7 najboljih WordPress hosting tvrtki – potpuna usporedba

WordPress je najkorišteniji sustav za upravljanje sadržajem (CMS) koji postoji. Procjenjuje se da je 27% svih web stranica danas na mreži. Platforma je prevedena na preko 40 različitih jezika.


Ima ih preko 30 000 za WordPress dostupni su različiti dodaci, a taj se broj stalno povećava iz dana u dan. Osim toga, WordPressovi programeri mogu očekivati ​​da će zaraditi 50 dolara po satu.

CNN, eBay, Mashable i The New York Times samo su nekoliko istaknutih imena koja koriste WordPress za objavljivanje svojih blogova.

Budući da postoji velika potražnja za ovom uslugom, postoje nabrojani davatelji usluga za najbolji WordPress hosting. Ali kako možete razlikovati najbolje od ostalih?

U određivanju što je najbolja WordPress hosting tvrtka, treba uzeti u obzir mnogo varijabli. Nekoliko kojih ćemo se ovdje usredotočiti uključuju:

 • Osigurani iznos na disku i propusna širina
 • Povrat novca zagarantovan
 • Jednostavnost instaliranja WordPress-a
 • Mjesečni trošak
 • Trošak SSL certifikata, domena i adresa
 • Korisnička podrška

Da biste maksimalno iskoristili svoj dolar, trebat ćete maksimalnu dostupnu propusnost i diskovni prostor. Uostalom, što više sadržaja možete ugostiti na svojoj web lokaciji, to je bolje – vaš će se poslužitelj manje zamarati i sporije se učitavati (postoje i dodaci za komprimiranje datoteka u cilju bržeg učitavanja vaše stranice, kao što je WP Smush).

Tko ne voli garancije povrata novca? Naravno, ako odaberete jednu od najboljih WordPress hosting tvrtki, nikada nećete morati koristiti to jamstvo.

U mjesečni trošak bilo kojeg WordPress domaćina bit će određen broj domena i adresa, zajedno s potencijalom potvrde zaštićenog sloja (kratki SSL cert). Neki davatelji naplaćuju ovo dodatno, dok ga drugi ubacuju besplatno.

I naravno, jednostavnost uporabe i instalacije od najveće je važnosti za većinu ljudi. Nismo svi stručni programeri.

Srećom, jedan od razloga zašto se WordPress toliko upotrebljava jest taj što ga može razumjeti gotovo svatko tko ima osnovno poznavanje računala. Svoju web lokaciju možete dodatno prilagoditi ako znate HTML i CSS, ali ne morate.

Pregled 7 najboljih WordPress hosting tvrtki

Točan poredak ovog popisa nije toliko bitan kao što su spomenuta imena. Teško ćete pronaći puno dogovora o tome koja je WordPress hosting tvrtka prvo mjesto. Dosta toga se svodi na korisničko iskustvo, koje je manje ili više subjektivno.

Kako se navodi, postoji nekoliko imena koja imaju reputaciju najboljih WordPress hosting tvrtki i pružaju svojim klijentima sve što im je potrebno za izgradnju WordPress stranice.

Evo 7 najboljih WordPress hosting tvrtki:

1. GreenGeeks

Web mjesto GreenGeeks

Osnovana je 2008, GreenGeeks ekološki prihvatljiv hosting za WordPress web stranice. Njihova web stranica kaže da pružaju “300% zelenog web hostinga.”

Uz korištenje čiste, obnovljive energije, pružaju izvrsnu uslugu po povoljnim cijenama. Njihov plan Eco-Startera započinje s 3,95 USD mjesečno uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Njihova instalacija za WordPress jednim klikom govori sve. Ova će instalacija biti lak.

Jedna velika stvar oko GreenGeeksa je da oni automatiziraju dvije ključne značajke hosting web stranice da neki drugi dečki čine ručno: izradu sigurnosnih kopija i ažuriranja.

Svaka 24 sata vaša će web stranica sigurnosno kopirati sve svoje podatke, a ažuriranja WordPress-a automatski se instaliraju čim postanu dostupna. To su dvije značajke koje ne samo da pojednostavljuju stvari, već poboljšavaju i cjelokupnu sigurnost vaše web stranice, čemu se i GreenGeeks usredotočuje. Prilagođena sigurnosna pravila i ispravke ranjivosti od 0 dana pomažu u zaštiti vaše web lokacije.

Na vrhu svega, njihovi planovi hostinga uključuju besplatni šifrirani Wildcat SSL cert.

Uzimajući u obzir, lako je shvatiti zašto je GreenGeeks jedna od najboljih dostupnih opcija hostinga za WordPress.

2. WP motor

WP motor

WP pruža ono što se naziva upravljanim hostingom. Upravljani hosting u osnovi je namjenski hosting koji upravlja profesionalni tim. Omogućuje vam najbolje iz oba svijeta – svu sigurnost, pouzdanost i prilagodljivost posvećenog poslužitelja, a istovremeno imate iskusan tim tehnologa koji vam je spreman pomoći.

Ako ste velika tvrtka ili posjedujete podatke koji apsolutno moraju biti zaštićeni pod svaku cijenu, WP Engine možda je za vas.

Njihove usluge dolaze s većom cijenom – 35,00 USD mjesečno za početak – ali to nije neobično što se tiče vođenog hostinga.

WP Engine pruža visokokvalitetnu podršku tijekom cijelog sata, koristi najbolju dostupnu arhitekturu i ima stalni tim inženjera koji kontinuirano razvija vodeću WordPress tehnologiju. Drugim riječima, oni su se specijalizirali za sve WordPress.

3. InMotion hosting

InMotion hosting

U pokretu postoji otprilike od 2001. godine kada je sam Internet još u osnovnoj školi.

Ova tvrtka nudi WordPress hosting s početkom od 4,99 USD / mjesečno za jednu stranicu sa njihovim WP-1000s planom. Plan WP-1000s idealan je za male blogove s manje od 20.000 posjetitelja mjesečno.

S obzirom na to da uključuje 40 GB SSD prostora s neograničenom propusnošću i računima e-pošte, čini se kao prilično dobar posao. Oni također bacaju besplatni SLL kert.

InMotion također nudi besplatne automatske sigurnosne kopije i zakrpe, kao i besplatnu zaštitu od krađe i zlonamjernog softvera.

Jedna od stvari u kojoj se ponosi InMotion Housing je brzina njegovih poslužitelja. Korištenje SSD diskova i naprednog predmemoriranja omogućuje vam da se web mjesto brzo učita.

Brzina je važan element bilo kojeg WordPress web mjesta. Istraživanje je pokazalo da web stranice kojima je potrebno više od sekunde ili dvije imaju znatno veći porast. U ovom smo digitalnom dobu postali nestrpljivi i ne volimo da sjedimo tamo trošimo dragocjeno vrijeme dok se web stranica učitava (mnogo bi je više ne htjeli trošiti na naše Facebook feedove).

Web mjesta InMotion dolaze s unaprijed instaliranom WordPressom tako da možete pokrenuti cijelu stranicu za manje od sat vremena.

Uz potpunu 24/7 podršku i dizajn povuci i ispusti, kreatori web stranica svih razina iskustva pronaći će InMotion kućište kao jedno od najboljih WordPress hosting rješenja.

4. BlueHost

BlueHost

Bluehost instalacija WordPressa jednim klikom, 30-dnevna garancija povrata novca i korisnička podrška 24 sata dnevno.

Za samo 2,95 USD / mjesečno, BlueHost pruža nenadmašnu pogodnost s 50 GB prostora na disku, neograničenom propusnošću, 5 računa e-pošte i besplatnim SLL certifikatom.

Preko 2 milijuna web stranica bira BlueHost kao svoju hosting tvrtku. Ovo samo po sebi sugerira da su jedan od najboljih izbora za WordPress hosting.

Nešto što ne nude mnoge druge ponude, planovi BlueHost dolaze s preko 150 dolara reklamne ponude od Googlea i Binga. Ovaj poseban bonus čini njihove planove posebno privlačnim.

Možda je najistaknutiji aspekt BlueHost-a taj što ih WordPress.org preporučuje kao # 1 davatelja web hostinga za WordPress web mjesta. Njihovi poslužitelji izgrađeni su za host web mjesta WordPress “poput sna.”

Nešto bi se moglo reći o WordPress hosting kompaniji koja je dobila tako visoke pohvale od samog WordPress-a. BlueHost je definitivno među najboljim WordPress hosting tvrtkama.

5.HostGator

Hostgator

Hostgator je plan izmrzavanja započinje s jakih 2,75 dolara mjesečno.

Ovaj ima značajne značajke koje većina ostalih pružatelja usluga ne nudi.

Izletni plan uključuje nepromjerenu propusnost, neograničen prostor na disku, neograničen broj e-pošte i instalaciju jednim klikom. To je puno neograničeno. Uz to, HostGator nudi besplatan prijenos web mjesta – što većina konkurenata naplaćuje veliku cijenu. Za 45 dana, HostGator-ov novac – povrat garancije je 50% bolji od mnogih njegovih konkurenata.

U pogledu značajki ponuđenih za nisku cijenu, HostGator je daleko i daleko jedna od najboljih dostupnih opcija hostinga za WordPress.

6. iPage

iPage

iPage cijena ponude od samo 1,95 USD mjesečno.

Njihovi planovi uključuju dodatne mogućnosti u iznosu od 500 USD, navodi se na njihovoj početnoj stranici. Ti dodaci uključuju stvari poput ponuda u iznosu od 100 USD za oglase Google i Bing, besplatne alate za izgradnju WordPressa i besplatne sigurnosne alate od strane Sitelock.

Neograničen prostor na disku, skalabilna propusnost, neograničena imena domena i instalacijski program u 1 kliku čine iPage lakim izborom. iPage planovi dolaze s standardnim 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

iPage ima sjajnu korisničku podršku. Dan ili noć možete razgovarati s stručnjakom za podršku putem telefona ili internetskog chata. Oni također imaju internetski centar za pomoć i sustav izdavanja karata za većinu dubinskih problema.

Njihove poboljšane sigurnosne značajke i bešavne integracije PayPal-a čine iPage istaknutim izborom za sve koji žele pokrenuti web mjesto e-trgovine.

Na kraju dana, čini se da je iPage još jedna od najboljih dostupnih opcija hostinga za WordPress.

7. GoDaddy

GoDaddy

Zbog svoje opsežne marketinške kampanje, GoDaddy je najprepoznatljivije ime među najboljim WordPress hosting tvrtkama.

GoDaddy je trenutno najpovoljnija opcija na popisu. Za samo jedan dolar mjesečno možete dobiti jednu domenu s automatskom instaliranjem WordPress-a, dnevnim sigurnosnim kopijama i ažuriranjem softvera. Uključuju i jednu besplatnu adresu e-pošte u trajanju od jedne godine. Međutim, s tim planom dobivate samo 10 GB prostora na SSD disku.

Sigurnosne značajke web-mjesta GoDaddy dostupne su samo članovima Ultimate plana.

GoDaddy ima ugrađenu SEO značajku za WordPress. No s obzirom na to da postoji bezbroj SEO dodataka za WordPress, ovo nije baš jeftino.

GoDaddy nudi SSL certs – ali ne besplatno. Za jedno web mjesto SSL cert će vas koštati 59,99 USD / godinu dana prve godine.

Sa 17 milijuna korisnika i preko 75 milijuna domena pod upravljanjem, GoDaddy je zasigurno jedna od najpopularnijih opcija za hosting.

Nekoliko napomena o 7 najboljih mogućnosti hostinga za WordPress

Treba napomenuti da su gore navedene stope „počele od“. Mnogima se nudi samo ograničeno vrijeme, a većina uvodnih cijena traje samo prvu godinu gostovanja. Nakon toga, puna cijena počinje.

Nešto na što morate imati na umu prilikom kupovine hosting tvrtke je uvijek provjeriti cijenu koja je označena kao “originalna” ili “kada obnovite” – to je vjerovatno ono što ćete platiti nakon prve godine.

Pored toga, u popisnu cijenu nalaze se samo najosnovnije značajke. Morat ćete kupiti nekoliko dodatnih dodataka kako bi vaše web mjesto učinilo sve što želite. Cijene se uvijek mijenjaju jer se tvrtke međusobno natječu za privremene popuste.

Imajte na umu da, s izuzetkom WP Engine-a, ovdje govorimo o zajedničkom hostingu – ne posvećenom hostingu, hostingu u oblaku ili virtualnim privatnim poslužiteljima (VPS). Međutim, većina, ako ne i svi, navedeni pružatelji usluga nude i te usluge.

Ako niste velika korporacija ili imate osjetljive podatke za upravljanje, vjerojatno vam nije potreban namjenski hosting (koji dolazi po mnogo većim troškovima i zahtijeva specijalizirano znanje). VPS i hosting hosting mogu biti prikladni za neke situacije, ali su skuplji i obično ih trebaju samo veće web lokacije ili blogovi s vrlo velikim količinama prometa.

Dijeljeni hosting je najčešće korištena opcija hostinga, baš kao što je WordPress CMS koji se najčešće koristi. Pruža najveću jednostavnost upotrebe, a pritom dolazi i po najnižim cijenama i ima odgovarajuće usluge korisničke podrške.

Za većinu ljudi ove najbolje WordPress hosting tvrtke pružit će sve potrebne usluge.

Odaberite najbolji WordPress mudar hosting

Kad se odlučujete za najbolju WordPress hosting uslugu, razmislite o vlastitim potrebama. Počinjete li novi blog ili web mjesto za e-trgovinu? Hoće li ova web stranica biti naslovna strana vašeg malog poduzeća? Ako je to slučaj, najosnovnije značajke zajedničkog hosting pružatelja usluga WordPress bit će sve što vam treba.

Ako premještate veću web lokaciju ili blog na novog davatelja usluga, imate već osnovano veliko poduzeće ili upravljate osjetljivim podacima, morat ćete razmotriti detaljnije probleme od ovdje spomenutih. Ipak, 7 najboljih WordPress hosting rješenja odgovorit će na sva vaša pitanja i mogu pružiti potrebne usluge.

Ne možete pogriješiti s jednom od ovih opcija hostinga za WordPress. Odaberite onu koja vam se čini prikladnom i krenite za njom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map