceasta include eliminarea listei negre dacă este detectat malware pe site-ul dvs..

https

Puteți accesa un raport de la Sucuri pentru a examina istoricul scanării și orice malware care a fost detectat. Rețineți că securitatea site-ului este un cost suplimentar și trebuie activată pentru a implementa protecția împotriva programelor anti-malware.

Site5 acceptă FTP (protocol de transfer de fișiere) și SFTP (protocol de transfer de fișiere sigur). Pentru a activa SFTP, va trebui să activați accesul shell sau accesul SSH. Accesul securizat la shell (acces SSH) este o interfață de comandă UNIX și un sistem de protocol.

Accesul SSH prin Site5 poate fi utilizat dacă aveți nevoie de acces securizat la distanță pe un alt computer. Accesul SSH este de obicei dezactivat pentru securitate, dar dacă trebuie să copiați fișiere sau să creeze directoare cu acces SSH, îl puteți activa folosind panoul de control Gazduire Web Site5.

7. Alte caracteristici

O caracteristică plăcută cu Site5 – puteți selecta locația serverului. Acest lucru vă va ajuta la viteza de încărcare și la clasarea căutării, dacă vă cunoașteți piața de bază.

Cu Site5, puteți configura un server privat virtual (VPS). Puteți selecta ca VPS-ul să fie gestionat complet de Site5. Aceasta include hardware, întreținere, securitate, monitorizare și software actualizat. Puteți include, de asemenea, un cPanel pentru VPS pentru un cost suplimentar. Există o taxă mică pentru adrese IP suplimentare pentru VPS.

Dacă doriți mai multă putere pe VPS, inclusiv nuclee suplimentare de procesare, mai multă memorie, spațiu suplimentar pe disc sau lățime de bandă, Site5 poate gestiona până la 8 nuclee și 250 GB spațiu pe disc pentru un cost suplimentar semnificativ.

Structura prețurilor pentru site-ul5

Toate cumpărăturile de la Site5 includ o garanție de înapoiere de 45 de zile, cu excepția VPS care oferă doar o garanție de returnare de 15 zile. Site5 oferă trei niveluri de prețuri:

hostBasic

hostPro

hostPro + Turbo

$ 8,95 / lună

$ 12.95 / luna

$ 19.95 / luna

pentru un site web cu o achiziție de 12 luni. Puteți achiziționa 24 de luni pentru 6,96 USD / lună. Trebuie să cumpărați hostBasic pentru o achiziție de cel puțin 12 luni. Oferă o garanție de uptime de 99,9%.

pentru site-uri web nelimitate. Puteți cumpăra 12 luni pentru 11,95 USD / lună sau 24 luni pentru 10,95 USD / lună. Oferă o garanție de uptime de 99,9%.

pentru site-uri web nelimitate și IP dedicat (puteți cumpăra 12 luni pentru 14,95 USD / lună sau 24 de luni pentru 13,95 USD / lună. Oferă o garanție de uptime de 99,9%..

Site5 oferă prețuri pentru revânzători. Vânzătorii vor folosi Site5 pentru a găzdui un site vândut unui alt client prin intermediul revânzătorului. Toate conturile revânzătorului includ o migrare cPanel și gratuită, precum și o garanție de uptime de 99,9% și backup-uri automate. Site5 oferă trei niveluri pentru revânzători:

Incepator

Standard

Premier

$ 25.95 / luna

$ 36.95 / luna

$ 54.95 / luna

pentru 50 GB spațiu pe disc și 500 GB lățime de bandă pe lună.

pentru 80 GB spațiu pe disc și 700 GB lățime de bandă pe lună.

pentru 120 GB spațiu pe disc și 1000 GB lățime de bandă pe lună.

Protecția împotriva site-ului Site5 este de 49,99 USD suplimentar pe an pentru fiecare site web, fie prin Site5, fie prin intermediul programului de revânzători.

Percepția publică a site-ului5

hârtie cu bandă albă cu cuvinte de cerneală neagră

Site5 primește recenzii foarte bune pentru resursele nesoluționate. Oamenii apreciază să nu fie nevoiți să treacă peste spațiul lor pe disc dacă adaugă alte câteva pagini de destinație sau trece peste lățimea de bandă dacă adaugă mai multe descărcări de ebook sau videoclipuri pe site-ul lor. De asemenea, sunt clasate foarte bine pentru serviciile lor gratuite de transfer de site-uri web. Migrația gratuită a site-ului este un alt beneficiu pe care mulți îl apreciază cu Site5.

Dezvoltatorii apreciază, de asemenea, multe dintre funcțiile care vin standard cu Site5, inclusiv suport pentru numeroase limbaje de programare și un cPanel ușor de utilizat.

În ciuda recenziilor pozitive din unele domenii, percepția publică generală asupra site-ului5 nu a fost bună.

O critică frecventă a serviciului de găzduire web Site5 a fost suportul clienților și performanța generală a serviciului de găzduire de când a fost achiziționat de către Endurance International Group (EIG). Trecerea peste EIG a cauzat o serie de probleme, inclusiv site-urile Site5 care au scăzut mai mult de o săptămână. Mulți dau vina pe EIG pentru lipsa serviciului și a suportului de la achiziție, dar se reflectă prost pe Site5.

Alți recenzori se plâng de serviciile barebone oferite de Site5. Site5 nu oferă prea multe servicii cloud sau hosting dedicat.

Comparativ Site5 cu piața

glob albastru

În general, costul pentru Site5 este puțin mai mare decât alte companii de găzduire web de pe piață. Lipsa unor prețuri directe de la lună la lună determină percepția costurilor ridicate cu Site5. Pentru a primi prețul anunțat, trebuie să cumpărați 24 de luni de service.

Săpând puțin mai adânc, Site5 are limite în ceea ce privește serviciile lor, ceea ce poate duce la creșterea costurilor. De exemplu, revizuirea termenilor și condițiilor va evidenția limitele de dimensiune atât în ​​baza de date, cât și în contul de e-mail pentru găzduire partajată. Serviciile nemodificate sunt frumoase, dar, în general, prețul poate fi foarte înșelător

Viteza de încărcare pentru Site5 este medie, ceea ce este în regulă, cu excepția prețurilor premium pe care le solicită Site5 pentru serviciul lor.

Suportul este un alt domeniu în care Site5 lipsește în comparație cu concurenții. Timpul de răspuns este rapid, însă găsirea unui reprezentant de asistență pentru clienți care este expert în serviciul de găzduire web este rară. Obținerea unui răspuns de la Site5 este ușor. Obținerea răspunsului corect este mult mai dificilă.

Ce credem despre site-ul5

Există loc pe piață pentru un serviciu de găzduire web dedicat dezvoltatorilor și proiectanților, dar până la urmă Site5 nu pare să fie serviciul potrivit de găzduire web pentru a completa această nișă.

Astăzi, Site5 pare să se îndrepte către o abordare fără sens, barebones a găzduirii web. Aceasta nu este ceea ce dezvoltatorii și designerii își doresc sau au nevoie.

Site5 oferă câteva funcții frumoase, inclusiv o interfață grafică, curată și suport pentru multe dintre funcțiile de care ar putea avea nevoie un dezvoltator. Este frumos să poți selecta locația serverului tău, iar capacitatea de a utiliza rapid și ușor multe dintre cele mai populare aplicații este drăguță.

Dar, la prețul pe care îl plătești pentru Site5, frumos nu pare suficient de bun. Acest preț poate fi foarte înșelător, mai ales dacă plătiți doi ani de găzduire web și mă tem că mulți care aleg Site5 vor fi blocați într-un contract pe care îl vor depăși rapid..

Pentru dezvoltatori și designeri adevărați, vă sugerăm HostGator care oferă planuri la un cost mult mai mic, cu mai multe opțiuni de personalizare sau A2 Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map