De 7 beste WordPress-hostingbedrijven – Volledige vergelijking

WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) dat er bestaat. Naar schatting is 27% van alle websites vandaag online. Het platform is vertaald in meer dan 40 verschillende talen.


Er zijn er meer dan 30.000 verschillende plug-ins beschikbaar voor WordPress, en dat aantal groeit met de dag. Bovendien kunnen WordPress-ontwikkelaars meer dan $ 50 / uur verdienen.

CNN, eBay, Mashable en The New York Times zijn slechts enkele prominente namen die WordPress gebruiken om hun blogs te publiceren.

Omdat er zo veel vraag is naar deze dienst, zijn er talloze aanbieders voor de beste WordPress-hosting. Maar hoe onderscheid je het beste van de rest?

Om te bepalen wat het beste WordPress-hostingbedrijf is, zijn er veel variabelen waarmee rekening moet worden gehouden. Een paar waar we ons hier op zullen concentreren zijn:

 • Hoeveelheid beschikbare schijfruimte en bandbreedte
 • Geldteruggarantie
 • Gemak van WordPress-installatie
 • Maandelijkse kosten
 • Kosten van SSL-certificaten, domeinen en adressen
 • Klantenservice

Om het meeste waar voor uw geld te krijgen, wilt u de maximale hoeveelheid beschikbare bandbreedte en schijfruimte. Hoe meer inhoud u op uw site kunt hosten, hoe beter – uw server zal minder snel vastlopen en langzamer laden (er zijn ook plug-ins om bestanden te comprimeren in een poging uw pagina sneller te laden, zoals WP Smush).

Wie houdt er niet van geld-terug-garanties? Als je een van de beste WordPress-hostingbedrijven kiest, hoef je die garantie natuurlijk nooit te gebruiken.

Inbegrepen in de maandelijkse kosten van een WordPress-host zijn een bepaald aantal domeinen en adressen, samen met de mogelijkheid van een certificaat met beveiligde soklaag (kortweg SSL-certificaat). Sommige providers brengen hiervoor extra kosten in rekening, terwijl anderen het gratis invoeren.

En natuurlijk is gebruiksgemak en installatie voor de meeste mensen van het grootste belang. We zijn niet allemaal deskundige programmeurs.

Gelukkig is een van de redenen waarom WordPress zo veel wordt gebruikt, dat het door bijna iedereen met basiscomputerkennis kan worden begrepen. U kunt uw site verder aanpassen als u HTML en CSS kent, maar dat hoeft niet.

Overzicht van de 7 beste WordPress-hostingbedrijven

De exacte volgorde van deze lijst is niet zo belangrijk als de genoemde namen. U zult het moeilijk vinden om veel overeenstemming te bereiken over welk WordPress-hostingbedrijf nummer één is. Veel komt neer op de gebruikerservaring, die min of meer subjectief is.

Dat gezegd hebbende, er zijn verschillende namen die de reputatie hebben de beste WordPress-hostingbedrijven te zijn en hun klanten alles te bieden wat ze nodig hebben om een ​​WordPress-site te bouwen.

Dit zijn de 7 beste WordPress-hostingbedrijven:

1. GreenGeeks

GreenGeeks-website

Opgericht in 2008, GreenGeeks een milieuvriendelijke hosting voor WordPress-sites. Hun site zegt dat ze “300% groene webhosting” bieden.

Naast het gebruik van schone, hernieuwbare energie, bieden ze een geweldige service voor een zacht prijsje. Hun Eco-Starter-abonnement begint bij $ 3,95 / maand met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Hun WordPress-installatie met één klik zegt alles. Deze installatie is een eitje.

Een groot voordeel van GreenGeeks is dat ze twee cruciale functies van automatiseren een website hosten die sommige van de andere jongens u handmatig laten doen: back-ups en updates.

Elke 24 uur wordt van al uw gegevens zelf een back-up gemaakt en worden WordPress-updates automatisch geïnstalleerd zodra ze beschikbaar zijn. Dit zijn twee functies die het niet alleen gemakkelijker maken, maar ook de algehele beveiliging van uw site verbeteren, iets waar GreenGeeks zich ook op richt. Aangepaste beveiligingsregels en zero-day oplossingen voor kwetsbaarheden helpen uw site veilig te houden.

Als klap op de vuurpijl bevatten hun hostingplannen een gratis Let’s Encrypt Wildcat SSL-certificaat.

Alles bij elkaar genomen, is het gemakkelijk te begrijpen waarom GreenGeeks een van de beste beschikbare WordPress-hostingopties is.

2. WP-motor

WP Engine

WP biedt zogenaamde managed hosting. Managed hosting is in feite dedicated hosting die wordt beheerd door een professioneel team. Hiermee kunt u het beste van twee werelden hebben: alle beveiliging, betrouwbaarheid en aanpasbaarheid van een dedicated server terwijl u beschikt over een ervaren team van technologen dat klaar staat om u te helpen.

Als u een groot bedrijf bent of gegevens host die absoluut koste wat kost moeten worden beveiligd, dan is WP Engine wellicht iets voor u.

Hun diensten hebben hogere kosten – $ 35,00 / maand om te beginnen – maar dit is niet ongebruikelijk wat managed hosting betreft.

WP Engine biedt de hele dag door hoogwaardige ondersteuning, maakt gebruik van de allerbeste architectuur die beschikbaar is en heeft een fulltime team van ingenieurs die voortdurend geavanceerde WordPress-technologie ontwikkelen. Met andere woorden, ze zijn gespecialiseerd in alles wat met WordPress te maken heeft.

3. InMotion-hosting

InMotion Hosting

In beweging bestaat al sinds 2001 toen het internet zelf nog op de lagere school zat.

Dit bedrijf biedt WordPress-hosting vanaf $ 4,99 / maand voor één site met hun WP-1000s-abonnement. Het WP-1000s-abonnement is ideaal voor kleine blogs met minder dan 20.000 bezoekers per maand.

Aangezien dit 40 GB SSD-opslag omvat met onbeperkte bandbreedte en e-mailaccounts, lijkt het een goede deal. Ze gooien ook een gratis SLL-certificaat in.

InMotion biedt ook gratis automatische back-ups en patches, samen met gratis bescherming tegen hackers en malware.

Een ding waar InMotion Housing trots op is, is de snelheid van haar servers. Door solid-state drives en geavanceerde caching te gebruiken, kan uw site elke keer snel laden.

Snelheid is een belangrijk element van elke WordPress-site. Onderzoek heeft aangetoond dat websites die meer dan een seconde of twee nodig hebben om te laden, veel hogere tarieven hebben. We zijn ongeduldig geworden in dit digitale tijdperk, en we willen niet zitten om onze kostbare tijd te verspillen terwijl een webpagina wordt geladen (we verspillen het liever aan het browsen op onze Facebook-feeds).

InMotion-sites worden geleverd met vooraf geïnstalleerde WordPress, zodat u uw hele site in minder dan een uur kunt starten.

Met volledige 24/7 ondersteuning en slepen en neerzetten, zullen websitemakers van alle ervaringsniveaus InMotion housing vinden als een van de beste WordPress-hostingopties.

4. BlueHost

BlueHost

Bluehost een 1-klik WordPress-installatie, een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en 24/7 klantenondersteuning.

Voor slechts $ 2,95 / maand biedt BlueHost een onverslaanbaar koopje met 50 GB schijfruimte, onbeperkte bandbreedte, 5 e-mailaccounts en een gratis SLL-certificaat.

Meer dan 2 miljoen websites kiezen BlueHost als hun hostingbedrijf. Dit alleen al suggereert dat ze een van de beste WordPress-hostingkeuzes zijn.

Iets wat niet door veel andere aanbiedingen wordt aangeboden, BlueHost-abonnementen worden geleverd met meer dan $ 150 aan advertentie-aanbiedingen van Google en Bing. Deze speciale bonus maakt hun plannen bijzonder aantrekkelijk.

Misschien wel het meest opvallende aspect van BlueHost is dat WordPress.org ze aanbeveelt als de # 1 webhostingprovider voor WordPress-sites. Hun servers zijn gebouwd om WordPress-sites “als een droom” te hosten.

Er is iets te zeggen over een WordPress-hostingbedrijf dat zo veel lof heeft ontvangen van WordPress zelf. BlueHost is absoluut een van de beste WordPress-hostingbedrijven die er zijn.

5. HostGator

HostGator

HostGator’s hatchling ”-plan begint bij een magere $ 2,75 / maand.

Deze heeft een aantal opmerkelijke kenmerken die de meeste andere providers niet bieden.

Het hatchling-plan omvat onbeperkte bandbreedte, onbeperkte schijfruimte, onbeperkte e-mail en installatie met één klik. Dat is veel onbeperkt. Bovendien biedt HostGator gratis site-overdracht aan – iets waar de meeste concurrenten een flinke prijs voor vragen. Na 45 dagen is de geld-terug-garantie van HostGator 50% beter dan veel van zijn concurrenten.

In termen van functies die voor een lage prijs worden aangeboden, is HostGator verreweg een van de beste beschikbare WordPress-hostingopties.

6. iPage

iPage

iPage aanbiedingsprijs van slechts $ 1,95 / maand.

Hun plannen bevatten meer dan $ 500 aan extra functies, volgens hun startpagina. Deze extra’s omvatten zaken als aanbiedingen van $ 100 voor zowel Google- als Bing-advertenties, gratis WordPress-bouwtools en gratis beveiligingstools van Sitelock.

Onbeperkte schijfruimte, schaalbare bandbreedte, onbeperkte domeinnamen en 1-klik installatieprogramma maken iPage een gemakkelijke keuze. iPage-abonnementen worden geleverd met de industriestandaard 30 dagen geld-terug-garantie.

iPage heeft geweldige klantenondersteuning. U kunt dag en nacht telefonisch of online chatten met een ondersteuningsmedewerker. Ze hebben ook een online helpcentrum en een ticketsysteem voor de meest diepgaande problemen.

Hun verbeterde beveiligingsfuncties en naadloze PayPal-integratie maken iPage tot een prominente keuze voor iedereen die een e-commercesite wil starten.

Aan het einde van de dag lijkt iPage nog een van de beste beschikbare WordPress-hostingopties.

7. GoDaddy

GoDaddy

Vanwege hun uitgebreide marketingcampagnes, GoDaddy is de meest herkenbare naam onder de beste WordPress-hostingbedrijven.

GoDaddy is momenteel de meest betaalbare optie op de lijst. Voor slechts één dollar per maand kun je een enkel domein krijgen met automatische WordPress-installatie, dagelijkse back-ups en software-updates. Ze bevatten ook een gratis e-mailadres voor een jaar. U krijgt bij dit abonnement echter slechts 10 GB SSD-schijfruimte.

De beveiligingsfuncties van de GoDaddy-website zijn alleen beschikbaar voor leden van het Ultimate-abonnement.

GoDaddy heeft een ingebouwde SEO-functie voor WordPress. Maar aangezien er talloze SEO-plug-ins voor WordPress zijn, is dit niet het koopje waar ze trots op zijn.

GoDaddy biedt SSL-certificaten – maar niet gratis. Voor een enkele website kost een SSL-certificaat u het eerste jaar $ 59,99 / jaar.

Met 17 miljoen klanten en meer dan 75 miljoen domeinen in beheer is GoDaddy zeker een van de meest populaire hostingopties.

Een paar opmerkingen over de 7 beste WordPress-hostingopties

Opgemerkt moet worden dat de hierboven genoemde tarieven “beginnen bij” tarieven zijn. Velen worden slechts voor een beperkte tijd aangeboden en de meeste introductietarieven gelden slechts voor het eerste jaar van hosting. Daarna begint de volledige prijs.

Iets om in gedachten te houden bij het rondkijken voor een hostingbedrijf is om altijd de prijs te controleren die is gemarkeerd als ‘origineel’ of ‘wanneer u verlengt’ – dit is waarschijnlijk wat u na het eerste jaar betaalt.

Bovendien bevat de catalogusprijs alleen de meest elementaire functies. Je zult een flink aantal extra add-ons moeten kopen om je site alles te laten doen wat je wilt. Prijzen veranderen altijd omdat bedrijven met elkaar concurreren om tijdelijke kortingen aan te bieden.

Houd er rekening mee dat we het, met uitzondering van WP Engine, hier hebben over shared hosting – niet over dedicated hosting, cloudhosting of virtual private servers (VPS). De meeste, zo niet alle, bovengenoemde providers bieden deze diensten echter ook aan.

Tenzij u een grote onderneming bent of zeer gevoelige gegevens moet beheren, heeft u waarschijnlijk geen speciale hosting nodig (wat veel hogere kosten met zich meebrengt en gespecialiseerde kennis vereist). VPS en cloudhosting kunnen in sommige situaties geschikt zijn, maar zijn duurder en meestal alleen nodig voor grotere e-commercesites of blogs met zeer veel verkeer.

Shared hosting is de meest gebruikte hostingoptie, net zoals WordPress het meest gebruikte CMS is. Het biedt het grootste gebruiksgemak, terwijl het ook tegen de laagste kosten komt en beschikt over adequate klantenservice.

Voor de meeste mensen bieden deze beste WordPress-hostingbedrijven alle services die u nodig heeft.

Kies verstandig de beste WordPress-hosting

Houd bij het kiezen van de beste WordPress-hostingoptie rekening met uw eigen behoeften. Start je een nieuwe blog of e-commerce site? Wordt deze website de voorpagina van uw kleine bedrijf? Zo ja, dan zijn de meest basale functies van een shared hosting WordPress-provider alles wat u nodig heeft.

Als u een grotere site of blog naar een nieuwe provider migreert, een reeds gevestigd groot bedrijf heeft of gevoelige gegevens beheert, moet u meer diepgaande problemen overwegen dan de hier besproken. Toch zullen de 7 beste WordPress-hostingkeuzes al je vragen beantwoorden en de services leveren die je nodig hebt.

U kunt niet fout gaan met een van deze WordPress-hostingopties. Kies degene die het beste bij je past en ga ervoor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map