A2-hosting-arvostelut – nopein ja ainutlaatuinen muun muassa

Web-palveluntarjoaja A2 Hosting lupaa nopean web-isännöinnin – jopa 20 kertaa nopeampaa kuin muut yritykset.


Se on rohkea väite, ja sivuston nopeus on kriittinen yrityksille, jotka harjoittavat liiketoimintaa verkossa. Nopea sivuston nopeus parantaa hakukoneoptimointisi luokitusta, vähentää poistumisprosenttia, nostaa muuntoprosenttia ja pitää asiakkaasi tyytyväisinä. 20x enemmän sivuston nopeutta on rohkea väite. Aiomme kaivaa vähän syvemmälle siihen.

A2-hosting aloitti vuonna 2002 toimitusjohtaja Bryan Muthig. Hän oli UNIX-järjestelmänvalvoja, joka aloitti Iniquinet-nimisen yrityksen Ann Arborissa, Michiganissa. UNIX-järjestelmän taustalla on edelleen vahvoja työkaluja kehittäjille ja keskittyminen teknologiaan yrityksessä.

Koska web-palveluntarjoajia etsiville yrityksille on tarjolla niin paljon vaihtoehtoja, oikean yrityksen löytäminen voi olla vaikeaa. Riippumatta tarpeistasi, se tulee ominaisuuksista, tuesta ja arvosta.

A2 Hosting keskittyy tekniikkaan ja nopeuteen ja tarjoaa runsaasti ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Harkitsemme sitä, mikä tekee yrityksestä ainutlaatuisen markkinoilla, ja tarkastelemme sitä, mitä muut ihmiset sanovat yrityksestä. Toivottavasti annamme sinulle nämä A2 Hosting -arvostelut, mitä tarvitset tietoisen päätöksen tekemiseen.

Katsotaanpa mitä A2 Hosting tarjoaa.

Mikä tekee A2-hosting-sivustosta ainutlaatuisen?

A2-hosting-palveluiden painopiste on tekniikassa ja nopeudessa, ja se osoittaa. Jopa alemman tason suunnitelmissakin, A2 Hosting tarjoaa runsaasti ominaisuuksia ja toimintoja. Suurimmat nopeudet ja vaikuttavin tekniikka ovat saatavana vain kalliimmissa suunnitelmissa.

Katsotaanpa joitain ominaisuuksia, joita näissä A2-hosting-arvosteluissa tarjotaan.

1. Rajoittamaton kaistanleveys ja tallennustila A2-hosting-palvelun avulla

A2-hosting-sivusto

Rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan avulla A2 Hosting -palvelun avulla, jopa jaettua isännöintiä käyttäville asiakkaille, sinun ei tarvitse huolehtia hiipimisestä kohti mielivaltaisia ​​kuukausirajoituksia tai niiden ylittämisestä. Tämä antaa sinulle mielenrauhan ja taatun hinnan jopa kiireisillä kuukausilla sivustollesi.

Muista, että A2-hosting tarkkailee käyttöä optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Ne tavoittavat tarvittaessa asiakkaita, joilla on liiallinen sivuston käyttö. Liiallinen käyttö vaikuttaa nopeuteen muille sivustoa käyttäville asiakkaille. Suurin osa ajasta, se ei ole ongelma, mutta he saattavat pyytää sinua päivittämään, jos ongelmat jatkuvat.

2. A2-hosting-arvostelut – ilmainen verkkosivustojen siirto ja asennus

Verkkosivusto

A2-hosting tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen siirtymisen vanhasta web-palveluntarjoajastasi A2-hosting-palveluun. Sinun on otettava yhteyttä GuruCrew (A2 Hosting -asiakastuki) saadaksesi lisätietoja, ja siitä saattaa olla veloitus siirtymisen yksityiskohdista riippuen.

A2 Hosting tarjoaa myös lukuisia sivustonrakennustyökaluja suunnittelijoille ja kehittäjille. Tähän sisältyy sisäinen A2-verkkosivustojen rakentaja. A2 Website Builder sisältää malleja, tekstieditorin, yhteyslomakkeet ja muokattavat kuvat.

Muita A2: n tarjoamia verkkosivustojen rakennustyökaluja ovat RapidWeaver, Sandvox, Microweber, BoldGrid, Dreamweaver, Bluefish, Freeway, Live Composer, Kopage ja muut. Huomaa, että A2 Hosting tarjoaa lisämaksua kuukausittain.

3. Verkkosivun varmuuskopiot

Verkkosivun varmuuskopiot

A2 Hosting tarjoaa ilmaisia ​​varmuuskopioita Dropmysite-palvelun avulla, joka on pilvipohjainen web-varmuuskopiointipalvelu. Swift- ja Turbo-asiakkaat, A2-hosting-ylin tasot, pääsevät palauttamispalveluun cPanel-palvelunsa kautta, joka on graafinen käyttöliittymä verkkosivustonsa hallintaan. Tämä on erinomainen vaihtoehto silloin, kun tiedosto vahingossa poistetaan tai joudut palauttamaan verkkosivustosi.

4. Sovellusten asennus A2 Hosting -sovelluksella

Sovellusten asennus A2 Hosting -sovelluksella

A2-hosting on helppo ladata sovelluksia ja widget-sivustoosi useilla työkaluilla, jotka kaikki ovat saatavana cPanel-ohjaimella. Näitä ovat työkalut, kuten Softaculous, yhden napsautuksen sovelluksen lataustyökalu, Helppo Google Appsin asennus ja Cloudflare, sisällön jakeluväline.

5. Kehittäjän työkalut A2-isännöinnillä

A2-hosting tukee useita kehittäjätyökaluja ja helpottaa järjestelmänvalvojien ja kehittäjien räätälöidä sivusto tarpeisiinsa. Näitä ovat MySQL-tietokannat, esiasennetut phpMyAdmin ja phpPgAdmin, Ruby, Perl, Python, Apache 2.2 ja muut.

6. Sivuston suojaus

Sivuston turvallisuus

A2-hosting tarjoaa parannettua sivustoturvallisuutta jatkuvan tietoturva-aloitteensa kautta. Se alkaa HackScan-haittaohjelmasuojauksella, joka suoritetaan ympäri vuorokauden ympäri sivuston suojaamiseksi. Useimmat web-palveluntarjoajat tarjoavat vain sivuston päivittäisen tarkistuksen haittaohjelmien varalta.

HackScanin lisäksi A2 Hosting käyttää Patchman-palvelua tartunnan saaneiden tiedostojen eristämiseen ja karanteeniin. Patchman seuraa myös sovelluksiasi varmistaaksesi, että ne ovat ajan tasalla uusimmista versioista ja suojausominaisuuksista. Järjestelmä ilmoittaa sinulle sovellustesi heikkouksista.

7. Muut ominaisuudet

WordPress

A2 väittää tarjoavansa 20x enemmän nopeutta kuin vastaavat web-hosting-yritykset. Heillä on muutama työkalu ja ominaisuus isäntänsä nopeuttamiseksi.

Ensimmäinen on heidän tarjoamansa Turbo Server -vaihtoehto. Turbo-palvelimen avulla A2-hosting varmistaa, että kullakin palvelimella on vähemmän käyttäjiä. Kaikki palvelimet on optimoitu käyttämällä APC / OPcache ja Turbo Cache, jotka käyttävät vähemmän CPU: ta ja muistia tuottamaan samat tulokset kuin Apache-palvelin. A2-hosting käyttää palvelimiin vain SSD-asemia (SSD), mikä lisää nopeutta.

Viimeinkin, A2 Hosting optimoi sivuston korkeimman tason asiakkaille, mikä antaa sivustoille mahdollisuuden latautua nopeammin. Ruuhka-aikoina A2 kaksinkertaistaa CPU-ytimet ja lisää sivustojen RAM-muistia lisäämään edelleen.

Tarkoittaako tämä 20x enemmän nopeutta? Ei joka kerta, mutta se lisää huomattavasti sivustosi keskimääräistä latausaikaa.

Hinnoittelu A2-hosting-palvelulle

A2 Hostingin jaetussa isännöinnissä on kolme tasoa. Kaikilla tasoilla on peruspalvelut ja -ominaisuudet, mutta korkeammilla tasoilla sinulla on nopeampi nopeus ja enemmän tekniikkaa.

A2 Hosting tarjoaa myös erilaisia ​​hinnoitteluja palvelimille, jotka perustuvat Linuxiin ja Windowsiin. Olemme sisällyttäneet hinta molempiin täällä.

 • Lite: 9,99 dollaria kuukaudessa (7,99 dollaria kuukaudessa Linuxilta) yhdelle verkkosivustolle, 5 tietokantaa ja 25 sähköpostia. Mukana rajoittamaton tallennustila ja kaistaleveys.

 • Swift: 11,99 dollaria / kuukausi (9,99 dollaria / kuukausi Linuxille) rajoittamattomille verkkosivustoille, rajoittamattomalle levytilalle ja rajoittamattomalle sähköpostille. Swift tarjoaa myös ytimiä (2 taajuudella 2,1 GHz) ja fyysistä muistia (1 Gt), sekä automaattisia varmuuskopioita ja sivuston palauttamista.

 • Turbo: 21,99 dollaria / kuukausi (18,99 dollaria / kuukausi Linuxille) rajoittamattomille verkkosivustoille, rajoittamattomalle levytilalle ja rajoittamattomalle sähköpostille. Turbo tarjoaa ytimiä (2 taajuudella 2,1 GHz) ja fyysistä muistia (2 Gt), sekä automaattisia varmuuskopioita ja palautuksia. Turbo lisää web-nopeutta varmistaaksesi sivuston optimaalisen suorituskyvyn.

A2-hosting-arvostelut

Verkkosivustoille, jotka vaativat enemmän suorituskykyä ja tehoa, A2 Hosting tarjoaa erilaisia ​​omistettuja palvelimia. Alla olevat suunnitelmat koskevat Linux-pohjaisia ​​palvelimia.

 • Puoli oma palvelin: 18,99 dollaria / kuukausi rajattomasti tallennustilaa ja kaistanleveyttä. Kun palvelimelle on alhaisemmat vaatimukset, tämä vaihtoehto tarjoaa jopa 20 kertaa nopeamman nopeuden kuin jaetut isännöintivaihtoehdot.

 • Hallitsematon Flex-palvelin: 119,99 dollaria / kuukausi 2×500 Gt tallennustilalla, 10 TB kaistanleveydellä, 8 Gt RAM-muistilla ja 2 ytimellä. Tämä vaihtoehto on kehittäjille tai järjestelmänvalvojille, jotka työskentelevät mukavasti palvelimen komentorivin kanssa, ja tarjoaa järjestelmän pääkäyttäjän pääsyn.

 • Ylläpito Flex-palvelin: 169,99 dollaria / kuukausi 2×500 Gt tallennustilalla, 10 TB kaistanleveydellä, 8 Gt RAM-muistilla ja 2 ytimellä. Tämä vaihtoehto tarjoaa omistetun palvelimen ja isäntätehtävät, joita A2 Hosting hoitaa.

 • Core Flex -palvelin: 169,99 dollaria / kuukausi 2×500 Gt tallennustilalla, 10 TB kaistanleveydellä, 8 Gt RAM-muistilla ja 2 ytimellä. Tämä vaihtoehto on yrityksille, jotka haluavat hallitun erillisen palvelinratkaisun, mutta haluavat myös pääkäyttäjän pääsyn järjestelmään.

Verkkosivustoille, jotka vaativat enemmän suorituskykyä ja tehoa, A2 Hosting tarjoaa erilaisia ​​omistettuja palvelimia. Kaikissa suunnitelmissa on cPanel ja ilmainen SSL. Alla olevat suunnitelmat koskevat Windows-pohjaisia ​​palvelimia.

 • Teho +: $ 54,99 / kk. Sisältää 75 Gt tallennustilaa, 4 Gt RAM-muistia, 2 TB kaistanleveyttä ja 4 CPU.

 • Prestige +: $ 74,99 / kk. Sisältää 100 Gt tallennustilaa, 6 Gt RAM-muistia, 3 TB kaistanleveyttä ja 6 CPU.

 • Pinnacle +: $ 104,99 / kk. Sisältää 150 Gt tallennustilaa, 8 Gt RAM-muistia, 4 Tt kaistanleveyttä ja 8 vCPU: ta.

 • A2 Hosting tarjoaa asiakkailleen kolme virtuaalista yksityistä palvelinta (VPS).
 • Hallitsematon VPS: 5,00 dollaria / kuukausi, ja se sisältää 20 Gt tallennustilaa, 2 TB siirto, 512 Mt RAM-muistia ja 1 ydin. Tämä tuote on tarkoitettu kehittäjälle tai järjestelmänvalvojalle, joka etsii muokattavissa olevaa, runkorakenteista VPS-asennusta.
 • Ylläpito VPS: 32,99 dollaria / kuukausi, ja se sisältää 75 Gt tallennustilaa, 2 TB siirtoa, 4 Gt RAM ja 4 vCPU, sekä cPanel-ohjaus ja Hostguard-hallinta. Tämä on rakennettu web-hosting-alustalle, mutta VPS-ominaisuudella.
 • Ydin VPS: 32,99 dollaria / kuukausi, ja se sisältää 75 Gt tallennustilaa, 2 TB siirtoa, 4 Gt RAM ja 4 vCPU, sekä cPanel-ohjaus ja Hostguard-hallinta. Tarjoaa myös pääkäyttäjän pääsyn tarjoamalla hallitsemattoman VPS: n käytettävissä olevat mukautettavat vaihtoehdot hallitun VPS-alustan kanssa.
 • A2Hosting sisältää useita tasoja jälleenmyyjien hinnoittelua. Jälleenmyyjät käyttävät A2Hosting-palvelua isännöimällä sivustoa, joka myydään toiselle asiakkaalle jälleenmyyjän kautta. Kaikki jälleenmyyjätilit sisältävät cPanelin. Olemme sisällyttäneet tähän hintaan sekä Linux- että Windows-hinnoittelun.
 • Pronssi: 21,99 dollaria / kuukausi (19,99 dollaria / kuukausi Linuxille) 30 Gt tallennustilasta, 40 sähköpostitilistä ja 400 Gt kaistanleveydestä kuukaudessa.
 • Hopea: 29,99 dollaria / kuukausi (27,99 dollaria / kuukausi Linuxille) 75 Gt tallennustilaa, 60 sähköpostitiliä ja 600 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa.
 • Kulta: 38,99 dollaria / kuukausi (36,99 dollaria / kuukausi Linuxille) 150 Gt tallennustilaa, 80 sähköpostitiliä ja 1 TB kaistanleveyttä kuukaudessa.
 • Platina: 63,99 dollaria / kuukausi (61,99 dollaria / kuukausi Linuxille) 200 Gt tallennustiloille, 100 sähköpostitiliä ja 2 TB kaistanleveyttä kuukaudessa.
 • Näiden vakiopalvelujen lisäksi A2 Hosting tarjoaa lisämaksutuotteita myös maksua vastaan. Tähän sisältyy SiteBuilder-isännöinti web-suunnittelijoille ja kehittäjille, jotka haluavat rakentaa oman sivuston, optimoija nopeammille HTML-latausaikoille ja omistettu IP-osoite.
 • Kaikissa A2Hosting-tuotteiden asteissa on alennuksia vuosittaisista ostoista.

Yleinen käsitys A2-hosting-palvelusta

Suurimmalle osalle asiakkaita ja arvioijia vaikuttava tekniikka, ominaisuudet, web-hosting-paketit ja nopeuteen ja suorituskykyyn keskittyminen auttavat A2-hosting-yritystä eristymään joukosta. A2-hosting-arvostelut ovat ylivoimaisesti positiivisia.

Monet arvioijat huomauttavat runsaasti optimoituja vaihtoehtoja verkkosivustollesi A2 Hosting -sovelluksen avulla, etenkin kehittäjille ja järjestelmänvalvojille. A2 Hosting -valinnat ja ominaisuudet ovat unelma jokaiselle, joka haluaa työskennellä ja rakentaa verkkosivustoa. Saat huipputeknologian keskittyen siihen, mitä kehittäjä tarvitsee.

Ominaisuudet ovat mukavia, mutta onko se todella niin nopea? Useimmat asiakkaat nauttivat A2-hosting-palvelun latausnopeuksista ja luotettavuudesta.

Ainoa alue, jolla arvioijat ja yleisö suhtautuvat kriittisesti A2-hostingiin, on heidän keskittymisensä Linuxiin. Jotkut ominaisuudet (ja alhaisemmat hinnat) ovat saatavana vain Linux-käyttäjille. Tämä on pieni kritiikki, kun otetaan huomioon, että A2 Hosting nauttii BBB: n A + -luokituksesta.

A2-hosting-arvostelut – kuinka sitä verrataan muihin markkinoihin

Mies ja nainen ajattelua

Maksat premium-hinnan A2-hosting-palvelusta, mutta sinulla on pääsy premium-web-hosting-palveluun kustannuksiltaan. Se on yksi nopeimmista ja luotettavimmista web-palveluntarjoajista markkinoilla.

Onko se nopein? Ehkä ei, mutta se on huomattavasti nopeampaa kuin alan keskiarvo muiden arvioijien viimeisimpien testien mukaan.

Asiakastuki on myös A2-palvelun vahvuus. Jos tarvitset tukea, GuruCrew on saatavana 24/7/365 puhelimitse, chatissa, sähköpostitse tai lippujärjestelmällä. Tukiedustajat ovat erittäin osaavia ja osaavat vastata useimpiin kysymyksiin nopeasti ja helposti. Kun ilmenee ongelma, johon he eivät pysty vastaamaan, he voivat yleensä lähettää sinulle jonkun, joka voi auttaa.

Maksat premium-hinnan A2-hosting-palvelusta, mutta sen mukana tulee premium-palvelu.

Mitä ajattelemme A2-hosting-palvelusta

Mies osoittaa sormellaan

A2-hosting on keskittynyt huippuluokan asiakkaaseen verkkosivustojen ylläpidossa. Kehittäjät, järjestelmänvalvojat tai yritykset, jotka luottavat sivustonsa nopeuteen ja suorituskykyyn, löytävät melkein kaiken tarvitsemansa A2-hosting-palvelun avulla.

Muille hinta voi olla ongelma. Saat rahaa paljon ominaisuuksia, toiminnallisuutta ja tekniikkaa. Kysymys on – kuinka paljon käytät? Onko sivustosi tuottoa palavalle nopealle nopeudelle vai toimivatko muut arvokkaat ja edulliset vaihtoehdot yhtä hyvin?

Jos tarvitset nopeutta ja tekniikkaa, niin A2-hosting on täydellinen valinta. Jos ei, muut palveluntarjoajat voivat toimittaa tarvitsemasi vähemmällä rahalla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map