Wix VS Weebly-vergelijking voor 2020 (neem niet de verkeerde beslissing)

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


WIX Vs Weebly Website Builder Vergelijking Beoordeling

Er is een grote kans dat je op jacht bent naar termen als

 • Wix VS Weebly
 • Wat is beter Wix of Weebly
 • Weebly Website-voorbeelden
 • Wix Vs Weebly voor een online winkel

Omdat:

U overweegt Wix of Weebly te gebruiken om uw website te bouwen.

Wat logisch is:

Ze zijn eenvoudig, gemakkelijk en ze zijn budgetvriendelijk, ongeacht uw expertise bij het bouwen van een website.

Maar:

U moet een aantal vragen beantwoorden voordat u begint met bouwen.

Leuk vinden:

Wat kost het, welke tools krijg ik, hoe zit het met SEO, is hun ondersteuning goed.

Ik weet zeker dat er meer zijn, maar dat is de richting van de vragen die je zoekt?

Dit is waarom ik de Wix Vs Weebly-vergelijking heb gemaakt.

Ik wil je laten zien hoe ze zich verhouden, zodat je beslissing een stuk eenvoudiger wordt.

Laten we beginnen, of ga gewoon naar een sectie als dat nodig is.

Eenvoudig een account aanmaken met Wix en Weebly

De eerste en de belangrijkste stap bij het maken van een website is het aanmelden voor een account via het bedrijf van uw keuze.

Laten we ter vergelijking Wix en Weebly eens bekijken. Door dit te doen, krijgt u volledige toegang tot tools en functies voor het publiceren van websites, evenals aangepaste webadressen met bepaalde lidmaatschapsplannen.

Het proces voor het aanmelden voor een account op Wix is ​​iets anders dan Weebly, maar beide blijken even eenvoudig te zijn.

Om te beginnen heb je een computer, laptop of mobiel apparaat, een internetverbinding en een geregistreerd e-mailadres nodig dat je kunt controleren.

Zodra u deze items heeft, bent u klaar om u aan te melden voor een account bij het bedrijf van uw keuze.

Houd er rekening mee dat het registreren voor een account gratis is, maar betalen voor een betaald account ontgrendelt tools en gewenste functies waarmee u uw bedrijf, blog of online winkel naar de massa kunt brengen.

Wix-website Aanmelden

Om u aan te melden voor een gratis account op Wix, volgt u deze stappen in de volgorde waarin ze worden vermeld:

1. Bezoek www.wix.com.
2. Klik rechtsboven op de pagina op Aanmelden. (kan variëren in locatie)
3. Voer uw e-mailadres in het veld in.
4. Kies Ik ben een nieuwe gebruiker.
5. Voer het wachtwoord in dat u voor uw account wilt gebruiken.
6. Klik op GO.
7. Kies de sjabloon die u wilt gebruiken en klik op Bewerken nadat u er met de muis overheen bent gegaan.
8. Of, als u liever een geheel nieuw ontwerp wilt, kiest u een lege sjabloon.

Hier is een korte video om aan de slag te gaan met Wix als je liever iets kijkt (ik geef er de voorkeur aan ��)

Je hebt ook de mogelijkheid om in te loggen met je Facebook- of Google+ profiel.

Deze tijdbesparende functie neemt de informatie die u op uw sociale media-accounts hebt verstrekt en gebruikt deze om de lege plekken in te vullen voor uw account op Wix.

Houd er rekening mee dat het hetzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruikt dat u aan Facebook of Google heeft verstrekt, tenzij u het wijzigt.

Wix beperkt het aantal websites dat u maakt en publiceert met een gratis account niet, en Premium-accounthouders hebben een groter aantal opties.

We zullen ze later verder bespreken, dus let goed op.

Weebly opgezet

Het aanmaken van een account bij Weebly is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten.

Om te beginnen met het bouwen van een website, moet u uw volledige naam, e-mailadres en wachtwoordkeuze opgeven.

Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord met de servicevoorwaarden en het privacybeleid van het bedrijf. Dit is een stap die u niet kunt overslaan omdat het dient als een formele overeenkomst.

Je hebt ook de mogelijkheid om je aan te melden via je Facebook- of Google+ accounts. Details die zijn opgenomen in uw sociale media-profielen worden gebruikt om uw gratis account op Weebly te maken.

Het is een optie die het waard is om te gebruiken als u tijd wilt besparen bij het instellen van uw account.

Bij het vergelijken van de twee aanmeldingsprocessen zijn zowel Wix als Weebly even eenvoudig.

Door de gevraagde informatie te verstrekken, hebben gebruikers van de sites toegang tot sjablonen, functies en tools waarmee ze hun nieuwe websites kunnen bouwen, lanceren en promoten.

Laten we eens kijken naar een Weebly-video om een ​​website op te zetten

Begin gratis met Wix of Start Weebly gratis vandaag

Hoe gebruiksvriendelijk zijn deze websitebouwers

Een website kunnen maken, aanpassen, promoten en publiceren lijkt een grote taak, zelfs voor professionele ontwerpers.

Het gemak waarmee een beginner deze dingen kan doen, is een grote indicator van hoe gebruiksvriendelijk een website-publicatieplatform zoals Wix of Weebly is.

Gelukkig voor jou hebben we beide getest en vinden ze relatief vergelijkbaar op het gebied van navigatie, aangepaste opties, functies en tools.

Laten we eens kijken hoe elk bedrijf werkt, zodat u kunt beslissen welke u wilt gebruiken voor uw eigen website, blog of eCommerce-site.

Wix gebruiksgemak

Wix biedt verschillende opties waaruit gebruikers kunnen kiezen. Het maakt niet uit of je een website nodig hebt voor je blog, fotografie, online winkel, bedrijf of portfolio, je hebt opties.

Zodra je een account hebt aangemaakt en je e-mailadres en wachtwoord beschikbaar hebt om in te loggen, klik je op het tabblad in de linkerbovenhoek van de pagina met de tekst ‘Ik heb een site nodig voor …’. wordt u gevraagd om een ​​keuze te maken uit de volgende websites:

•Bedrijf
•Online winkel
• Fotografie
•Muziek
•Ontwerper
• Restaurants
• Accommodaties
• Evenementen
•Portefeuille & CV
• Schoonheid en wellness
• Overige

Nadat u het doel van uw website heeft geselecteerd, kunt u kiezen uit verschillende sjablonen die u naar eigen inzicht kunt aanpassen.

Je hebt opties om de stijl van lettertypen die je gebruikt te wijzigen, de grootte van lettertypen die je gebruikt en de kleuren van de lettertypen die je gebruikt, en om audio- en visuele media, foto’s en zelfs je eigen banners, logo’s en illustraties toe te voegen aan de sjabloon.

Als u er de voorkeur aan geeft uw website helemaal opnieuw te bouwen, kunt u een lege sjabloon kiezen en elk aspect ervan aanpassen.

Nadat u een sjabloon heeft gekozen en bent begonnen met het aanpassen ervan, kunt u deze openen via Mijn sites bovenaan de pagina.

Deze optie toont alle websites waaraan u werkt en geeft u de mogelijkheid om Site te bewerken, Site te bekijken of Site te beheren.

Alle wijzigingen die u moet aanbrengen, kunnen via deze opties worden gedaan. Als je je alleen hebt aangemeld voor een gratis account, krijg je ook de mogelijkheid om te upgraden naar een premium account.

Wix biedt een eenvoudige slepen-en-neerzetten-editor die geen codering vereist of creativiteit beperkt. Het biedt ook gratis en betrouwbare hosting, een uitgebreide app-markt en een aangepaste domeinnaam.

Het is mobielvriendelijk en biedt gebruikers zelfs de mogelijkheid om websites van één pagina te maken wanneer dat nodig is.

Wix geeft ook echte voorbeelden van klanten ‘ HTML5-websites om naar te verwijzen voor inspiratie.

Weebly gebruiksgemak

Weebly heeft geen speciale tools of kennis van codering nodig om een ​​website op te zetten. De minimalistische eisen maken het aantrekkelijk voor zowel beginnende als professionele ontwerpers.

Wat nodig is, is een computer of mobiel apparaat, internetverbinding en Weebly-account.

Vervolgens kiest u een sjabloon en gebruikt u de websitebouwer om de details naar wens aan te passen.

Sjablonen vallen in de volgende categorieën:

• Persoonlijk
•Bedrijf
• Groep / organisatie
•Opleiding
•Bruiloft
•Portefeuille
• Overige

Nadat u een sjabloon heeft geselecteerd, kunt u er uw eigen sjabloon van maken. Met de optie slepen en neerzetten kunt u bepalen welke lettertypestijlen, kleuren en formaten uw tekst opvallen.

U kunt ook foto’s, afbeeldingen, audio en video’s aan uw website toevoegen, waardoor het een interactieve ervaring voor bezoekers wordt.

Met Weebly’s voor iOS en Android geschikte applicaties kunt u uw website bouwen, bewerken en zelfs beheren vanaf een mobiel apparaat.

De apps zijn gratis en momenteel beschikbaar in de App Store van Apple en de Google Play Store.

Het onderhouden van een actieve website terwijl u onderweg bent, is een aantrekkelijke functie voor drukke mensen zoals u.

Net als een gewone website, de Drag and Drop Editor maakt het aanpassen van een sjabloon snel en eenvoudig.

De apps hebben touchscreen-mogelijkheden die speciaal zijn ontworpen voor gebruik op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Conclusie van gebruiksgemak

Zowel Wix als Weebly zijn gemakkelijk te navigeren en gebruiksvriendelijk. Ze gebruiken vergelijkbare drag-and-drop-technologieën.

Wix lijkt echter beter georganiseerd, omdat het vervolgkeuzemenu-tabbladen bevat waarmee gebruikers gemakkelijk hun weg op de website kunnen vinden.

Wix-gebruikers kunnen bijvoorbeeld kiezen voor My Sites, Templates, Explore, Subscriptions en Support. Ze kunnen ook de taal op de site wijzigen van Engels naar hun moedertaal.

Wix VS Weebly-prijsvergelijking

Wix-prijzen

Wix heeft vijf verschillende prijsopties voor gebruikers.

De meest elementaire is het Connect Domain-abonnement. Het kost $ 4,08 per maand en geeft advertenties van het merk Wix weer.

De andere tariefplannen zijn:

Wix-prijslijst

Combo is voor persoonlijk gebruik. Het wordt geleverd met een gratis domein van een jaar en kost $ 9,75 per maand. Het heeft 3 GB opslag en 2 GB bandbreedte.

Onbeperkt is voor ondernemers en freelancers. Het wordt ook geleverd met een gratis domein van een jaar en kost $ 12,92 per maand. U krijgt een advertentievoucher van $ 300, twee premium-apps, 10 GB opslagruimte en onbeperkte bandbreedte.

eCommerce is het beste voor kleine bedrijven. Het wordt geleverd met een gratis domein van een jaar en kost $ 16,58 per maand. Je krijgt een advertentievoucher van $ 300, twee premium-apps, 20 GB opslagruimte en 10 GB bandbreedte.

VIP biedt ondersteuning met de eerste prioriteit. Het wordt geleverd met een gratis domein van een jaar en kost $ 24,92 per maand. Je krijgt een advertentievoucher van $ 300, twee premium-apps, VIP-supportlijntoegang, 20 GB opslagruimte en onbeperkte bandbreedte.

Elk betaald plan biedt functies die Wix-klanten aanspreken die profiteren van zaken als Google Analytics en websitebeoordelingen.

Bepalen welk betaald plan u moet gebruiken, kost tijd en zorgvuldige afweging. Het hangt allemaal af van hoeveel u verwacht uw website maandelijks te gebruiken en waarvoor u deze gaat gebruiken.

Ja, ze hebben een gratis abonnement, maar …..

Ik snap het, gratis is een geweldige prijs.

Als je gewoon aan het rommelen en testen bent, ga ervoor.

Maar:

Als je zelfs 1% serieus bent, investeer dan in een betaald plan.

Weebly-prijzen

Weebly biedt zijn klanten vier prijsplannen om uit te kiezen.

In prijs variërend van gratis tot $ 25 per maand, bieden ze allemaal extra functies, maar evenveel klantenondersteuning.

Om volledig te begrijpen wat u krijgt met een gratis, starters-, professionele of zakelijke account, is het belangrijk om te zien hoe ze van elkaar verschillen.

Dit is hoeveel elk tariefplan kost en wat het biedt:

Weebly-prijzen

Gratis accounts het kost niets om te starten en u kunt onbeperkt pagina’s op uw website maken. U krijgt het voordeel van gratis hosting, maar heeft niet de mogelijkheid om de naam Weebly van uw websiteadres te verwijderen.

Startersaccounts kost $ 8 per maand en verwijdert alle sporen van Weebly-branding van uw website-URL. U kunt uw eigen domein koppelen, zodat u het adres verder kunt aanpassen. Een van de voordelen van betalen voor een account is dat je een jaar lang een gratis domein krijgt.

Pro-accounts kost $ 12 per maand en biedt onder andere wachtwoordbeveiliging. Net als bij een Starter-account hebben ze een domein van één jaar. Het gebruik van uw eigen naam of bedrijfsnaam als een URL is een mogelijkheid omdat u niet wordt onderworpen aan Weebly-branding in uw websiteadres.

Een zakelijk account is volledig geïntegreerd met alle beschikbare functies voor $ 25 per maand. Net als andere betaalde abonnementen, wordt het geleverd met een gratis domein dat goed is voor een jaar. Alle bedrijfsbranding wordt verwijderd met deze betaalde optie, zodat u een gedenkwaardige website en webadres kunt maken dat mensen onthouden.

Wix en Weebly zijn vergelijkbaar in prijsstelling. Ze bieden vergelijkbare functies en maken het een moeilijke beslissing over wat het beste koopje is.

Het komt echt neer op welke tools, sjablonen en functies u het meest aanspreken.

Vervolgens kunt u beslissen met welke van de twee websitebouwers u wilt werken.

Gewoon om toe te voegen:  Wat me raakt, is dat ik de Wix-sjablonen aantrekkelijker vind, dus ik heb het gevoel dat ik meer waar voor mijn geld krijg.

Begin gratis met Wix of Start Weebly gratis vandaag

Hoe ze zich verhouden met themasjablonen

Wix-sjablonen

Wix biedt een verscheidenheid aan thema’s waaruit u kunt kiezen. Sjablooncategorieën zijn onder meer Zakelijk, Online winkel, Fotografie, Muziek, Design, Restaurants & Eten, accommodaties en evenementen.

U kunt ook bekijken op NIEUWE !, meest populaire en lege sjablonen.

Hier zijn enkele categorieën Wix-sjablonen, bijvoorbeeld:

Thema-opties voor Wix-sjablonen

Enkele van de meest populaire sjablonen zijn Boutique Law Firm, Modern Hotel, Dietician, Soul Artist en Wedding Photography.

Zodra de sjabloon is geladen, kun je audio, video, tekst en foto’s toevoegen.

Het parallax-scrollen maakt het bekijken van de website gemakkelijker voor uw klanten en fans.

Weebly-sjablonen

Weebly biedt responsieve thema’s voor een aantal websites, waaronder eCommerce-winkels en persoonlijke of zakelijke blogs.

Elk is aanpasbaar door lettertypekleuren, -groottes en -stijlen, evenals door het toevoegen van widgets en pictogrammen.

Alinea’s met tekst en foto’s kunnen voor uzelf worden uitgewisseld, wat een effectieve manier is om het idee of concept uit te drukken dat u probeert te promoten.

Er zijn stockfoto’s met een hoge resolutie en webvriendelijk om uit te kiezen, evenals een aantal filters die het uiterlijk van de foto’s veranderen.

U kunt afbeeldingen aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren door ze te vervagen, bij te snijden of te verscherpen.

Sommige sjablonen om uit te kiezen zijn Haberdasher, Brisk, Paper, Highlighter, Bradley, Redux, Journey, Impact, Oasis en Squared.

Conclusie van sjabloon

Nogmaals, Wix en Weebly bieden een breed scala aan sjablonen waaruit u kunt kiezen. Elk is volledig aanpasbaar en interactief, wat een pluspunt is wanneer je probeert de aandacht van een klant of fan vast te houden.

Het komt er allemaal op neer of een sjabloon die u verkiest al dan niet beschikbaar is via Wix of Weebly. De kosten kunnen ook een rol spelen, aangezien sommige sjablonen gratis zijn en andere niet.

Over het algemeen geef ik Wix het voordeel op dit gebied vanwege het aantal categorieën en sjablonen dat ze klaar hebben voor bijna iedereen die een website moet bouwen.

Maar maak je geen zorgen, Weebly doet ook zaken als je besluit ze te gebruiken.

Website voorbeelden

Ik dacht dat het leuk zou zijn om je een paar voorbeelden te laten zien van websites die elk platform gebruiken.

Weebly Website-voorbeelden

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van een website dat Weebly gebruikt om hun site van stroom te voorzien.

De Ready Desk

De Ready Desk-website

Voorbeelden van Wix-websites

Laten we nu een paar voorbeelden van Wix-websites bekijken.

Little Paper Warriors

Website die Wix gebruikt

Avant Garden Farms

Website gebouwd met Wix

Functies en hoe elk met elkaar te vergelijken is

Wix en Weebly bieden een breed scala aan functies die zijn ontworpen voor eigenaren van kleine en grote bedrijven, freelancers, artiesten, muzikanten en fotografen.

Beide bieden premium SEO-mogelijkheden en een reeks marketingtools. Elk heeft zijn eigen sjablonen om uit te kiezen die aanpasbaar en gemakkelijk te manoeuvreren zijn.

Wix biedt een bibliotheek met stockafbeeldingen om uit te kiezen, video-achtergrondmogelijkheden en parallax 3D-effecten die uw website een nieuwe dimensie geven.

Met Weebly kunt u e-mails opstellen en verzenden naar uw klanten en fans. Hiermee kun je delen YELP beoordelingen op uw website.

Met Weebly kan uw bedrijf klantenservice bieden via Facebook.

Het bedrijf heeft zijn lijst met aanbiedingen in februari vernieuwd met sociale beoordelingen verzameld van Facebook, YELP, Google+ en Twitter, evenals TubePress, waarmee u videogalerijen kunt maken om op uw website te delen.

Wix lijkt voorop te lopen door constant nieuwe functies toe te voegen die gebruikers regelmatig kunnen gebruiken.

Hoewel Weebly zijn best doet om nieuwe ideeën en tools te ontwikkelen, heeft Wix een voorsprong door zijn websites nog klantvriendelijker en interactiever te maken.

Wix Vs Weebly SEO-vergelijking

Het is niet genoeg om een ​​geweldige website te hebben. Je hebt Search Engine Optimization (SEO) nodig om klanten en fans te helpen je snel te vinden.

Wanneer een persoon een woord of zin in het zoekveld van de zoekmachines van Google, Bing of Yahoo plaatst, wilt u de eerste website zijn die opduikt.

Dit vergroot de kans dat een klant of fan uw website bezoekt omdat deze zichtbaar en gemakkelijk toegankelijk is.

Wix SEO

Met de SEO-wizard van Wix kunnen gebruikers zoektermen en specifieke zoekwoorden gebruiken om klanten te targeten.

Dit helpt u om beter te scoren in de zoekmachines en uiteindelijk verkeer naar uw website te leiden zonder betaalde advertenties.

Wix biedt ook Site Analytics waarmee u kunt bepalen waar uw klanten en fans vandaan komen en hoe goed u scoort in vergelijking met de concurrentie.

Gebruikers van de website hebben ook toegang tot artikelen en tutorials die hen het einde en de buitenkant van Search Engine Optimization leren.

Webly SEO

Enkele van de meest indrukwekkende SEO-functies die Weebly biedt, is een sitemap waarmee u letterlijk beter zichtbaar bent in de resultaten van zoekmachines, automatisch pingen wanneer nieuwe inhoud wordt gemaakt, spot-on HTML-opmaak, doordachte metabeschrijvingen en gedetailleerde alt-tags op alle afbeeldingen en paginaspecifieke details.

Maak je geen zorgen als dit allemaal niet logisch voor je is. Weebly-gebruikers hebben toegang tot een gids die hen door alles leidt wat ze moeten weten over SEO.

Start uw website vandaag met Wix helemaal gratis

Vergelijk marketingfuncties die Wix en Weebly bieden

Een website bereikt de massa niet zonder goede ouderwetse marketing.

Daarom is het zo belangrijk dat het bedrijf waarmee u werkt, beschikt over ingebouwde tools die marketing gemakkelijk maken.

Wix Marketing-functies

Wix biedt ShoutOut e-mailmarketing en werkt samen met Eventbrite om kaartjes te verkopen voor speciale evenementen die door jou en je bedrijf worden georganiseerd.

Er is een Contact Manager waarmee u contacten, klanten, siteleden en abonnees kunt bijhouden, evenals communicatiemiddelen waarmee u gesprekken tussen klanten en fans van uw website kunt starten en toevoegen..

Waar marketing binnenkomt, doet Wix uitstekend werk om u te voorzien van wat u nodig hebt om effectief het woord te verspreiden over uw bedrijf, zijn producten en diensten of het talent dat u hoopt te delen met het publiek.

Weebly Marketing-functies

Weebly haalt het giswerk uit het bereiken van uw doelgroep door u te voorzien van de dingen die u nodig heeft om uw berichten, producten en diensten en missie effectief te promoten.

Een kenmerk dat opvalt, zijn de geïntegreerde formulierbouwers. Verzamel snel en gemakkelijk de informatie die u nodig heeft van uw klanten of fans zonder kennis van codering.

Een andere noemenswaardige functie zijn de planningstools van Weebly. Hiermee kunt u inhoud automatiseren om aan de behoeften van uw bedrijf of website te voldoen.

De toevoeging van social media buttons verbindt alles met elkaar. Het helpt je om in contact te komen met de mensen die je website bezoeken en hen uit te nodigen voor het gesprek door rond te hangen waar ze dat doen, op Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest en Instagram.

Het idee is om inhoud te maken die ze willen delen met familie en vrienden. Het is een van de gemakkelijkste manieren om een ​​groter publiek te bereiken met de hulp van je beste klanten en trouwste fans.

Wix Vs Weebly On Customer Support

Als het gaat om het snel nodig hebben van antwoorden, wordt een ondersteunend klantenserviceteam niet alleen gewaardeerd, het is ook een noodzaak. Dat is wat Wix en Weebly onderscheidt van zijn klanten.

Beide bedrijven hebben de tijd genomen om een ​​pagina met veelgestelde vragen (FAQ) te maken om onmiddellijke zorgen over het bouwen, promoten, bloggen en verkopen van producten via hun respectievelijke websites aan te pakken..

Wix-klantenondersteuning

Het Wix Support Center biedt antwoorden op de meest prangende vragen van zijn klanten, die handig zijn gerangschikt op onderwerp en subonderwerp.

De belangrijkste vragen van het bedrijf staan ​​onderaan de pagina met gebruikersforums waar leden van de website ook vragen kunnen beantwoorden.

Als je weet hoe iets werkt met Wix, kun je die informatie delen met andere gebruikers in een forum over dat onderwerp.

Het bevat ook trainingsvideo’s die gebruikers vertrouwd maken met het Wix-platform en de verschillende functies die worden aangeboden met gratis en betaalde abonnementen. Een medewerker bereiken is niet zo eenvoudig als het lijkt.

Wanneer u op zoek bent naar manieren om contact op te nemen met Wix via e-mail, chat of telefoon, wordt u doorgestuurd naar het ondersteuningscentrum waar u gedwongen wordt uw eigen informatie te verzamelen.

Als er een telefoonnummer of livechat-widget op de website is voor klanten, is het vrijwel onzichtbaar zonder extra zoekopdrachten op het web uit te voeren of door onderwerpen en subonderwerpen te bladeren om het te vinden.

Weebly-klantenondersteuning

Met Weebly is er het Helpcentrum met artikelen over verschillende onderwerpen die zijn geschreven om gebruikers te helpen zichzelf te helpen zonder formele klantenondersteuning aan te vragen.

Vervolgens is er een aanvraagformulier dat ze invullen als ze geen oplossing voor hun probleem kunnen vinden.

Het is te vinden in het Helpcentrum en vraagt ​​je om het probleem dat je ondervindt in detail te beschrijven.

Nadat u de gevraagde informatie (naam, e-mailadres, probleem, enz.) Heeft verstrekt, dient u het verzoek om aanvullende ondersteuning in.

Er staat op Weebly’s website geen specifieke tijdlijn voor het ontvangen van een antwoord, dus het is het beste om contact op te nemen met de klantenservice via live chat of e-mail.

U kunt ook trainingssessies bijwonen die u helpen uw website efficiënter te laten werken.

Nog een paar gedachten over klantenondersteuning

Wix en Weebly maken het moeilijk om details te vinden over hoe u indien nodig contact kunt opnemen met een ondersteuningsspecialist.

Wix maakt de taak echter nog moeilijker door de contactgegevens niet duidelijk op zijn website te vermelden.

Nadat we de pagina’s van Weebly hadden doorzocht, konden we informatie over e-mail en livechat vinden, evenals een online contactformulier.

Hoewel beide ondersteuningscentra vol stonden met artikelen, trainingsvideo’s en aanvullende bronnen, lijkt Weebly de overhand te hebben op het gebied van klantenservice, omdat het zijn klanten uitnodigt om contact op te nemen met ondersteuningsspecialisten met aanvullende vragen en onopgeloste problemen.

Klantenservice testen

Bij het testen van deze twee won Weebly zonder twijfel. Ze bieden een chatservice wanneer u daar uw site bouwt. Ik had problemen met het vinden van een manier om iets te bewerken en Weebly kon me meteen helpen.

Dus, Wix of Weebly voor een online winkel?

Voor mij raad ik Wix aan om de beste te zijn voor een online winkel voor kleine bedrijven!

Ik geloof echt dat Weebly op dit gebied grote vooruitgang boekt om te groeien.

Maar voor mij ben ik dol op alle sjablonen, apps, functies en inspanningen die ze leveren om dit te laten groeien.

Over het algemeen, als u echt een online winkel overweegt, ga dan naar de top 5 beste e-commerce website-bouwers die ik heb samengesteld.

Ik heb het gevoel dat je een beter idee zult hebben nadat je dit hebt bezocht.

Wix VS Weebly-conclusie

Wix en Weebly bieden beide solide opties voor iedereen die een website bouwt.

Van de eenvoudige interface tot de functies voor slepen en neerzetten om uw site als een professional te ontwerpen, maar zonder de moeilijke leercurve.

Hopelijk heb je een betere verduidelijking hoe ze zich verhouden, en zal je beslissing veel gemakkelijker worden.

Start uw website gratis met Wix of Start Weebly gratis vandaag

Zo:

wat vind je van Wix en Weebly?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map