Jimdo Review voor 2020: een kijkje achter de schermen voordat je begint

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


Jimdo Review Website Builder Picture

Overweeg Jimdo voor uw websitebouwer?

Ik heb het mooi voor je opgesplitst in deze Jimdo-recensie achter de schermen.

Klaar om te beginnen?

Ik denk dat het antwoord ja is ��

Een beetje info over Jimdo

Sinds de oprichting van het bedrijf in 2007 zijn er met Jimdo 15 miljoen websites gebouwd. Tot haar klanten behoren ondernemers, fotografen, muzikanten en bloggers.

Jimdo’s oprichters, Fridtjof, Christian en Matthias, gebruikten feedback van de klanten waarvoor ze websites bouwden om Jimdo te creëren.

Leren dat hun klantenkring websites wilde bouwen, maar niet beperkt wilden worden omdat ze niet wisten hoe ze moesten coderen, hielpen de Duitse mannenvisie voor hun bedrijf vorm te geven.

Jimdo is een websitebouwer, net als Wix en Weebly, waarvoor gebruikers geen code hoeven te begrijpen of te schrijven. Met behulp van vooraf gemaakte sjablonen kunnen gratis en betaalde gebruikers van de service hun eigen elementen toevoegen om hun websites te personaliseren.

Jimdo is perfect voor beginners en mensen die ook uitgebreide kennis van code hebben.

De prijsplannen variëren van gratis tot $ 20 per maand, jaarlijks gefactureerd, waardoor het een betaalbare optie is voor mensen in verschillende industrieën en beroepen.

Een paar van Jimdo’s concurrenten zijn Wix, Squarespace en Weebly. Het aanbieden van vergelijkbare sjablonen en prijsplannen, het komt allemaal neer op welk bedrijf een persoon verkiest en welke tools en functies het meest voordelig zijn voor gebruikers.

Sommige eCommerce-sites brengen kosten in rekening per transactie, terwijl Jimdo dat niet doet. Dit kan een groot verschil maken als het gaat om kostenverlaging voor grote bedrijven die veel verkopen via hun online websites.

Jimdo Gebruiksgemak

Jimdo neemt het giswerk weg bij het bouwen van een aangepaste website door een eenvoudige websitebouwer te bieden zonder code.

Het verkoopt aan ondernemers en creatieven op een aantal gebieden, waaronder schrijvers, fotografen, restauranteigenaren, trouwplanners en reisbloggers.

De sjablonen die door het bedrijf worden aangeboden, variëren in stijl, van strak en verfijnd tot gedurfd en trendy.

Elk is aanpasbaar, zodat Jimdo-gebruikers de website krijgen die ze willen, die hen of de bedrijven die ze willen promoten het beste vertegenwoordigt.

Het allereerste dat u moet doen om een ​​website te bouwen, is door een sjabloon te kiezen en u te registreren met hun e-mailadres en wachtwoordkeuze.

Nadat u uw account heeft bevestigd door het bericht te openen dat Jimdo u heeft gestuurd, bent u klaar om uw website te bewerken.

Je krijgt de mogelijkheid om je URL een naam te geven met Jimdo-branding als je ervoor hebt gekozen om een ​​gratis account te gebruiken, een domein te kopen of een domein te gebruiken dat je al hebt gekocht.

Het aanpassen van uw website vergt oefening en hoewel alles netjes en categorisch is ingedeeld, vergt het geduld bewegende tekstblokken, veranderende kleuren van achtergronden en het toevoegen van foto’s.

Je kunt Dropbox uploaden of openen voor afbeeldingen, wat een leuke functie is als je niet veel persoonlijke foto’s hebt opgeslagen op je desktop of laptop.

Je kunt ook items bewerken via de Jimdo-apps voor iPhone en Android-apparaten. Onderweg wijzigingen aanbrengen is een functie die veel zakelijke professionals en creatievelingen waarderen.

Ze hebben misschien niet altijd toegang tot een computer, maar ze hebben wel een telefoon of tablet bij de hand om onmiddellijk wijzigingen aan te brengen.

Een van de grootste verkoopargumenten van Jimdo is de mogelijkheid om op elk moment van sjabloon te veranderen. Je kunt ook helemaal zelf een website bouwen als je weet hoe je moet coderen.

Hierdoor kunnen gebruikers uit alle lagen van de bevolking en kennisbanken de websitebouwer gebruiken voor zijn of haar behoeften.

Omdat een domein en e-mail zijn opgenomen in betaalde Jimdo-abonnementen, kunt u op een dag letterlijk een website bouwen en de volgende dag probleemloos aan de slag..

Klaar om Jimdo te proberen?

Laten we eens kijken hoe gemakkelijk het is om aan de slag te gaan met Jimdo

Laten we nu eens kijken hoe gemakkelijk het te gebruiken is

eCommerce-opties met Jimdo

JimdoBusiness biedt betaalde abonnees toegang tot een online winkel met onbeperkte aanbiedingen. Ondernemers met een lange voorraadlijst profiteren van geen transactiekosten.

Evenzo profiteren JimdoPro-gebruikers met minder producten, niet meer dan 15, ook van het feit dat er geen transactiekosten in rekening worden gebracht.

Het voordeel dat u betaalt voor het duurdere betalingsplan is dit. JimdoBusiness-gebruikers krijgen voorrang bij klantenondersteuning wanneer er iets misgaat op hun websites.

Dit type premiumservice kost gebruikers vaak elke maand extra geld, maar maakt deel uit van het maandabonnement op Jimdo.

Met tools en widgets werken eCommerce-winkels naadloos achter de schermen.

In plaats van werk uit te besteden aan andere bedrijven of aanvullende software en diensten aan te schaffen, hebben bedrijfseigenaren en ondernemers toegang tot alles wat ze nodig hebben om inventaris op te stellen, hun producten en diensten te promoten, met hun klanten te communiceren en zelfs betalingen te innen voor verkochte producten en verleende diensten..

Klaar om Jimdo te proberen?

Laten we eens kijken naar het bouwen van een online winkel met deze 4 video’s

Jimdo Website-sjablonen

Jimdo-sjablonen

Een geweldige website is een sleutel om het vertrouwen en de interesse van klanten en fans te winnen in wat u te bieden heeft. Jimdo biedt een verscheidenheid aan sjablonen waaruit u kunt kiezen op basis van het doel dat u voor uw site heeft.

Kies uit de volgende categorieën op basis van uw behoeften:

•Bedrijf
•Winkel
•Portefeuille
• Persoonlijk

Zakelijke sjablonen bevatten opties voor reisbureaus, restaurants en webbureaus die gespecialiseerd zijn in SEO en marketing. Winkel-sjablonen bevatten opties die perfect zijn voor het verkopen van t-shirts, eten en cupcakes.

Portfolio-sjablonen zijn perfect voor fotografen, muzikanten en grafisch ontwerpers. Persoonlijke sjablonen variëren van minimalistisch tot vet en spannend.

Het aanpassen van sjablonen is eenvoudig door het opnemen van lettertypen, tekst, foto’s, audiobestanden en video’s.

U hoeft niet te weten hoe u moet coderen, tenzij u iets extra’s aan uw website wilt toevoegen, zoals een gepersonaliseerde banner of helemaal opnieuw een website wilt maken.

Betaalbare tariefplannen omvatten een domein voor één jaar en toegang tot e-mail, iets waarvoor u extra moet betalen als u andere bedrijven voor deze services gebruikt.

Jimdo Tools & Widgets

Tools die Jimdo-gebruikers gebruiken, zijn onder meer e-mailmarketing- en planningsservices, contentcreatie en beheer van sociale media, videogalerijen, fotodiavoorstellingen, betalingsopties, evenementregistratie en chatondersteuning voor klanten, evenals bedrijfs-, product- en servicebeoordelingen.

Sommige widgets die Jimdo op zijn blog aanbeveelt, zijn onder meer zwevende knoppen voor sociale media, felgekleurde en dramatische afbeeldingen, e-mailmarketing, agenda’s, klantenservice en analyses.

Elk is ontworpen om uw website te verbeteren door het gemakkelijker te maken om klanten over de hele wereld te bereiken en te betrekken.

Sommige van de bedrijven die met Jimdo-websites werken, zijn MailChimp, Doodle, Prezi en AWeber.

Bedrijven van eCommerce-tools zijn PayPal, Freshbooks, Ticketbud en Munch.

Gebruikers van communitytools hebben toegang tot onder meer Rumbletalk, Olark, Polldaddy en Disqus.

Ontwerptoolbedrijven met een relatie met Jimdo zijn onder meer 99Designs, SproutVideo, Bannersnack, Photosnack en Flickr, evenals vele, vele anderen.

Jimdo-domeinen & E-mail

Betaalde account ontvangt een gratis domein en e-mailaccount. Dit houdt de branding consistent en elimineert de noodzaak om extra services te gebruiken voor hosting en communicatie met klanten en fans.

Een gratis Jimdo-account wordt niet geleverd met een aangepast domein. Het heeft de naam van het website-bouwbedrijf, net als de gratis accounts van Wix en Weebly.

Als je een gepersonaliseerde URL wilt, moet je ervoor betalen. Dit is aan te raden als u al een domein bezit, uw eigen naam of bedrijfsnaam wilt gebruiken zonder Jimdo-branding in de URL.

U heeft die optie vanaf het moment dat u zich registreert voor een account bij de websitebouwer. Je kunt later ook op die optie terugkomen als je er nog geen besluit over hebt genomen.

Jimdo SEO

Ingebouwde SEO-tools zorgen ervoor dat uw website snel en gemakkelijk naar de massa gaat. Wist u bijvoorbeeld dat u uw site eenvoudig aan Google kunt toevoegen? Dat is juist! U kunt dit doen door naar de Google Indexing-tool te gaan.

Hiermee kunt u uw URL nemen en deze bij de zoekmachine indienen. Nog spannender is dat u het eigendom van uw website kunt claimen met Google Search Console.

U kunt ook uw sitetitel en paginatitels instellen. Door trefwoorden op te nemen die uw bedrijf beschrijven in de titels van uw website, vergroot u de kans dat mensen u vinden nadat ze op internet hebben gezocht met die woorden en woordgroepen.

Door paginabeschrijvingen toe te voegen en pagina-URL’s voor te bereiden, kunnen mensen u gemakkelijker vinden op basis van de zoekwoorden en woordgroepen die ze kiezen om ook in de zoekmachines in te voeren.

Jimdo Review On Pricing

Jimdo prijzen

Jimdo heeft drie verschillende tariefplannen om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. Elk wordt maandelijks in rekening gebracht en biedt een breed scala aan functies voor een specifieke groep mensen. De meest elementaire van de drie plannen is bijvoorbeeld JimdoFree.

Zoals de naam al doet vermoeden, kost het geen geld om het plan te gebruiken, maar het wordt alleen geleverd met een Jimdo.com subdomein.

Als u uw website persoonlijk wilt brandmerken, bent u mogelijk geïnteresseerd in de andere twee plannen.

De eerste is JimdoPro, het beste voor creatieven, freelancers en bloggers. Het kost $ 7,50 per maand, jaarlijks gefactureerd en biedt een gratis domein en e-mailaccount.

Naast Jimdo-ondersteuning hebben gebruikers die voor dit prijsplan kiezen toegang tot statistieken, een eenvoudige online winkel voor 15 producten zonder transactiekosten en een verscheidenheid aan widgets die de website en ervaring voor uw klanten verbeteren.

De advertentievrije website is ook geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Het laatste prijsplan dat via Jimdo beschikbaar is, is JimdoBusiness. Het is bedoeld voor gebruik door bedrijven en online winkels.

Het kost $ 20 per maand, wat jaarlijks wordt gefactureerd en biedt veel van dezelfde functies bij JimdoroPro, inclusief een gratis domein en statistieken.

Het wordt geleverd met een zakelijk e-mailpakket en gepersonaliseerde prioriteitsklantenondersteuning van Jimdo.

In de complete online winkel kunt u onbeperkt producten aanbieden en verkopen zonder transactiekosten.

Met JimdoBusiness kunt u ook kortingscodes voor uw klanten maken, verschillende betalingsmethoden accepteren, waaronder PayPal en facturen, en verzendkosten in rekening brengen op basis van het gewicht van het product. Wat nog belangrijker is, Jimdo houdt u op de hoogte van het internationale recht, zodat uw online bedrijf succesvol blijft.

Net als bij het andere abonnement hebt u toegang tot SEO en heeft u een voor mobiel geoptimaliseerde website die mensen overal kunnen bekijken.

Betaalde abonnementen worden geleverd met een gratis proefperiode van 30 dagen. Zo kunt u zien of JimdoPro of JimdoBusiness voor u geschikt is. Als dit niet het geval is, kunt u tijdens de proefperiode op elk moment annuleren om te voorkomen dat u een jaar lang wordt gefactureerd.

Andere website-bouwbedrijven bieden 14 dagen gratis proefversies aan, dus het is nogal gul van Jimdo om je 30 dagen de tijd te geven om dingen te testen.

Klaar om Jimdo te proberen?

Jimdo-ondersteuning & Klantenservice

Het ondersteuningscentrum van Jimdo behandelt onderwerpen door ze onder te verdelen in categorieën.

De verschillende onderwerpen waarover het informatie biedt, zijn Basics, Design, Domains & E-mail, bloggen, winkel, zoekmachineoptimalisatie, account en veelgestelde vragen.

Voorbeelden van onderwerpen zijn onder meer hoe u een vergeten wachtwoord kunt herstellen en hoe u uw achtergrondafbeelding kunt wijzigen. Jimdo lost ook andere zorgen op door het creëren van een ondersteuningsticket.

Je hebt de mogelijkheid om je probleem te kiezen en een contactformulier in te vullen om een ​​reactie te ontvangen van het ondersteuningsteam van Jimdo.

De website geeft geen specifiek tijdsbestek voor reacties, maar stelt wel dat als u meerdere pogingen hebt ondernomen om zonder succes contact op te nemen met de ondersteuning, u mogelijk uw spam-map moet controleren en correspondentie moet markeren als “geen spam”.

Jimdo biedt geen telefonische ondersteuning. Het biedt echter wel live chat-ondersteuning.

Het is beschikbaar op basis van beschikbaarheid van het personeel van 09.00 uur tot 17.00 uur Pacific Time. Als je iemand niet kunt bereiken, geef dan niet op. U bereikt in een mum van tijd iemand.

Laatste gedachten over Jimdo

Jimdo is een geweldige website-bouwer voor beginners.

Er zijn voldoende sjablonen om uit te kiezen en het aanpassen van details is eenvoudig met de slepen-en-neerzetten-functionaliteit.

Prijsplannen zijn betaalbaar en bieden veel tijdbesparende en economische functies.

In plaats van te betalen voor een afzonderlijke e-mailprovider, hostingservice, SEO-specialist en socialemediabeheerder, heeft u toegang tot elk met Jimdo.

Prioritaire klantenondersteuning voor JimdoBusiness-klanten is voordelig omdat de mensen die zich aanmelden voor dit prijsplan duidelijk geïnteresseerd zijn in de onbeperkte aanbiedingen die het biedt.

Als hun website onderweg een hapering zou ervaren, zou dit hun winst aanzienlijk kunnen schaden.

Daarom loont het om een ​​toegewijd team van ondersteuningsspecialisten beschikbaar te hebben om op elk moment te helpen. Alleen al die service is $ 20 per maand waard!

Jimdo biedt een van de langste gratis proefversies die beschikbaar zijn voor website-bouwbedrijven. In plaats van slechts twee weken, mag je alles een maand uitproberen.

Dit geeft u voldoende tijd om het water te testen, te zien welke functies u leuk vindt en waar u niet zonder kunt, en hoe uw klanten of kijkers uw website leuk vinden voordat u zich vastlegt aan een betaald abonnement.

Er zijn ook mobiele apps beschikbaar voor alle soorten apparaten met iOS- en Android-software.

Als dat niet handig genoeg was, heeft Jimdo ook sociale media-accounts die nieuwe aanbiedingen, vragen van klanten beantwoorden en als inspiratie dienen voor mensen die hun eigen website ontwerpen.

Als een onderwerp niet wordt behandeld op de Jimdo-website of sociale media-accounts, kunt u erop rekenen dat hun klantenservice het voor u kan beantwoorden.

Als het maken van een volledig functionerende website in een mum van tijd zonder de hulp van een webdesignteam u aanspreekt, is Jimdo een optie om te overwegen.

Als je nog steeds niet weet welke websitebouwer het beste is, heb je de mogelijkheid om te ‘proberen voordat je koopt’ met Jimdo’s lange gratis proefperiode.

Klaar om Jimdo te proberen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map