Weebly Review: eenvoudig te gebruiken oplossing voor het bouwen van uw website

Het lijkt erop dat iedereen tegenwoordig een eigen website heeft, of het nu voor hun bedrijf, kunst of zelfs gewoon een persoonlijke blog is. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoeveel mensen een mooie website kunnen samenstellen zonder jarenlang te hoeven leren hoe ze alles vanaf nul moeten coderen. Gelukkig zijn er gespecialiseerde tools die het ontwerpen van je eigen professionele website gemakkelijk maken. Deze Weebly-recensie zal helpen om enig licht te werpen op een van de meest populaire tools die u kunt gebruiken om een ​​fantastisch ogende website te maken.


Wat is een webbouwer?

Voordat we ingaan op de Weebly-recensie, willen we het hebben over webbouwers in het algemeen. Er zijn veel verschillende manieren om een ​​website of blog te bouwen, maar de meest populaire tool voor beginners is een webbouwer. Dit is een soort software die in uw browser wordt uitgevoerd en die alle codering en constructie van elke pagina automatisch maakt. Dit zijn vaak hulpmiddelen voor slepen en neerzetten die elke pagina opsplitsen in afzonderlijke bewerkbare delen. Dit richt de aandacht af van de ingewikkelde tagging en codering die nodig is om alles op de pagina te plaatsen waar u het wilt.

Voor deze Weebly-review vergelijken we de meest populaire webbouwers op beginnersniveau die momenteel beschikbaar zijn. Hoewel sommige van deze builders zijn gebundeld met een hostingoptie, zullen we ons concentreren op de daadwerkelijke designer-tools die worden gebruikt om de pagina’s te bouwen in plaats van op de webhosting-hulpprogramma’s zelf.

Wat is Weebly?

Voor deze Weebly-recensie hebben we gekeken naar de gratis versie van het platform die beschikbaar is voor iedereen met een eigen domein of hostingservice. Weebly is gericht op commerciële sites, waaronder elk type service of productgerichte site waar bezoekers een aankoop kunnen doen. Er zijn veel webbouwers online beschikbaar, maar zoals we ontdekten voor deze Weebly-recensie, is geen van hen gericht op e-commerce zoals deze. Aangedreven door Square, een vertrouwd betalingsverwerkingsbedrijf, heeft Weebly een scherpe focus op verkoop via zijn gespecialiseerde platform.

Weebly Web Builder-specificaties

man notities opschrijven

Afbeelding door StartupStockPhotos van Pixabay

We hebben de volledige reeks functies voor deze Weebly-recensie bekeken, te beginnen met de basisgebruikersinterface. Dit platform werkt met een intuïtieve toolset met slepen en neerzetten, wat betekent dat u elementen letterlijk van het bouwpaneel kunt pakken en ze precies op de pagina kunt plaatsen waar u ze nodig hebt. U begint met een basissjabloon en past uw titels en tekst stap voor stap aan. Er is een ingebouwde stroom die het navigeren door uw nieuwe pagina’s gemakkelijk maakt en ervoor zorgt dat u geen belangrijke vermeldingen mist.

De Weebly-interface

De interface met slepen en neerzetten is ontworpen voor de beginnende webdesigner, dus er is geen druk om ingewikkelde codering te leren om alles soepel en veilig te laten verlopen. Een terugkerend thema dat we bij het onderzoeken van deze Weebly-recensie van veel huidige klanten ontdekten, is hoe eenvoudig en intuïtief de tools waren. Een gloednieuwe webontwikkelaar kan op het Weebly-platform komen en binnen enkele minuten een nieuwe, veilige, werkende website hebben..

Het Weebly App Center

Met het geïntegreerde app-centrum hebt u toegang tot geavanceerde functies zoals integratie van sociale media, video-insluiting en zelfs advertentiewidgets van derden. Er zijn ook verschillende vooraf ontworpen e-commercetools die kunnen helpen bij het aannemen van betalingen, het uitgeven van facturen of het informeren van klanten over verkopen en promoties. Dit soort add-ons is moeilijk helemaal opnieuw te integreren, maar het Weebly-app-centrum maakt het gemakkelijk om ze aan uw sjabloon toe te voegen.

Exclusieve Weebly-sjablonen

Weebly heeft veel te bieden, maar de sjabloonkeuzes zijn misschien wel het beste. We hebben veel verschillende ontwerpen bekeken voor deze Weebly-recensie en ze zagen er allemaal geweldig uit. De interface met slepen en neerzetten werkt uitstekend samen met de sjablonen, waardoor het eenvoudig is om de tekst en kopteksten aan uw wensen aan te passen. De vooraf gemaakte sjablonen zagen er professioneel en gelikt uit, en we kwamen uit deze Weebly-recensie met het gevoel dat we zo ongeveer alles konden ontwerpen via dit platform.

Prijzen

De prijzen voor dit platform, samen met de drie andere die we hebben bekeken voor deze Weebly-recensie, zijn niet zo eenvoudig als een enkele dollar. Elk van deze platforms biedt gelaagde pakketten voor hun services, wat lastig kan worden bij het toevoegen van webhosting, handelsbescherming en andere premium-type services.Weebly is gratis te gebruiken als je al een webhostingservice hebt, dus dat maakt het de minst duur meteen. De prijzen die we vonden voor de premium services voor alle vier de providers begonnen rond de vijf dollar per maand en liepen op tot veertig dollar per maand.

Hoe Weebly zich verhoudt

laptop, notities, mobiele telefoon en koffie op tafel

Afbeelding door Kevin Phillips van Pixabay

Om te zien hoe deze webbouwer zich verhoudt tot de concurrentie, hebben we gekeken naar drie alternatieve webbouwplatforms die op elkaar lijken. Voor deze Weebly-review vergeleken we de basisfuncties, beschikbare sjablonen, gebruiksgemak, browsercompatibiliteit en de kwaliteit van de klantenservice van elk van de vier providers.

Wat we hebben beoordeeld

 • Weebly
 • Wix
 • Squarespace
 • Gator Website Builder

Weebly

Makkelijk te gebruiken

Als er iets was dat we wegnamen van deze Weebly-recensie, was het hoe gemakkelijk het was om mee te werken. De interface is schoon en intuïtief omdat deze speciaal is ontworpen voor beginnende webdesigners. Weebly was zonder twijfel het gemakkelijkst te leren van de vier tools die we bekeken.

Klantenservice

Het Weebly-klantenserviceteam had geweldige feedback van klanten en we hebben geen reden om het oneens te zijn. Er staat een toegewijd klantenserviceteam klaar om uw e-mails te beantwoorden en u te helpen bij het oplossen van eventuele problemen. Ze zijn een geweldige bron om u te helpen bij uw eerste webbouw en om alles soepel te laten werken.

Kenmerken

De Weebly-interface en toolset is niet de meest dynamische waar we naar keken, maar voor een nieuwe ontwerper dient het zijn doel. Er zijn schone functiesets die u kunt implementeren, afhankelijk van het type site dat u samenstelt. De functies zijn afhankelijk van het product of de service die u aanbiedt, wat allemaal wordt bepaald door de eerste sjabloon die u kiest.

Sjablonen

Er zijn momenteel meer dan zeventig sjablonen beschikbaar via Weebly en er worden er steeds meer toegevoegd. Er is veel variatie tussen de sjablonen en degene die we hebben bekeken voor deze Weebly-recensie waren gemakkelijk te bewerken, met een responsieve beweging en een strakke look.

Browser compatibiliteit

Het Weebly-systeem werkt in de meeste browsers zonder meldingen van laad- of opmaakproblemen van eerdere gebruikers. Het platform werkt met een aangepaste Java-taal, zodat zelfs oudere browsers en besturingssystemen de toolset moeten kunnen laden om te bewerken.

Waar u meer kunt leren

U kunt meer leren over de Weebly-builder en hun hostingopties via de volgende link: Weebly.com

Wix

Dit is een platform voor creatievelingen, omdat u volledige controle heeft over het uiteindelijke uiterlijk van uw site. Er zijn niet veel keuzes voor ontwerpen op de middelste grond, dus het is leuk om een ​​optie te hebben waarbij je kunt beginnen met een lege lei. Wix is ​​het meest aanpasbare platform dat we hebben bekeken voor deze Weebly-recensie en de enige die een schone startpagina biedt die kan worden bewerkt zonder kennis van CSS of Java-taal.

Makkelijk te gebruiken

Het Wix-webontwerpplatform is in het begin eenvoudig te gebruiken, maar wordt een beetje duister als je meer geavanceerde functies nodig hebt. De verschillende programmeeropties zijn geweldig voor iemand met iets meer kennis dan de gemiddelde gebruiker, maar niet voor iemand die net begint. Het is in wezen alleen zo moeilijk te gebruiken als je nodig hebt, vooral als je besluit om nieuwere apps of sociale verbindingen te integreren.

Klantenservice

Er was niet veel positieve feedback voor de klantenondersteuning van Wix, en dat valt op in deze Weebly-recensie. Er is een netwerk van vertegenwoordigers van de klantenservice beschikbaar om uw e-mails te versturen, maar er is geen optie om onmiddellijk telefonisch of op een andere manier contact met iemand op te nemen. Het platform werkt aan het verbeteren van deze kant van de zaak door geautomatiseerde assistentie toe te voegen aan hun premium klanten.

Kenmerken

Onze favoriete functies die we van Wix vonden, waren de gemakkelijk te integreren mediagalerijen, de geoptimaliseerde mobiele ontwerpen en de totale vrijheid van op maat gemaakte lay-outs. Ze hebben ook een geweldige set tools voor SEO-integratie met gespecialiseerde plannen om u naar de top van online zoekresultaten te leiden.

Sjablonen

Wix heeft meer dan vijfhonderd sjablonen om uit te kiezen, waardoor u gemakkelijk iets kunt vinden dat vooraf is gebouwd voor uw specifieke visie. Met de extra vrijheid van dynamische bewerking, kunt u elk van de sjablonen aanpassen zodat ze er precies zo uitzien en laden als u nodig heeft. Elke sjabloon is ontworpen door een professionele professional en kan met één druk op de knop worden geladen.

Browser compatibiliteit

Het Wix-platform is lichtgewicht in termen van programmeertaal, dus er is geen echt probleem met browserondersteuning. Sommige gebruikers hebben problemen met add-on-functies gemeld, maar dit was niet de typische ervaring die door ervaren ontwerpers werd gerapporteerd. Deze toolset is geprogrammeerd om met alle grote browsers te werken.

Waar u meer kunt leren

U kunt meer te weten komen over de beschikbare Wix-pakketten en hun webbouwtools uitproberen via de volgende link: Wix.com

Squarespace

Dit is de meest herkenbare van de vier platforms die we hebben bekeken voor deze Weebly-recensie, en daar is een goede reden voor. Squarespace bombardeert de wereld met advertenties en probeert hun naam in de webruimte te krijgen zodat iedereen ze kan zien. Ze worden beschouwd als de meer geavanceerde ontwerpplatforms en de prijs weerspiegelt die extra glans. Het is gemakkelijk te gebruiken, maar heeft een steile leercurve wanneer u zich richt op het ontwerpen van een op handel gerichte website.

Makkelijk te gebruiken

Als u een sjabloon kunt vinden die niet veel hoeft te worden bewerkt, is dit platform eenvoudig te gebruiken. Als u wat CSS- of HTML-bewerking moet uitvoeren, heeft u het misschien moeilijker. Dit is ideaal voor iemand met zijn tweede of derde webontwerp, dus de leercurve kan voor een eerste gebruiker steil zijn.

Klantenservice

Dit was het sterkste netwerk voor klantenondersteuning dat we voor deze Weebly-review vonden. De 24-uurs ondersteuning wordt bemand door levende mensen en er zijn geen geautomatiseerde systemen tussen u en een echte persoon. Huidige klanten zweren bij het ondersteuningsteam en het was gemakkelijk de meest geliefde van de vier webtools die we in dit opzicht hebben bekeken.

Kenmerken

Squarespace heeft alle functies die u nodig heeft, maar heeft geen kant-en-klare ontwerpfuncties. Dit betekent dat je vrijwel vastzit aan de sjabloonparameters, tenzij je weet hoe je onder de motorkap moet gaan en de HTML- of CSS-codes kunt bewerken. Dit is niet onmogelijk om te omzeilen, maar het beperkt de dingen die u kunt doen als het gaat om beveiligde handelssites ernstig.

Sjablonen

Dit zijn de meest dynamische en mooie sjablonen die we hebben bekeken voor deze recensie. Er was veel expertise te zien in de sjabloongalerij, wat zeker tot uiting komt in de uiteindelijke prijs die u betaalt voor het gebruik van deze sjablonen. Als u een op handel gerichte site nodig heeft, heeft u een aantal opties om uit te kiezen; hoewel niet zo veel als Wix of Weebly.

Browser compatibiliteit

Squarespace was de meest dynamische toolset waar we naar keken, wat leidt tot problemen met oudere browsers. Dit is een toolkit gericht op meer geavanceerde websites, en hoewel het universele toegang heeft, waren er enkele gemelde problemen met oudere browsers en besturingssystemen.

Waar u meer kunt leren

U kunt meer leren over het Squarespace-programma en hun webbouwtools via de volgende link: Squarespace.com De Gator Website Builder is de interne ontwerptool voor de populaire hostingsite HostGator. Het is een heel eenvoudige, zeer gebruiksvriendelijke tool voor iemand die een snelle en eenvoudige plek nodig heeft om zijn waren te laten zien. Het is niet ideaal voor iemand die handelstools nodig heeft, maar het is goed genoeg als referentie of portfolio-type website. Dit is echt een geweldige optie als je het combineert met hun hostingservices.

Gator Website Builder

Makkelijk te gebruiken

Het hele systeem is slepen-en-neerzetten zonder veel aanpasbare bewerkingstools, waardoor het schoon en extreem gemakkelijk te begrijpen is. Dit was de eenvoudigste van de webbouwers waar we naar keken voor deze Weebly-recensie, en biedt gemakkelijke toegang met weinig franjes.

Klantenservice

De recensies van huidige en eerdere klanten zijn overwegend positief, waarbij veel mensen opmerken hoe vriendelijk en snel hun reacties waren. Aangezien dit geen plaats is voor geavanceerde commerciële websites, is het niet nodig om diep in te gaan op CSS of beveiligingsgerelateerde problemen. Dit helpt hun klantenondersteuningssysteem te stroomlijnen en de reactietijd tot een minimum te beperken.

Kenmerken

Er zijn niet echt veel functies beschikbaar voor hun basisplannen, dus als je iets dynamisch of handelsgerelateerd nodig hebt, raden we je aan het op te voeren naar Squarespace, of idealiter, Weebly. Als u een eenvoudige, low-impact commerce-site nodig heeft, moet u rekening houden met het feature-loaded geavanceerde plan van HostGator.

Sjablonen 2 sterren

Er zijn een paar honderd sjablonen waaruit u kunt kiezen en er worden in een gestaag tempo nieuwe opties toegevoegd. Omdat alles slepen en neerzetten is, is er veel herhaling en veelvoorkomende thema’s in de beschikbare sjablonen.

Browsercompatibiliteit 3 ​​sterren

Er was weinig feedback beschikbaar van eerdere klanten, dus we konden geen problemen vinden aan die kant van compatibiliteit. De toolset die wordt aangeboden via het Gator-webontwikkelteam is ontworpen voor de meest populaire browsers en is compatibel met sommige bètaklare browsers zoals Chrome of Firefox.

Waar u meer kunt leren

U kunt meer leren over de Gator-websitebouwer via de volgende link: Hostgator.c om

Het definitieve oordeel

Er is geen tekort aan geweldige opties voor eenvoudig te gebruiken webbouwers, maar we moeten een favoriet kiezen voor deze Weebly-recensie. Hoewel Squarespace veel geavanceerde opties heeft waar we van houden, kan het nog steeds niet worden vergeleken met de volledige functieset die beschikbaar is bij Weebly. De interface is intuïtief, scherp en gemakkelijk te begrijpen. We raden het Weebly-platform ten zeerste aan voor het maken van uw eigen persoonlijke website of blog.

Uitgelichte afbeelding: afbeelding door StartupStockPhotos van Pixabay

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map