Volusion Vs Shopify eCommerce Builder-vergelijking (voor 2020)

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


Volusion Vs Shopify voor eCommerce Building

Beide Volusion en Shopify we zijn allebei direct bekend als het gaat om het bouwen van een e-commerce website.

Er is een reden waarom ze allebei voorkomen in mijn top 5 artikel over e-commerce website-bouwers.

Zo:

Ik dacht dat het leuk zou zijn om een ​​Shopify Vs Volusion-vergelijking over bepaalde onderwerpen te doen om te zien wat ze bieden om je beslissing een beetje gemakkelijker te maken.

Laten we hieraan beginnen.

Prijzen voor Shopify & Volusion

Laten we eens kijken wat iedereen te bieden heeft op het gebied van prijzen.

Shopify-prijzen:

 • Shopify Lite -$ 9 per maand – Verkoop op sociale netwerken, persoonlijk of bestaande website
 • Eenvoudig Shopify-abonnement – $ 29 per maand – Alles wat Lite te bieden heeft plus uw eigen online winkel. (82,1% van de mensen die ik help, start hier).
 • Shopify – $ 79 per maand – Als je begint te groeien – 1 klant is hier blij mee sinds het begon in 2012
 • Geavanceerde Shopify – $ 299 per maand – Geavanceerde functies bij het schalen
 • Shopify Plus (Voor grotere bedrijven) – Onderhandelde prijzen – Dit begint bij ongeveer $ 2.000 per maand – Lees hier meer over Shopify Plus
 • Kortingsprijzen– Zodra u een winkelabonnement selecteert, kunt u maandelijks / 1 jaar / 2 jaar / of 3 jaar betalen, waarbij elk een betere korting biedt (deze aanbieding werkt voor het Basic Shopify Plan, Shopify, & Geavanceerde Shopify voor zover ik weet)

Volusion-prijzen:

 • Mini – $ 15 / maandelijks
 • Plus – $ 35 / maandelijks
 • Pro – $ 75 / maandelijks
 • Premium – $ 135 / maandelijks

Transactiekosten voor deze twee

Shopify-transactiekosten

Met Shopify kunt u transactiekosten vermijden als u het eigen betalingsproces van het platform, Shopify Payments, gebruikt.

Shopify Payments is beschikbaar voor retailers in de Verenigde Staten, Canada, Puerto Rico, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Australië.

Helaas, als u zich buiten die regio’s bevindt, is Shopify Payments op dit moment niet beschikbaar voor u.

Maar voor die retailers die zich binnen de regio’s van beschikbaarheid bevinden, is Shopify Payments een haalbare optie.

Derde partij

Als u ervoor kiest om een ​​betalingssysteem van derden te gebruiken – zoals Paypal of Square bijvoorbeeld – brengt Shopify transactiekosten in rekening voor die aankopen.

Het percentage varieert afhankelijk van het Shopify-pakket waarop u zich abonneert.

Voor Shopify Lite- en Shopify Basic-abonnementen gelden transactiekosten van 2%.

Shopify (het middelste bereik met slechts één naam) heeft transactiekosten van 1% en het geavanceerde niveau is 0,5% vergoeding per aankoop.

Kies uw betaling

Met Shopify kunnen retailers kiezen welke betalingsopties ze klanten willen bieden.

Door alleen Shopify Payments aan te bieden, besparen retailers op transactiekosten.

De omzet kan echter verloren gaan als retailers besluiten af ​​te zien van de handiger en betrouwbaardere opties van derden, zoals PayPal.

Volusion-transactiekosten

Met e-commerce platform Volusion kunt u transactiekosten vermijden. Volusion brengt zelf geen transactiekosten in rekening.

Het platform kan worden geïntegreerd met verschillende betalingsverwerkingssystemen van derden, waaronder PayPal Pro, Stripe, First Data, Authorize.net, Cybersource en Skrill.

Hoewel Volusion geen transactiekosten in rekening brengt, doen de betalingssystemen van derden dat doorgaans wel – dus houd er rekening mee.

De Volusion Market Service

Volusion biedt ook hun eigen betalingsverwerkingssysteem genaamd Volusion Merchant Services. Bij dit systeem zijn er transactiekosten van 2,15%.

Sommige gebruikers hebben gemeld dat Volusion een redelijk aantal “verborgen kosten“Zoals een contractbeëindiging van $ 99, dus het is goed om die vragen te stellen voordat je een contract ondertekent.

Het gebruiksgemak voor Shopify en Volusion

Het gebruiksgemak met Shopify

Shopify is al lang een leider op het gebied van e-commerce, grotendeels vanwege het gebruiksgemak.

De drag-and-drop-functionaliteit gecombineerd met de vooraf gemaakte sjablonen – zowel gratis als betaald – maken Shopify geweldig voor nieuwkomers in het veld.

Het is ook volledig aanpasbaar tot het punt waarop meer ervaring online retailers tevreden zouden zijn met het product.

Alles bij Shopify is mobiel responsief – wat betekent dat alles zich aanpast aan klanten die naar de site kijken, zowel op een laptop / desktop als op een mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet.

Het gebruiksgemak met Volusion

Net als Shopify is Volusion er trots op dat het een gemakkelijke one-stop-shop is voor het starten van een online e-commerce-operatie.

In het verleden werd Volusion bekritiseerd omdat het minimale opties voor sjablonen had, maar de selectie is recentelijk uitgebreid.

Het heeft nu een gezonde selectie van zowel gratis als premium-thema’s om te kopen.

Er is een ingebouwde sjablooneditor met Volusion, de Easy Editor.

Opties zijn eenvoudig te gebruiken, maar vrij beperkt als het gaat om veranderende ontwerpelementen.

Er zijn HTML en CSS style sheets voor degenen die willen coderen voor meer maatwerk.

Probeer Shopify of Probeer Volusion

Hoe zit het met POS-opties voor deze twee?

Point of Sale-opties voor Shopify

Als u een fysieke onderneming heeft of van plan bent om persoonlijk te verkopen, wilt u weten hoe de POS-systemen van elk platform werken.

Een gestroomlijnd proces

Shopify heeft een gestroomlijnde, kant-en-klare POS-oplossing die kan worden aangesloten op een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet.

Het integreert automatisch met het Shopify-platform om het verkopen van items overal – en altijd – een haalbare optie te maken.

Twee opties

Er zijn twee opties voor chip- en swipe-creditcardlezers met Spotify. De eerste is de gratis optie van de “Chip & Veeg lezer. ‘

Deze lezer wordt gratis geleverd met het Shopify-betalingssysteem en stelt klanten in staat om te swipen of de chip in hun creditcards en betaalpassen te gebruiken.

De tweede optie is de “Tap, Chip en Swipe” -lezer voor $ 89.

Deze lezer voegt extra functionaliteit toe aan de contactloze betalingsopties die sommige creditcards bieden.

De “Tik, Chip en veeg”Ondersteunt ook Apple Pay en Android Pay – een functie van de gratis “Chip & Swipe ”-lezer biedt niet.

Dit ook

Als retailers ervoor kiezen om het POS-systeem van Shopify niet te gebruiken, kunnen in plaats daarvan betalingssystemen van derden worden gebruikt.

Bij deze keuze kunnen hogere transactiekosten optreden, maar het biedt meer opties om betaling in de ‘echte wereld’ te verkrijgen.

Point of Sale-opties voor Volusion

Volusion is compatibel met meer dan 35 verschillende soorten betalingsverwerkingssystemen, waaronder grote spelers zoals Stripe en PayPal.

Echter, het biedt niet rechtstreeks zijn eigen POS-opties.

Met Shopify kunt u bijvoorbeeld de mobiele kaartlezers rechtstreeks krijgen – bij Volusion moet u de kaartlezers van een extern betalingssysteem halen.

Stripe, PayPal en Square bieden allemaal een mobiele dongle-kaartlezer als onderdeel van hun programma, net als andere leveranciers.

Aan de positieve kant,

Volusions-integratie van betalingssystemen van derden biedt retailers veel flexibiliteit – maar het kan in het begin ingewikkelder zijn om het kassasysteem te integreren in de e-commerce-activiteiten.

Retailers kunnen ook hoofdpijn krijgen door te proberen meerdere betalingsmogelijkheden aan te bieden en meerdere externe leveranciers te beheren.

Laten we eens kijken hoe de klantenondersteuning verloopt

Ondersteunende diensten voor Shopify

Een van de beste dingen die een e-commerceplatform zijn klanten kan bieden, zijn geweldige ondersteunende diensten.

Hoe geweldig het product ook is, retailers zullen op een bepaald moment in het proces ongetwijfeld vragen hebben.

Met Shopify,

online retailers hebben 24/7 ondersteuning. Servicevertegenwoordigers kunnen op verschillende manieren dag en nacht op verschillende manieren worden gecontacteerd – via telefoon, e-mail of livechat.

Dit kan van onschatbare waarde zijn voor ondernemers die onconventionele uren kunnen houden of de e-commerce winkel starten als bijzaak buiten hun werkdagschema van 9 tot 5 werkdagen.

Ook:

De meeste vertegenwoordigers van de klantenservice zijn gevestigd in Canada, maar met een 24/7 tijdzone voor beleid maakt het niet uit.

Voor inwoners van Noord-Amerika kan het hebben van ondersteunend personeel in Canada echter een pluspunt zijn om te voorkomen dat u met buitenlandse callcenters te maken krijgt.

Ondersteunende diensten voor Volusion

Volusion biedt ook 24/7 klantenserviceondersteuning vanuit haar thuiskantoor in Austin, TX.

Vertegenwoordigers zijn bereikbaar via live chat of telefoon.

Er is ook een helpcentrum met advies voor veelgestelde vragen.

Naast uitgebreide klantenondersteuning,

Volusion heeft een eigen bureau voor ontwerp- en marketinghulp.

Retailers kunnen online chatten of een telefoonnummer gebruiken om experts in zowel marketing als design te bereiken.

Op het eerste gezicht van de website lijkt deze service gratis te zijn met het Volusion-platform.

Voor hands-on retailers die controle willen en de ins en outs van het ontwerpen en vermarkten van hun bedrijf willen leren kennen, biedt Volusion een geweldige service.

Een snelle klantondersteuningstest die ik heb uitgevoerd

Ik nam contact op met elk bedrijf om het tijdsbestek te zien om terug te horen

 • Ik praatte met Shopify en kreeg binnen 13 seconden een reactie. Dang, ik was amper klaar voor hulp. Super indrukwekkend voor reactietijd.
 • Ik heb deze op dit moment korter gemaakt omdat ik moest vertrekken en het was tot nu toe ongeveer 20 minuten. Ze antwoordden ook dat ze meestal binnen een paar uur antwoordden en gaven me ook de mogelijkheid om mijn informatie achter te laten.

Over het algemeen, Shopify heeft gewonnen dit omdat ze mij letterlijk vrede gaven.

Dat vind ik leuk en geweldig.

Ik haat een probleem met mijn site dat ik niet meteen kan oplossen.

Shopify en Volusion SEO & Marketingfuncties

SEO & Marketingfuncties van Shopify

Shopify heeft verschillende opties om een ​​ontluikende online e-commerce winkel te promoten.

Ze bieden een uitgebreide app store met verschillende tools en widgets om u te helpen bij het vermarkten van de online winkel.

De apps omvatten alles wat u nodig heeft, waaronder e-mailmarketing, SEO-optimalisatie, online advertenties, advertenties op sociale media, pushmeldingen en meer.

Deze opties maken serieuze aanpassingen voor retailers mogelijk, maar kunnen verwarrend zijn voor de eerste keer dat e-commerce winkels beginnen.

Budgetvriendelijk,

er zijn schijnbaar marketing-apps die bij elk budget passen.

Veel apps zijn volledig gratis, met de meeste betaalde apps voor minder dan $ 100 per maand.

Shopify ook:

biedt wat basis marketingadvies in hun “Helpen” sectie.

Het is een geweldig startpunt voor nieuwkomers.

Voor meer marketingadvies op hoog niveau heeft Shopify een lijst met aanbevolen marketingexperts.

Deze consultants zijn beschikbaar voor verhuur en zijn door Shopify gecontroleerd op kwaliteit.

Consultants en bureaus variëren in prijs vanaf minder dan $ 100, sommige overschrijden de grens van $ 10.000.

Expertise varieert ook, sommige richten zich op het ontwerp en de optimalisatie van de website en andere bieden uitgebreide marketingplannen.

Er is een oplossing voor bijna elke online winkel.

SEO & Marketingkenmerken van Volusion

Volusion begint haar marketingfuncties door haar website te optimaliseren voor SEO.

Het platform biedt ingebouwde SEO-optimalisatietools om uw pagina te rangschikken in zoekresultaten en verkeer naar uw online winkel te leiden.

Toevoegen:

Het Volusion “dash” – de hub voor het platform – heeft ook ingebouwde social media tools die het gemakkelijker maken om de winkel te promoten via sociale kanalen.

Het platform biedt ook uitgebreide rapportage om retailers te helpen bepalen welke marketingmogelijkheden werken en welke niet.

Net als Shopify,

Volusion biedt doorgelichte marketingexperts aan haar klanten.

In tegenstelling tot Shopify kun je niet rechtstreeks kiezen met welke expert je wilt werken.

Maar het lijkt erop dat je, althans in eerste instantie, gratis kunt chatten met een expert via live chat of telefoon.

Volusion kan bogen op experts in alles van PPC tot SEO om online e-commercebedrijven te helpen.

Zelfs met de deskundige hulp,

Volusion lijkt een meer praktische benadering te zijn voor retailers.

Er lijkt geen optie te zijn om via Volusion deskundige hulp in te huren.

Shopify biedt een aantal van dezelfde doe-het-zelfondersteuning voor marketing – met extra toegang tot doorgelichte experts voor die retailers die het marketingwerk liever uitbesteden.

My Final Volusion Vs Shopify Verdict

Ik heb echt het gevoel dat Volusion en Shopify over het algemeen goed werk leveren.

Maar:

Zoals je waarschijnlijk al geraden had, denk ik dat Shopify het betere algemene eCommerce-platform zal zijn om je site te bouwen.

Laat me je wat redenen geven.

 • Beter voor dropshipping
 • Geen limieten op bandbreedte
 • Geen limieten op producten
 • Gemakkelijker om meteen te bloggen (vind dit geweldig)
 • De CMS is gewoon makkelijker te gebruiken
 • Betere betalingsgateways
 • Point Of Sale-functionaliteit
 • Heeft zijn eigen Shopify-verkooppuntoptie

Houd er rekening mee dat ze allebei gratis proefversies bieden, dus het doet nooit pijn om beide natuurlijk te testen als je het gewoon niet zeker weet op beide platforms.

Probeer Shopify of Probeer Volusion

Dus, wat vindt u van deze twee? Heb je ze geprobeerd??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map