A2 Hosting Reviews – De snelste en unieke onder anderen

Webhostingprovider A2 Hosting belooft snelle webhosting – tot 20 keer sneller dan andere bedrijven.


Het is een gewaagde bewering en sitesnelheid is van cruciaal belang voor bedrijven die zaken doen op internet. Hoge sitesnelheid zal uw SEO-ranking verbeteren, het bouncepercentage verlagen, het conversiepercentage verhogen en uw klanten tevreden houden. 20x meer sitesnelheid is een gewaagde bewering. Daar gaan we wat dieper op in.

A2 Hosting is in 2002 gestart door CEO Bryan Muthig. Hij was een UNIX-systeembeheerder die het bedrijf dat oorspronkelijk bekend stond als Iniquinet in Ann Arbor, Michigan, oprichtte. De achtergrond in UNIX komt nog steeds tot uiting in krachtige tools voor ontwikkelaars en een focus op technologie binnen het bedrijf.

Met zoveel opties voor bedrijven die op zoek zijn naar webhostingproviders, kan het moeilijk zijn om het juiste bedrijf te vinden. Ongeacht uw behoefte, het komt neer op functies, ondersteuning en waarde.

Met een focus op technologie en snelheid, komt A2 Hosting met een schat aan functies en opties. We duiken in wat het bedrijf uniek maakt op de markt en kijken naar wat andere mensen over het bedrijf zeggen. Hopelijk geven we u met deze A2 Hosting-beoordelingen wat u nodig heeft om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Laten we eens kijken wat A2 Hosting te bieden heeft.

Wat A2 Hosting uniek maakt?

De focus van A2 Hosting-services is technologie en snelheid, en dat blijkt. Zelfs met de lagere abonnementen biedt A2 Hosting een schat aan functies en functionaliteit. De hoogste snelheden en meest indrukwekkende technologie zijn alleen beschikbaar bij de duurdere abonnementen.

Laten we eens kijken naar enkele van de functies die worden aangeboden in deze A2 Hosting-recensies.

1. Onbeperkte bandbreedte en opslag met A2-hosting

A2 Hostingsite

Met onbeperkte bandbreedte en opslag via A2 Hosting, zelfs voor klanten die shared hosting gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u naar willekeurige maandelijkse limieten kruipt of deze overschrijdt. Dit geeft u gemoedsrust en een gegarandeerde prijs, zelfs tijdens drukke maanden voor uw site.

Houd er rekening mee dat A2 Hosting het gebruik controleert om optimale prestaties te garanderen. Ze zullen indien nodig contact opnemen met klanten met overmatig sitegebruik. Overmatig gebruik zal de snelheid beïnvloeden voor andere klanten die de site gebruiken. Meestal is dit geen probleem, maar ze kunnen u vragen om te upgraden als de problemen aanhouden.

2. A2 Hosting Recensies – Gratis website migratie en installatie

Webhostingsite

A2 Hosting biedt gratis websitemigratie van uw oude webhostingprovider naar A2 Hosting. U moet contact opnemen met de GuruCrew (klantenondersteuning van A2 Hosting) voor meer informatie en er kunnen kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de details van de migratie.

A2 Hosting biedt ook tal van tools voor het bouwen van sites voor ontwerpers en ontwikkelaars. Dit omvat de interne A2 Website Builder. De A2 Website Builder bevat sjablonen, een teksteditor, contactformulieren en aanpasbare afbeeldingen.

Andere tools voor het bouwen van websites die door A2 worden aangeboden, zijn RapidWeaver, Sandvox, Microweber, BoldGrid, Dreamweaver, Bluefish, Freeway, Live Composer, Kopage en meer. Let op, er is een extra maandelijks bedrag voor de webdesign tools aangeboden door A2 Hosting.

3. Website-back-ups

Website-back-ups

A2 Hosting biedt gratis back-ups met Dropmysite, een cloudgebaseerde webback-upservice. Swift- en Turbo-klanten, de hoogste niveaus in A2 Hosting, hebben toegang tot een herstelservice via hun cPanel, een grafische interface voor het beheren van hun website. Dit is een uitstekende optie voor momenten waarop u per ongeluk een bestand verwijdert of uw website moet herstellen.

4. Installatie van applicaties met A2 Hosting

Applicatie-installatie met A2-hosting

A2 Hosting maakt het gemakkelijk om apps en widget op uw site te laden met meerdere tools, allemaal toegankelijk met het cPanel-besturingselement. Deze omvatten tools zoals Softaculous, een app voor het laden van apps met één klik, Easy Google Apps Setup en Cloudflare, een tool voor het leveren van inhoud.

5. Ontwikkelaarstools met A2-hosting

A2 Hosting ondersteunt een aantal ontwikkelaarstools en maakt het systeembeheerders en ontwikkelaars gemakkelijk om de site aan hun behoeften aan te passen. Deze omvatten MySQL-databases, vooraf geïnstalleerde phpMyAdmin en phpPgAdmin, Ruby, Perl, Python, Apache 2.2 en meer.

6. Site beveiliging

Site beveiliging

A2 Hosting biedt verbeterde sitebeveiliging door hun permanente beveiligingsinitiatief. Dat begint met HackScan-malwarebescherming die 24/7 wordt uitgevoerd om de site te beschermen. De meeste webhostingproviders bieden alleen een dagelijkse scan van de site op malware.

Naast HackScan gebruikt A2 Hosting de Patchman-service om geïnfecteerde bestanden te isoleren en in quarantaine te plaatsen. Patchman controleert ook uw applicaties om ervoor te zorgen dat ze up-to-date zijn met de nieuwste versie en beveiligingsfuncties. Het systeem stelt u op de hoogte van eventuele kwetsbaarheden in uw apps.

7. Andere functies

WordPress

A2 beweert 20x meer snelheid te bieden dan vergelijkbare webhostingbedrijven. Ze hebben een paar tools en functies om de snelheid van de sites die ze hosten te verhogen.

Ten eerste is er de Turbo Server-optie die ze aanbieden. Met de Turbo-server zorgt A2 Hosting ervoor dat er minder gebruikers op elke server zitten. Alle servers zijn geoptimaliseerd met APC / OPcache en Turbo Cache, die minder CPU en geheugen gebruiken om dezelfde resultaten te leveren als een Apache-server. A2 Hosting gebruikt alleen Solid State Drives (SSD) voor servers, wat ook de snelheid verhoogt.

Ten slotte zal A2 Hosting de site optimaliseren voor klanten van het hoogste niveau, waardoor sites sneller kunnen worden geladen. In drukke verkeerstijden zal A2 de CPU-kernen verdubbelen en RAM toevoegen voor sites om verder te vergroten.

Betekent dit 20x meer snelheid? Niet elke keer, maar het zal de gemiddelde laadtijd voor uw site drastisch verhogen.

Prijsstelling voor A2-hosting

Er zijn drie niveaus met gedeelde hosting van A2 Hosting. Alle lagen worden geleverd met basisdiensten en functies, maar met de hogere niveaus heb je toegang tot hogere snelheden en meer technologie.

A2 Hosting biedt ook verschillende prijzen voor servers op basis van Linux en Windows. We hebben de prijs voor beide hier opgenomen.

 • Lite: $ 9,99 / maand ($ 7,99 / maand voor Linux) voor één website, 5 databases en 25 e-mails. Wordt geleverd met onbeperkte opslag en bandbreedte.

 • Snel: $ 11,99 / maand ($ 9,99 / maand voor Linux) voor onbeperkte websites, onbeperkte schijfruimte en onbeperkte e-mails. Swift biedt ook extra cores (2 bij 2,1 GHz) en fysiek geheugen (1 GB), plus automatische back-ups en siteherstel.

 • Turbo: $ 21,99 / maand ($ 18,99 / maand voor Linux) voor onbeperkte websites, onbeperkte schijfruimte en onbeperkte e-mails. Turbo biedt extra cores (2 bij 2,1 GHz) en fysiek geheugen (2 GB), plus automatische back-ups en herstel. Turbo verhoogt de websnelheid om optimale prestaties voor de site te garanderen.

A2 Hosting beoordelingen

Voor websites die meer prestatie en kracht vragen, biedt A2 Hosting een verscheidenheid aan dedicated servers. De onderstaande plannen zijn voor servers gebaseerd op Linux.

 • Semi-dedicated server: $ 18,99 / maand met onbeperkte opslag en bandbreedte. Met lagere eisen aan de server biedt deze optie tot 20x hogere snelheden dan de shared hosting-opties.

 • Onbeheerde Flex Server: $ 119,99 / maand met 2×500 GB opslag, 10 TB bandbreedte, 8 GB Ram en 2 cores. Deze optie is voor ontwikkelaars of systeembeheerders die comfortabel werken met de opdrachtregel van de server en biedt root-toegang tot het systeem.

 • Beheerde Flex Server: $ 169,99 / maand met 2×500 GB opslag, 10 TB bandbreedte, 8 GB Ram en 2 cores. Deze optie biedt een dedicated server en hostingtaken die worden afgehandeld door A2 Hosting.

 • Core Flex Server: $ 169,99 / maand met 2×500 GB opslag, 10 TB bandbreedte, 8 GB Ram en 2 cores. Deze optie is bedoeld voor bedrijven die een managed dedicated server-oplossing willen, maar ook root-toegang tot het systeem willen.

Voor websites die meer prestatie en kracht vragen, biedt A2 Hosting een verscheidenheid aan dedicated servers. Alle abonnementen bevatten een cPanel en gratis SSL. De onderstaande plannen zijn voor servers gebaseerd op Windows.

 • Vermogen +: $ 54,99 / maand. Bevat 75 GB opslagruimte, 4 GB RAM, 2 TB bandbreedte en 4 CPU’s.

 • Prestige +: $ 74,99 / maand. Bevat 100 GB opslagruimte, 6 GB RAM, 3 TB bandbreedte en 6 CPU’s.

 • Pinnacle +: $ 104,99 / maand. Bevat 150 GB opslag, 8 GB RAM, 4 TB bandbreedte en 8 vCPU’s.

 • A2 Hosting biedt drie virtual private server (VPS) -producten voor klanten.
 • Onbeheerde VPS: $ 5,00 / maand en inclusief 20 GB opslag, 2 TB overdracht, 512 MB RAM en 1 core. Dit product is voor een ontwikkelaar of systeembeheerder die op zoek is naar een aanpasbare, barebones VPS-installatie.
 • Beheerde VPS: $ 32,99 / maand, inclusief 75 GB opslag, 2 TB overdracht, 4 GB Ram en 4 vCPU’s, evenals een cPanel-besturing en Hostguard-beheer. Dit is gebouwd op het webhostingplatform, maar met de mogelijkheid van een VPS.
 • Kern VPS: $ 32,99 / maand, inclusief 75 GB opslag, 2 TB overdracht, 4 GB Ram en 4 vCPU’s, evenals een cPanel-besturing en Hostguard-beheer. Biedt ook root-toegang en biedt de aanpasbare opties die beschikbaar zijn op de Unmanaged VPS met het platform van de Managed VPS.
 • A2Hosting omvat verschillende niveaus van prijzen voor wederverkopers. Resellers zullen A2Hosting gebruiken om een ​​site te hosten die via de reseller aan een andere klant is verkocht. Alle reselleraccounts bevatten een cPanel. We hebben hier zowel de Linux- als Windows-prijzen opgenomen.
 • Bronzen: $ 21,99 / maand ($ 19,99 / maand voor Linux) voor 30 GB opslag, 40 e-mailaccounts en 400 GB bandbreedte per maand.
 • Zilver: $ 29,99 / maand ($ 27,99 / maand voor Linux) voor 75 GB opslag, 60 e-mailaccounts en 600 GB bandbreedte per maand.
 • Goud: $ 38,99 / maand ($ 36,99 / maand voor Linux) voor 150 GB opslag, 80 e-mailaccounts en 1 TB bandbreedte per maand.
 • Platina: $ 63,99 / maand ($ 61,99 / maand voor Linux) voor 200 GB opslagruimte, 100 e-mailaccounts en 2 TB bandbreedte per maand.
 • Naast deze standaarddiensten biedt A2 Hosting tegen betaling ook aanvullende producten aan. Dit omvat SiteBuilder-hosting voor webontwerpers en ontwikkelaars die hun eigen site willen bouwen, een optimalisatie voor snellere HTML-laadtijden en een speciaal IP-adres.
 • Alle niveaus van A2Hosting-producten bevatten kortingen voor jaarlijkse aankopen.

Publieke perceptie van A2-hosting

Voor de meeste klanten en recensenten helpen de indrukwekkende technologie, functies, webhostingpakketten en focus op snelheid en prestaties A2 Hosting zich te onderscheiden van de massa. A2 Hosting-beoordelingen zijn overweldigend positief.

Veel recensenten wijzen op de rijkdom aan geoptimaliseerde opties voor uw website met A2 Hosting, vooral voor ontwikkelaars en systeembeheerders. De keuzes en functies in A2 Hosting zijn een droom voor iedereen die wil werken aan en een website wil bouwen. U krijgt geavanceerde technologie met een focus op wat de ontwikkelaar nodig heeft.

Functies zijn leuk, maar is het echt zo snel? De meeste klanten zijn enthousiast over de laadsnelheden en betrouwbaarheid van A2 Hosting.

Het enige gebied waar recensenten en het publiek kritiek hebben op A2 Hosting, is hun focus op Linux. Er zijn enkele functies (en lagere prijzen) die alleen beschikbaar zijn voor Linux-gebruikers. Dit is een kleine kritiek, aangezien A2 Hosting een A + rating heeft van de BBB.

A2 Hosting Reviews – Hoe het zich verhoudt tot de rest van de markt

Man en vrouw denken

U betaalt een premium prijs voor A2 Hosting, maar u heeft tegen betaling toegang tot een premium webhostingservice. Het is een van de snelste en meest betrouwbare webhostingproviders op de markt.

Is het de snelste? Misschien niet, maar het is aanzienlijk sneller dan het industriegemiddelde volgens de meest recente tests van andere recensenten.

Klantenservice is ook een kracht van A2 Hosting. Als je ondersteuning nodig hebt, is de GuruCrew 24/7/365 beschikbaar via telefoon, chat, e-mail of een ticketsysteem. Supportmedewerkers zijn zeer deskundig en kunnen de meeste vragen snel en gemakkelijk beantwoorden. Als er een probleem is dat ze niet kunnen beantwoorden, kunnen ze je meestal naar iemand sturen die kan helpen.

U betaalt een premium prijs voor A2 Hosting, maar daarbij hoort premium service.

Wat wij van A2 Hosting vinden

Man wees met zijn vinger

A2 Hosting is gericht op de high-end klant voor webhosting. Ontwikkelaars, systeembeheerders of bedrijven die vertrouwen op snelheid en prestaties voor hun site, zullen bijna alles vinden wat ze nodig hebben bij A2 Hosting.

Voor anderen kan de prijs een probleem zijn. Je krijgt veel functies, functionaliteit en technologie voor het geld. De vraag is – hoeveel gaat u gebruiken? Is er een rendement voor razendsnelle snelheid op uw site, of zullen andere hoogwaardige en goedkope opties net zo goed werken?

Als je die snelheid en technologie nodig hebt, dan is A2 Hosting de perfecte keuze. Zo niet, dan kunnen andere providers leveren wat u nodig heeft voor minder geld.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map