Weebly Review: Rješenje koje je jednostavno za korištenje vaših web stranica

Čini se da danas svako ima svoju web stranicu, bilo da se radi o njihovom poslu, umjetnosti ili čak samo o osobnom blogu. Mogli biste se zapitati koliko toliko ljudi može sastaviti lijepo izgledajuće web stranice, a da pritom ne provode godine učeći kako sve ispočetka. Srećom, postoje specijalizirani alati koji olakšavaju dizajniranje vlastite profesionalne web stranice. Ovaj pregled Weeblya pomoći će vam da osvijetlite jedan od najpopularnijih alata koji možete koristiti za stvaranje web zvjezdice u obliku zvjezdice..


Što je Web Builder?

Prije nego što pristupimo pregledu Weeblea, želimo razgovarati općenito o web graditeljima. Postoji puno različitih načina za izgradnju web stranice ili bloga, ali najpopularniji alat za početnike je web builder. Ovo je vrsta softvera koji se pokreće u vašem pregledniku i čini svako kodiranje i konstrukciju svake stranice automatski. To su često alati za povlačenje i ispustanje koji svaku stranicu razbijaju na pojedine dijelove koji se mogu uređivati. To okreće fokus od kompliciranog označavanja i kodiranja potrebnog za stavljanje na stranicu svega gdje želite.

Za ovaj Weebly pregled usporedit ćemo najpopularnije web programere za početnike na razini trenutačno dostupnih. Dok su neki od tih graditelja u paketu s opcijom hostinga, usredotočit ćemo se na stvarne alate za dizajn koji se koriste za izradu stranica, a ne na same uslužne programe web hostinga.

Što je Weebly?

Za ovaj Weebly pregled pogledali smo besplatnu verziju platforme dostupnu svima sa vlastitom domenom ili uslugom hostinga. Weebly je fokusiran na web mjesta trgovine koja uključuje bilo koju vrstu usluge ili web mjesto usmjereno na proizvod gdje posjetitelji mogu obaviti kupnju. Na mreži je dostupno puno web graditelja, ali kao što smo otkrili za ovaj Weebly pregled, nijedan nije usmjeren na e-trgovinu poput ove. Pokreće ga Square, pouzdana tvrtka za obradu plaćanja, Weebly se usredotočuje na prodaju putem svoje specijalizirane platforme.

Weebly Web Builder specifikacije

čovjek uzimajući bilješke

Image by StartupStockPhotos iz Pixabay

Pogledali smo cijeli niz značajki za ovaj Weebly pregled, počevši od osnovnog korisničkog sučelja. Ova platforma djeluje s intuitivnim setom alata za povlačenje i ispuštanje, što znači da možete doslovno zgrabiti elemente sa građevinske ploče i smjestiti ih na stranicu točno tamo gdje ih trebate. Započinjete s osnovnim predloškom i prilagođavate svoje naslove i tekst jedan po jedan korak. Postoji ugrađeni tijek koji vam olakšava kretanje po novim stranicama i osigurava da ne propustite nijedan važan unos.

Sučelje Weebly

Sučelje za povlačenje i ispuštanje dizajnirano je za početnog web dizajnera, tako da nema pritiska da biste naučili komplicirano kodiranje da bi sve ostalo glatko i sigurno. Ponavljajuća tema koju smo pronašli dok smo istraživali za ovaj Weebly pregled, od strane mnogih sadašnjih kupaca, je koliko su alati bili jednostavni i intuitivni. Potpuno novi web programer može doći na platformu Weebly i imati novu, sigurnu, radnu web stranicu u roku od nekoliko minuta..

Centar za aplikacije Weebly

Integrirani centar aplikacija omogućuje vam pristup naprednim značajkama poput integracije društvenih medija, ugradnje videozapisa, pa čak i trećih oglašavačkih widgeta. Postoji i nekoliko unaprijed dizajniranih alata za e-trgovinu koji vam mogu pomoći u plaćanju, izdavanju računa ili obavijestiti kupce o prodaji i promocijama. Te je vrste dodataka teško integrirati ispočetka, ali centar aplikacije Weebly olakšava ih dodavanje u vaš predložak.

Ekskluzivni predlozi Weebly

Weebly ima puno toga za ponuditi, ali možda bi najbolji izbor predložaka bio najbolji dio. Pogledali smo mnogo različitih dizajna za ovaj Weebly pregled, i svi su izgledali nevjerojatno. Sučelje za povlačenje i ispuštanje izvrsno funkcionira s predlošcima, što ga čini jednostavnim za prilagodbu teksta i zaglavlja prema vašim potrebama. Unaprijed pripremljeni predlošci izgledali su profesionalno i glatko, a mi smo izašli iz ovog Weebly pregleda koji osjećamo kao da možemo stvarati gotovo sve putem ove platforme.

cijena

Cijena ove platforme, zajedno s tri druge koje smo pogledali u ovom Weebly pregledu, nije tako jednostavna kao brojka od jednog dolara. Svaka od ovih platformi nudi slojevite pakete za svoje usluge, koji mogu biti zapetljani prilikom dodavanja web hostinga, zaštite trgovine i ostalih premium-tip usluga. Weebly je besplatan za upotrebu ako već imate uslugu web hostinga, pa to čini najmanje skupo od šišmiša. Cijene koje smo pronašli za premium usluge za sva četiri pružatelja usluga kreću se oko pet dolara mjesečno i kreću se i do četrdeset dolara mjesečno.

Kako se Weebly uspoređuje

laptop, bilješke, mobilni telefon i kava na stolu

Image by Kevin Phillips iz Pixabay

Da bismo vidjeli kako se ovaj web builder uspoređuje s konkurencijom, pogledali smo tri alternativne platforme za web izgradnju slične jednoj i drugoj. Za ovaj Weebly pregled uspoređivali smo osnovne značajke, dostupne predloške, jednostavnost upotrebe, kompatibilnost preglednika i kvalitetu korisničkih usluga svakog od četiri pružatelja usluga.

Što smo pregledali

 • Weebly
 • Wix
 • Squarespace
 • Gator Web Builder

Weebly

Jednostavnost korištenja

Ako smo išta uzeli od ovog pregleda Weebly-a, bilo je to s njima lako raditi. Sučelje je čisto i intuitivno jer je dizajnirano posebno za prve dizajnere. Bez sumnje, Weebly je najlakše učiti iz četiri alata koja smo pogledali.

Korisnička podrška

Tim za korisničku podršku Weeblya imao je odlične povratne informacije o kupcima i nemamo razloga za neslaganje. Postoji posvećen tim za korisnike koji je spreman odgovoriti na vaše poruke e-pošte i pomoći u rješavanju problema sa kojima se susrećete. Oni su sjajan resurs koji će vam pomoći voditi vas kroz prvu izradu web stranica i postići da sve funkcionira bez problema.

Značajke

Sučelje i set alata Weebly nisu najdinamičniji koji smo gledali, ali za prvi put dizajner, on služi svojoj svrsi. Postoje čisti skupovi značajki koje možete implementirati ovisno o vrsti web lokacije koju sastavljate. Značajke ovise o proizvodu ili usluzi koju nudite, a o čemu se sve informira u početnom predlošku koji odaberete.

Predlošci

Trenutno je preko Weeblya dostupno preko sedamdeset predložaka, a stalno ih se dodaje više. Postoji puno raznolikosti predložaka, a oni koje smo pogledali u ovom Weebly pregledu lako su se uređivali, uz brzi pokret i čisti izgled.

Kompatibilnost preglednika

Sustav Weebly funkcionira u većini preglednika bez izvješća o učitavanju ili formatiranju problema od prethodnih korisnika. Platforma radi s modificiranim Java jezikom tako da bi i stariji preglednici i operativni sustavi trebali biti u mogućnosti učitati skup alata za uređivanje.

Gdje možete saznati više

Možete saznati više o Weebly builderu i njihovim mogućnostima hostinga na sljedećoj poveznici: Weebly.com

Wix

Ovo je platforma za kreativnije, jer imate potpunu kontrolu nad konačnim izgledom vaše web lokacije. Nema mnogo izbora za srednji dizajn, pa je lijepo imati opciju gdje možete započeti s praznim škriljevcem. Wix je prilagodljiva platforma koju smo pogledali za ovaj Weebly pregled i jedina koja nudi čistu početnu stranicu koja se može uređivati ​​bez znanja CSS-a ili Java jezika..

Jednostavnost korištenja

Platforma za web dizajn Wix-a isprva je jednostavna za korištenje, ali postaje malo mutna ako vam trebaju naprednije funkcije. Različite mogućnosti programiranja sjajne su za nekoga s malo više znanja od prosječnog korisnika, ali nisu za nekog tko tek počinje. On je u osnovi samo toliko težak za upotrebu koliko vam je potrebno, pogotovo ako se odlučite za integraciju novijih aplikacija ili društvenih veza..

Korisnička podrška

Nema puno pozitivnih povratnih informacija o Wixovoj korisničkoj podršci, a to se i ističe u ovom Weebly pregledu. Na raspolaganju je mreža predstavnika za korisničku službu za polje e-pošte, ali ne postoji mogućnost da se odmah obratite nekome telefonom ili na drugi način. Platforma radi na poboljšanju ove strane dodavanjem automatizirane pomoći za svoje premium kupce.

Značajke

Naše omiljene značajke koje smo pronašli iz Wixa bile su lako integrirane medijske galerije, optimizirani mobilni dizajn i potpuna sloboda prilagođenih izgleda. Također imaju sjajan alat za SEO integraciju s specijaliziranim planovima za pomoć pri vođenju vrha rezultata pretraživanja na mreži.

Predlošci

Wix ima više od petsto predložaka za izbor, što olakšava pronalazak nečega što je unaprijed izgrađeno za vašu specifičnu viziju. Uz dodatnu slobodu dinamičkog uređivanja, možete prilagoditi svaku od predložaka da izgledaju i učitavaju se točno onako kako vam je potrebno. Svaki je predložak dizajnirao profesionalac u industriji i spreman je za učitavanje jednim pritiskom na gumb.

Kompatibilnost preglednika

Wix platforma je lagana u smislu programskog jezika, tako da nema stvarnog problema s podrškom za preglednik. Neki su korisnici izvijestili o problemima s dodatnim značajkama, ali to nije bilo tipično iskustvo koje su iskusili dizajneri. Ovaj je set alata programiran za rad sa svim glavnim preglednicima.

Gdje možete saznati više

O dostupnim paketima Wix možete saznati i isprobati njihove alate za izradu web stranica na sljedećoj vezi: Wix.com

Squarespace

Ovo je najprepoznatljivija od četiri platforme koje smo pogledali za ovaj Weebly pregled i za to postoji dobar razlog. Tvrtka Squarespace bombardirala je svijet oglašavanjem, pokušavajući njihovo ime prenijeti u web prostor da bi ga svi vidjeli. Smatraju ih sofisticiranijim dizajnerskim platformama, a cijena odražava taj dodatni svjetlucanje. Jednostavan je za korištenje, ali ima strmu krivulju učenja kada se okrenete dizajniranju web lokacije usmjerene na trgovinu.

Jednostavnost korištenja

Ako možete pronaći predložak koji ne treba puno uređivanje, onda je ova platforma jednostavna za korištenje. Ako trebate napraviti CSS ili HTML uređivanje, možda ćete imati teže vrijeme. Ovo je idealno za nekoga na njihovom drugom ili trećem web dizajnu, tako da bi krivulja učenja mogla biti strma za prvog korisnika.

Korisnička podrška

Ovo je bila najjača mreža za korisničku podršku koja smo pronašli za ovaj Weebly pregled. 24-satnu podršku održavaju živi ljudi i ne postoje automatizirani sustavi između vas i stvarne osobe. Trenutni kupci se zaklinju u tim za podršku, a lako je bilo najbolje od sva četiri web alata koje smo pogledali u vezi s tim.

Značajke

Kvadratni prostor ima sve potrebne značajke, ali nedostaju značajke dizajna izvan okvira. To znači da ste prilično zaključani u parametrima predloška, ​​osim ako ne znate kako izaći ispod haube i urediti HTML ili CSS kodove. Ovo nije nemoguće zaobići, ali ozbiljno ograničava stvari koje možete učiniti kada su u pitanju zaštićena web mjesta trgovine.

Predlošci

Ovo su najdinamičniji i najljepši predlošci koje smo pogledali u ovom pregledu. U galeriji predložaka prikazano je puno stručnosti, što se definitivno odražava na konačnoj cijeni koju plaćate za upotrebu ovih predložaka. Ako vam je potrebna web lokacija usmjerena na trgovinu, onda to možete odabrati između nekoliko opcija; iako ne toliko kao Wix ili Weebly.

Kompatibilnost preglednika

Kvadratni prostor bio je najdinamičniji skup alata koji smo gledali, što dovodi do problema sa starijim preglednicima. Ovo je skup alata namijenjen naprednijim web lokacijama, a iako se može pohvaliti univerzalnim pristupom, bilo je prijavljenih problema sa starijim preglednicima i operativnim sustavima.

Gdje možete saznati više

Možete saznati više o programu Squarespace i njihovim alatima za izradu web stranica na sljedećoj poveznici: Squarespace.com Graditelj web mjesta Gator interni je alat za dizajn popularne web stranice HostGator. To je vrlo jednostavan, vrlo jednostavan alat za nekoga kome treba brzo i jednostavno mjesto za prikazivanje svojih roba. Nije idealno za nekoga kome su potrebni trgovinski alati, ali dovoljno je dobar kao referentna ili portfeljna vrsta web mjesta. Ovo je zaista sjajna opcija ako je kombinirate s njihovim hosting uslugama.

Gator Web Builder

Jednostavnost korištenja

Cijeli sustav se povlači i pušta bez puno prilagodljivih alata za uređivanje, što ga čini čistim i izuzetno jednostavnim za razumijevanje. Ovo je bio najjednostavniji web graditelj koji smo pogledali za ovaj Weebly pregled, koji nudi jednostavan pristup s nekoliko dodatka.

Korisnička podrška

Recenzije sadašnjih i prošlih kupaca uglavnom su pozitivne, a mnogi se podsjećaju na to koliko su njihovi odgovori bili prijateljski i brzi. Budući da ovo nije mjesto za napredne web lokacije o trgovini, nema potrebe zaranjati duboko u CSS ili pitanja vezana uz sigurnost. To pomaže u pojednostavljivanju njihovog sustava za korisničku podršku i drži vrijeme odgovora na minimum.

Značajke

Za njihove osnovne planove nema na raspolaganju puno funkcija, pa ako vam treba nešto dinamično ili povezano s trgovinom, preporučujemo vam da ga pojačate do Squarespacea ili idealno Weebly. Ako vam je potrebna jednostavna web lokacija s malim učinkom, trebali biste razmotriti napredni plan tvrtke HostGator.

Predlošci 2 zvijezde

Postoji nekoliko stotina predložaka za izbor s novim opcijama koje se dodaju stalnim tempom. Budući da je sve povučeno i ispusti, postoji puno ponavljanja i uobičajenih tema kroz dostupne predloške.

Kompatibilnost preglednika 3 zvjezdice

Prethodnih kupaca bilo je malo povratnih informacija, tako da nismo mogli pronaći nijedan problem s one strane kompatibilnosti. Skup alata koji se nudi putem Gatorovog razvojnog tima dizajniran je za sve najpopularnije preglednike i kompatibilan je s nekim preglednicima koji su spremni za beta upotrebu kao što su Chrome ili Firefox.

Gdje možete saznati više

Više o graditelju web mjesta Gator možete saznati na sljedećoj vezi: Hostgator.c om

Konačna presuda

Ne nedostaje sjajnih opcija za jednostavne web programere za upotrebu, ali moramo odabrati favorit za ovaj Weebly pregled. Iako Squarespace ima puno naprednih opcija koje volimo, on se još uvijek ne može usporediti s cijelim setom značajki dostupnim od Weeblya. Sučelje je intuitivno, oštro i lako razumljivo. Toplo preporučujemo platformu Weebly za stvaranje vlastite osobne web stranice ili bloga.

Istaknuta slika: Image by StartupStockPhotos iz Pixabay

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map