Yritysten omistajien tekemät virheet valittaessa verkkoisäntää

sivujen ylläpito on arvokas palvelu, jota tuhannet yritykset ympäri maailmaa käyttävät nyt strategisena etuna liiketoiminnan harjoittamisessa.


Verkkosivuston tarjoamien etujen joukossa:

 • Kustannusten alentaminen IT-infrastruktuurin rakentamisessa – myyjät toimittavat laitteistot ja käyttöjärjestelmät, ja ne voivat myös tarjota sovelluspalveluita ja tukea
 • Saatavuus – Web-isännöintipalvelut lupaavat järjestelmän käytettävyyden 100%: ssa tai lähellä sitä, saatavuus 24/7/365
 • Henkilöstön säästöt – poistaa tai vähentää huomattavasti tarvittavaa sisäistä teknistä henkilöstöä. Säästää rekrytointi- ja säilytyskulut sekä juoksevat kulut, kuten edut ja tekninen koulutus
 • turvallisuus – isännöintipalvelut tarjoavat toimintoja, kuten roskapostisuodatuksen, viruksen havaitsemisen, suojan palvelunestohyökkäyksiltä, ​​palomuurin ja verkon tunkeutumisen

Kaikilla web-hosting-palveluilla on sitä varten olemassa tiettyjä varotoimenpiteitä, jotka on tehtävä, kun teet kriittisen päätöksen uskoa liiketoimintakriittiset toiminnot web-isännöintipalveluihin..

Yritysten omistajat tekevät useita virheitä valitessaan web-isännöintipalvelua. Jotta se toimisi oikein, jatka lukemista!

Web hosting -toiminnon aloittaminen

Mies juoksee pc-taustalla

Tehdään päätös sisällyttää web-hosting osana omaasi liiketoiminta on suhteellisen yksinkertainen prosessi, kuten yllä olevat edut osoittavat. Se voi olla jopa melko helppo kustannusperustella sijoitetun pääoman tuotolla, joka on melkein välitön, usein ilman etukäteiskustannuksia.

Siitä huolimatta siirtyminen eteenpäin Web-isäntävalinnassa edellyttää asianmukaista huolellisuutta ja huomiota tärkeimpiin kohtiin, jotta palvelusta saataisiin kaikki edut välttäen mahdolliset sudenkuopat..

Koska web-hosting-palvelut ovat olleet olemassa jo vuosikymmenien ajan, sinun ei tarvitse oppia omista virheistään. On paljon muita, jotka ovat menneet ennen sinua, ja voit oppia heidän virheistään.

Yleisten virheiden välttäminen Yrityksen omistajat tekevät valitessaan Web-hosting-palvelua

Web-hosting-sovelluksen sisällyttäminen liiketoimintastrategiaan vaatii jonkin verran ymmärrystä siitä, miten tekniikka välttää päätöksiä, jotka vaikuttavat tulevaisuuteen negatiivisesti yritykseesi, asiakkaisiisi tai työntekijöihisi.

Älä laita kaikkia muniasi yhteen koriin

Se on vanha sanonta, mutta se koskee web-hosting-palveluita. Jos aiot siirtää sovelluksia Web palvelut, älä toteuta kaikkia toimintoja yhdelle palvelimelle.

Esimerkiksi, sinun kannattaa harkita sähköpostipalveluiden suorittamista eri palvelimella kuin eCommerce, ERP tai help desk -toiminnot. Estää kaikkien toimintojen menettämisen, jos yksittäisessä palvelimessa on katkos, kestosta riippumatta.

Tiedä mitä tarvitset

3 Kaiutin harmaalla taustalla

Voit keskustella tästä ehdotettujen web-isäntäpalveluiden kanssa heidän panoksestaan. Useimmat palveluntarjoajat tarjoavat useita palvelutasoja:

 • Jaetut palvelut – Useat asiakkaat jakavat resursseja palvelimilla
 • Virtuaaliset yksityiset palvelimet – Palvelusi sijaitsevat erikseen, mutta virtuaalisessa palvelinympäristössä, joka jakaa resursseja, kuten levytallennus
 • Omistetut palvelimet – palvelimesi on fyysinen palvelin, joka on osoitettu vain yrityksellesi, eikä muiden palvelimien katkoksista tai suorituskyvystä saa vaikuttaa niihin.

Jokaisella palvelutasolla on etuja ja niihin liittyvät kustannuserot. Ennen kirjautumista on selvitettävä, mikä palvelutaso sopii sinulle ja kuinka Web-isäntä tarjoaa päivitykset tasolta toiselle..

Ehtojen lukeminen

On yllättävää, kuinka monet yritykset eivät lue tai ymmärrä web-hosting-sopimusten yksityiskohtia allekirjoittaessaan.

Varmista, että sinulle tärkeät asiat ovat kirjallisia, kuten palvelutasosopimukset (SLA) suorituskyvystä ja saatavuudesta, peruutuskäytännöt, rangaistukset käytettävyyden vastaamisesta ja hyväksyttävä vastaus tukeen sekä muut palvelukeskusteluissa sovitut lisäominaisuudet, kuten ohjelmisto palvelun tarjoamia.

Hienovedoksen lukeminen käsittää termejä, kuten ”ilmainen” tai “rajoittamaton”. Rajoittamattomalla levytallennuksella voi olla määritelmä hienoissa painotuotteissa, joissa on vastuuvapauslauseke, kuten ”tiettyyn rajaan saakka”, jonka jälkeen lisämaksuja peritään..

Ymmärrä kuka palveluntarjoajasi on

Monet web-hosting-palvelut ovat itse asiassa kolmansien osapuolien tarjoajia, jotka jälleenmyyvät palveluita, joita tosiasiallisesti ylläpitää ja tarjoaa toinen yritys.

Tämä ei ehkä ole aluksi suurta ongelmaa, mutta jos jälleenmyyjä lopettaa liiketoiminnan tai ei vastaa odotuksiasi tai sopimuksiasi SLA: n suhteen, saatat jäädä tekemisiin toisen yrityksen kanssa, jota ei ole laillisesti velvoitettu noudattamaan käyttöehtojasi..

Tämä voi jättää sinulle verkkopalvelupalveluita, jotka ovat epästandardeja tai jopa toimimattomia, jolloin voit etsiä uusia vaihtoehtoja.

Kumppanuus Startupin kanssa

On aivan liian monia pitkäaikaisia, tehokkaita Web-isäntämahdollisuuksia, jotka tarjoavat vuosien tai vuosikymmenten ajan esimerkillistä palvelua, jotta riskiä yrityksellesi on alan uudelle tulijalle..

Kuten monien uusien yritysten kohdalla, uusi isäntä voi iskeä maassa juoksemalla suurella myyntipisteellä ja alhaisilla alkuperäisillä kustannuksilla, jolloin epäonnistuminen johtuu huonosta hallinnasta tai huonosta myynnistä lyhyessä ajassa..

Valitse myyjä, jolla on pitkä historia tyytyväisiä asiakkaita, ja sisällytä asiakasarviointeja due diligence -tehtävään. Varmista, että asiakas on tyytyväinen palveluun ja tukeen.

Yritysten omistajien tekemät virheet Web-isäntävalinnassa – sulkeutuessa

Musta laatikko

Muista se verkkosivuston kävijät, sivustosi on yrityksesi kasvot. Kaikki seisokit tai hidas suoritus kuvaa negatiivista tunnetta yrityksesi tai palveluidesi suhteen.

Kun web-hosting-palvelut on tutkittu asianmukaisesti ja arvioitu, valitsemastasi palveluntarjoajasta tulee arvostettu liikekumppani ja laajennus palveluntarjoajaasi IT-infrastruktuuri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map