De 7 beste vertsselskapene for WordPress – komplett sammenligning

WordPress er det mest brukte innholdsstyringssystemet (CMS) som finnes. Det anslås at 27% av alle nettsteder online i dag. Plattformen er oversatt til over 40 forskjellige språk.


Det er over 30 000 forskjellige plugin-moduler tilgjengelig for WordPress, og det antallet fortsetter å vokse med dagen. I tillegg kan WordPress-utviklere forvente å tjene 50 dollar per time.

CNN, eBay, Mashable og The New York Times er bare noen få fremtredende navn som bruker WordPress for å publisere bloggene sine.

Fordi det er så stor etterspørsel etter denne tjenesten, er det mange tilbydere for den beste WordPress-hosting. Men hvordan kan du skille det beste fra resten?

Når du bestemmer hva som gjør det beste vertskapet for WordPress, er det mange variabler du bør vurdere. Noen få som vi vil fokusere på her inkluderer:

 • Mengde diskplass og båndbredde som følger med
 • Pengene tilbake-garanti
 • Enkel WordPress-installasjon
 • Månedlig kostnad
 • Kostnader for SSL-sertifikater, domener og adresser
 • Kundeservice

For å få mest mulig utbytte av pengene dine, vil du ha den maksimale mengden båndbredde og diskplass som er tilgjengelig. Når alt kommer til alt, jo mer innhold du kan være vert på nettstedet ditt, desto bedre – det er mindre sannsynlig at serveren din vil falle sammen og lastes saktere (det finnes også plugins som hjelper deg med å komprimere filer i et forsøk på å gjøre siden lastet raskere, som WP Smush).

Hvem elsker ikke pengene-tilbake-garantier? Hvis du velger et av de beste WordPress-vertsfirmaene, trenger du selvfølgelig aldri bruke den garantien.

Inkludert i den månedlige kostnaden for en hvilken som helst WordPress-vert vil være et visst antall domener og adresser sammen med potensialet for et sikret sokkelagsertifikat (SSL-cert for kort). Noen tilbydere tar ekstra betalt for dette mens andre kaster det inn gratis.

Og selvfølgelig er brukervennlighet og installasjon av største betydning for folk flest. Vi er ikke alle dyktige programmerere.

Heldigvis er en av grunnene til at WordPress er så mye brukt, at det kan forstås av nesten hvem som helst med grunnleggende datakunnskaper. Du kan tilpasse nettstedet ditt ytterligere hvis du vet HTML og CSS, men ikke trenger det.

Oversikt over de 7 beste WordPress-vertsfirmaene

Den nøyaktige rekkefølgen på denne listen er ikke så viktig som navnene som er nevnt. Du vil ha vanskeligheter med å finne mye enighet om hvilket WordPress-vertsfirma som er nummer én. Mye av det kommer til brukeropplevelse, som er mer eller mindre subjektiv.

Når det er sagt, er det flere navn som har et rykte for å være de beste WordPress-vertsfirmaene og gi kundene alt de trenger for å bygge et WordPress-nettsted.

Her er de 7 beste WordPress-vertsselskapene:

1. GreenGeeks

GreenGeeks nettsted

Etablert i 2008, GreenGeeks en miljøvennlig hosting for WordPress-nettsteder. Nettstedet deres sier at de tilbyr “300% grønt webhotell.”

På toppen av å bruke ren, fornybar energi gir de en god service til en god pris. Eco-Starter-planen deres begynner på $ 3,95 per måned med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Deres ett-klikks WordPress-installasjon sier alt. Denne installasjonen vil være en lek.

En flott ting med GreenGeeks er at de automatiserer to viktige funksjoner i vertskap for et nettsted at noen av de andre gutta får deg til å gjøre manuelt: sikkerhetskopier og oppdateringer.

Hver døgn vil nettstedet ditt ha alle sikkerhetskopierte data av seg selv, og WordPress-oppdateringer blir installert automatisk så snart de er tilgjengelige. Dette er to funksjoner som ikke bare gjør ting enklere, men forbedrer den generelle sikkerheten på nettstedet ditt, noe GreenGeeks også fokuserer på. Tilpassede sikkerhetsregler og nulldagers sårbarhetsoppdateringer hjelper deg med å sikre nettstedet ditt.

For å toppe det hele inkluderer hostingplanene deres et gratis Let’s Encrypt Wildcat SSL-sertifikat.

Alt i betraktning er det lett å se hvorfor GreenGeeks er et av de beste alternativene for WordPress-hosting.

2. WP-motor

WP-motor

WP gir det som kalles administrert hosting. Managed hosting er i utgangspunktet dedikert hosting som administreres av et profesjonelt team. Den lar deg få det beste fra begge verdener – all sikkerhet, pålitelighet og tilpassbarhet på en dedikert server, mens du har et erfaren team av teknologer som er klare til å hjelpe deg.

Hvis du er et stort selskap eller er vert for data som absolutt må holdes sikre for enhver pris, kan WP Engine være noe for deg.

Tjenestene deres kommer til en høyere pris – $ 35,00 / måned for å starte – men dette er ikke uvanlig hva administrert hosting angår.

WP Engine gir høy kvalitet døgnet rundt støtte, bruker den beste klassen arkitektur tilgjengelig og har et heltids team av ingeniører som kontinuerlig utvikler ledende WordPress tech. De har med andre ord spesialisert seg på alle ting WordPress.

3. InMotion Hosting

InMotion Hosting

I bevegelse har eksistert siden 2001 da internett fortsatt var på barneskolen.

Dette selskapet tilbyr WordPress hosting som begynner på $ 4.99 / måned for ett nettsted med deres WP-1000s plan. WP-1000s-planen er ideell for små blogger med mindre enn 20 000 besøkende per måned.

Tatt i betraktning dette inkluderer 40 GB SSD-lagring med ubegrenset båndbredde og e-postkontoer, virker det som en ganske god avtale. De kaster også inn et gratis SLL-sertifikat.

InMotion tilbyr også gratis automatiske sikkerhetskopier og oppdateringer, sammen med gratis beskyttelse mot hack og malware.

En ting InMotion Housing er stolte av er hastigheten på serverne. Ved å bruke solid state-stasjoner og avansert hurtigbufring kan nettstedet ditt laste raskt hver gang.

Hastighet er et viktig element på ethvert WordPress-nettsted. Forskning har vist at nettsteder som tar mer enn et sekund eller to å laste inn har mye høyere rater. Vi har blitt utålmodig i denne digitale tidsalderen, og vi liker ikke å måtte sitte der og kaste bort vår dyrebare tid mens en webside laster (vi vil mye heller kaste bort det i å surfe på Facebook-feeder).

InMotion-nettsteder leveres med WordPress forhåndsinstallert, slik at du kan starte hele nettstedet på mindre enn en time.

Med full 24/7 support og dra og slipp design, vil nettstedskapere av alle opplevelsesnivåer finne InMotion-boliger til å være blant de beste alternativene for WordPress-hosting.

4. BlueHost

Bluehost

Bluehost en 1-klikks WordPress-installasjon, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og 24/7 kundestøtte.

For bare $ 2,95 per måned gir BlueHost et uslåelig kupp med 50 GB diskplass, ubegrenset båndbredde, 5 e-postkontoer og et gratis SLL-sertifikat.

Over 2 millioner nettsteder velger BlueHost som vertsfirma. Dette alene antyder at de er et av de beste valgene for WordPress-hosting.

Noe som ikke tilbys av mange andre tilbud, BlueHost-planer kommer med over $ 150 i annonseringstilbud fra Google og Bing. Denne spesielle bonusen gjør planene deres spesielt tiltalende.

Det kanskje mest bemerkelsesverdige aspektet ved BlueHost er at WordPress.org anbefaler dem som leverandør av webhotell nr. 1 for WordPress-nettsteder. Serverne deres er bygget for å være vert for WordPress-nettsteder “som en drøm.”

Det er noe som kan sies om et WordPress-vertsfirma som har fått så høy ros fra WordPress selv. BlueHost er definitivt blant de beste WordPress hosting selskaper der ute.

5.HostGator

HostGator

HostGator “klekking” -planen begynner på en koselig $ 2,75 / måned.

Denne har noen bemerkelsesverdige funksjoner som de fleste andre leverandører ikke tilbyr.

Planen for klekking inkluderer ubegrenset båndbredde, ubegrenset diskplass, ubegrenset e-post og ett-klikk-installasjon. Det er mye ubegrenset. I tillegg tilbyr HostGator gratis nettstedoverføring – noe de fleste konkurrenter krever en heftig pris for. På 45 dager er HostGators pengene-tilbake-garanti 50% bedre enn mange av konkurrentene.

Med tanke på funksjoner som tilbys for en lav pris, er HostGator langt unna et av de beste alternativene for WordPress-hosting.

6. iPage

iPage

iPage tilbudspris på bare $ 1,95 / måned.

Planene deres inkluderer over $ 500 ekstra funksjoner, ifølge hjemmesiden deres. Disse statene inkluderer ting som $ 100-tilbud for både Google og Bing-annonser, gratis WordPress-bygningsverktøy og gratis sikkerhetsverktøy av Sitelock.

Ubegrenset diskplass, skalerbar båndbredde, ubegrenset domenenavn og 1-klikks installasjonsprogram gjør iPage til et enkelt valg. iPage-planer kommer med bransjestandarden 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

iPage har god kundestøtte. Dag eller natt kan du snakke med en støttepersonell via telefon eller nettprat. De har også et online brukerstøtte og billettsystem for de mest dyptgående problemene.

Deres forbedrede sikkerhetsfunksjoner og sømløse PayPal-integrasjon gjør iPage til et fremtredende valg for alle som ønsker å starte et e-handelssted.

På slutten av dagen ser det ut til at iPage er et annet av de beste alternativene for WordPress-hosting.

7. GoDaddy

Gå pappa

På grunn av deres omfattende markedsføringskampanjer, Gå pappa er det mest gjenkjennelige navnet blant de beste WordPress-vertsselskapene.

GoDaddy er for tiden det rimeligste alternativet på listen. For bare en dollar i måneden kan du få et enkelt domene med automatisk WordPress-installasjon, daglige sikkerhetskopier og programvareoppdateringer. De inkluderer også en gratis e-postadresse i ett år. Du får imidlertid bare 10 GB SSD-diskplass med denne planen.

GoDaddys sikkerhetsfunksjoner på nettstedet er bare tilgjengelige for medlemmer av Ultimate plan.

GoDaddy har en innebygd SEO-funksjon for WordPress. Men med tanke på at det finnes utallige SEO-plugin-moduler for WordPress, er dette ikke helt røverkjøpet de skryter av.

GoDaddy tilbyr SSL-sertifikater – men ikke gratis. For et enkelt nettsted koster en SSL-sertifikat deg $ 59,99 per år for det første året.

Med 17 millioner kunder og over 75 millioner domener under administrasjon, er GoDaddy absolutt et av de mest populære vertsalternativene.

Noen få merknader om de 7 beste alternativene for WordPress Hosting

Det skal bemerkes at prisene som er nevnt ovenfor er “starter med” priser. Mange tilbys bare i en begrenset periode, og de fleste introduksjonsprisene varer bare det første året det er vert. Etter det sparker full pris inn.

Noe å huske på når du handler hos et vertsfirma er å alltid sjekke prisen som er merket som “original” eller “når du fornyer” – det er sannsynligvis det du betaler etter det første året.

I tillegg inkluderer listeprisen bare de mest grunnleggende funksjonene. Du må kjøpe ganske mange ekstra tillegg for å få nettstedet til å gjøre alt du vil ha det. Prisene endrer seg alltid når selskaper konkurrerer med hverandre for å tilby midlertidige rabatter.

Husk at med unntak av WP Engine, snakker vi om delt hosting her – ikke dedikert hosting, netthosting eller virtuelle private servere (VPS). De fleste, om ikke alle, av ovennevnte tilbydere tilbyr imidlertid også disse tjenestene.

Med mindre du er et stort selskap eller har svært sensitive data å administrere, trenger du sannsynligvis ikke dedikert hosting (noe som koster mye høyere og krever spesialisert kunnskap). VPS- og netthosting kan være egnet for noen situasjoner, men er dyrere og vanligvis bare nødvendig av større e-handelssteder eller blogger med veldig store mengder trafikk.

Delt hosting er det mest brukte hostingalternativet, akkurat som WordPress er det mest brukte CMS. Det gir størst brukervennlighet mens den også kommer til laveste pris og har tilstrekkelige kundesupporttjenester.

For de fleste vil disse beste WordPress-hostingfirmaene tilby alle tjenestene du trenger.

Velg det beste WordPress Hosting Klokt

Når du bestemmer deg for det beste alternativet for WordPress-hosting, bør du vurdere dine egne behov. Starter du en ny blogg eller e-handelsnettsted? Skal dette nettstedet være forsiden til din lille bedrift? I så fall vil de mest grunnleggende funksjonene i en delt hosting WordPress-leverandør være alt du trenger.

Hvis du migrerer et større nettsted eller en blogg til en ny leverandør, har en allerede etablert stor bedrift eller administrerer sensitive data, må du vurdere mer dyptgående spørsmål enn de som er diskutert her. Fortsatt vil de 7 beste valgene for WordPress-hosting svare på alle spørsmål du har og kan levere tjenestene du trenger.

Du kan ikke gå galt med et av disse alternativene for WordPress-hosting. Velg den som virker riktig for deg og gå etter den.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map