Eenvoudig een website bouwen met Go Daddy voor 2020 + (video-tutorial)

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


Godaddy Website Builder-zelfstudie

Snelle vraag voor jou:

Bent u op zoek om de Godaddy-websitebouwer voor uw eigen website te gebruiken, maar wilt u er absoluut zeker van zijn dat dit voor u is?

Ik wist het:

Laten we eerst wat dingen bekijken voordat je het doet.

GoDaddy biedt gebruiksvriendelijke tools voor het bouwen van sites voor elk idee dat u heeft. Bovendien biedt het maken van een website op GoDaddy een geweldige hostingservice tegen een betaalbare prijs, dus aan de slag gaan is echt een koud kunstje voor mensen met weinig tot geen ervaring in het maken en ontwikkelen van websites.

Daarnaast brengt deze host ook speciale aanbiedingen uit waarbij pakketten voor het bouwen van sites een gratis domein bevatten, wat betekent dat je een geheel nieuwe website kunt opzetten voor slechts $ 5,99 per maand en je hebt zelfs geen programmeur nodig om je te helpen.

Het bouwen van websites van Go Daddy biedt een reeks tools en opties, dus het kan binnen 10 minuten beginnen.

Oké, laten we wat informatie en een tutorial van Godaddy voor het maken van websites bekijken

GoDaddy Online Store Builder 101

Sitebouw is een add-on die iedereen met een domein kan kopen. Met Go daddy-site bouwen, kunt u een website opzetten in drie klikken, kies gewoon een gebruikersnaam, een Godaddy website sjabloon en gaan.

In andere gevallen heb je volledige controle over de HTML en CSS, wat min of meer is voor meer ervaren webdesigners.

Bovendien biedt GoDaddy functies voor het bouwen van sites met slepen en neerzetten, zodat u kunt zien wat u leuk vindt en het rechtstreeks naar uw sjabloon kunt trekken, waardoor u het exacte soort webpagina kunt maken dat u wilt.

GoDaddy biedt pakketten met 1 GB, 10 GB en 50 GB schijfruimte, naast 150 GB tot 1.000 GB bandbreedte met hun sitebouwer. E-mailadressen zijn ook inbegrepen.

Hier is een hele pagina gewijd aan het bouwen van een online winkel met Godaddy.

Probeer Godaddy

Functies slepen en neerzetten

U kunt alles op uw website wijzigen. Met hun functies voor slepen en neerzetten kunt u kiezen uit honderden verschillende foto’s of uw eigen foto’s laden om naar uw website te slepen voor kopteksten, voetteksten of alleen uw “Over” -foto.

U kunt ook tekst wijzigen en verschillende widgets toevoegen, zoals agenda’s, links, winkelen of plaatsing van affiliate-advertenties.

U kunt ook alle afbeeldingen die u op uw site laadt bijsnijden, roteren en wijzigen, zodat u deze verder kunt aanpassen en ervoor kunt zorgen dat alles op de juiste manier past.

Integratie van sociale media

Je kunt widgets voor sociale media voor Twitter, Facebook, WordPress en LinkedIn rechtstreeks toevoegen vanuit de website-bouwer van Go Daddy met slepen en neerzetten. U kunt rechtstreeks op uw website een blog of Twitter-feed toevoegen.

Bezoekers zien uw Facebook-, Twitter-, Pinterest- en YouTube-pictogrammen en navigeren naadloos van uw site naar alle sociale media die u linkt.

Met Go Daddy kun je zelfs een blogfeed toevoegen, zodat je berichten rechtstreeks vanuit WordPress op je website kunnen komen.

Klantenservice van GoDaddy

Er zijn talloze hosts met sitebouwers, maar wat GoDaddy onderscheidt, is de gegarandeerde 24/7 klantenondersteuning.

Hiermee krijgt u direct toegang tot HTML / CSS, e-mail en hostingondersteuning, die elke dag van het jaar beschikbaar is.

Het ondersteuningsteam van GoDaddy helpt ook bij het maken van siteproblemen en helpt u bij het bouwen van de perfecte website.

Met tal van opties, veel ondersteuning en eenvoudige functies voor slepen en neerzetten, stelt GoDaddy’s sitebouwer klanten in staat om de volledige ervaring te krijgen van een geïntegreerde website die professioneel en geoptimaliseerd is.

Bovendien biedt GoDaddy een lange lijst met kortingen en zelfs gratis hosting bij aankoop van een site builder-pakket.

Met een snelle site-instelling kunt u binnen enkele minuten webpagina’s bouwen en uw bedrijf of blog eindelijk online zetten.

Een GoDaddy-site bouwen

Nadat u uw domein heeft verkregen, klikt u op ‘Bouw uw website’. Kies nu uw domein en vervolgens welke configuratie u wilt.

Snelle installatie is het gemakkelijkst en biedt een reeks vooraf gemaakte websites met meer dan honderd verschillende lay-outs. Daarnaast kunt u kiezen voor Designer Setup of HTML / CSS Setup.

Deze zijn voor meer gevorderde programmeurs, maar u kunt nog steeds sjablonen gebruiken en uw eigen code implementeren als u enige kennis van HTML-webontwerp heeft.

Als u klaar bent, klikt u op publiceren en uw website is volledig gehost en klaar.

Laten we deze video eens bekijken door website-studenten om u op weg te helpen

Probeer Godaddy

Afbeelding tegoed: Godaddy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map