Shopify versus Squarespace voor e-commerce 2020 (nu vergelijken)

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


Shopify versus Squarespace voor e-commerce

Waarschijnlijk ken je Shopify en Squarespace als je zover bent gekomen.

en hoogstwaarschijnlijk:

U gebruikt zoektermen zoals.

 • Shopify versus Squarespace
 • Shopify vs Squarespace voor e-commerce
 • Squarespace versus Shopify

Het maakt niet uit hoe je ernaar kijkt

U wilt deze twee waarschijnlijk vergelijken om een ​​eCommerce-website te bouwen

Of schiet:

Ik hoop dat je hier bent ��

Het punt is dat je wat solide informatie en gegevens nodig hebt om je beslissing gemakkelijker te maken

En:

Gemoedsrust je bent op de goede weg om de beste eCommerce-builder voor JOU te kiezen.

Laten we doorgaan en een heleboel informatie opsplitsen die u nodig heeft, zoals prijzen, functies, apps en meer om te zien wat elk heeft.

Op het eind:

Ik zal je snel een glimp laten zien van wat ik uit deze twee zou willen halen om je misschien een beetje te helpen ��

Aan de slag met Shopify en Squarespace

Aan de slag met Squarespace

Website hosting en sjabloonbouwer, Squarespace is gemakkelijk om mee te beginnen.

Het is vrij intuïtief en leidt u stap voor stap door het proces zodra u de 14-daagse gratis proefperiode van het programma activeert.

Het team van Squarespace heeft ook een stapsgewijze videoserie samengesteld die u helpt bij het bouwen van uw eerste e-commerce website met Squarespace.

Het beginpunt

Om te beginnen heb je een geldig e-mailadres nodig. Squarespace biedt een gratis proefperiode van 14 dagen, dus het is gratis om te beginnen.

U kunt zelfs de hele website bouwen om te zien hoe deze eruit zal zien voordat u ooit moet betalen voor hosting of zelfs een domeinnaam.

Domeinen zijn beschikbaar via Squarespace of u kunt een domein gebruiken dat elders is gekocht.

En de volgende stap

Squarespace is een platform met slepen en neerzetten dat u door de meeste stappen leidt.

Je hebt geen codering of achtergrond voor het bouwen van websites nodig om een ​​Squarespace eCommerce-winkel te bouwen.

Als u de sjablonen met uw eigen codering wilt aanpassen, biedt Squarespace deze optie voor vertrouwde klanten.

Andddddd

Nadat u uw sitegegevens heeft ingevoerd, begint het proces van het bouwen van een eCommerce-site met Squarespace met het kiezen van een sjabloon.

Squarespace heeft een grote verscheidenheid aan sjablonen die het proces van het bouwen en slepen van de site gemakkelijk maken.

Zie onze paragraaf over prijzen om te zien wat Squarespace kost na de eerste gratis proefperiode.

Aan de slag met Shopify

Met eCommerce en website builder, Shopify, kunt u ook gemakkelijk aan de slag. Het bedrijf is er trots op dat het gemakkelijk te gebruiken is, met een sterk ondersteuningssysteem.

Eigenlijk,

het bedrijf trok een gratis downloadbare gids met stapsgewijze instructies om aan de slag te gaan op het Shopify-platform.

Volg het en je hebt in een mum van tijd een functionerende online winkel.

Of een van mijn favoriete methoden is ook een vervolgvideo

Klik hier om mee te volgen, de hoofdpagina is trouwens een beetje anders.

Gemakkelijk

Het is een slepen-en-neerzetten-functionaliteit voor de meeste opties, wat betekent dat u geen codering of achtergrond voor het bouwen van een website hoeft te hebben om een ​​etalage te bouwen.

Als je codeerkennis hebt, zijn er mogelijkheden om je eigen code binnen de sjabloon toe te passen.

Gratis proefperiode van 14 dagen

Met Shopify kunnen nieuwe gebruikers beginnen met een gratis proefperiode van 14 dagen.

Om u aan te melden, heeft u een waardevol e-mailadres nodig en moet de naam van uw winkel worden bepaald.

Na het verstrekken van dat Shopify om wat aanvullende informatie zal vragen. Vervolgens krijgt u de optie ‘Mijn winkel binnengaan’.

Klik daarop en het brengt u naar de admin-pagina van de Shopify-winkel. Vanaf hier kunt u de winkel aanpassen aan uw eCommerce-behoeften.

Een domeinnaam kopen

Shopify biedt de mogelijkheid om een ​​domein binnen hun systeem te kopen – of een domein over te brengen dat je ergens anders hebt gekocht.

Bij sommige pakketten is het domein gratis bij Shopify.

Ga aan de slag met Shopify Of Start uw winkel met Squarespace

Topfuncties voor deze eCommerce-bouwers

Hoofdkenmerken van Squarespace

Squarespace heeft een lange lijst met belangrijke functies die het een goede keuze maken voor het bouwen van een eCommerce-website.

Aangepaste sjablonen

Bovenaan de lijst staan ​​de sjabloonontwerpen van Squarespace. Elk is op een moderne manier ontworpen met de nieuwste HTML, CSS en Javascript in gedachten.

In tegenstelling tot een ander platform, kunt u met Squarespace eigenlijk meerdere sjablonen gebruiken binnen dezelfde webpagina, wat betekent dat u één sjabloon voor uw startpagina en een andere voor uw online winkel kunt gebruiken.

Hoewel dit artikel de focus legt op het verkennen van eCommerce-opties, biedt het wel sjablonen die zijn aangepast aan alle websites, zoals pagina’s, blogs, fotogalerijen, kalenders en meer.

Onbeperkte productverkoop

Met Squarespace kunt u onbeperkte producten verkopen in een online winkel.

Elke winkel kan ook meerdere productvarianten (maten, kleuren, stijlen, versies, enz.) En SKU’s vermelden – waardoor er schijnbaar eindeloze mogelijkheden voor productvermelding overblijven.

Slepen en neerzetten met gemak

De drag-and-drop-functionaliteit van Squarespace maakt het gemakkelijk om producten in een e-commercebedrijf te sorteren en te categoriseren.

Dit komt zowel de bouwer van de online winkel ten goede als het bezoeken van klanten die gemakkelijk door de verschillende productvermeldingen kunnen navigeren.

Squarespace maakt het eenvoudig om een ​​interactieve ervaring te creëren door opties op te nemen voor het uploaden van foto’s, video’s, gerelateerde producten en meer voor elke itemvermelding.

Optimalisatie

Alle sites op Squarespace zijn geoptimaliseerd voor mobiel, inclusief het afrekenen op één pagina.

Klanten vinden het gemakkelijk om te winkelen, kopen en deals te vinden – aangezien Squarespace ingebouwde planners biedt voor kortingen, verkopen en incentiveprogramma’s.

Simplistisch uitchecken

Klanten zullen vertrouwen hebben in hun aankopen, want met Squarespace kunt u de afhandeling van één pagina aanpassen met uw eigen bedrijfslogo en kleurenschema.

De service beschikt ook over 2048-bit SSL-codering om gevoelige informatie van alle partijen te beschermen.

Voor betaling is Squarespace uitgerust om meerdere betalingsmethoden te accepteren, waaronder creditcards, PayPal en Apple Pay.

Topfuncties van Shopify

Shopify is een online winkelbouwerplatform dat is gemaakt met het oog op e-commerce – een feit dat het onderscheidt van sommige andere services.

Het heeft verschillende voordelen en functies.

Het slepen en neerzetten

De service is ontworpen en een winkelbouwer met slepen en neerzetten met meer dan 100 winkelthema’s – zowel gratis als professionele versies beschikbaar.

Elk sjabloon- en winkelontwerp is geoptimaliseerd voor mobiel – zodat klanten op verschillende apparaten van dezelfde ervaring kunnen genieten.

Marketing

Shopify helpt online retailers hun producten gemakkelijk op de markt te brengen met ingebouwde SEO-functies, geautomatiseerde marketing en een indrukwekkende bibliotheek met voortdurend bijgewerkte educatieve materialen – gidsen, tutorials, enz..

Alle winkelsjablonen hebben blogfunctionaliteit om SEO en merkidentiteit voor retailers te verbeteren.

Tal van betalingsopties

Betaalmogelijkheden met Shopify zijn vrij uitgebreid. Het platform biedt online retailers de mogelijkheid om creditcards te accepteren zonder een externe leverancier.

Maar als u geïnteresseerd bent in het accepteren van alternatieve betalingen, is Shopify compatibel met meer dan 70 externe betalingsgateways.

The Integration Rocks

Een ander ding dat Shopify uniek maakt, is de mogelijkheid om meer dan 1.000 apps van derden, zoals MailChimp, Xero Accounting en Kit, te verbinden en te integreren, zodat retailers alle aspecten van een e-commercebedrijf vanaf één centrale locatie kunnen beheren.

Met alle niveaus van Shopify-abonnement krijgen retailers een onbeperkt aantal productvermeldingen en een onbeperkte bestandsopslag.

Bovendien biedt Shopify SSL-beveiliging voor al zijn pagina’s om een ​​veilige afhandeling voor alle klanten te garanderen.

Laten we eens kijken naar de sjablonen Shopify en Squarespace-aanbieding

Squarespace-sjablonen

Opties voor Squarespace-sjabloon

Een van de belangrijkste kenmerken waar Squarespace bekend om staat, zijn de zeer stijlvolle, moderne sjablonen.

De sjablonen zijn prachtig, ontworpen rond functionaliteit en de slepen-en-neerzetten-functies van Squarespace maken het gemakkelijk om aanpassingen aan te brengen voor elke winkelier.

Organisatie

De sjablonen zijn geordend op functionaliteit of doel – Online winkels, Kunst & Design, Gemeenschap & Winst, creatieve diensten, entertainment & Media, mode & Schoonheid, eten & Drinken, gezondheid & Fitness, thuis & Wonen, muziek, fotografie en professionele diensten, reizen & Lifestyle en bruiloft.

Online winkel-sjablonen

De sjablonen voor online winkels zijn fotocentrisch en gericht op het echt benadrukken van productverkopen.

Met de gratis proefversie kunt u met deze sjablonen een hele online etalage bouwen om te zien hoe het eruit ziet voordat u zich financieel gaat committeren.

Shopify-sjabloonopties

De opties voor online winkelsjablonen met Shopify zijn er in overvloed. Zelfs de volledig gratis opties zijn strak, aanpasbaar en al geoptimaliseerd voor mobiel.

In de lijst laat Shopify zelfs zien hoe elke site eruit zou zien in zijn mobiele versie.

De gratis sjablonen

Elk van de gratis opties is verkrijgbaar in meerdere versies, wat betekent dat de kans groot is dat u een gratis sjabloon kunt vinden die past bij uw specifieke eCommerce-behoeften.

Zodra de foto’s van een bepaalde verkoper in de sjabloon zijn ingevoegd, is het moeilijk te zeggen dat zoveel winkelpuien ook dezelfde sjabloon hebben.

Maar als u op zoek bent naar iets uniekers, kunt u professionele sjablonen kopen.

De professionele sjablonen

Naast de gratis aanpasbare sjablonen, heeft Shopify meer dan 100 professionele thema’s die te koop zijn in de Shopify-themawinkel.

De meeste professionele thema’s zijn geprijsd van $ 140 tot $ 180.

Ga aan de slag met Shopify Of Start uw winkel met Squarespace

eCommerce Store-voorbeelden voor beide

Laten we doorgaan en een paar voorbeelden bekijken van wat bedrijven op elk platform uitvoeren.

Ik vind het geweldig om te zien wie wat gebruikt, en de look en feel van de winkels.

Voorbeelden van Shopify-winkels

Poo-Pourri

Shopify eCommerce Store

Tesla Motors

Tesla gebruikt Shopify

Voorbeelden van Squarespace eCommerce Store

Winkels worden nog steeds samengesteld

Shopify versus Squarespace in de prijsplannen

Prijzen & Transactiekosten voor Squarespace

Er zijn 4 hoofdopties voor prijzen als het gaat om het bouwen van een e-commercepagina met Squarespace – persoonlijke of zakelijke plannen.

Het persoonlijke abonnement is $ 12 per maand wanneer het jaarlijks wordt gefactureerd of $ 16 per maand als het van maand tot maand wordt gefactureerd.

Het bedrijfsplan is $ 18 per maand wanneer jaarlijks wordt gefactureerd of $ 26 per maand wanneer maandelijks wordt gefactureerd.

Beide abonnementen bieden een gratis aangepast domein (met jaarlijkse aankoop), een voor mobiel geoptimaliseerde website, SSL-beveiliging, 24/7 klantenondersteuning, volledig geïntegreerde e-commerce en onbeperkte productvermeldingen.

Het zakelijke abonnement biedt een paar extra voordelen voor de extra kosten.

Met het persoonlijke plan kunt u tot 20 pagina’s binnen uw site opbouwen, terwijl het bedrijfsplan onbeperkte pagina’s toestaat.

Het businessplan biedt ook een lagere transactiekost van 2% versus 3% met het persoonlijke plan.

Een aangepast Google-e-mailadres en een AdWords-tegoed van $ 100 worden geleverd bij het bedrijfsplan – niet beschikbaar bij het persoonlijke plan.

De andere 2

Laten we ook een snelle momentopname van de prijzen van de online winkel bekijken

shopify vs squarespace voor e-commerce prijzen

Prijzen & Transactiekosten voor Shopify

Shopify-prijsplannen

Shopify heeft drie afzonderlijke prijspunten met een lijst met verschillende functies voor elk niveau – Basic Shopify, Shopify en Advanced Shopify.

Eenvoudig Shopify-abonnement

Basic Shopify is beschikbaar voor $ 29 per maand en is een geweldig basispakket voor iemand die nieuw is bij eCommerce.

Transactiekosten voor creditcards voor Basic Shopify zijn 2,9% en 30 cent voor online aankopen.

Shopify biedt persoonlijke verkoop via een mobiele bengel die kaarten veegt. Persoonlijke aankopen bij het Basic Shopify-pakket zijn 2,7% en 0 cent.

Er zijn extra transactiekosten verbonden aan externe betalingsopties van 2% voor abonnees van Basic Shopify.

Shopify – midden op de weg

De middelste optie, met de naam alleen Shopify, kost $ 79 per maand. Verwerkingskosten voor creditcards zijn lager bij Shopify met 2,6% en 30 cent voor online en 2,5% en 0 cent voor persoonlijke verkoop.

De kosten voor externe betalingsopties dalen met dit pakketplan tot 1%. Shopify biedt alle voordelen van Basic Shopify met enkele extra voordelen.

Met Shopify krijgen retailers cadeaubonfunctionaliteit, professionele rapporten en verlaten winkelwagenherstel.

Geavanceerd Shopify-plan

Geavanceerd Shopify is het hoogste prijspunt voor de pakketten van Shopify, beschikbaar voor $ 299 per maand.

Creditcardkosten van 2,4% plus 30 cent voor online verkoop en 2,4% en 0 cent voor persoonlijke verkoop met Advance Shopify. Kosten voor externe betalingsgateway zijn slechts 0,5%.

Het geavanceerde Shopify-niveau omvat alles wat de middelste optie is die Shopify biedt – met de toevoeging van een geavanceerde rapportbouwer en berekeningsvoordelen van derden.

Een paar andere opties:

Buiten de drie hoofdpakketten heeft Shopify enkele alternatieven voor abonnementen voor retailers die iets anders nodig hebben.

Shopify Plus is beschikbaar voor grootschalige retailers van grote bedrijven die veel verkopen.

Shopify Lite is een integratie waarmee retailers hun online winkels binnen Facebook kunnen beheren in plaats van een volledige online storefront te bouwen.

Plannen voor Shopify Lite kosten slechts $ 9 per maand, waardoor het een uitstekende keuze is voor nieuwkomers die al een Facebook-aanwezigheid hebben of zich meer op hun gemak voelen met het Facebook-platform.

Ga aan de slag met Shopify Of Start uw winkel met Squarespace

Shopify versus Squarespace voor eCommerce-conclusie

Luister:

Ik kan hier niet zitten en je iets anders vertellen.

Nadat ik alles had bekeken en mijn eigen conclusie in mijn hoofd had getrokken.

I denk:

Squarespace kan een leuke kleine eCommerce-optie zijn voor een kleiner bedrijf

Maar klein bedrijf of groot.

Als u van plan bent om een ​​e-commerce website te starten, zou ik voor Shopify gaan. Shopify zal beter bij je passen vanwege de tools die ze hebben, plus de eenvoudige mogelijkheid om ermee mee te schalen.

Heb je de kans gehad om een ​​van deze nog te gebruiken?

Of elke input die je erin kunt gooien?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map